Vi är Blixtsnabba!


När du beställer lagervaror innan kl 15.00 vardagar så postar vi dem samma dag.

Du har dem sedan i brevlådan eller hos Postombudet redan nästföljande dag. Mer än 75% av våra linsordrar levereras redan nästa vardag.

Lovar vi för mycket? Lämna gärna feedback och läs om oss på Testfreaks, Google, Prisjakt eller Pricerunner.

Undantag... När det inte blir så blixtsnabbt
Beställningsvaror
När du handlar beställningsvaror tar det lite längre tid. Oftast 3-4 arbetsdagar. Vi anger tydligt på produktsidorna om det är lagervara eller beställningsvara du köper.
Förseningar hos speditören
Om det krånglar med utleveransen. Vi vill såklart inte skylla ifrån oss men ibland kan det faktiskt köra ihop sig hos våra samarbetspartners. Kontakta oss när det händer så gör vi allt vi kan för att ta reda på var dina varor befinner sig och när de förväntas komma fram.
Oj-oj...
De få gånger vi gör ett misstag. Även solen har sina fläckar som bekant... Vårt mål och ledstjärna på Netlens är att våra kunder skall få supersnabba leveranser.

Vi gör vårt bästa i alla lägen - Det är vårt löfte till dig

Men, om vi gjort fel så meddela oss snarast så kompenserar vid dig på lämpligt vis. Såklart!

 

Fri frakt när du handlar över 600kr

Vi hoppas du har möjlighet att shoppa för mer än 600kr. Då drar vi nämligen av fraktkostnaden (som annars är på 39kr).

Anledningen till att vi har inte har fri frakt på alla leveranser oavsett belopp beror på att småleveranser sliter hårt på miljön. I längden minskar småleveranser också möjligheterna för oss e-handlare att hålla nere produktpriserna.

Vi tjänar alla på att vi handlar en större mängd mer sällan

Vi vill därför uppmuntra till detta genom att ge fri frakt först vid ett inköpsbelopp där det blir lönsamt både för oss, miljön och våra kunder att bjuda på fraktkostnaden.

Om du har frågor om våra leveranstider för en viss produkt eller vilken fraktkostnad som gäller så tveka inte att kontakta oss på email info@netlens.se eller på telefon 08-618 05 05.

MVH
Kundtjänst Netlens

 
 

 Tel: 08-618 05 05