Kundernas recensioner av våra glasögon

265 recensioner
Glendale
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Skytteglasögon
Köpte dessa för att testa om jag kunde nyttja dem som skytte glasögon, använder vänster öga för avstånds syn men tejpar för synfältet för tavlan men har kvar periferi seendet, höger öga optimerat för skärpa på kornet på pistolen. Värdena jag nyttjade var enligt optiker recept på vänster öga, höger öga plussade jag på 1 dioptrin och det känns väldigt bra för mig.
Mycket nöjd-

Recensent: Mats Olsson
Insänd den 2015-01-03

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
silver

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Bra glasögon till ett otroligt billigt pris
Har aldrig varit med om att köpa så bra glasögon till ett så billigt pris, är helt överraskad.

Recensent: Anita Klevenhaus
Insänd den 2014-12-31

Spara denna recension bland favoriter:
Brooklyn
brown

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Brooklyn Bruna glasögon
Fick hem mina glasögon och dom är helt perfekt synmässigt, kanske lite stora bågar i min smak, men det var ju jag som beställde dom :-) Färgen passar bra till mig.

Recensent: annelie
Insänd den 2014-11-21

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gun

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Glendale
Billiga och bra glasögon. Köpte Glendale utan att ens lägga in min bild och titta, detta pga att det var fri retur utan förklaring. Jag chansade. En chansning som gick hem. Är jättenöjd! :-)

Recensent: Erica
Insänd den 2014-11-14

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
black

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Bra glasögon, trasig skalm
fick mina mackay som utlovat efter ca 10 dg. Tyvärr var plasten i ena skalmen sprucken. Jag kontaktade netlens ang eventuell eventuell kompensation om jag lagar själv men fick bara erbjudandet att Skicka tillbaka. Eftersom jag inte kan vänta ytterligare 2-3 veckor tog jag o limmade själv.
Annars jag jättenöjd och snygga bågar. Ingen större skillnad på skärpa och antireflex jämfört med mina fina glas från synsam. Framkommer dock inte vilket brytningsindex det är på netlens glas.

Summa summarum: rekommenderas starkt.

Recensent: Ali
Insänd den 2014-11-13

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Såååå nöjd!
Galet nöjd med mina. Sköna, lätta & snygga!
Jag kommer att beställa dessa som solglasögon med. Tummen upp!!!!!

Recensent: Kaisa
Insänd den 2014-11-02

Spara denna recension bland favoriter:
Luciano
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Perfekt!
Passar både till vardags och fest. Är helnöjd med glasögonen :)

Recensent: Åsa
Insänd den 2014-11-01

Spara denna recension bland favoriter:
Santos
brown/mottled

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:7 of 9 Stars! 7/9

Prisvärt
Moderna glasögon till mycket fördelaktigt pris. Ser mycket dyrare ut.

Recensent: Nils
Insänd den 2014-10-31

Spara denna recension bland favoriter:
Nador
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Nöjd kund.
Har fått mina beställda glasögon, jag är hur nöjd som helst, glasögonen var hur bra som helst inget att klaga på bra skärpa bågarna tåliga och sitter bra på mig och så priset otroligt billiga ska rekommendera Netlens till andra/ Göran.

Recensent: Göran Lindqvist
Insänd den 2014-10-30

Spara denna recension bland favoriter:
Santos
brown/mottled

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Santos
Jättefina, prisvärda glasögon! Använder mina som läsglasögon och det fungerar super!

Recensent: Linda
Insänd den 2014-10-30

Spara denna recension bland favoriter:
Norwich
silver/black

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Utmärkta, prisvärda glasögon
Jag var lite tveksam till att inte få ta hem provbågar först, men jag mätte noga på glasögon jag redan har som är lagom stora. Det fungerade bra, jag blev glatt överraskad över hur bra de nya glasögonen från Netlens satt. Och snabbt kom dom. Utmärkt, helt enkelt.

Recensent: Kristina
Insänd den 2014-10-22

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
silver

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:0 of 9 Stars! 0/9

Otroligt pris för så fina glasögon!
Denna model passar utmärkt på mig. Pga den låga vikten kan jag knappt känna att jag har glasögon på mig vilket är underbart! Dessutom är designen diskret så åskådare märker inte på avstånd att man har på sig glasögon. :-)
Synskärpan är inte bra men det är mitt eget fel (skrev fel) så jag har beställt ett nytt par.

Recensent: Novick
Insänd den 2014-10-16

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
grey

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Toppen!
Det som oroade mig var att de lätt skulle ramla av vid snabba rörelser, men så fel jag hade,
de satt perfekt. Välgjorda och snabb leverans gör att jag kommer att köpa flera glasögon
från NETLENS.

Recensent: Rolf Eriksson
Insänd den 2014-10-15

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Toppen!
Mycket nöjd med mitt köp. Tunna och sköna bågar precis som jag önskade!

Recensent: Kajsa
Insänd den 2014-10-09

Spara denna recension bland favoriter:
Triest
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

triest
hej !jag är mycket nöjd av det här produkt det är snygg glasögon kommer öka med styrka om några månader tack får bra jobb johannes

Recensent: johannes afeworki
Insänd den 2014-10-02

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
silver

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Bra köp
Jag var skeptisk tills öppnande paketet. Detta glassögon uppfyller kravet för hundra procent. Mycket prisvärd och jag är glad att gjorde detta.

Recensent: Hamid
Insänd den 2014-09-24

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Bra!!
kanonglasögon till ett fantastiskt pris

Recensent: Pernilla Andreasson
Insänd den 2014-09-21

Spara denna recension bland favoriter:
Miramar
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Bästa solbrillorna ever!
Med mina solglasögon med min styrka och gult glas ser jag perfekt. Perfekta när jag kör bil då det blir skarpa konturer och ser även bra när det börjar till skillnad mot mina mörka solglasögon.
Hade det inte varit för de var enkelt, billigt och snabb leverans hade jag nog inte vågat mig på att köpa ett par med gult glas för att testa något annorlundaq.

Jag är helnöjd!

Recensent: Paula Lundin
Insänd den 2014-08-17

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Trodde aldrig att det kunde vara så billigt och bra !
Till det priset trodde jag dels att det måste antingen vara en stor bluff eller glasögon som knappt kunde användas. Till min stora förvåning så kom det ett par alldeles utmärkta solglasögon. Perfekt passform, glas av bra kvalitet (ser precis lika bra med dessa som med 12 gånger så dyra solglasögon) och dessutom levererade direkt i brevlådan. Inga mer besök hos en dyr optiker för mig. Netlens har definitivt övertygat mig.

Recensent: Madelaine Lundberg
Insänd den 2014-08-17

Spara denna recension bland favoriter:
Brooklyn
brown

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:6 of 9 Stars! 6/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Lite rödare i verkligheten!
Var rödare i verkligheten än på bilden men väldigt snygga ändå. Detta var det par som satt minst bra på mig av de tre par jag köpte men jag gillar dem skarpt ändå. Prisvärda!

Recensent: Cecilia
Insänd den 2014-08-13

Spara denna recension bland favoriter:

Sida 7 av 13

Föregående
linser på nätet
Nästa
    
 
 

 Tel: Telefon: 08-618 05 05 |