Kundernas recensioner av våra glasögon

265 recensioner
Triest
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

triest
hej !jag är mycket nöjd av det här produkt det är snygg glasögon kommer öka med styrka om några månader tack får bra jobb johannes

Recensent: johannes afeworki
Insänd den 2014-10-02

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
silver

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Bra köp
Jag var skeptisk tills öppnande paketet. Detta glassögon uppfyller kravet för hundra procent. Mycket prisvärd och jag är glad att gjorde detta.

Recensent: Hamid
Insänd den 2014-09-24

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Bra!!
kanonglasögon till ett fantastiskt pris

Recensent: Pernilla Andreasson
Insänd den 2014-09-21

Spara denna recension bland favoriter:
Miramar
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Bästa solbrillorna ever!
Med mina solglasögon med min styrka och gult glas ser jag perfekt. Perfekta när jag kör bil då det blir skarpa konturer och ser även bra när det börjar till skillnad mot mina mörka solglasögon.
Hade det inte varit för de var enkelt, billigt och snabb leverans hade jag nog inte vågat mig på att köpa ett par med gult glas för att testa något annorlundaq.

Jag är helnöjd!

Recensent: Paula Lundin
Insänd den 2014-08-17

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Trodde aldrig att det kunde vara så billigt och bra !
Till det priset trodde jag dels att det måste antingen vara en stor bluff eller glasögon som knappt kunde användas. Till min stora förvåning så kom det ett par alldeles utmärkta solglasögon. Perfekt passform, glas av bra kvalitet (ser precis lika bra med dessa som med 12 gånger så dyra solglasögon) och dessutom levererade direkt i brevlådan. Inga mer besök hos en dyr optiker för mig. Netlens har definitivt övertygat mig.

Recensent: Madelaine Lundberg
Insänd den 2014-08-17

Spara denna recension bland favoriter:
Brooklyn
brown

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:6 of 9 Stars! 6/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Lite rödare i verkligheten!
Var rödare i verkligheten än på bilden men väldigt snygga ändå. Detta var det par som satt minst bra på mig av de tre par jag köpte men jag gillar dem skarpt ändå. Prisvärda!

Recensent: Cecilia
Insänd den 2014-08-13

Spara denna recension bland favoriter:
Capuno
black/orange

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Tummen upp!
Sköna att bära och ser snygga ut på. Jag gillade dessa =)

Recensent: Cecilia
Insänd den 2014-08-13

Spara denna recension bland favoriter:
Fairfield
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Toppbetyg!
Supersnygga och satt jättebra på mig. Rekommenderas!

Recensent: Cecilia
Insänd den 2014-08-13

Spara denna recension bland favoriter:
Florence
purple/white

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Florence Glasögon
Snygga glasögon i otroligt fin färg. Snygg modell men på mig som har ganska litet ansikte såg dom dock lite för stora ut.
De var ju väldigt billiga så helt klart värda priset.

Recensent: Ida
Insänd den 2014-08-01

Spara denna recension bland favoriter:
Salinas
silver

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Prisvärda
Har svårt att hitta någonting att klaga på till det här priset. Har haft glasögonen i en månad nu och än så länge känns bågarna bättre än mina tidigare som kostade ungefär tio gånger mer. Beställde ett par liknande bågar med solglas igår.

Recensent: Nils
Insänd den 2014-07-30

Spara denna recension bland favoriter:
Capuno
dark-blue/blue

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:7 of 9 Stars! 7/9

Capuno
Gillar bågen, saknar dock finska flaggan på sidan som jag hade tidigare. Något för små för att vara progressiva med mina styrkor.

Recensent: Pia
Insänd den 2014-07-25

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:6 of 9 Stars! 6/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Snygga pilotbrillor till ett skysst pris
Beställde ett par Glendale Gold med slipade bruna glas, riktigt snygga och sitter perfekt. Har problem med att många pilotglasögon är för stora och lägger sig på kinderna men dessa sitter precis som jag vill. Använde en rabattkod så jag fick glasögonen för halva priset.

Recensent: Rebecca Johansson
Insänd den 2014-07-24

Spara denna recension bland favoriter:
Brooklyn
brown

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Grymt prisvärda!
Jag har haft linser och glasögon i flera år och har tidigare handlat på Synsam. Jag förväntade mig en viss sänkning i kvalitén på både linser och glasögon, då de är så mycket billigare på Netlens, men blev väldigt positivt överraskad! Grymt prisvärda glasögon som fungerar hur bra som helst! 5 stjärnor

Recensent: Felix
Insänd den 2014-07-12

Spara denna recension bland favoriter:
Nador
black

Prisvärdhet:7 of 9 Stars! 7/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Nador
Lätta och bekväma glasögon. Har progressiva glas och det funkar bra.

Recensent: Lena
Insänd den 2014-07-10

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Bäst glasögonen jag haft!!
Dom är lätta,snygga och väldigt prisvärda.Ett plus för snabb leverans!!!

Recensent: Anna GÖth
Insänd den 2014-07-10

Spara denna recension bland favoriter:
Miramar
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

DOTTERN BÖRJADE ANVÄNDA GLASÖGON IGEN
dottern har haft 2 andra bågar tidigare, men hon har inte använt sina glasögon i skolan ändå.
såg henne prova mina, o dom va jättesnygga på henne,
så jag beställde ett par till henne också o överraskade henne-

nu använder hon dom i skolan o vid behov...

Recensent: fredrik
Insänd den 2014-07-08

Spara denna recension bland favoriter:
Miramar
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

SNYGGA O SMIDIGA- FOLK LÄGGER MÄRKE TILL DOM
har haft mina i silver ett tag o jag får fortfarande beröm för dom o folk frågar vart jag köpt dom.
snygga, smidiga o billiga- har lagt av med linser....

Recensent: katja
Insänd den 2014-07-08

Spara denna recension bland favoriter:
Bendigo
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Bendigo
Mycket bekväma glasögon.
Lätta och snygga med blå glas
Extremt prisvärda.

Recensent: Mats Jansson
Insänd den 2014-07-05

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Enkla och funktionella
Klassisk pilotdesign, inga krusiduller, kvalitativt utförande.

Recensent: Dan
Insänd den 2014-07-03

Spara denna recension bland favoriter:
Miramar
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Miramar
Jätte enkelt att beställa, perfekt att de kommer direkt hem i brevlådan. Sköna och rätt styrka direkt. Jag beställde med solglas och de är underbara att ha i solen. Verkligen prisvärda!

Recensent: Rebecka
Insänd den 2014-07-03

Spara denna recension bland favoriter:

Sida 8 av 13

Föregående
linser på nätet
Nästa
    
 
 

 Tel: Telefon: 08-618 05 05 |