linser på nätet
Linsrecensioner 3300+
Glasögonrecensioner 450+
Välkommen Logga in | Ny kund
Telefon: 08-618 05 05 | Support

  Kundernas recensioner av våra glasögon

242 recensioner
Santos
brown/mottled

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Santos
Jättefina, prisvärda glasögon! Använder mina som läsglasögon och det fungerar super!

Recensent: Linda
Insänd den 2014-10-30

Spara denna recension bland favoriter:
Robin
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:6 of 9 Stars! 6/9
Synskärpa:6 of 9 Stars! 6/9

Recension av Robin
Bågarna satt väldigt bekvämt men sitter lite snett. Kan bero på min näsa. Läsglasen tyckte jag var för starka i början men vänjde mig efter ett tag. I övrigt inget att klaga på till det priset

Recensent: Karl-Erik
Insänd den 2014-10-23

Spara denna recension bland favoriter:
Norwich
silver/black

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Utmärkta, prisvärda glasögon
Jag var lite tveksam till att inte få ta hem provbågar först, men jag mätte noga på glasögon jag redan har som är lagom stora. Det fungerade bra, jag blev glatt överraskad över hur bra de nya glasögonen från Netlens satt. Och snabbt kom dom. Utmärkt, helt enkelt.

Recensent: Kristina
Insänd den 2014-10-22

Spara denna recension bland favoriter:
Salinas
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Superlätta & Snygga
Superlätta & SNYGGA glasögon som till min förvåning gick att göra till progressiva glas.
Nu ser jag lätt all text tog ca 2 dagar att vänja sig vid progressiva glasen så det var toppen.
Gedigen kvalite & Servicen från Netlens är SUPERBRA var lite orolig att det inte skulle funka men killen sa att det var inga problem att få lämna igen glasögonen om det inte funkade eller om dom inte passade mitt ansikte.
JAG ÄR SUPERNÖJD & rekomenderar verkligen NETLENS.se till alla.
priserna är mycket lägre än i butik där skulle jag fått betala över 6000kronor för likvärdiga glas & bågar & nu slutade summan på 2000kronor Tusen tack för rabatt kupongen på en 100kr med som man får när man lämnar sin emailadress. :D

Recensent: Veronica S
Insänd den 2014-10-17

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
silver

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:0 of 9 Stars! 0/9

Otroligt pris för så fina glasögon!
Denna model passar utmärkt på mig. Pga den låga vikten kan jag knappt känna att jag har glasögon på mig vilket är underbart! Dessutom är designen diskret så åskådare märker inte på avstånd att man har på sig glasögon. :-)
Synskärpan är inte bra men det är mitt eget fel (skrev fel) så jag har beställt ett nytt par.

Recensent: Novick
Insänd den 2014-10-16

Spara denna recension bland favoriter:
Hamina
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Glasögon
Jättebra glasögon.lätt att beställa.Bra pris.Snabbt levererat på en vecka.Kan varmt rekommendera
Netlens.

Recensent: Hans-Göran Rynning
Insänd den 2014-10-16

Spara denna recension bland favoriter:
Woody
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Mycket glassögon för lite pengar!
Fick mina glasögon redan efter en vecka och blev postif överskad!
Vilken fina glasögon, stabil, snygg och de sitter väldig bra.
De ser riktig ädel ut med den här trä imitation,man kan knappt inte tro att man kan köpa så fina glasögon för så lite pengar.
Synskärpa är fantastisk och min 10 procent grå solfärning ge glasögon det lllla extra.
100 procent nöjd!

Recensent: Michel
Insänd den 2014-10-11

Spara denna recension bland favoriter:
Verona
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

TACK!
Var mycket tveksam till att köpa glasögon på nätet.
Visst, provar för 500 SEK. Kan vara värt att testa.
Numera kommer jag att rekommendera alla mina polare att handla hos Netlens.se
Tack igen för en trevlig/billig affär.

Recensent: Claes Dickens
Insänd den 2014-10-10

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Toppen!
Mycket nöjd med mitt köp. Tunna och sköna bågar precis som jag önskade!

Recensent: Kajsa
Insänd den 2014-10-09

Spara denna recension bland favoriter:
Triest
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

triest
hej !jag är mycket nöjd av det här produkt det är snygg glasögon kommer öka med styrka om några månader tack får bra jobb johannes

Recensent: johannes afeworki
Insänd den 2014-10-02

Spara denna recension bland favoriter:
Pedro
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

pedro
Jättebra och härliga glasögon. Sitter perfekt och till ett kanonpris. Trivs jättebra med netlens och kommer fortsätta beställa från dom

Recensent: daniel fransson
Insänd den 2014-10-02

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
silver

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Bra köp
Jag var skeptisk tills öppnande paketet. Detta glassögon uppfyller kravet för hundra procent. Mycket prisvärd och jag är glad att gjorde detta.

Recensent: Hamid
Insänd den 2014-09-24

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Bra!!
kanonglasögon till ett fantastiskt pris

Recensent: Pernilla Andreasson
Insänd den 2014-09-21

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Trodde aldrig att det kunde vara så billigt och bra !
Till det priset trodde jag dels att det måste antingen vara en stor bluff eller glasögon som knappt kunde användas. Till min stora förvåning så kom det ett par alldeles utmärkta solglasögon. Perfekt passform, glas av bra kvalitet (ser precis lika bra med dessa som med 12 gånger så dyra solglasögon) och dessutom levererade direkt i brevlådan. Inga mer besök hos en dyr optiker för mig. Netlens har definitivt övertygat mig.

Recensent: Madelaine Lundberg
Insänd den 2014-08-17

Spara denna recension bland favoriter:
Brooklyn
brown

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:6 of 9 Stars! 6/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Lite rödare i verkligheten!
Var rödare i verkligheten än på bilden men väldigt snygga ändå. Detta var det par som satt minst bra på mig av de tre par jag köpte men jag gillar dem skarpt ändå. Prisvärda!

Recensent: Cecilia
Insänd den 2014-08-13

Spara denna recension bland favoriter:
Capuno
black/orange

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Tummen upp!
Sköna att bära och ser snygga ut på. Jag gillade dessa =)

Recensent: Cecilia
Insänd den 2014-08-13

Spara denna recension bland favoriter:
Verona
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Fantastiskt pris och smidighet
Så himla nöjd över mitt köp! På grund av priset tänkte jag att det inte spelade så stor roll hur dom satt eller hur lång tid det tog att få dom, så länge jag kunde se, men det är mitt bästa köp av glasögon jag nånsin gjort. Snabb leverans, galet snygga, billiga och precis vad jag var ute efter!

Recensent: Daniel Lindmark
Insänd den 2014-08-07

Spara denna recension bland favoriter:
Florence
purple/white

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Florence Glasögon
Snygga glasögon i otroligt fin färg. Snygg modell men på mig som har ganska litet ansikte såg dom dock lite för stora ut.
De var ju väldigt billiga så helt klart värda priset.

Recensent: Ida
Insänd den 2014-08-01

Spara denna recension bland favoriter:
Salinas
silver

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Prisvärda
Har svårt att hitta någonting att klaga på till det här priset. Har haft glasögonen i en månad nu och än så länge känns bågarna bättre än mina tidigare som kostade ungefär tio gånger mer. Beställde ett par liknande bågar med solglas igår.

Recensent: Nils
Insänd den 2014-07-30

Spara denna recension bland favoriter:
Capuno
dark-blue/blue

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:7 of 9 Stars! 7/9

Capuno
Gillar bågen, saknar dock finska flaggan på sidan som jag hade tidigare. Något för små för att vara progressiva med mina styrkor.

Recensent: Pia
Insänd den 2014-07-25

Spara denna recension bland favoriter:

Sida 7 av 12

Föregående
linser på nätet
Nästa
    
 
Netlens Scandinavia AB
Minervavägen 28
191 50 Sollentuna
 

 Tel: 08-618 05 05