linser på nätet
Linsrecensioner 3300+
Glasögonrecensioner 450+
Välkommen Logga in | Ny kund
Telefon: 08-618 05 05 | Support

  Kundernas recensioner av våra glasögon

421 recensioner
Figari
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Jättenöjd!
Glasögonen satt perfekt och var i bättre kvalité än jag trodde. Riktigt sköna! Känns ju alltid lite riskabelt att köpa glasögon oprovade via en hemsida, men tack vare all information om mått etc så blev det ändå lyckat! Det medföljande fodralet var väldigt plastigt och fult, men med tanke på hur prisvärda glasögonen var så gör det inget. Kommer troligen att handla hos Netlens fler gånger, och har även rekommenderat er till vänner!

Recensent: Lena
Insänd den 2015-06-12

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
grey

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Lätta och prisvärda
Köpte dessa till jobbet och de känns inte att man har dem på sig

Recensent: Fredrik
Insänd den 2015-06-12

Spara denna recension bland favoriter:
Cary
gun

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Klassisk stil runda glasögon
Dessa glasögon är klassiska runda glasögon av god kvalitet, till ett bra pris. Efter att ha letat efter just detta på internet hittade jag Cary på Netlens och är mycket nöjd med mitt köp. Finns dessutom i flera färger på bågarna.

Recensent: Julius
Insänd den 2015-06-12

Spara denna recension bland favoriter:
Santos
brown/mottled

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

solglasögon
beställde solglasögon i min egen styrka. Snabb leverans och kanonpris. Kan det bli bättre.

Recensent: Ann
Insänd den 2015-06-12

Spara denna recension bland favoriter:
Funchal
silver/purple

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Billiga och fina solglasögon
Beställde för första gången ett par solglasögon med min styrka.
Är mer än nöjd med dem och kommer ha mycket användning av dem
under sommarn. Prisvärt, stort utval och ganska snabb leverans också.
Kan lätt rekommendera till andra!

Recensent: Anna-Maria Määttä
Insänd den 2015-06-11

Spara denna recension bland favoriter:
Woody
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Woody!
Blev mer än glatt överraskad när jag fick hem mina nya glasögon.
Bågen Woody var så tuff, rejäl men ändå lätt och bekväm!
Till detta pris är det fantastiskt, då jag tidigare lagt tusentals kronor på glasögon (i både sämre kvalite, och tråkigare bågar) hos den lokala optikern.
I fortsättningen kommer jag ABSOLUT rekommendera Netlens till alla mina vänner.
Så smidigt, fina glasögon, och snabb leverans!

Recensent: Ulrika
Insänd den 2015-06-05

Spara denna recension bland favoriter:
Cuneo
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Prisvärda och bekväma
Fick ett engångserbjudande att köpa ett par glasögon för halva priset. Valde dessa och är mycket nöjd. :)
Passade bra utan justeringar på en gång och känns rejäla kvalitetsmässigt.

Recensent: Petri
Insänd den 2015-06-04

Spara denna recension bland favoriter:
Palmdale
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Bra köp
Lätta trevliga glasögon som satt perfekt från första stund. Mycket bra synskärpa, fullt jämförbar med mångdubbelt så dyra glasögon.

Recensent: Roger
Insänd den 2015-06-04

Spara denna recension bland favoriter:
Santos
brown/mottled

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Billigt, snabbt, smidigt.
Är jättenöjd, fick ett par slipade solglasögon för en tredjedel av priset en annan glasögonbutik. Låg i brevlådan inom 10 dagar.
Glasögonen känns kvalitetsmässigt bra. Dom känns starka och sitter bekvämt. Dessutom snygga.

Recensent: Jonas
Insänd den 2015-06-04

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
grey

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Riktigt bra!
Det kan vara svårt att välja glasögon via nätet, Mackay är fantastiskt skön/bekväm, trycker eller irriterar aldrig. Har du känslig näsrot (ny med glasögon) eller tycker om att slappa i soffan (ligga mot bågen ibland) så är dessa perfekt. Jag är inne på tredje paret nu. Nackdelen är att den mjuka bågen inte lämpar sig för hörselkåpor/hjälmar, det fungerar i och för sig det också men är exempelvis inte praktiskt i vare sig militär eller polisiär övning. Mys-/kontorsbrillor är vad det är. Mina första Mackays är silvriga, dessa upplever jag väldigt feminima (vill inte). Mina svarta och gråa är jag nöjd med (unisex vill jag påstå). Glas/hållbarhet har jag inga anmärkningar på, samma som vilken dyr optiker som helst bedömer jag. Prisvärda så in åt helskotta!

Recensent: Niklas
Insänd den 2015-06-02

Spara denna recension bland favoriter:
Kali
black/white

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Billigt och bra
Beställde syntest samt glasögon av stans större kedjor blev dyrt i slutändan,beställde ett extra par på Netlens Bra glasögon till ett fantastiskt lågt pris,helnöjd !

Recensent: Janne Wallin
Insänd den 2015-06-01

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gun

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Fantastiskt snygga och bekväma!
Beställde dessa glasögon i en hast då min son lyckades ha sönder mina gamla glasögon av misstag. Först och främst blev jag nästan chockad över det låga priset och när glasögonen sedan kom så kunde jag inte ha blivit mer nöjd! Supersnygga, sitter perfekt och dessutom väldigt brett och bra synfält! Grymma brillor som jag verkligen är helnöjd med och sonen tycker dessutom jag ser yngre ut i dem! :)

Recensent: Camilla Hasselvret
Insänd den 2015-05-30

Spara denna recension bland favoriter:
Santos
brown/mottled

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:6 of 9 Stars! 6/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Snygga att se på och med!
Snygga glasögon, skönt att kunna se bra även i solen

Recensent: Katarina
Insänd den 2015-05-29

Spara denna recension bland favoriter:
Palmdale
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Helnöjd
Blev glatt överraskad av Palmdale, lätta och satt perfekt. Mycket bra synskärpa, bättre än de flesta jag köpt hos andra optiker. Dessutom till halva priset och knappt det.
Kommer säkert att köpa fler par glasögon av Er

Recensent: Roger
Insänd den 2015-05-29

Spara denna recension bland favoriter:
Newcastle
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:6 of 9 Stars! 6/9
Synskärpa:7 of 9 Stars! 7/9

Glasögon till start på sommardagen
Jag köpte ett par Newcastle solglasögon med styrka för att ha som start på en bra sommardag. Nu kan jag vänta längre och låta ögonen vila innan jag sätter i linserna. Glasögonen funkar perfekt för morgonkaffet på balkongen eller att ligga ute och läsa bok som start på en solig dag.

Snabb leverans, jag är nöjd.

Recensent: Viktor
Insänd den 2015-05-29

Spara denna recension bland favoriter:
Santos
brown/mottled

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:5 of 9 Stars! 5/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Supersnygga solglasögon!
Att få ha ett par solglasögon som är snygga och ändå se vad som händer!
Super bra!

Recensent: Katarina
Insänd den 2015-05-27

Spara denna recension bland favoriter:
Patnos
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Sköna
Fem dar från beställning, som gick hyfsat enkelt mha bra vägledning i web-formuläret, kom glasögonen. Till skillnad från mina tidigare, som föll sönder efter 9 månader (från annan leverantör SS) , känns dessa stabila och ligger snällt mot öronmusslan utan minsta skavkänsla. Jag är lätt närsynt så självklart korrigerar glasen det så jag nu även kan se utmärkt på långt håll.

Recensent: Jan
Insänd den 2015-05-26

Spara denna recension bland favoriter:
Albury
brown

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Underbara solglsögon
Jag slutade med linser och behövde därför ett par slipade solglasögon, men som student tillåter inte ekonomin att lägga ut tusentals kronor på slipade solglasögon.
Jag surfade runt och hittade netlens hemsida och blev otroligt förvånad över priserna!
Beställde ett par bryna Albury med 85% färgning med bunt och efter 10 dagar så fanns dom i brevlådan och nu är jag såld på dom!!
Jag kommer aldrig mer lägga ut tusentals kronor på slipade solgalsögon! Och kundservicen är kanonbra och trevliga!

Recensent: Linnéa
Insänd den 2015-05-24

Spara denna recension bland favoriter:
Santos
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Toppenglasögon!
Gömde mina nya på bussen men hade mitt recept kvar som jag fotade med mobilen och e-postade till Netlens samtidigt som jag gjorde min nätbeställning.
Mycket glad att få riktiga glasögon igen. Billiga på stan är billiga av en anledning, dom är kass, man ska ha BRA grejor till rimmigt pris, så man ser bra. Mina nya Santos från Netlens är mitt första köp men definitivt inte mitt sista. Tack för bra produkt och pris.

Recensent: Gregor Bonderud
Insänd den 2015-05-22

Spara denna recension bland favoriter:
Ajaccio
black/grey/mottled

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Solglasögon nästan gratis!
Köpte denna snygga bågen med mörka solglas och styrka. Förväntade mig inte så mycket för det priset då jag precis köpt nya glasögon via jobbet för det tiodubbla priset.

Kan börja med att de här bågarna sitter bättre och det utan justeringar!

Glasen var även dom LÅÅÅNGT över förväntan! Ser jättebra med dom.
Kommer definitivt handla här igen, funderar på att slå till med ett par i reserv direkt. Så nöjd blev jag.

Recensent: Hampus
Insänd den 2015-05-22

Spara denna recension bland favoriter:

Sida 7 av 21

Föregående
linser på nätet
Nästa
    
Netlens Scandinavia AB
Thorildsvägen 4
112 43 Stockholm

 Tel: 08-618 05 05