linser på nätet
Linsrecensioner 3300+
Glasögonrecensioner 450+
Välkommen Logga in | Ny kund
Telefon: 08-618 05 05 | Support

  Kundernas recensioner av våra glasögon

242 recensioner
Newcastle
brown

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Mycket fint gjorda solglasögon
Fick hem solglasögonen idag ca 2 veckor efter beställning. Jag beställde dem till min sambo som har gravt synfel och han blev jättenöjd. Såg superbra i dem och dessutom var de chockerande tunna då alla hans tidigare glasögon varit supertjocka glas pga hans stora synfel. Mycket mycket nöjda är vi och kommer definitivt handla igen och rekommendera till vänner! Väldigt väldigt värt pengarna! 10/10

Recensent: Linnea
Insänd den 2019-02-12

Spara denna recension bland favoriter:
Belo Horizon
black

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Mycket bra Netlens!
Hade en anmärkning på tidigare glas, och fick supersnabbt ett par nya! Riktigt snyggt jobbat Netlens!

Recensent: Mattias Öström
Insänd den 2018-09-25

Spara denna recension bland favoriter:
Tornio
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Solglasögon Tornio
Jag blev positivt överraskad av materialkvaliteten i förhållande till pris, glasen har uvskydd och antireflex, bågarna har riktiga metallskalmar och -gångjärn- i gediget utförande. Solglasögonen med de enkeslipade glasen gör nu att jag ser skarpt på långt håll - perfekt!

Recensent: Christer
Insänd den 2018-04-18

Spara denna recension bland favoriter:
Santos
brown/mottled

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Snygga, bekväma solglasögon!
Beställde bågen Santos Brown/mottled med bruna solglas 85 %. (Fick hjälp av kundtjänst med vilken procent jag skulle välja, de sa att 85% mörkhetsgrad är som vanliga solglasögon som man köper på macken, vilket var vad jag var ute efter).
Jag använder oftast linser, men har börjat använda glasögon mer de senaste månaderna. Har alltid velat ha slipade solglasögon, men alltid trott att det är för dyrt. Men inte hos netlens! Jag är jättenöjd! Visste inte att man kunde få så här fina slipade solglasögon till så bra pris! Med alla tillägg också, tunna fina glas bland annat. (En lyx som jag aldrig unnat mig, pga mina rätt så höga styrkor (-4,50 och - 4,75), eftersom det därför påverkat priset för mycket.) Dom sitter skönt på och känns lyxiga. Jättenöjd som sagt! Kan verkligen rekommendera!

Recensent: Kim
Insänd den 2018-03-01

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
silver

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Prickfri köpupplevelse!
Jag fick mina glasögon för 4 dagar sedan. Jag lockades in med en stor rabatt. Det var lätt att beställa. Jag beställde lite fel men fick blixtsnabb hjälp av kundservice att korrigera ordern. Glasögonen kom inom en vecka. Kvaliten verkar hög trots det låga priset. När jag dessutom hittade två chokladbitar med i paketet blev jag så glad att jag rusade iväg till datorn och betalade genast fakturan. STORT TACK NETLENS FÖR UTMÄRKT SERVICE!

Recensent: Ricky
Insänd den 2017-09-30

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
brown

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Mackay glasögonen
Den bästa glasögonen som jag någonsin haft. Tackar för så hög kvalitet och låg pris. Jag blir är kund för evigt.

Recensent: Dragica Sekulic
Insänd den 2017-06-07

Spara denna recension bland favoriter:
Santos
brown/mottled

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:7 of 9 Stars! 7/9

Snygga bågar.
Jag sitter just nu framför datorn med mina nya terminalglas.
Man måste vänja sig lite, men det känns bra.
Känns lätta och behagliga.
Priset var ju helt fantastiskt.

Recensent: Mariann
Insänd den 2017-05-19

Spara denna recension bland favoriter:
Brooklyn
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Solglasögon med skärpa
Nu är det sluthandlat hos dyra optiker i flotta butiker! Bågarna med slipat solskyddat glas i min egen styrka levererades fantastiskt snabbt i brevlådan och jag kunde bära dem redan samma dag. Då solens leende ofta är ganska brett vid kusten är solglasögon oumbärliga och dessa sitter bekvämt och ger ett gott solskydd (valde 85 % grå färg). Som närsynt har jag lång erfarenhet av glasögon och glasögonhandlare och kan inte finna anledning att anlita dessa mer. Jag kommer att köpa fler, både färgade och vanliga glasögon.

Recensent: Andrea
Insänd den 2017-04-25

Spara denna recension bland favoriter:
Figari
black

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Bekväma brillor
Titta noga på bilderna! Jag hade missat att de var texturerade på framsidan. Sådant är lätt att missa när de fotats mot en vit bakgrund och kontrasterna är helt urballade. Ögat anpassar sig efter det ljusa och ser inte detaljer i det mörka.

Lite överraskad blev jag alltså, men kom fram till att det inte gjorde något då de var så pass snygga ändå, om inte snyggare än jag först väntade mig.

Kom i ett fodral av skitkvalité som förväntat. Använd det till att förvara uppskuret pålägg eller något istället och skaffa ett ordentligt fodral. Bågen har en något tjock profil i ett ihopfällt läge.

Allt som allt: NÖJD!

Recensent: Robert
Insänd den 2017-04-11

Spara denna recension bland favoriter:
Brooklyn
brown

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Toppen!
Blev jättenöjd över solglasögonen. Bättre än jag kunde föreställt mig! Skalmarna behöver justeras men det ordnar sig på nåt vis.
Kommer definitivt att handla på Netlens flera ggr och även rekommendera till vänner och bekanta!!

Recensent: RoseMarie Halén
Insänd den 2017-03-10

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Underbara!
Fick hem dom idag och dom är så sköna och hundra gånger snyggare än på bilden!

Recensent: Celina
Insänd den 2017-03-10

Spara denna recension bland favoriter:
Brooklyn
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Super Bra Glasögon !
Första Gången jag Köpt Glasögon över Nätet och Ruskigt Nöjd med Netlens
Sitter som Gjutet till ett billigt pris köper nog inte någon annan stans fler gånger
Bra och Smidigt Fodral och Putsduk Love Netlens !

Recensent: Bertil Börjesson
Insänd den 2017-02-17

Spara denna recension bland favoriter:
Albury
brown

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Perfekt
Tycker dessa är perfekta i alla aspekter. Väldigt snygga också. Snabb och smidig leverans.

Recensent: Emma
Insänd den 2017-01-23

Spara denna recension bland favoriter:
Woody
dark-brown

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Skulle gett 10 stjärnor om det funnits
Otroligt prisvärda solglasögon med styrkor. Jättenöjd och kommer självklart tillbaka!

Recensent: Camilla
Insänd den 2017-01-13

Spara denna recension bland favoriter:
Patnos
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Mycket bra glasögon och en mycket bra nätoptiker.
Hemsidan är exemplariskt enkel. Beställningsprocessen smärtfri och snabb. De svarade inom några timmar på en fråga jag ställde när jag beställde. Leveransen kom några dagar snabbare än angivet. Och de håller ett rimligt pris på sina produkter.

Allt vittnar om att de verkligen värnar om sina kunder. De har agerat med stor klokhet för att hålla nere olika kostnader och dessa åtgärder kommer oss kunder till del.

Med andra ord. Det är helt underbart att denna nätoptiker finns. Tack för att ni bryr er om oss synsvaga människor.

Recensent: Jan Johansson
Insänd den 2016-12-05

Spara denna recension bland favoriter:
Montana
darkbrown-mottled/bl

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

NÖJD KUND
Fick hem glasögonen väldigt fort! De sitter som en smäck och har fått otroligt mycket komplimanger då många tycker att de ser dyrare ut än vad dem egentligen är. Färgen är mörk men inte helt svart, finns liten nyans av den ljusare (fläckiga) färgen vilket är fint! De passar på människor med starka synfel då jag själv har det (-8 & -7) :)

Recensent: Sabrina
Insänd den 2016-11-02

Spara denna recension bland favoriter:
Douala
red/black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

För bra för att vara sant!!!
Älskar glasögonen från första sekund! Så bekväma och inget passformsfel alls!

Recensent: Cecilia
Insänd den 2016-09-19

Spara denna recension bland favoriter:



Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Prefekta sportglasögon
Glaset otroligt välslipade, trodde aldtig att det skulle gå att köpa så bra till det låga priset.
Fägegn på glasen är över min förväntan.
Trevlig och hjälpsam personal.
Det blir snart köp av några andra par.

Recensent: Sören
Insänd den 2016-08-26

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Bra glas, stabila bågar
Gösses så bra! handla. Testade, måste ju våga för att vinna... nu ser jag ju svärmor, och kan välja att köra vidare. så skönt med slipade solglasögon. Billigt och bra... inte ofta det är så

Recensent: Mats
Insänd den 2016-05-13

Spara denna recension bland favoriter:
Celaya
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Trendig accessoar som syns!
Jag beställde mina Celaya med en svagt rosafärgad lins. En mörkare ton hade om möjligt blivit ännu snyggare ihop med bågen som går i en gul guldton med lite silveraccenter. Så snygga och jag är supernöjd!

Recensent: Petra
Insänd den 2016-05-11

Spara denna recension bland favoriter:

Sida 1 av 12
linser på nätet
Nästa
    
 
Netlens Scandinavia AB
Minervavägen 28
191 50 Sollentuna
 

 Tel: 08-618 05 05