linser p ntet
 

Nu även snabba leveranser av Coopervision-linser

Inlägg skrivet Monday 24 April, 2006 kl. 11:04 am av Martin Arwin

Från och med den 24:april 2006 säljer vi även linser från Coopervision Nordic AB. Det innebär snabba leveranser av modellerna Frequency 55, Frequencey Xcel Toric, Biomedics Toric, Proclear Toric och Biomedics 1-day.

Pga av de enorma mängderna av varianter för toriska linser, vilket i praktiken omöjliggör ett eget lager, har vi inte kunnat haft med dessa i vårt sortiment. Det är därför glädjande att vi nu kan posta även dessa modeller till våra kunder inom bara ett par dagar.

Netlens Scandinavia AB har därmed avtal med de fyra viktigaste generalleverantörerna av kontaktlinser på den Nordiska marknaden.

2 kommentarer to “Nu även snabba leveranser av Coopervision-linser”

 1. Nina säger:

  Hej!
  Jag undrar om de bilderna på expressions opaque är personer med mörka ögon? Det ser helt otroligt ut! Funderar på att beställa, men vill veta ungefär hur det kommer bli…

  Mvh

  NIna

 2. Martin Arwin säger:

  Hej Nina!

  Många av de officiella bilderna på färgade linser är tillfixade i bildredigeringsprogram och modellens riktiga ögonfärg är inte alltid känd, detta gäller för bland annat Expressionslinserna. Gissningsvis kommer du inte att få exakt samma effekt som den på bilden – det är alltid en chansning när man provar nya färger. Men Expressionslinserna är mycket populära och vi har många supernöjda kunder som köper dem om och om igen.

  MVH

  Martin

Lämna en kommentar

Netlens Scandinavia AB
Thorildsv. 4
112 43 Stockholm
Tel: 08-618 05 05
Fax: 08-618 05 05
Partners