linser p ntet
 

Netlens öppnar i Finland!

Inlägg skrivet Monday 20 February, 2006 kl. 5:15 pm av Martin Arwin

Efter översättningsarbete och en del sonderingar av den finländska marknaden för kontaktlinser kan vi nu stolt presentera www.netlens.fi. Faktum är att det inkommit ett flertal förfrågningar till Netlens.se om att skicka linser över Östersjön under vårt första halvår. Förmodligen pga av den stora andelen svensktalande finländare som sett de låga priserna hos Netlens.

Beställningarna rullar in

De första beställningarna från Finland kom redan dag ett som butiken låg “live”. Det fanns tydligen ett uppdämt behov att tillgodose och tack vare Google Adwords tar det inte mer än tio minuter innan de första besökarna hittar till butiken. Vi har också tecknat avtal med Finlands största kontaktlinsportal.  ett samarbete som ser ut att bli lönsamt för båda parter.

Fakturabetalning snart ett alternativ även för Finländarna

Tack vare att Finland har ett liknande system som det Svenska, personnummer och register över de medborgare som har Finlands motsvarighet till våra betalningsanmärkningar, så kommer vi inom kort att kunna göra kreditkontroller i realtid och därmed erbjuda de kunder som klarar kontrollen att beställa mot faktura.

Finlandssvensk sajt är på gång

För att kunna sälja våra produkter till de Finlandssvenskar som inte pratar Finska kommer vi juni 2006 att öppna en svenskspråkig finsk butik där priserna är i Euro.

Lämna en kommentar

Netlens Scandinavia AB
Thorildsv. 4
112 43 Stockholm
Tel: 08-618 05 05
Fax: 08-618 05 05
Partners