Kundernas recensioner av våra glasögon

10 recensioner
Florence
black/turquoise

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Positivt överraskad!
Väldigt sköna och snygga glasögon som passade mig perfekt! Då jag slarvat bort mina gamla så var jag i snabbt behov av nya och helst så billigt som möjligt :-) Kommer definitivt att beställa härifrån igen.

Recensent: Anette
Insänd den 2016-01-12

Spara denna recension bland favoriter:
Florence
black/turquoise

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

florens
Utmärkta läsglasögon med lång hållbarhet på glaset.... använder mina jämt.... inte bara när jag läser. Det förra paret höll iaf över ett år och då tycker jag att 500 kr är billigt för det man får

Recensent: Karin larsson
Insänd den 2015-05-22

Spara denna recension bland favoriter:
Florence
red/white

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Perfekta semesterglas!
Mycket fina bågar m tonade glas som Netlens fixade snabbt trots kort om tid innan resa.
Synskärpan är perfekt!

Recensent: Lena Jakobsson
Insänd den 2015-03-31

Spara denna recension bland favoriter:
Pier
wooden/havana

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Bra pris och utmärkta glas!
Mycket bra glas. Mindre bra att bågarna svänger ut något men har man ett stort huvud så är det bra.

Recensent: Per
Insänd den 2015-03-05

Spara denna recension bland favoriter:
Florence
purple/white

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Florence Glasögon
Snygga glasögon i otroligt fin färg. Snygg modell men på mig som har ganska litet ansikte såg dom dock lite för stora ut.
De var ju väldigt billiga så helt klart värda priset.

Recensent: Ida
Insänd den 2014-08-01

Spara denna recension bland favoriter:
Wellington
silver/black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

netlens ett säkert seende
Mycket nöjd med mitt köp av glasögon, bra skärpa ,snygga bågar och dessutom ett pris som är kanon.

Recensent: kenth watter
Insänd den 2014-07-20

Spara denna recension bland favoriter:
Florence
purple/white

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

jag e mycket nöjd!
Jag blev en mycket nöjd kund älskade mina florence glasögon de hjälper mej just med mitt synfel att se på nära håll så jag bedömer dessa glasögonen med topp betyg

Recensent: Malin Edsfors
Insänd den 2014-06-26

Spara denna recension bland favoriter:
Avellino
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:7 of 9 Stars! 7/9

Supernöjd
Beställde mina glasögon snabbt och smidigt hos er och hade glasögonen hemma hos mig inom en vecka. Det är service det!
Jättenöjd!
Snygga bågar och bra pris! :)

Recensent: Jeanetthe
Insänd den 2013-10-10

Spara denna recension bland favoriter:
Capuno
black/white

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Gjorde en chansning och fick toppvinsten
Beställde dessa glasögon utan att själv kunnat testa dem innan beställningen och jag är helnöjd!

Det är flera som kommenterat att glasögonen passar mig perfekt och när jag berättat att jag gjort en beställning från nätet, utan att själv testat dem, har de blivit förbluffade.

Riktigt snygga glasögon till minimipris! Jag rekommenderar varmt dessa glasögon!

/Jonathan

Recensent: Jonathan
Insänd den 2013-07-01

Spara denna recension bland favoriter:

Sida 1 av 1
 
Netlens Scandinavia AB
Minervavägen 28
191 50 Sollentuna
 

 Tel: 08-618 05 05