linser på nätet
Linsrecensioner 3300+
Glasögonrecensioner 450+
Välkommen Logga in | Ny kund
Telefon: 08-618 05 05 | Support

  Kundernas recensioner av våra glasögon

382 recensioner
Brooklyn
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Supernöjd
Beställde de som solglasögon och är supernöjd med de! Sitter perfekt och så skönt ljus i! Bara +++ från mig!

Recensent: Heléne
Insänd den 2015-05-13

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Mycket nöjd med detta köp!
Snygga glasögon, även fast jag behöver starka glas. Mycket nöjd med guldfärgad båge och mörkaste bruna glaset!

Recensent: Anneli
Insänd den 2015-05-01

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Superb
Underbara solglasögon med en optimal sikt och skärpa. Rekommenderas till alla som är i behov av bra solglasögon till ett rimligt pris.

Recensent: Gunnar L
Insänd den 2015-05-01

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Grymt sköna solglasögon!
Enkelt att skriva in recept för den styrka man vill ha på sin solglasögon och enkelt att lägga beställning. Ringde supporten för att jag råkade beställa fel färg på mina bågar och det var inga som helst problem att ändra, glasögonen sitter perfekt efter en mindre justering men allt kan ju inte passa på en gång. M.a.o. är jag mycket nöjd!

Recensent: Mikael Halén
Insänd den 2015-04-28

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

ser inte ut som en tönt längre när jag kör bil!!
Äntligen har jag också ett par supercoola solglasögon när jag kör bil.
Valde pilotbågen med brunt glas, såå snyggt!

Recensent: Kicki Perström
Insänd den 2015-04-24

Spara denna recension bland favoriter:
Miramar
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Väldigt nöjd!
Något mindre än de såg ut på bilden men snygga, bekväma och bra skärpa! Snabb leverans och prisvärt!
Glatt överraskad!

Recensent: Lena
Insänd den 2015-04-24

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gun

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Riktigt imponerad!
Blev så glad när dessa glasögon trillade ner i postlådan. Dom är riktigt snygga sitter jätte bra på näsan men dock väldigt långa bakom öronen för mig. Så förvånad att det var så bra snabbt å prisvärt som det var. Väldigt bra kvalite och stabila glasögon.
Blev så imponerad av detta så sitter och ska beställa ett par vanliga glasögon från denna sida!

Recensent: Mia
Insänd den 2015-04-15

Spara denna recension bland favoriter:
Figari
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Supernöjd!
Jättesnygga glasögonsom sitter bekvämt. Är supernöjd!

Recensent: Matilda
Insänd den 2015-04-14

Spara denna recension bland favoriter:
Brooklyn
brown

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Fantastiskt pris o skärpa
Kollade runt på nätet o hittade Netlens. Fick 50% rabatt som ny kund och fick ett par snygga slipade solglasögon med superskärpa. Ok leveranstid också. Är mycket nöjd med Netlens och kommer köpa fler

Recensent: Maria Thell
Insänd den 2015-04-10

Spara denna recension bland favoriter:
Foshan
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Slipade solglasögon
Mina första slipade solglasögon blev ett par foshan, en lätt och snygg båge som satt bra direkt. Ett bekvämt sätt att köpa glasögon, och snabba svar på frågor gör att jag kommer att handla här igen.

Recensent: Mikael
Insänd den 2015-04-09

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Glendale solglasögon
Snabb och smidig leverans. Bekväma bågar som passar många känns det som. Mycket snabb kontakt med kundtjänst då jag för säkerhets skull mailade in en kopia av mitt recept så det kunde dubbelkollas. Jag valde bruna glas i 75 % och dom var väldigt behagliga tycker jag. Supernöjd!

Recensent: Maria
Insänd den 2015-04-08

Spara denna recension bland favoriter:
Stanley
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Kanonnöjd!
Sitter bra, är snygga och är jättenöjd med glasen. Helt enkelt ett toppenköp för detta priset!

Recensent: Madelén
Insänd den 2015-04-07

Spara denna recension bland favoriter:
Nador
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Italiensk 50-talsbåge i ny design.
Skönt att kunna se ut som en Italiensk filmstjärna från 50-talet till samma pris som då, men med nutidens teknologi.
Perfeto...

Recensent: willem
Insänd den 2015-04-04

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gun

Prisvärdhet:7 of 9 Stars! 7/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:7 of 9 Stars! 7/9

Jättenöjd!
Beställde ett par Glendale med progressiva (efter optikers recept) samt fotokromatiska glas.
Jag är jättenöjd, glasen är faktiskt bättre än dom jag köpte av optiker i butik i stan...
Dessutom kostade dom betydligt mindre än mina förra.
Snabb och smidig leverans.
Jag kommer att handla igen!

Recensent: Hasse Wettborg
Insänd den 2015-04-03

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Glendale
Äntligen har jag ett par solglasögon i min styrka! Väldigt snygga, bekväma och prisvärda!

Recensent: Helena
Insänd den 2015-04-03

Spara denna recension bland favoriter:
Stanley
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

stanley
Då man vet vad glasögon kostar i butik hos optikern så är det här köpet fantastiskt billigt . För drygt en 500 hundring, slipade glasögon som är sköna , snygga och dessutom har färgade glas. Bra jobbat netlens fem plus

Recensent: Knut-Ejnar Johanssson
Insänd den 2015-04-03

Spara denna recension bland favoriter:
Cary
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:5 of 9 Stars! 5/9
Synskärpa:4 of 9 Stars! 4/9

Coola glasögon
Jag har använt bara den i två dagar. Synskärpa är inte okej. Lite suddigt...
Gamla glasögon var lite bättre, vet inte varför.

Recensent: Sari
Insänd den 2015-03-31

Spara denna recension bland favoriter:
Salinas
gold

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Fina bekväma glasögon
Detta var första gången jag provade båglösa glasögon och jag blev positivt överraskad. Dessa glasögon är mycket fina och väger inte mycket alls så det är en helt annan känsla att ha dessa på sig jämfört med ett par vanliga bågar. Det var också första gången jag handlade glasögon på nätet och även detta var en positiv upplevelse.

Recensent: Anette Andersson
Insänd den 2015-03-31

Spara denna recension bland favoriter:
Florence
red/white

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Perfekta semesterglas!
Mycket fina bågar m tonade glas som Netlens fixade snabbt trots kort om tid innan resa.
Synskärpan är perfekt!

Recensent: Lena Jakobsson
Insänd den 2015-03-31

Spara denna recension bland favoriter:
Santos
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Santos
Trivs bra med dessa bågar efter att jag fick justera dem efter mitt huvud. Värmde bågen med ånga det funkade bra.

Recensent: Tomas Eriksson
Insänd den 2015-03-29

Spara denna recension bland favoriter:

Sida 8 av 19

Föregående
linser på nätet
Nästa
    
Netlens Scandinavia AB
Minervavägen 28
191 50 Sollentuna

 Tel: 08-618 05 05