linser på nätet
Linsrecensioner 3300+
Glasögonrecensioner 450+
Välkommen Logga in | Ny kund
Telefon: 08-618 05 05 | Support

  Kundernas recensioner av våra glasögon

403 recensioner
Belo Horizon
black

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Perfekt, snabbt och billigt
Kanonbra progressiva solglasögon för 20% av vad butiken i stan ville ha...

Recensent: Mikael Paulsson
Insänd den 2015-07-23

Spara denna recension bland favoriter:
Drammen
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:1 of 9 Stars! 1/9

drammen
jag hade beställt dataglasögon därför blev jag besviken när jag inget såg. Men så fick jag reda på att det ska vara särskilt recept för dem

Recensent: solveig carlsson
Insänd den 2015-07-23

Spara denna recension bland favoriter:
Albury
brown

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:5 of 9 Stars! 5/9

Jättesnygga
tyvärr hade jag valt fel styrka men fick snabbt och enkelt byta. Supersnygga som solglasögon!

Recensent: Jennie
Insänd den 2015-07-23

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Förvånad!
Mina gamla brillor började bli repiga och jag fick brådis att skaffa nya. Kollade på Nätet och hittade Netlens. Chansade och beställde och pröjsade, eftersom det dessutom var snabb leverans.
Nu har brillorna kommit och de sitter bra, med bra skärpa och är dessutom retrosnygga, som min 25-åriga son uttryckte det.
Jag är förvända att man kan gå och spröjsar många tusen, när man kan få så bra brillor så billigt, och dessutom snabbt!

Recensent: Nisse Berglund
Insänd den 2015-07-23

Spara denna recension bland favoriter:
Verona
black

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Verona-glasögon
Dessa glasögon var verkligen prisvärda och klassiskt snygga!
Bra mörkning på glasen, valde grå och 75%. Det enda som inte var bra var längden på skalmarna, alldeles för långa för mig. Det har jag dock fått hjälp med nu av en lokal optiker så nu sitter de som de ska.

Recensent: Angelica
Insänd den 2015-07-07

Spara denna recension bland favoriter:
Albury
brown

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Mycket bra nöjdgaranti.
Jag råkade missa det avsnittet som visade synskärpa. Det blev en förväxling mellan - och + på skärpan. Allt löstes på ett MYCKET positivt sätt som jag tackar extra mycket för.

Recensent: Kent Samuelsson
Insänd den 2015-07-06

Spara denna recension bland favoriter:
Miramar
black

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:7 of 9 Stars! 7/9

Toppen!
Kanonbra service, supernöjd med glasögonen. snygg modell som sitterbra. Mycket prisvärt.
Progresiva, kan ha på glasögonen jämt.

Recensent: Maria Isaksson
Insänd den 2015-07-02

Spara denna recension bland favoriter:
Alata
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Alata
Lätt att beställa och smidig leverans. Jag är mycket nöjd med de glasögon, Alata, jag har köpt genom netlens.se Många har kommenterat att de är mycket snygga och blivit förvånade över att priset var så lågt. Jag kommer att köpa genom Netlens igen!

Recensent: Lena
Insänd den 2015-07-02

Spara denna recension bland favoriter:
Verona
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Verona
Måste säga att jag var väldigt tveksam för att beställa från nätet,men jag blev positivt överraskad, mycket nöjd med min beställning.Så nu håller jag på tittar efter ett par till.Tack allihopa.

Recensent: Seyit Ayranci
Insänd den 2015-07-02

Spara denna recension bland favoriter:
Dandee
purple

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Kanonglasögon till en billig peng
Jag är jättnöjd och glad över dessa glasögon. De sitter helt perfekt, är lätta och nätta och jag känner mig inte instängd som jag gör i mina andra glasögon med båge. Färgen är också en extra bonus, jag har lila. Jag har redan fått mycket beröm för dem! Det var också lätt att beställa och snabb leverans. Det kan inte bli enklare och bättre! Jag hoppas på att den blå bågen ska komma in igen för då beställer jag ett par till.

Recensent: Mia
Insänd den 2015-06-25

Spara denna recension bland favoriter:
Bendigo
gun

Prisvärdhet:6 of 9 Stars! 6/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:5 of 9 Stars! 5/9

Mina nya Bendigo-bågar
Tyvärr kan jag inte ge full pott stjärnor eftersom jag upplever att synskärpan inte är alldeles rätt på ena ögat. Glasögonen är oerhört lätta och bekväma, men båda de små skruvarna i skalmen har lossat lite vilket gjort att bågen blev lite instabil, därav inte mer än sju stjärnor. Tur nog hade jag miniskruvmejsel hemma, men det hade annars varit bra om en enkel sådan ingick i köpet.

Recensent: Marie
Insänd den 2015-06-22

Spara denna recension bland favoriter:
Miramar
black

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Bra produkt till bra pris
Ville ha en bra produkt till billigt pris och det var precis vad jag fick :)
Sitter som de ska, solglasen ger ett skönt ljus.
Finns absolut inget att klaga på

Recensent: Andreas
Insänd den 2015-06-18

Spara denna recension bland favoriter:
Miramar
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Snygga solglasögon med styrka
Snygga solglasögon med styrka och till ett fantastiskt pris.

Recensent: Krister Gustafsson
Insänd den 2015-06-18

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gun

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:7 of 9 Stars! 7/9

Otroligt prisvärda
Glasögonen är snygga, bekväma och känns som en bra kvalité för pengarna.
Jag ska ärligt erkänna att jag trodde att de skulle kännas slappa och lite rangliga som billigare bågar ibland kan vara. Men jag är positivt överraskad!
Självklart ser man att de inte är 4000kr bågar, men man ser verkligen inte att de ligger runt 500-lappen. Och det gick snabbt att få dem, bara bra egenskaper! Jag är helnöjd!

Recensent: Jenny
Insänd den 2015-06-18

Spara denna recension bland favoriter:
Como
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Snabb lev, bra rimligt pris!
Har haft glasögon hela livet, Dyrt årskostnad om man sportar och bär glasögon.
Alla vet vad kostnaden för ett par glasögon på lokala optikern är alltså 3 till 4 ggr mer än Netlens.

Det första gången som jag verkligen känner att jag kan byta glasögon och bågar så ofta jag behöver och vill :)

Nu kommer jag att unna mig oftare med nya bågar tack vore Netlens.
För övrigt: bra service och bra leveranstid!

Recensent: Fabian
Insänd den 2015-06-18

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
silver

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Mycket bra produkt till lågt pris
Var tveksam vid köpet när det var så billigt , men det visade sig att det var ett mycket bra köp som slår alla förväntningar.

Recensent: Björn
Insänd den 2015-06-18

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Bra kvalitet till lågt pris!
Bra kvalitet till lågt pris. Fin synskärpa. Något platta glas men fin toning på solglasen.

Recensent: Peter Islander
Insänd den 2015-06-14

Spara denna recension bland favoriter:
Sao Paulo
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Första köpet
Första glasögon köpet över nätet fungerade överraskande bra, det stora utbudet gjorde mej först en aning anbevalent men tillslut föll beslutet på en båge som verkade både stabil,sportig och snygg.
Jag fick dom idag så framtiden får utvisa om valet blev rätt men priset är ca 1/3 del av vad optiker kedjorna bejär så jag beställer ett till par om jag ej blir nöjd med dessa.

Recensent: Anders Bertilsson
Insänd den 2015-06-13

Spara denna recension bland favoriter:
Figari
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Jättenöjd!
Glasögonen satt perfekt och var i bättre kvalité än jag trodde. Riktigt sköna! Känns ju alltid lite riskabelt att köpa glasögon oprovade via en hemsida, men tack vare all information om mått etc så blev det ändå lyckat! Det medföljande fodralet var väldigt plastigt och fult, men med tanke på hur prisvärda glasögonen var så gör det inget. Kommer troligen att handla hos Netlens fler gånger, och har även rekommenderat er till vänner!

Recensent: Lena
Insänd den 2015-06-12

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
grey

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Lätta och prisvärda
Köpte dessa till jobbet och de känns inte att man har dem på sig

Recensent: Fredrik
Insänd den 2015-06-12

Spara denna recension bland favoriter:

Sida 6 av 20

Föregående
linser på nätet
Nästa
    
Netlens Scandinavia AB
Minervavägen 28
191 50 Sollentuna

 Tel: 08-618 05 05