linser på nätet
Linsrecensioner 3300+
Glasögonrecensioner 450+
Välkommen Logga in | Ny kund
Telefon: 08-618 05 05 | Support

  Kundernas recensioner av våra glasögon

415 recensioner
Nador
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Toppen, tveka inte
Nu har jag använd glasögonen under en vecka. Den är mycket prisvärd, snygg och bekväm. Kvalitet på både bågar och glas är mycket bra. Jag är jätte nöjd med min glas ögon, och ska rekommendera Netlens till andra. Tveka inte.

Recensent: Jawi/47
Insänd den 2015-08-20

Spara denna recension bland favoriter:
Halmstad
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Mycket prisvärda glasögon
Jag köpte modellen Halmstad som solglasögon, för att dessa var smala och passade under mina mc-glasögon. Det var dessutom lätt att ta bild med läsplattan, och prova ut vilka man tyckte såg bra ut.
Jag är jättenöjd, och kommer definitivt att köpa ytterligare ett par reservglasögon till mina vanliga glasögon inom kort.
Mycket nöjd.

Recensent: Anders
Insänd den 2015-08-16

Spara denna recension bland favoriter:
Capuno
dark-blue/blue

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Mycket bra kvalitet och lågt pris
Lite lång leverans tid men med tanke på priset och den kvaliten , extremt prisvärt och smidigt /

Recensent: Joakim Allgefält
Insänd den 2015-08-11

Spara denna recension bland favoriter:
Albury
brown

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Snygga och prisvärda
Bra färg! Väldigt nöjd. Bågen ören gnutta sne. Men det är knappt märkbart och för det priset så tycker jag inte det är farligt alls. Jag är mycket nöjd!

Recensent: Märta
Insänd den 2015-07-30

Spara denna recension bland favoriter:
Alicante
gun/black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Alicante med solglas
Jag köpte bågen Alicante med solglas i, främst för att ha under bilkörning.
En synnerligen bekväm båge, och glas med en synskärpa i absolut toppklass. Solljuset dämpas perfekt för mina ljuskänsliga närsynta ögon.
Nu vill jag bara använda mina nya glasögon även om jag är inomhus eller vid molnigt väder. Jag kommer omgående att beställa nya glasögon från Netlens utan solglas också.
Det går aldrig att få bättre glasögon till lägre pris än hos Netlens.

Recensent: Bo Lindström
Insänd den 2015-07-30

Spara denna recension bland favoriter:
Palmdale
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

WOW Absolut Snyggaste Bågar
Fick Ny nyligen hem Glasögonen jag beställt och Vart grymt Nöjd....
De är Nog det snyggaste Glasögonen jag sett.
Förändrade mitt Utseende.... Många kompisar kommer fram
och säger WOW Grymt Snygga Glasögon, Var har Du köpt dom ?
Roligast är nog att jag fick beröm av min tjej.

Recensent: Krister Kirsilä
Insänd den 2015-07-27

Spara denna recension bland favoriter:
Belo Horizon
black

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Perfekt, snabbt och billigt
Kanonbra progressiva solglasögon för 20% av vad butiken i stan ville ha...

Recensent: Mikael Paulsson
Insänd den 2015-07-23

Spara denna recension bland favoriter:
Drammen
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:1 of 9 Stars! 1/9

drammen
jag hade beställt dataglasögon därför blev jag besviken när jag inget såg. Men så fick jag reda på att det ska vara särskilt recept för dem

Recensent: solveig carlsson
Insänd den 2015-07-23

Spara denna recension bland favoriter:
Albury
brown

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:5 of 9 Stars! 5/9

Jättesnygga
tyvärr hade jag valt fel styrka men fick snabbt och enkelt byta. Supersnygga som solglasögon!

Recensent: Jennie
Insänd den 2015-07-23

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Förvånad!
Mina gamla brillor började bli repiga och jag fick brådis att skaffa nya. Kollade på Nätet och hittade Netlens. Chansade och beställde och pröjsade, eftersom det dessutom var snabb leverans.
Nu har brillorna kommit och de sitter bra, med bra skärpa och är dessutom retrosnygga, som min 25-åriga son uttryckte det.
Jag är förvända att man kan gå och spröjsar många tusen, när man kan få så bra brillor så billigt, och dessutom snabbt!

Recensent: Nisse Berglund
Insänd den 2015-07-23

Spara denna recension bland favoriter:
Verona
black

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Verona-glasögon
Dessa glasögon var verkligen prisvärda och klassiskt snygga!
Bra mörkning på glasen, valde grå och 75%. Det enda som inte var bra var längden på skalmarna, alldeles för långa för mig. Det har jag dock fått hjälp med nu av en lokal optiker så nu sitter de som de ska.

Recensent: Angelica
Insänd den 2015-07-07

Spara denna recension bland favoriter:
Albury
brown

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Mycket bra nöjdgaranti.
Jag råkade missa det avsnittet som visade synskärpa. Det blev en förväxling mellan - och + på skärpan. Allt löstes på ett MYCKET positivt sätt som jag tackar extra mycket för.

Recensent: Kent Samuelsson
Insänd den 2015-07-06

Spara denna recension bland favoriter:
Stanley
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Bra glasögon!! Bra pris!!
Bra glasögon för det låga priset. Bilden på er sida ljuger lite trodde glasögonen skulle vara större. Men annars helnöjd. Bra glasögon till ett bra pris. Klart finns det bättre glasögon men inte till det låga priset.

Recensent: Christer
Insänd den 2015-07-02

Spara denna recension bland favoriter:
Miramar
black

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:7 of 9 Stars! 7/9

Toppen!
Kanonbra service, supernöjd med glasögonen. snygg modell som sitterbra. Mycket prisvärt.
Progresiva, kan ha på glasögonen jämt.

Recensent: Maria Isaksson
Insänd den 2015-07-02

Spara denna recension bland favoriter:
Alata
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Alata
Lätt att beställa och smidig leverans. Jag är mycket nöjd med de glasögon, Alata, jag har köpt genom netlens.se Många har kommenterat att de är mycket snygga och blivit förvånade över att priset var så lågt. Jag kommer att köpa genom Netlens igen!

Recensent: Lena
Insänd den 2015-07-02

Spara denna recension bland favoriter:
Verona
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Verona
Måste säga att jag var väldigt tveksam för att beställa från nätet,men jag blev positivt överraskad, mycket nöjd med min beställning.Så nu håller jag på tittar efter ett par till.Tack allihopa.

Recensent: Seyit Ayranci
Insänd den 2015-07-02

Spara denna recension bland favoriter:
Dandee
purple

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Kanonglasögon till en billig peng
Jag är jättnöjd och glad över dessa glasögon. De sitter helt perfekt, är lätta och nätta och jag känner mig inte instängd som jag gör i mina andra glasögon med båge. Färgen är också en extra bonus, jag har lila. Jag har redan fått mycket beröm för dem! Det var också lätt att beställa och snabb leverans. Det kan inte bli enklare och bättre! Jag hoppas på att den blå bågen ska komma in igen för då beställer jag ett par till.

Recensent: Mia
Insänd den 2015-06-25

Spara denna recension bland favoriter:
Bendigo
gun

Prisvärdhet:6 of 9 Stars! 6/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:5 of 9 Stars! 5/9

Mina nya Bendigo-bågar
Tyvärr kan jag inte ge full pott stjärnor eftersom jag upplever att synskärpan inte är alldeles rätt på ena ögat. Glasögonen är oerhört lätta och bekväma, men båda de små skruvarna i skalmen har lossat lite vilket gjort att bågen blev lite instabil, därav inte mer än sju stjärnor. Tur nog hade jag miniskruvmejsel hemma, men det hade annars varit bra om en enkel sådan ingick i köpet.

Recensent: Marie
Insänd den 2015-06-22

Spara denna recension bland favoriter:
Miramar
black

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Bra produkt till bra pris
Ville ha en bra produkt till billigt pris och det var precis vad jag fick :)
Sitter som de ska, solglasen ger ett skönt ljus.
Finns absolut inget att klaga på

Recensent: Andreas
Insänd den 2015-06-18

Spara denna recension bland favoriter:
Miramar
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Snygga solglasögon med styrka
Snygga solglasögon med styrka och till ett fantastiskt pris.

Recensent: Krister Gustafsson
Insänd den 2015-06-18

Spara denna recension bland favoriter:

Sida 6 av 20

Föregående
linser på nätet
Nästa
    
Netlens Scandinavia AB
Minervavägen 28
191 50 Sollentuna

 Tel: 08-618 05 05