linser på nätet
Linsrecensioner 3300+
Glasögonrecensioner 450+
Välkommen Logga in | Ny kund
Telefon: 08-618 05 05 | Support

  Kundernas recensioner av våra glasögon

414 recensioner
Santos
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Toppenglasögon!
Gömde mina nya på bussen men hade mitt recept kvar som jag fotade med mobilen och e-postade till Netlens samtidigt som jag gjorde min nätbeställning.
Mycket glad att få riktiga glasögon igen. Billiga på stan är billiga av en anledning, dom är kass, man ska ha BRA grejor till rimmigt pris, så man ser bra. Mina nya Santos från Netlens är mitt första köp men definitivt inte mitt sista. Tack för bra produkt och pris.

Recensent: Gregor Bonderud
Insänd den 2015-05-22

Spara denna recension bland favoriter:
Ajaccio
black/grey/mottled

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Solglasögon nästan gratis!
Köpte denna snygga bågen med mörka solglas och styrka. Förväntade mig inte så mycket för det priset då jag precis köpt nya glasögon via jobbet för det tiodubbla priset.

Kan börja med att de här bågarna sitter bättre och det utan justeringar!

Glasen var även dom LÅÅÅNGT över förväntan! Ser jättebra med dom.
Kommer definitivt handla här igen, funderar på att slå till med ett par i reserv direkt. Så nöjd blev jag.

Recensent: Hampus
Insänd den 2015-05-22

Spara denna recension bland favoriter:
Modesto
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Tack för bekväma glasögon
Är mycket nöjd med mitt köp av glasögon, modell Modesto. Bekväma och framförallt lätta. Vilket gör det till en fröjd att använda glasögon. De köpta glasögonen är mycket prisvärda.

Recensent: Morgan Setherberg
Insänd den 2015-05-22

Spara denna recension bland favoriter:
Florence
black/turquoise

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

florens
Utmärkta läsglasögon med lång hållbarhet på glaset.... använder mina jämt.... inte bara när jag läser. Det förra paret höll iaf över ett år och då tycker jag att 500 kr är billigt för det man får

Recensent: Karin larsson
Insänd den 2015-05-22

Spara denna recension bland favoriter:
Stanley
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

jättebra
Jätte nöjd med kvalitet. Snygg glasögon med pra pris

Recensent: zahir
Insänd den 2015-05-22

Spara denna recension bland favoriter:
Cary
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:7 of 9 Stars! 7/9

Cary gold glasögonbåg
Jag är nöjd när jag har sett bilder på mig!
Nån på jobbet som fotograferade mig när jag märkte inte!
Cary gold glasögon passar mig mycket bra!

Recensent: Sari
Insänd den 2015-05-19

Spara denna recension bland favoriter:
Figari
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Prisvärda glasögon!
Överträffade helt klart mina förväntningar, snygga och väl värda sitt pris!

Recensent: emeli
Insänd den 2015-05-14

Spara denna recension bland favoriter:
Figari
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Prisvärda glasögon
Överträffade mina förväntningar, snygga och väl värda sitt pris!

Recensent: Emeli
Insänd den 2015-05-14

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gun

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Glasögon
Snabb leverans! Enkelt att förstå sig på sidan och lätt att fylla i uppgifter ect. Prisvärt och bra helt enkelt, jättenöjd och har redan rekommenderat sidan till flera av mina bekanta :)

Recensent: Marija
Insänd den 2015-05-14

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gun

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Mycket nöjd
Blev väldigt positivt överraskad. Var lite osäker på att beställa på nätet men de var toppen! Både synskärpa och glasögonmodellen. Det enda var att glasen var gröna, ej bruna som jag beställde. Och leveransen tog några veckor. Men mycket nöjd med glasögonen!

Recensent: Pernilla
Insänd den 2015-05-14

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gun

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Oerhört nöjd!!
Använder mestadels linser men behövde ha ett par glasögon att komplettera med, men ville inte lägga ner en förmögenhet.., blev tipsad om netlens och hittade dessa bågar som jag föll för... Trivs nu så bra att jag inte känner att jag måste sätta i linserna varje morgon! Fått mycket god respons och är nu inne på att beställa ett par till som solglasögon:)!!
Sitter oerhört bekvämt redan från start, skulle kanske behöva böja dem lite tajtare vid öronen, men det kan optikern i stan få fixa med... Glasen och synskärpan blev perfekt!, så hur prisvärda som helst!
Tack!!

Recensent: Jojo
Insänd den 2015-05-14

Spara denna recension bland favoriter:
Brooklyn
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Supernöjd
Beställde de som solglasögon och är supernöjd med de! Sitter perfekt och så skönt ljus i! Bara +++ från mig!

Recensent: Heléne
Insänd den 2015-05-13

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Mycket nöjd med detta köp!
Snygga glasögon, även fast jag behöver starka glas. Mycket nöjd med guldfärgad båge och mörkaste bruna glaset!

Recensent: Anneli
Insänd den 2015-05-01

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Superb
Underbara solglasögon med en optimal sikt och skärpa. Rekommenderas till alla som är i behov av bra solglasögon till ett rimligt pris.

Recensent: Gunnar L
Insänd den 2015-05-01

Spara denna recension bland favoriter:
Capuno
black

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Prisvärt
Snabbt, enkelt och mycket prisvärt.
Leveransen håller allt den lovar.

Recensent: Henrik Andersson
Insänd den 2015-04-30

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Grymt sköna solglasögon!
Enkelt att skriva in recept för den styrka man vill ha på sin solglasögon och enkelt att lägga beställning. Ringde supporten för att jag råkade beställa fel färg på mina bågar och det var inga som helst problem att ändra, glasögonen sitter perfekt efter en mindre justering men allt kan ju inte passa på en gång. M.a.o. är jag mycket nöjd!

Recensent: Mikael Halén
Insänd den 2015-04-28

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

ser inte ut som en tönt längre när jag kör bil!!
Äntligen har jag också ett par supercoola solglasögon när jag kör bil.
Valde pilotbågen med brunt glas, såå snyggt!

Recensent: Kicki Perström
Insänd den 2015-04-24

Spara denna recension bland favoriter:
Miramar
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Väldigt nöjd!
Något mindre än de såg ut på bilden men snygga, bekväma och bra skärpa! Snabb leverans och prisvärt!
Glatt överraskad!

Recensent: Lena
Insänd den 2015-04-24

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gun

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Riktigt imponerad!
Blev så glad när dessa glasögon trillade ner i postlådan. Dom är riktigt snygga sitter jätte bra på näsan men dock väldigt långa bakom öronen för mig. Så förvånad att det var så bra snabbt å prisvärt som det var. Väldigt bra kvalite och stabila glasögon.
Blev så imponerad av detta så sitter och ska beställa ett par vanliga glasögon från denna sida!

Recensent: Mia
Insänd den 2015-04-15

Spara denna recension bland favoriter:
Figari
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Supernöjd!
Jättesnygga glasögonsom sitter bekvämt. Är supernöjd!

Recensent: Matilda
Insänd den 2015-04-14

Spara denna recension bland favoriter:

Sida 8 av 20

Föregående
linser på nätet
Nästa
    
Netlens Scandinavia AB
Minervavägen 28
191 50 Sollentuna

 Tel: 08-618 05 05