linser på nätet
Linsrecensioner 3300+
Glasögonrecensioner 450+
Välkommen Logga in | Ny kund
Telefon: 08-618 05 05 | Support

  Kundernas recensioner av våra glasögon

424 recensioner
Nador
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Det bästa jag någonsin köpt!
Gillar inte att gå omkring bland folk med glasögon. Linser kan jag inte längre använda (blir för torr i ögonen). Resultatet har blivit att jag går omkring halvblind och missar att heja på folk jag känner etc. Som sjukpensionär har jag inte haft råd att skaffa slipade solglasögon hos optiker på stan. Men slog till här för 499 kr och ångrar mig inte en sekund! Beställde de mörkaste, grå glasen och de ser verkligen ut som solglasögon. Jag har blivit gladare av att gå omkring och se ordentligt igen! De funkar även att se på TV med märkligt nog. Blir väldigt bra bild än om man jämför med vanliga glasögon. Ångrar att jag inte beställt slipade solglasögon tidigare i livet!!!

Recensent: Maria
Insänd den 2018-08-16

Spara denna recension bland favoriter:
Tornio
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Solglasögon Tornio
Jag blev positivt överraskad av materialkvaliteten i förhållande till pris, glasen har uvskydd och antireflex, bågarna har riktiga metallskalmar och -gångjärn- i gediget utförande. Solglasögonen med de enkeslipade glasen gör nu att jag ser skarpt på långt håll - perfekt!

Recensent: Christer
Insänd den 2018-04-18

Spara denna recension bland favoriter:
Belo Horizon
grey/black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Progressiva glas
Jeg kan virkelig godt anbefale at købe Netlens Progressiva glas, når bare man først ha fået målt sit syn hos en optiker og så lægger tallene ind i formularen på Netlens shop.

Recensent: john
Insänd den 2018-03-21

Spara denna recension bland favoriter:
Santos
brown/mottled

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Snygga, bekväma solglasögon!
Beställde bågen Santos Brown/mottled med bruna solglas 85 %. (Fick hjälp av kundtjänst med vilken procent jag skulle välja, de sa att 85% mörkhetsgrad är som vanliga solglasögon som man köper på macken, vilket var vad jag var ute efter).
Jag använder oftast linser, men har börjat använda glasögon mer de senaste månaderna. Har alltid velat ha slipade solglasögon, men alltid trott att det är för dyrt. Men inte hos netlens! Jag är jättenöjd! Visste inte att man kunde få så här fina slipade solglasögon till så bra pris! Med alla tillägg också, tunna fina glas bland annat. (En lyx som jag aldrig unnat mig, pga mina rätt så höga styrkor (-4,50 och - 4,75), eftersom det därför påverkat priset för mycket.) Dom sitter skönt på och känns lyxiga. Jättenöjd som sagt! Kan verkligen rekommendera!

Recensent: Kim
Insänd den 2018-03-01

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
black

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Bekväma lätta och osynliga.
Jag har använt den här typen av glasögon i många år, och vill inte byta till något annat.

När man har den här typen av glasögon, så känns det inte som att man har glasögon, och det ser inte ut som att man har glasögon, dom är nästan osynliga.

Och dom är så pass lätta att man kan ha dom när man spelar innebandy och andra intensiva sporter, glasögonen rör sig inte och flyger inte iväg trots att man skakar kraftigt på huvudet.

Om man inte vill ha linser, så är dom här det bästa alternativet efter linser. Två nackdelar infinner sig då, glasögonen immar igen förstås som alla andra glasögon, och om man har glömt var man har lagt glasögonen på kvällen, så är dom nästan osynliga och svåra att hitta om man inte har ett par andra glasögon att leta med :-)

Jag gav en 8 för prisvärdhet, eftersom jag tidigare har köpt den här typen av glasögon ännu billigare, men det här priset är helt klart prisvärt jämfört med andra glasögon och andra köpställen.

Jag hade velat önska en annan form på glasögonen, mer kantiga och lägre höjd, så som mina tidigare glasögon var (se bild), men jag hittade inte just den formen för detta pris. Jag betalade liknande pris för mina tidigare glasögon.

Recensent: Jonny
Insänd den 2018-02-14

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
silver

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Prickfri köpupplevelse!
Jag fick mina glasögon för 4 dagar sedan. Jag lockades in med en stor rabatt. Det var lätt att beställa. Jag beställde lite fel men fick blixtsnabb hjälp av kundservice att korrigera ordern. Glasögonen kom inom en vecka. Kvaliten verkar hög trots det låga priset. När jag dessutom hittade två chokladbitar med i paketet blev jag så glad att jag rusade iväg till datorn och betalade genast fakturan. STORT TACK NETLENS FÖR UTMÄRKT SERVICE!

Recensent: Ricky
Insänd den 2017-09-30

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Toppen glasögon.
Första gången jag beställer glasögon via nätet. Kunde inte ha blivit bättre. Toppen service när jag ringde & fick hjälp. Snabb leverans. & dom sitter som smäck. Så jätte nöjd...

Recensent: Liza
Insänd den 2017-09-25

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
brown

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Mackay glasögonen
Den bästa glasögonen som jag någonsin haft. Tackar för så hög kvalitet och låg pris. Jag blir är kund för evigt.

Recensent: Dragica Sekulic
Insänd den 2017-06-07

Spara denna recension bland favoriter:
Santos
brown/mottled

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:7 of 9 Stars! 7/9

Snygga bågar.
Jag sitter just nu framför datorn med mina nya terminalglas.
Man måste vänja sig lite, men det känns bra.
Känns lätta och behagliga.
Priset var ju helt fantastiskt.

Recensent: Mariann
Insänd den 2017-05-19

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:7 of 9 Stars! 7/9

Riktigt trevliga bågar och prisvärda solglas.
Bågarna passade perfekt och skärpan var bra, dock så var synfältets vinkel ganska smal, men det vänjer man sig vid.

Recensent: Regina
Insänd den 2017-05-06

Spara denna recension bland favoriter:
Brooklyn
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Solglasögon med skärpa
Nu är det sluthandlat hos dyra optiker i flotta butiker! Bågarna med slipat solskyddat glas i min egen styrka levererades fantastiskt snabbt i brevlådan och jag kunde bära dem redan samma dag. Då solens leende ofta är ganska brett vid kusten är solglasögon oumbärliga och dessa sitter bekvämt och ger ett gott solskydd (valde 85 % grå färg). Som närsynt har jag lång erfarenhet av glasögon och glasögonhandlare och kan inte finna anledning att anlita dessa mer. Jag kommer att köpa fler, både färgade och vanliga glasögon.

Recensent: Andrea
Insänd den 2017-04-25

Spara denna recension bland favoriter:
Figari
black

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Bekväma brillor
Titta noga på bilderna! Jag hade missat att de var texturerade på framsidan. Sådant är lätt att missa när de fotats mot en vit bakgrund och kontrasterna är helt urballade. Ögat anpassar sig efter det ljusa och ser inte detaljer i det mörka.

Lite överraskad blev jag alltså, men kom fram till att det inte gjorde något då de var så pass snygga ändå, om inte snyggare än jag först väntade mig.

Kom i ett fodral av skitkvalité som förväntat. Använd det till att förvara uppskuret pålägg eller något istället och skaffa ett ordentligt fodral. Bågen har en något tjock profil i ett ihopfällt läge.

Allt som allt: NÖJD!

Recensent: Robert
Insänd den 2017-04-11

Spara denna recension bland favoriter:
Durban
black/grey

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Durban!! Den nya favoriten!!
Underbara brillor, snygga och bekväma. Valde dessa Durban med 50% mörkgrå för jag ville testa en kombo sol/inne glas, är helnöjd. Har handlat mycket från Netlens och dessa blev just min favorit!

Recensent: Magnus Andreasson
Insänd den 2017-03-17

Spara denna recension bland favoriter:
Brooklyn
brown

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Toppen!
Blev jättenöjd över solglasögonen. Bättre än jag kunde föreställt mig! Skalmarna behöver justeras men det ordnar sig på nåt vis.
Kommer definitivt att handla på Netlens flera ggr och även rekommendera till vänner och bekanta!!

Recensent: RoseMarie Halén
Insänd den 2017-03-10

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Underbara!
Fick hem dom idag och dom är så sköna och hundra gånger snyggare än på bilden!

Recensent: Celina
Insänd den 2017-03-10

Spara denna recension bland favoriter:
Brooklyn
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Super Bra Glasögon !
Första Gången jag Köpt Glasögon över Nätet och Ruskigt Nöjd med Netlens
Sitter som Gjutet till ett billigt pris köper nog inte någon annan stans fler gånger
Bra och Smidigt Fodral och Putsduk Love Netlens !

Recensent: Bertil Börjesson
Insänd den 2017-02-17

Spara denna recension bland favoriter:
Albury
brown

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Perfekt
Tycker dessa är perfekta i alla aspekter. Väldigt snygga också. Snabb och smidig leverans.

Recensent: Emma
Insänd den 2017-01-23

Spara denna recension bland favoriter:
Woody
dark-brown

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Skulle gett 10 stjärnor om det funnits
Otroligt prisvärda solglasögon med styrkor. Jättenöjd och kommer självklart tillbaka!

Recensent: Camilla
Insänd den 2017-01-13

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
black

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Bra glasögon
Detta blir mitt andra par.Dom sitter bra på skallen och är tillräckligt billiga. Mina glasögon lever hårt så dom behöver sitta stadigt.Jag jobbar inom ambulanssjukvården så mina glasögon ska sitta bra ge en bra synupplevels både i vårdarbetet nära patienten och när jag kör under blåljusuppdrag.

Recensent: Svante
Insänd den 2016-12-13

Spara denna recension bland favoriter:
Patnos
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Mycket bra glasögon och en mycket bra nätoptiker.
Hemsidan är exemplariskt enkel. Beställningsprocessen smärtfri och snabb. De svarade inom några timmar på en fråga jag ställde när jag beställde. Leveransen kom några dagar snabbare än angivet. Och de håller ett rimligt pris på sina produkter.

Allt vittnar om att de verkligen värnar om sina kunder. De har agerat med stor klokhet för att hålla nere olika kostnader och dessa åtgärder kommer oss kunder till del.

Med andra ord. Det är helt underbart att denna nätoptiker finns. Tack för att ni bryr er om oss synsvaga människor.

Recensent: Jan Johansson
Insänd den 2016-12-05

Spara denna recension bland favoriter:

Sida 1 av 21
linser på nätet
Nästa
    
Netlens Scandinavia AB
Thorildsvägen 4
112 43 Stockholm

 Tel: 08-618 05 05