linser på nätet
Linsrecensioner 3300+
Glasögonrecensioner 450+
Välkommen Logga in | Ny kund
Telefon: 08-618 05 05 | Support

  Kundernas recensioner av våra glasögon

382 recensioner
Palmdale
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Bra köp
Lätta trevliga glasögon som satt perfekt från första stund. Mycket bra synskärpa, fullt jämförbar med mångdubbelt så dyra glasögon.

Recensent: Roger
Insänd den 2015-06-04

Spara denna recension bland favoriter:
Santos
brown/mottled

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Billigt, snabbt, smidigt.
Är jättenöjd, fick ett par slipade solglasögon för en tredjedel av priset en annan glasögonbutik. Låg i brevlådan inom 10 dagar.
Glasögonen känns kvalitetsmässigt bra. Dom känns starka och sitter bekvämt. Dessutom snygga.

Recensent: Jonas
Insänd den 2015-06-04

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
grey

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Riktigt bra!
Det kan vara svårt att välja glasögon via nätet, Mackay är fantastiskt skön/bekväm, trycker eller irriterar aldrig. Har du känslig näsrot (ny med glasögon) eller tycker om att slappa i soffan (ligga mot bågen ibland) så är dessa perfekt. Jag är inne på tredje paret nu. Nackdelen är att den mjuka bågen inte lämpar sig för hörselkåpor/hjälmar, det fungerar i och för sig det också men är exempelvis inte praktiskt i vare sig militär eller polisiär övning. Mys-/kontorsbrillor är vad det är. Mina första Mackays är silvriga, dessa upplever jag väldigt feminima (vill inte). Mina svarta och gråa är jag nöjd med (unisex vill jag påstå). Glas/hållbarhet har jag inga anmärkningar på, samma som vilken dyr optiker som helst bedömer jag. Prisvärda så in åt helskotta!

Recensent: Niklas
Insänd den 2015-06-02

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gun

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Fantastiskt snygga och bekväma!
Beställde dessa glasögon i en hast då min son lyckades ha sönder mina gamla glasögon av misstag. Först och främst blev jag nästan chockad över det låga priset och när glasögonen sedan kom så kunde jag inte ha blivit mer nöjd! Supersnygga, sitter perfekt och dessutom väldigt brett och bra synfält! Grymma brillor som jag verkligen är helnöjd med och sonen tycker dessutom jag ser yngre ut i dem! :)

Recensent: Camilla Hasselvret
Insänd den 2015-05-30

Spara denna recension bland favoriter:
Santos
brown/mottled

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:6 of 9 Stars! 6/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Snygga att se på och med!
Snygga glasögon, skönt att kunna se bra även i solen

Recensent: Katarina
Insänd den 2015-05-29

Spara denna recension bland favoriter:
Palmdale
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Helnöjd
Blev glatt överraskad av Palmdale, lätta och satt perfekt. Mycket bra synskärpa, bättre än de flesta jag köpt hos andra optiker. Dessutom till halva priset och knappt det.
Kommer säkert att köpa fler par glasögon av Er

Recensent: Roger
Insänd den 2015-05-29

Spara denna recension bland favoriter:
Newcastle
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:6 of 9 Stars! 6/9
Synskärpa:7 of 9 Stars! 7/9

Glasögon till start på sommardagen
Jag köpte ett par Newcastle solglasögon med styrka för att ha som start på en bra sommardag. Nu kan jag vänta längre och låta ögonen vila innan jag sätter i linserna. Glasögonen funkar perfekt för morgonkaffet på balkongen eller att ligga ute och läsa bok som start på en solig dag.

Snabb leverans, jag är nöjd.

Recensent: Viktor
Insänd den 2015-05-29

Spara denna recension bland favoriter:
Santos
brown/mottled

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:5 of 9 Stars! 5/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Supersnygga solglasögon!
Att få ha ett par solglasögon som är snygga och ändå se vad som händer!
Super bra!

Recensent: Katarina
Insänd den 2015-05-27

Spara denna recension bland favoriter:
Patnos
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Sköna
Fem dar från beställning, som gick hyfsat enkelt mha bra vägledning i web-formuläret, kom glasögonen. Till skillnad från mina tidigare, som föll sönder efter 9 månader (från annan leverantör SS) , känns dessa stabila och ligger snällt mot öronmusslan utan minsta skavkänsla. Jag är lätt närsynt så självklart korrigerar glasen det så jag nu även kan se utmärkt på långt håll.

Recensent: Jan
Insänd den 2015-05-26

Spara denna recension bland favoriter:
Albury
brown

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Underbara solglsögon
Jag slutade med linser och behövde därför ett par slipade solglasögon, men som student tillåter inte ekonomin att lägga ut tusentals kronor på slipade solglasögon.
Jag surfade runt och hittade netlens hemsida och blev otroligt förvånad över priserna!
Beställde ett par bryna Albury med 85% färgning med bunt och efter 10 dagar så fanns dom i brevlådan och nu är jag såld på dom!!
Jag kommer aldrig mer lägga ut tusentals kronor på slipade solgalsögon! Och kundservicen är kanonbra och trevliga!

Recensent: Linnéa
Insänd den 2015-05-24

Spara denna recension bland favoriter:
Santos
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Toppenglasögon!
Gömde mina nya på bussen men hade mitt recept kvar som jag fotade med mobilen och e-postade till Netlens samtidigt som jag gjorde min nätbeställning.
Mycket glad att få riktiga glasögon igen. Billiga på stan är billiga av en anledning, dom är kass, man ska ha BRA grejor till rimmigt pris, så man ser bra. Mina nya Santos från Netlens är mitt första köp men definitivt inte mitt sista. Tack för bra produkt och pris.

Recensent: Gregor Bonderud
Insänd den 2015-05-22

Spara denna recension bland favoriter:
Ajaccio
black/grey/mottled

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Solglasögon nästan gratis!
Köpte denna snygga bågen med mörka solglas och styrka. Förväntade mig inte så mycket för det priset då jag precis köpt nya glasögon via jobbet för det tiodubbla priset.

Kan börja med att de här bågarna sitter bättre och det utan justeringar!

Glasen var även dom LÅÅÅNGT över förväntan! Ser jättebra med dom.
Kommer definitivt handla här igen, funderar på att slå till med ett par i reserv direkt. Så nöjd blev jag.

Recensent: Hampus
Insänd den 2015-05-22

Spara denna recension bland favoriter:
Modesto
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Tack för bekväma glasögon
Är mycket nöjd med mitt köp av glasögon, modell Modesto. Bekväma och framförallt lätta. Vilket gör det till en fröjd att använda glasögon. De köpta glasögonen är mycket prisvärda.

Recensent: Morgan Setherberg
Insänd den 2015-05-22

Spara denna recension bland favoriter:
Florence
black/turquoise

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

florens
Utmärkta läsglasögon med lång hållbarhet på glaset.... använder mina jämt.... inte bara när jag läser. Det förra paret höll iaf över ett år och då tycker jag att 500 kr är billigt för det man får

Recensent: Karin larsson
Insänd den 2015-05-22

Spara denna recension bland favoriter:
Stanley
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

jättebra
Jätte nöjd med kvalitet. Snygg glasögon med pra pris

Recensent: zahir
Insänd den 2015-05-22

Spara denna recension bland favoriter:
Cary
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:7 of 9 Stars! 7/9

Cary gold glasögonbåg
Jag är nöjd när jag har sett bilder på mig!
Nån på jobbet som fotograferade mig när jag märkte inte!
Cary gold glasögon passar mig mycket bra!

Recensent: Sari
Insänd den 2015-05-19

Spara denna recension bland favoriter:
Figari
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Prisvärda glasögon!
Överträffade helt klart mina förväntningar, snygga och väl värda sitt pris!

Recensent: emeli
Insänd den 2015-05-14

Spara denna recension bland favoriter:
Figari
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Prisvärda glasögon
Överträffade mina förväntningar, snygga och väl värda sitt pris!

Recensent: Emeli
Insänd den 2015-05-14

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gun

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Glasögon
Snabb leverans! Enkelt att förstå sig på sidan och lätt att fylla i uppgifter ect. Prisvärt och bra helt enkelt, jättenöjd och har redan rekommenderat sidan till flera av mina bekanta :)

Recensent: Marija
Insänd den 2015-05-14

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gun

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Mycket nöjd
Blev väldigt positivt överraskad. Var lite osäker på att beställa på nätet men de var toppen! Både synskärpa och glasögonmodellen. Det enda var att glasen var gröna, ej bruna som jag beställde. Och leveransen tog några veckor. Men mycket nöjd med glasögonen!

Recensent: Pernilla
Insänd den 2015-05-14

Spara denna recension bland favoriter:

Sida 7 av 19

Föregående
linser på nätet
Nästa
    
 
Netlens Scandinavia AB
Minervavägen 28
191 50 Sollentuna
 

 Tel: 08-618 05 05