linser på nätet
Linsrecensioner 3300+
Glasögonrecensioner 450+
Välkommen Logga in | Ny kund
Telefon: 08-618 05 05 | Support
Frequency Xcel Toric
Kundbetyg 8.34 av 9.00 21 recensioner
Frequency Xcel Toric
3 linser/paket

299 kr
Vänster Höger
Styrka:
Diameter: 14.4 14.4
Baskurva: 8.7 8.7
Cylinder:
Axel:
Antal:
*Pris per ask endast 284 kr/st vid köp av fyra eller fler.


Xcel Toric är av många optiker och ögonläkare ansedd som den bästa toriska linsen på marknaden. God komfort och bra syregenomsläpplighet kombinerat med en hög vätskehalt som står sig under hela dagen gör att Frequency Xcel Toric är Sveriges mest sålda toriska lins för personer med brytningsfel (Astigmatism).

Specifikationer
Modell Frequency Xcel Toric
Antal 3 linser per ask
Tillverkare Coopervision
Finns i styrkorna
(Styrka betecknas ofta med PWR eller SPH på asken)
+6.00 till -8.00
Baskurva
(kallas också BC eller Radie)
8.7
Diameter 14.4
Cylinder -0.75, -1.25, -1.75 och -2.25
Axel 10 - 180
Bärtid 1 månad
Material Methafilcon A
Vätskehalt 55%
Hanteringsfärgning Ja
Leveranstid Postas inom 3-5 arbetsdagar

Recension av Frequency Xcel Toric
Insänd av: Linda den 2015-08-19

omdöme
Jag tycker linserna sitter bra men vänder sig lätt in och ut när du ska sätta in dem i ögat

 Betyg

Prisvärdhet:8 of 5 Stars! 8/9
Bekvämlighet:8 of 5 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 5 Stars! 8/9


231/480 personer fann den här recensionen användbar
Vad tyckte du om denna recension?
Recension av Frequency Xcel Toric
Insänd av: Anders Godenius den 2015-07-13

Frequency Xcel Toric
Dessa linser är helt outstanding. Jag har tidigare provat andra märken och de har skavt och irriterat ögonen. dessa känns över huvud taget inte, jag har tom glömt att ta ut dem, just för att jag inte har känt av att jag har haft dem i. Tidigare linser har gjort ögonen torra fram på kvällen, men inte dessa.
JAG KAN VARMT REKOMMENDERA DESSA LINSER.

 Betyg

Prisvärdhet:9 of 5 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 5 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 5 Stars! 9/9


295/552 personer fann den här recensionen användbar
Vad tyckte du om denna recension?
Recension av Frequency Xcel Toric
Insänd av: Gun F Johansson den 2015-05-22

Toriska linser.
Mina beställda linser är hur bra som helst. Mycket bra produkt och mycket bra service. Har även blivit erbjuden ett abonnemang på mina linser, som är lite speciella(toriska),och det tycker jag verkar jättebra. Då förkortas varuleveransen en hel del, jättebra!

 Betyg

Prisvärdhet:9 of 5 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 5 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 5 Stars! 9/9


162/354 personer fann den här recensionen användbar
Vad tyckte du om denna recension?
Recension av Frequency Xcel Toric
Insänd av: Brian den 2015-05-08

kanon linser med mitt grova synfel
har nyttjat dessa linser ett par år nu och är supernöjd, dyker mycket och senast var i salta röda havet och dessa linser höll kanon, jag har inga som helst störningar med dessa linser och de är otroligt sköna att bära samt att ta ut/in.
jag är mycket nöjd med dom.
hls/
Brian

 Betyg

Prisvärdhet:9 of 5 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 5 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 5 Stars! 9/9


174/384 personer fann den här recensionen användbar
Vad tyckte du om denna recension?
Recension av Frequency Xcel Toric
Insänd av: Tobias den 2013-02-07

Frequency Excel Toric
Har kört denna lins under många år och det har fungerat helt problemfritt. Tyvärr har jag brytningsfel och då blir det dyrare än vanliga.

 Betyg

Prisvärdhet:6 of 5 Stars! 6/9
Bekvämlighet:8 of 5 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 5 Stars! 8/9


220/420 personer fann den här recensionen användbar
Vad tyckte du om denna recension?
Recension av Frequency Xcel Toric
Insänd av: Niclas den 2012-11-15

Service och leverans gick snabbt som ögat...
Har bara testat en annan sort än denna men inte i närheten av Xcel Torics klass. Dessutom mycket prisvärd. Kanon.

 Betyg

Prisvärdhet:9 of 5 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 5 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 5 Stars! 9/9


261/509 personer fann den här recensionen användbar
Vad tyckte du om denna recension?
Recension av Frequency Xcel Toric
Insänd av: Roberth Nilsson den 2012-09-18

Kanonbra linser!
Jag har provat flera olika märken genom åren och tycker att dessa är absolut de bästa när det gäller både hållbarhet och skärpa!

Detår sig också väldigt bra i prissättningen gentemot andra märken.

 Betyg

Prisvärdhet:9 of 5 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 5 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 5 Stars! 9/9


230/450 personer fann den här recensionen användbar
Vad tyckte du om denna recension?
Recension av Frequency Xcel Toric
Insänd av: Ingrid Agerskans den 2012-05-21

Enda linsen för mig!
Jag har testat alla typer av linser, såväl hårda som mjuka men Frequency Xcel Toric är den enda linsen jag kan ha med min extrema närsynthet och stora astigmatiska fel. Nu kan även jag ha snygga solglasögen på sommaren!

 Betyg

Prisvärdhet:8 of 5 Stars! 8/9
Bekvämlighet:8 of 5 Stars! 8/9
Synskärpa:7 of 5 Stars! 7/9


229/422 personer fann den här recensionen användbar
Vad tyckte du om denna recension?
Recension av Frequency Xcel Toric
Insänd av: emma den 2012-04-21

bekvämt och smidigt
Har använt denna linsen i många år och har aldrig haft några problem. Har alltid varit lätt att få tag i rätt styrka och aldrig haft några fabrikationsfel.

 Betyg

Prisvärdhet:9 of 5 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 5 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 5 Stars! 9/9


238/453 personer fann den här recensionen användbar
Vad tyckte du om denna recension?
Recension av Frequency Xcel Toric
Insänd av: Tommy den 2012-04-05

Inget snack!
Jag har tidigare aldrig kunnat bära linser för synskärpan har inte kunnat återskapas
men med dessa linser ser jag lika bra som med glasögon.
Klockrent köp!

 Betyg

Prisvärdhet:7 of 5 Stars! 7/9
Bekvämlighet:9 of 5 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 5 Stars! 9/9


175/442 personer fann den här recensionen användbar
Vad tyckte du om denna recension?
Skriv din egen recension       5 av 21 recensioner  
Se alla 21 recensionerna
Köp dina billiga Frequency Xcel Toric hos Netlens.se!
Leveranstid

Postas inom 3-5 arbetsdagar
Fraktkostnad

Frakt: 39 kr. På beställningar över 900 kr bjuder vi på frakten.

Returer

Alltid fria returer, oavsett om du bara ångrar dig eller vill reklamera så står vi för returkostnaden.

 

 

Våra Betalsätt

  • Klarna
  • PayPal

Hur fyller man i linsvärdena?
Läs mer här eller ring kundtjänst, vard. 09.30-17.00 Tel: 08-618 05 05

Populära glasögon

Endast 499 kr inkl. slipning med eller utan solglas. Superbilligt!




Visa alla glasögon

?>
Netlens Scandinavia AB
Thorildsvägen 4
112 43 Stockholm
Tel: 08-618 05 05
Fax: 08-618 05 05