linser p ntet
 

Nya superlinser – finns de?

Inlägg skrivet Wednesday 15 February, 2006 kl. 2:32 pm av Martin Arwin

Ungefär en gång i månaden kan vi på löpsedlarna läsa krigsrubriker om “Nu är den nya Superlinsen här” och liknande. Tyvärr är det nästan alltid en anka. För det första så är de linser som finns på marknaden idag redan helt suveräna. Det finns linser för nästan alla synfel och de är tunna, tillverkade i silikonbaserade material, och bekväma att använda.

“Superlins-nyheten” plockas antagligen fram de dagar då det råder nyhetsbrist och säljer tydligen lösnummer eftersom det upprepas med jämna mellanrum. Vi har naturligtvis inget emot att det står i tidningarna om linser men skulle föredra en nyhet typ “Köp linser på Nätet – Spara 2000 kr om året!”.

3 kommentarer to “Nya superlinser – finns de?”

 1. Eye Q 24? säger:

  Hej!
  Jag bara har en liten fråga som ngn kanske vet svaret på, var kan jag köpa Eye Q 24 på er hemsida? Det är en ny lins som man kan ha i 24 timmar om dygnet, men som de ändån rekommenderar man tar ut?

  Tacksam för svar,
  Linda

 2. Martin Arwin säger:

  Hej Linda!

  Synsam har inte avslöjat vilken originallins som ligger bakom deras Eye-Q 24 modell så vi kan tyvärr inte erbjuda en 100% säker ersättningslins.

 3. Johan säger:

  Har det visat sig än vilka dessa linser är?

 4. Maria säger:

  Hej!
  Jag har också försökt få reda på vilken originallins som ligger bakom Synsams Eye-Q 24 modell. Snälla låt mig veta om ni får nys om det. Man sparar lätt 50% genom att shoppa på internet.
  Tack pa forhand.
  Maria

 5. Göran säger:

  Hej! Ville bara meddela att Eye Q 24 är samma lins som Biofinity. Exakt samma lins och den finns till salu här på Netlens. Mycké billigare än på Synsam!!!

Lämna en kommentar

Netlens Scandinavia AB
Thorildsv. 4
112 43 Stockholm
Tel: 08-618 05 05
Fax: 08-618 05 05
Partners