Kundernas recensioner av våra glasögon

305 recensioner
Glendale
gun

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Helt enkelt kanon
Hur smidigt, enkelt och billigt kan det bli? Det inte min optiker lyckades med på 6 veckor fixade netleans.se på ett par dagar. Sitter bra, lite extra reservdelar finns med direkt jag kommer snart tillbaka.

Recensent: Petra L
Insänd den 2015-01-05

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Skytteglasögon
Köpte dessa för att testa om jag kunde nyttja dem som skytte glasögon, använder vänster öga för avstånds syn men tejpar för synfältet för tavlan men har kvar periferi seendet, höger öga optimerat för skärpa på kornet på pistolen. Värdena jag nyttjade var enligt optiker recept på vänster öga, höger öga plussade jag på 1 dioptrin och det känns väldigt bra för mig.
Mycket nöjd-

Recensent: Mats Olsson
Insänd den 2015-01-03

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
silver

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Bra glasögon till ett otroligt billigt pris
Har aldrig varit med om att köpa så bra glasögon till ett så billigt pris, är helt överraskad.

Recensent: Anita Klevenhaus
Insänd den 2014-12-31

Spara denna recension bland favoriter:
Brooklyn
brown

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Brooklyn Bruna glasögon
Fick hem mina glasögon och dom är helt perfekt synmässigt, kanske lite stora bågar i min smak, men det var ju jag som beställde dom :-) Färgen passar bra till mig.

Recensent: annelie
Insänd den 2014-11-21

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gun

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Glendale
Billiga och bra glasögon. Köpte Glendale utan att ens lägga in min bild och titta, detta pga att det var fri retur utan förklaring. Jag chansade. En chansning som gick hem. Är jättenöjd! :-)

Recensent: Erica
Insänd den 2014-11-14

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
black

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Bra glasögon, trasig skalm
fick mina mackay som utlovat efter ca 10 dg. Tyvärr var plasten i ena skalmen sprucken. Jag kontaktade netlens ang eventuell eventuell kompensation om jag lagar själv men fick bara erbjudandet att Skicka tillbaka. Eftersom jag inte kan vänta ytterligare 2-3 veckor tog jag o limmade själv.
Annars jag jättenöjd och snygga bågar. Ingen större skillnad på skärpa och antireflex jämfört med mina fina glas från synsam. Framkommer dock inte vilket brytningsindex det är på netlens glas.

Summa summarum: rekommenderas starkt.

Recensent: Ali
Insänd den 2014-11-13

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Såååå nöjd!
Galet nöjd med mina. Sköna, lätta & snygga!
Jag kommer att beställa dessa som solglasögon med. Tummen upp!!!!!

Recensent: Kaisa
Insänd den 2014-11-02

Spara denna recension bland favoriter:
Luciano
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Perfekt!
Passar både till vardags och fest. Är helnöjd med glasögonen :)

Recensent: Åsa
Insänd den 2014-11-01

Spara denna recension bland favoriter:
Explorer-bla
black

Prisvärdhet:7 of 9 Stars! 7/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Bra service
Är väldigt nöjd med glasögonen.
Kunde nå Netlens snbbt och enkelt på telefon för att få svar.

Recensent: Karlo
Insänd den 2014-11-01

Spara denna recension bland favoriter:
Santos
brown/mottled

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:7 of 9 Stars! 7/9

Prisvärt
Moderna glasögon till mycket fördelaktigt pris. Ser mycket dyrare ut.

Recensent: Nils
Insänd den 2014-10-31

Spara denna recension bland favoriter:
Nador
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Nöjd kund.
Har fått mina beställda glasögon, jag är hur nöjd som helst, glasögonen var hur bra som helst inget att klaga på bra skärpa bågarna tåliga och sitter bra på mig och så priset otroligt billiga ska rekommendera Netlens till andra/ Göran.

Recensent: Göran Lindqvist
Insänd den 2014-10-30

Spara denna recension bland favoriter:
Santos
brown/mottled

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Santos
Jättefina, prisvärda glasögon! Använder mina som läsglasögon och det fungerar super!

Recensent: Linda
Insänd den 2014-10-30

Spara denna recension bland favoriter:
Davos
silver

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Helt fantastiska
Bekväma, helt enligt mitt recept på de bästa glasögonen jag har sen tidigare. Kändes som en chansning vi beställningen, eftersom jag inte beställ via nätet någon tidigare. Snabb respons på ändring när jag klantade till det vid beställningen.

Recensent: Lars-Göran Buusch
Insänd den 2014-10-23

Spara denna recension bland favoriter:
Norwich
silver/black

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Utmärkta, prisvärda glasögon
Jag var lite tveksam till att inte få ta hem provbågar först, men jag mätte noga på glasögon jag redan har som är lagom stora. Det fungerade bra, jag blev glatt överraskad över hur bra de nya glasögonen från Netlens satt. Och snabbt kom dom. Utmärkt, helt enkelt.

Recensent: Kristina
Insänd den 2014-10-22

Spara denna recension bland favoriter:
Salinas
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Superlätta & Snygga
Superlätta & SNYGGA glasögon som till min förvåning gick att göra till progressiva glas.
Nu ser jag lätt all text tog ca 2 dagar att vänja sig vid progressiva glasen så det var toppen.
Gedigen kvalite & Servicen från Netlens är SUPERBRA var lite orolig att det inte skulle funka men killen sa att det var inga problem att få lämna igen glasögonen om det inte funkade eller om dom inte passade mitt ansikte.
JAG ÄR SUPERNÖJD & rekomenderar verkligen NETLENS.se till alla.
priserna är mycket lägre än i butik där skulle jag fått betala över 6000kronor för likvärdiga glas & bågar & nu slutade summan på 2000kronor Tusen tack för rabatt kupongen på en 100kr med som man får när man lämnar sin emailadress. :D

Recensent: Veronica S
Insänd den 2014-10-17

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
silver

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:0 of 9 Stars! 0/9

Otroligt pris för så fina glasögon!
Denna model passar utmärkt på mig. Pga den låga vikten kan jag knappt känna att jag har glasögon på mig vilket är underbart! Dessutom är designen diskret så åskådare märker inte på avstånd att man har på sig glasögon. :-)
Synskärpan är inte bra men det är mitt eget fel (skrev fel) så jag har beställt ett nytt par.

Recensent: Novick
Insänd den 2014-10-16

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
grey

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Toppen!
Det som oroade mig var att de lätt skulle ramla av vid snabba rörelser, men så fel jag hade,
de satt perfekt. Välgjorda och snabb leverans gör att jag kommer att köpa flera glasögon
från NETLENS.

Recensent: Rolf Eriksson
Insänd den 2014-10-15

Spara denna recension bland favoriter:
Davos
gun

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Drömglasögon till drömpris
Jag funderade länge på att köpa båglösa glasögon men priserna i butiker var alldeles för höga. Sen hittade jag netlens webbsida av en slump och blev skeptisk i början att man kan ha så låga priser på glasögon med bra kvalite. Priset var dock så litet att det var bara att prova. Nu har jag jag mina fina drömglasögon till ett drömpris coh som väger bara 7 gram.

Recensent: Vlad
Insänd den 2014-10-10

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Toppen!
Mycket nöjd med mitt köp. Tunna och sköna bågar precis som jag önskade!

Recensent: Kajsa
Insänd den 2014-10-09

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
blue

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

För dig som helst går utan glasögon
Mackay-båden är extremt lätt och smidig, men sitter ändå sitter stabilt, tack vare lite fjädrande skalmar. KLart köpvärda, speciellt om man som jag trivs bäst utan glasögon. Skönt också att det är så lite som stör vid glasen.

Recensent: Ivan Markowicz
Insänd den 2014-10-09

Spara denna recension bland favoriter:

Sida 8 av 15

Föregående
linser på nätet
Nästa
    
 
 

 Tel: Telefon: 08-618 05 05 |