linser p ntet
 

Utökat Acuvue-sortiment

Inlägg skrivet Sunday 10 September, 2006 kl. 2:45 pm av Martin Arwin

I dagarna har vi utökat vårt linssortiment med modellerna Acuvue Oasys, ni vet den som Kajsa Bergqvist använder (eller i alla fall gör reklam för…) samt även de färgade linsmodellerna Acuvue 2 Colours Opaques och Acuvue 2 Colours Enhancers (Acuvue uttalas [ackyvju] ).

Opaques finns i fyra färger och funkar för alla ögonfärger medan Enhancers bara passar dig som har en ljus ögonfärg från början. Båda de färgade modellerna bygger på Acuvue 2 linsen som kan användas både som tvåveckorslins och som månadslins lite beroende på vad din optiker rekommenderar. Samma sak gäller naturligtvis då också de två färgade varianterna.

 

Inga kommentarer to “Utökat Acuvue-sortiment”

  1. charlotte wendel säger:

    Hej! När man utökade acuvue colours 2 opaque varför valde man inte alla färgerna som finns att välja på enligt produktionen utan bara fyra färger. Det finns mycket andra fina färger på de linserna!!! Har själv haft chestnut brown i endagslinserna som slutade produceras och nu finns inte den fina färgen i acuvues 2 colors opaque fastän den tillverkas i chestnut brown i USA och går att beställas därifrån, varför inte i Sverige??? Skulle vara roligt om det fanns fler färger att välja på!

    MVH Charlotte

Lämna en kommentar

Netlens Scandinavia AB
Thorildsv. 4
112 43 Stockholm
Tel: 08-618 05 05
Fax: 08-618 05 05
Partners