linser på nätet
Linsrecensioner 3300+
Glasögonrecensioner 450+
Välkommen Logga in | Ny kund
Telefon: 08-618 05 05 | Support
Linsetui Bubble
Kundbetyg 7.69 av 9.00 24 recensioner
Linsetui Bubble
25 kr
1 etui/paket
Antal:


 
Trevligt linsetui av hög kvalitet. Fräscha moderna material.

Vi har lite olika färger på locken. Gul-Gul, Gul-Orange, Blå-Orange, Blå-Gul. Om du vill ha en särskild av dessa kombinationer så skriv det i fältet Meddelande till Netlens på sidan där du fyller i namn och adress.

Specifikationer
Modell Bubble
Storlek 1-pack
Leveranstid Postas inom 24 timmar

Recension av Linsetui Bubble
Insänd av: Marie Bohm den 2016-08-17

Tydlig och bra linsetui
Det bästa linsetuiet jag haft! Tydligt med höger och vänster samt att detta etuie är lätt att sätta på locken och blir aldrig svår att hålla i.

 Betyg

Prisvärdhet:9 of 5 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 5 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 5 Stars! 9/9


123/250 personer fann den här recensionen användbar
Vad tyckte du om denna recension?
Recension av Linsetui Bubble
Insänd av: Ullis den 2015-10-13

Gullig linsdosa
Det här är en väldigt gullig men lite opraktiskt linsdosa.

Locken är gummerade och har en liten inbuktning för bättre fingergrepp när man ska skruva av dem.
Fina färger på locken.
Både locken och dosan är tydligt uppmärkta med L (left) och R (right).
Locken är tröga att skruva på och slirar gärna i gängorna.
Kopparna rymmer ganska mycket vätska så man kan lätt avgöra själv om man vill vara generös eller snåla lite med linsvätskan.
De kupade locken är ganska höga viljet gör att dosan tar mer plats i neccessären.

Jag brukar använda den standarddosa som medföljer min linsvätska (Extend) men köpte den här Bubble-dosan bara för att prova något annat. Den är inte bättre än standarddosan, rent funktionellt, bara lite roligare att se på. Tveksamt om jag rekommenderar den, jag kommer i alla fall inte köpa den igen själv.

 Betyg

Prisvärdhet:5 of 5 Stars! 5/9
Bekvämlighet:1 of 5 Stars! 1/9
Synskärpa:1 of 5 Stars! 1/9


159/349 personer fann den här recensionen användbar
Vad tyckte du om denna recension?
Recension av Linsetui Bubble
Insänd av: Alexandra den 2015-06-15

Uppgiggande
En glad liten ask i badrumsskåpet som fyller sin funktion :)

 Betyg

Prisvärdhet:9 of 5 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 5 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 5 Stars! 9/9


104/171 personer fann den här recensionen användbar
Vad tyckte du om denna recension?
Recension av Linsetui Bubble
Insänd av: AnnCharlotte den 2015-06-08

Fin linsetui
Kul med en annan form på linskopparna. Bra med markering för höger och vänster på ovansidan. Lite synd att man inte kan välja färg I beställningsrutan. Jag missade att man skulle lägga en komentar om detta vid beställningen.

 Betyg

Prisvärdhet:9 of 5 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 5 Stars! 8/9
Synskärpa:0 of 5 Stars! 0/9


78/183 personer fann den här recensionen användbar
Vad tyckte du om denna recension?
Recension av Linsetui Bubble
Insänd av: Ronnie den 2015-05-11

Fint etui
Roligt och prisvärt etui med tydlig text i och utanpå för LEFT/RIGHT.

 Betyg

Prisvärdhet:9 of 5 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 5 Stars! 8/9
Synskärpa:0 of 5 Stars! 0/9


91/178 personer fann den här recensionen användbar
Vad tyckte du om denna recension?
Recension av Linsetui Bubble
Insänd av: Jakob den 2014-06-03

Bra, men inget speciellt.
Bra, men jag tycker inte den är bättre än dem som följer med linsvätskan.

 Betyg

Prisvärdhet:5 of 5 Stars! 5/9
Bekvämlighet:5 of 5 Stars! 5/9
Synskärpa:9 of 5 Stars! 9/9


31/81 personer fann den här recensionen användbar
Vad tyckte du om denna recension?
Recension av Linsetui Bubble
Insänd av: Richard Martinsson den 2014-02-19

Bubbligt gulligt!
Har bara haft vanliga standardetuin vit/gröna tidigare
Köpte dessa för lite variation.
Tydligt märkta för vänster/höger både på lock och i botten. Lättare att komma åt linsen också.
Kul att kunna välja egna färger
Möjligtvis lite svårare att öppna med blöta fingrar och tar väl också lite större plats i necessären, men kör till! :-)

 Betyg

Prisvärdhet:9 of 5 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 5 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 5 Stars! 9/9


66/143 personer fann den här recensionen användbar
Vad tyckte du om denna recension?
Recension av Linsetui Bubble
Insänd av: Sanna den 2013-11-12

Linsetui Bubble
Superfint! Snabb leverans! Bra och funktionell design, perfekt med olika färger och left och right markeringar. Skulle önskat att man fick mängdrabatt om man köpte flera av samma etui.

 Betyg

Prisvärdhet:6 of 5 Stars! 6/9
Bekvämlighet:9 of 5 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 5 Stars! 9/9


74/133 personer fann den här recensionen användbar
Vad tyckte du om denna recension?
Recension av Linsetui Bubble
Insänd av: Britt-Marie den 2013-10-29

Linsetui Bubble
Häftig och annorlunda etui och jag tycker den fyller sin funktion.

 Betyg

Prisvärdhet:9 of 5 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 5 Stars! 9/9
Synskärpa:0 of 5 Stars! 0/9


63/122 personer fann den här recensionen användbar
Vad tyckte du om denna recension?
Recension av Linsetui Bubble
Insänd av: Gabriella den 2013-09-09

Bubble linsetui
Coola etuin. Snygga färger och smidig design. Bara bra!

 Betyg

Prisvärdhet:9 of 5 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 5 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 5 Stars! 9/9


52/114 personer fann den här recensionen användbar
Vad tyckte du om denna recension?
Skriv din egen recension       5 av 25 recensioner  
Se alla 25 recensionerna
Köp dina billiga Linsetui Bubble hos Netlens.se!
Leveranstid

Finns i lager. Postas inom 24 timmar.
Fraktkostnad

Frakt: 39 kr. På beställningar över 900 kr bjuder vi på frakten.

Returer

Alltid fria returer, oavsett om du bara ångrar dig eller vill reklamera så står vi för returkostnaden.

 

 

Våra Betalsätt

  • Klarna
  • PayPal

Hur fyller man i linsvärdena?
Läs mer här eller ring kundtjänst, vard. 09.30-17.00 Tel: 08-618 05 05

Populära glasögon

Endast 499 kr inkl. slipning med eller utan solglas. Superbilligt!




Visa alla glasögon

?>
Netlens Scandinavia AB
Thorildsvägen 4
112 43 Stockholm
Tel: 08-618 05 05
Fax: 08-618 05 05