linser på nätet
Linsrecensioner 3300+
Glasögonrecensioner 450+
Välkommen Logga in | Ny kund
Telefon: 08-618 05 05 | Support
Vi säljer endast äkta orginallinser

Vi på Netlens tar allvarligt på förfalskningar och otillåten försäljning av andrasorteringar. Vi garanterar att alla produkter som vi säljer är inköpta direkt ifrån tillverkaren eller ifrån en auktoriserad grossist/återförsäljare.

Anledningen till att vi kan hålla så låga priser är att vi har betydligt lägre fasta kostnader än t ex en optiker. Vi säljer våra produkter med lägre marginaler men är mycket noga med att kontrollera äktheten på de linser vi köper in.

Vi arbetar aktivt med att säkerställa äktheten på våra produkter

  • Vi kontrollerar och inspekterar varje leverans vi får in för att säkerställa att det är äkta originallinser.

  • Vi har en direktkontakt med samtliga tillverkare för att i god tid få reda på eventuella oäkta partier som cirkulerar på marknaden samt för att tidigt få reda på eventuella kvalitetsbrister hos enskilda linsmodeller.

  • Vi säljer endast produkter som är tillverkade för den europeiska marknaden och sysslar inte med parallellimport. På så vis minskar vi risken att få med falska produkter i vårt utbud då dessa, i de fall det förkommit, har haft sitt ursprung i asien.

Har Du frågor till oss om säkerhet är Du välkommen att ringa vår kundtjänst på 08-618 05 05 (Självklart går det bra att kontakta oss med andra frågor eller om du bara vill ha hjälp med att beställa kontaktlinser hos oss).

Netlens Scandinavia AB
Thorildsvägen 4
112 43 Stockholm
Tel: 08-618 05 05
Fax: 08-618 05 05