Viktig info! Netlens nya butik är nu live, klicka här: www.netlens.com

29%
Kundbetyg 4.66 av 5.00 1 recensioner

Beskrivning
En specialcreme för hela kroppen och ansiktet. Avsedd för mycket torr hud och tillför hudidentiska barriärfettämner som skyddar mot uttorkning och skadliga substanser. Smörj in barn ca 10 minuter innan utgång vid kallt väder.

Locobase REPAIR är en specialkräm för mycket torr och/eller skadad hud. Använd den när andra krämer inte räcker till för att hålla din hud mjuk och smidig. Locobase REPAIR reparerar snabbt och effektivt en skadad och uttorkad hudbarriär. Krämen tillför bland annat de fetter som finns naturligt i huden. Därigenom påskyndar den hudens egen reparation av barriären. Locobase REPAIR innehåller 63% fett, däribland de speciella barriärfetterna ceramider, kolesterol och fria fettsyror. Innehåller inte parfym, konserveringsmedel, parabener eller färgämnen.

Jämförspris 1:29/G

EAN: 7350087730400

Kategorier:

Hudvård
Känslig hud

Innehåll
Petrolatum, Aqua, Paraffin, Paraffinum Liquidum, Glycerin, Sorbitan Oleate, Carnauba, Cholesterol, Ceramide 3, Oleic Acid, Palmitic Acid, Carbomer, Tromethamine.

Instruktioner
Locobase REPAIR är i första hand avsedd för: - Torr, fnasig eller sprucken hud på händer, fötter, ben, armar och övriga kroppen. - Förebyggande behandling för dig som utsätter din hud för stora påfrestningar eller som har en medfött svag hudbarriär. Med det menar vi att du kanske har haft eksem tidigare eller bara har en allmänt känslig hud. - Komplettering och uppföljning till behandling av eksem med kortisonsalvor. Smörj in den torra huden minst en gång per dag. Det brukar räcka för att hudbarriären ska vara intakt i 24 timmar. Smörj gärna in dig oftare om du tycker att det behövs eller känns behagligt. Locobase REPAIR är mycket dryg - ta bara en liten klick.ett måste vid torr hud!!
Recensent:Sofia
Insänd den 2021-03-25

Denna kräm är så väldigt bra mot torr och/eller skadad hud och hud med atopiskt eksem.

Jag brukar faktiskt använda den i ansiktet när jag är torr (oftast på vintern), under smink, och det gör att sminket både ser bättre ut och håller längre på min torra hy.

Ett vinter-tips från locobase som jag tycker fungerar: smörj in ca 10 min innan du ger dig ut i kylan så ger den dig ett bra skydd.

läs hela recensionen på: https://minfinahud.blogspot.com/

Prisvärdhet:4 of 9 Stars! 4/5
Funktionalitet:5 of 9 Stars! 5/5
Kvalitetet:5 of 9 Stars! 5/5
Skriv din egen recension
Köp dina billiga Locobase Repair Kräm Oparfymerad 100gr hos Netlens.se!
Locobase Repair Kräm Oparfymerad 100gr

Ord. pris 269Kr

Finns i lager
Antal
Kr/st
Totalpris
1
191Kr
191Kr

 

Frakt
39Kr. Fraktfritt på beställningar över 600Kr. Eller när du köper en Superdeal
Varför har ni inte alltid fri frakt?

Returer
Alltid fria returer, oavsett om du bara ångrar dig eller vill reklamera så står vi för returkostnaden.

Våra Betalsätt

 • Klarna
 • PayPal
 • Kort
 • Andra köpte även
   

  Viktig info! Netlens nya butik är nu live, klicka här: www.netlens.com

  Copyright 2024 Netlens Scandinavia AB

   

  www.netlens.se | www.netlens.no | www.netlens.fi | www.netlens.dk | www.netlens.ee | www.netlens.lv | www.netlens.lt