VälkommenLogga in | Ny kund
Telefon: 08-618 05 05 | Support
linser på nätet Favoriter

  Kundernas recensioner av våra glasögon

365 recensioner
Stanley
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Kanonnöjd!
Sitter bra, är snygga och är jättenöjd med glasen. Helt enkelt ett toppenköp för detta priset!

Recensent: Madelén
Insänd den 2015-04-07

Spara denna recension bland favoriter:
Nador
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Italiensk 50-talsbåge i ny design.
Skönt att kunna se ut som en Italiensk filmstjärna från 50-talet till samma pris som då, men med nutidens teknologi.
Perfeto...

Recensent: willem
Insänd den 2015-04-04

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gun

Prisvärdhet:7 of 9 Stars! 7/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:7 of 9 Stars! 7/9

Jättenöjd!
Beställde ett par Glendale med progressiva (efter optikers recept) samt fotokromatiska glas.
Jag är jättenöjd, glasen är faktiskt bättre än dom jag köpte av optiker i butik i stan...
Dessutom kostade dom betydligt mindre än mina förra.
Snabb och smidig leverans.
Jag kommer att handla igen!

Recensent: Hasse Wettborg
Insänd den 2015-04-03

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Glendale
Äntligen har jag ett par solglasögon i min styrka! Väldigt snygga, bekväma och prisvärda!

Recensent: Helena
Insänd den 2015-04-03

Spara denna recension bland favoriter:
Stanley
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

stanley
Då man vet vad glasögon kostar i butik hos optikern så är det här köpet fantastiskt billigt . För drygt en 500 hundring, slipade glasögon som är sköna , snygga och dessutom har färgade glas. Bra jobbat netlens fem plus

Recensent: Knut-Ejnar Johanssson
Insänd den 2015-04-03

Spara denna recension bland favoriter:
Cary
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:5 of 9 Stars! 5/9
Synskärpa:4 of 9 Stars! 4/9

Coola glasögon
Jag har använt bara den i två dagar. Synskärpa är inte okej. Lite suddigt...
Gamla glasögon var lite bättre, vet inte varför.

Recensent: Sari
Insänd den 2015-03-31

Spara denna recension bland favoriter:
Salinas
gold

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Fina bekväma glasögon
Detta var första gången jag provade båglösa glasögon och jag blev positivt överraskad. Dessa glasögon är mycket fina och väger inte mycket alls så det är en helt annan känsla att ha dessa på sig jämfört med ett par vanliga bågar. Det var också första gången jag handlade glasögon på nätet och även detta var en positiv upplevelse.

Recensent: Anette Andersson
Insänd den 2015-03-31

Spara denna recension bland favoriter:
Florence
red/white

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Perfekta semesterglas!
Mycket fina bågar m tonade glas som Netlens fixade snabbt trots kort om tid innan resa.
Synskärpan är perfekt!

Recensent: Lena Jakobsson
Insänd den 2015-03-31

Spara denna recension bland favoriter:
Capuno
black

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:6 of 9 Stars! 6/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Capuno
Lite hala på näsan och ville gärna halka ner. Lite smala för min smak.

Recensent: Mange
Insänd den 2015-03-30

Spara denna recension bland favoriter:
Santos
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Santos
Trivs bra med dessa bågar efter att jag fick justera dem efter mitt huvud. Värmde bågen med ånga det funkade bra.

Recensent: Tomas Eriksson
Insänd den 2015-03-29

Spara denna recension bland favoriter:
Miramar
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

klockrena
Bra köp, rankas tom som årets köp. Suveräna priser och snabb leverans

Recensent: Gn
Insänd den 2015-03-26

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Glendale svarta solglasögon
Kanonköp till kanonpris snabb leverans trots att man inte hade bågar på lager med ett bra pris och dessutom snygga så kan jag bara vara nöjd. Det är bara ut i vårsolen o njuta.

Recensent: Egon
Insänd den 2015-03-26

Spara denna recension bland favoriter:
Newark
black/white/striped

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Glasögon
Billigare kan det inte bli.Man kan byta glasögon efter sinnesstämning och klädval

Recensent:
Insänd den 2015-03-22

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Toppen!
Jag kände mig ganska tveksam när jag beställde, men blev positivt överraskad! Snygga glasögon o bra slipning! Nu återstår bara att se om de håller. Väldigt bra pris hur som helst!

Recensent: Anna
Insänd den 2015-03-19

Spara denna recension bland favoriter:
Carcassonne
brown

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:5 of 9 Stars! 5/9

Carcassone glasögon
Glasögonen är sköna att ha på sig men skärpan är lite sisådär.

Recensent: Jaana Falk
Insänd den 2015-03-12

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
brown

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Helnöjd
Jag är väldigt nöjd med mina glasögon. Efter att i flera år längtansfullt tittat på denna typen av glasögon, men alltid funnit dem för dyra, är jag så glad att jag hittade denna sidan. De är lätta, diskreta och mycket bekväma. Känns som om jag fått tillbaka mitt ansikte igen. Kommer rekommendera hela bekantskapskretsen denna sidan.

Recensent: Anna
Insänd den 2015-03-09

Spara denna recension bland favoriter:
Capuno
black

Prisvärdhet:7 of 9 Stars! 7/9
Bekvämlighet:6 of 9 Stars! 6/9
Synskärpa:7 of 9 Stars! 7/9

Istället för linser
Jag beställde glasögon från er i hopp om att mina ögon skulle få vila från linserna som jag alltid bär annars. Tänkte att de får se ut hur som helst bara de var sköna och gav mina ögon lite vila. Precis så blev det! Jag har inte haft linserna på mig sedan jag fick glasögonen.

Recensent: Lukas Hedell
Insänd den 2015-03-05

Spara denna recension bland favoriter:
Pier
wooden/havana

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Bra pris och utmärkta glas!
Mycket bra glas. Mindre bra att bågarna svänger ut något men har man ett stort huvud så är det bra.

Recensent: Per
Insänd den 2015-03-05

Spara denna recension bland favoriter:
Cremona
pink/black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Glatt överraskad!
Jag kom in på denna sidan av en slump då jag var på jakt efter nya glasögon, jag är ganska så kräsen och vet exakt vad jag vill ha och inte ha så jag surfade runt när jag fick syn på dessa glasögon utav modell Cremona, jag gillar rosa och de var diskreta och hade en väldigt bra modell. Eftersom jag fastnade så för dem så slog jag till, fick dessutom ett fantastiskt erbjudande och jag måste medge att jag tänkte att detta är för billigt för att bli bra men jag har länge letat utan att hittat en modell som jag gillar så jag kände att det var värt att beställa. Beställningen gick enkelt och sen väntade jag med spänning på att posten skulle leverera de nya glasögonen.
När jag fick dem i brevlådan, väldigt smidigt, så var det första jag gjorde var att prova dem, beredd på att bli besviken men jag blev oerhört glatt positivt överraskad! De passade mig perfekt, de satt bra över näsan, och framförallt så var de väldigt snygga på! De var stabila och rejäla, inget skräp och synskärpan var för mig utmärkt. Jag gillade dem skarpt! Snygga, Bekväma och Välsittande.

Recensent: Izabelle
Insänd den 2015-02-27

Spara denna recension bland favoriter:
Funchal
silver/purple

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

jättenöjd
Fina glasögon som fungerade bättre än vad jag vågade hoppas på! Beställde dem med toning (grå 85%), praktiskt på hundpromenaderna. Skalmarna behövde böjas till lite för att inte halka ner på näsan, det var enkelt att åtgärda.

Recensent: Heidi
Insänd den 2015-02-26

Spara denna recension bland favoriter:

Sida 8 av 18

Föregående
linser på nätet
Nästa
    
 
Netlens Scandinavia AB
Minervavägen 28
191 50 Sollentuna
 

 Tel: 08-618 05 05