Kundernas recensioner av våra glasögon

306 recensioner
Capuno
black

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:6 of 9 Stars! 6/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Capuno
Lite hala på näsan och ville gärna halka ner. Lite smala för min smak.

Recensent: Mange
Insänd den 2015-03-30

Spara denna recension bland favoriter:
Santos
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Santos
Trivs bra med dessa bågar efter att jag fick justera dem efter mitt huvud. Värmde bågen med ånga det funkade bra.

Recensent: Tomas Eriksson
Insänd den 2015-03-29

Spara denna recension bland favoriter:
Miramar
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

klockrena
Bra köp, rankas tom som årets köp. Suveräna priser och snabb leverans

Recensent: Gn
Insänd den 2015-03-26

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Glendale svarta solglasögon
Kanonköp till kanonpris snabb leverans trots att man inte hade bågar på lager med ett bra pris och dessutom snygga så kan jag bara vara nöjd. Det är bara ut i vårsolen o njuta.

Recensent: Egon
Insänd den 2015-03-26

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Toppen!
Jag kände mig ganska tveksam när jag beställde, men blev positivt överraskad! Snygga glasögon o bra slipning! Nu återstår bara att se om de håller. Väldigt bra pris hur som helst!

Recensent: Anna
Insänd den 2015-03-19

Spara denna recension bland favoriter:
Carcassonne
brown

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:5 of 9 Stars! 5/9

Carcassone glasögon
Glasögonen är sköna att ha på sig men skärpan är lite sisådär.

Recensent: Jaana Falk
Insänd den 2015-03-12

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
brown

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Helnöjd
Jag är väldigt nöjd med mina glasögon. Efter att i flera år längtansfullt tittat på denna typen av glasögon, men alltid funnit dem för dyra, är jag så glad att jag hittade denna sidan. De är lätta, diskreta och mycket bekväma. Känns som om jag fått tillbaka mitt ansikte igen. Kommer rekommendera hela bekantskapskretsen denna sidan.

Recensent: Anna
Insänd den 2015-03-09

Spara denna recension bland favoriter:
Capuno
black

Prisvärdhet:7 of 9 Stars! 7/9
Bekvämlighet:6 of 9 Stars! 6/9
Synskärpa:7 of 9 Stars! 7/9

Istället för linser
Jag beställde glasögon från er i hopp om att mina ögon skulle få vila från linserna som jag alltid bär annars. Tänkte att de får se ut hur som helst bara de var sköna och gav mina ögon lite vila. Precis så blev det! Jag har inte haft linserna på mig sedan jag fick glasögonen.

Recensent: Lukas Hedell
Insänd den 2015-03-05

Spara denna recension bland favoriter:
Pier
wooden/havana

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Bra pris och utmärkta glas!
Mycket bra glas. Mindre bra att bågarna svänger ut något men har man ett stort huvud så är det bra.

Recensent: Per
Insänd den 2015-03-05

Spara denna recension bland favoriter:
Funchal
silver/purple

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

jättenöjd
Fina glasögon som fungerade bättre än vad jag vågade hoppas på! Beställde dem med toning (grå 85%), praktiskt på hundpromenaderna. Skalmarna behövde böjas till lite för att inte halka ner på näsan, det var enkelt att åtgärda.

Recensent: Heidi
Insänd den 2015-02-26

Spara denna recension bland favoriter:
Sara
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Glasögonbågen Sara
Både snygga och billiga båga, då kan man kosta på sig att köpa ett annat par också :)

Recensent: Jeanette
Insänd den 2015-02-25

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

De bästa glasögon jag ägt på mina 20år
Dessa glasögon är det bästa jag ägt på mina 20år som glasögonorm
satt perfekt vid första provningen & otroligt smidigt att få glasögon direkt i brevlådan med en perfekt passform. Kommer absolut skryta över mina glasögon & berätta om det fantastiska köpet för ALLA !

Recensent: Desiree forsberg
Insänd den 2015-02-12

Spara denna recension bland favoriter:
Oceanside
transparent/red/yell

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Superlyxiga och färgglada brillor.
Dessa glasögonbågar är av bästa kvalitte. De är både stabila och behagligt ovala i formen.
Man blir liksom glad av den fina transparanta vinröda färgen och de mörkgula skalmarna.
Den bruna skuggningen på glasen gör dem ännu snyggare. Till sist måste Netlens få den
största eloge till att ha den bästa kvalitten med de tunnaste glasen även för oss som har
lite starkare styrkor.

Recensent: Gun Isaksson
Insänd den 2015-02-10

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gun

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

väldigt sköna glasögon 10/10p
Var tvungen att göra om mitt syntest till körkortet så kommer bara använda dessa när jag kör bil och dom är supersköna :p

Recensent: Linus
Insänd den 2015-02-05

Spara denna recension bland favoriter:
Cary
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Sköna glasögon till ett jättebra pris.
Jag var hos optikern för en månad sedan och fick beskedet att det var dags för mig att använda glasögon. Har hela tiden tänkt, att om jag måste ha glasögon, så ska det vara runda. Jag har sökt i affärer och online utan att hitta några som jag vill ha, tills jag hittade dessa Cary. Jättebra pris, coola och sköna att använda! Jag är jättenöjd och kommer beställa fler par.

Recensent: Anders Malm
Insänd den 2015-01-29

Spara denna recension bland favoriter:
Recife
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Fina, sköna solglasögon
Jag har länge velat ha solglasögon med styrka, men har känt att det inte var värd så mycket pengar. Men när jag hittade Netlens blev jag överaskat över priset och utbudet. Jag beställde Recife som solglasögon och blev verkligen överlycklig. Stadiga, fina, moderna solglasögon och eftersom jag beställde för första gången fick jag 50 % rabatt på bågarna.

Jag har testat mina solglasögon lite nu, när solen har tittat fram, och är väldigt nöjd. De kommer att vara kanonbra på semester i södra Florida snart. Nu slipper jag ha sådana tant-solglasögon över mina glasögon, för att kunna se bra ändå. :-D

Jag kommer absolut att beställa från Netlens igen, jag har precis fått nya glasögon, men för deras pris kan jag faktiskt unna mig ett par till, tycker jag.

Jag rekommenderar er till alla mina vänner, jättebra service, jättebra priser, helt fantastiskt!

Recensent: Sonja
Insänd den 2015-01-29

Spara denna recension bland favoriter:
Salinas
silver

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Jättenöjd med mina nya glasögon modell Salinas
Har varit inne på netlens.se under ett antal månader och tittat på glasögonsortimentet. Priserna har framstått som mycket fördelaktiga. Valde till slut modell Salinas med progressiva och fotokromatiska glas. Glasögonen är mycket lätta och har titanbågar. Kommentarer som jag fått är att det syns knappt att jag bär glasögon vilket har varit mitt mål. En annan fördel med att köpa fotokromatiska glas är att glasen mörknar när man kommer ut i ljus och sol vilket innebär att man inte behöver ha extra solglasögon med sig.

Sammantaget så är jag jättenöjd med mitt köp av glasögon hos netlens.se och kommer både att rekommendrera företaget och dess produkter samt förbli trogen kund själv.

Recensent: Ulf W. Thorn
Insänd den 2015-01-29

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
brown

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Jättefina och sköna glasögon!
Positiv överraskning när jag satte å mig glasögonen.
Perfekt skärpa. lätta på näsan och halkar inte ner.
Mycket nöjd. Köper snart ett par till i annan modell :)

Recensent: Gunilla SJöö
Insänd den 2015-01-22

Spara denna recension bland favoriter:
Bendigo
gun

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Vilket överraskning!!!
Aldrig trodde jag att jag skulle få så fina glasögon.
Bågen sitter bra och ser bra ut och glas har bra kvalitet.
Jag var rädd att jag skulle få tjocka glas eftersom jag betalade bara 499 Kr men när jag öppnade paketet blev jag positivt överraskad, glasögon är väldig tunna.
(För ett år sen köpte jag ett liknande modell på butiken och betalade 1290 Kr)

Mycket för pengarna, jag kommer säkert att köpa flera i framtiden

Recensent: Fabio
Insänd den 2015-01-18

Spara denna recension bland favoriter:
Bendigo
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

KÖP !!
Bekväma glasögon och lätta att man knappt märker att man har dom på sig.
Mycket prisvärda, ett bra köp.

Recensent: Peter S
Insänd den 2015-01-17

Spara denna recension bland favoriter:

Sida 7 av 15

Föregående
linser på nätet
Nästa
    
 
 

 Tel: Telefon: 08-618 05 05 |