Kundernas recensioner av våra glasögon

199 recensioner
Palmdale
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:6 of 9 Stars! 6/9

Billigt och bra kvalité
Jag är mycket nöjd! Billigare glasögon går nog inte att hitta på nätet, ypperlig kvalitetskänsla också. Blir flera köp i framtiden.

Recensent: Mattias
Insänd den 2014-03-20

Spara denna recension bland favoriter:
Bristol
grey

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Suveräna glasögon!
Jag är supernöjd.Att man kan få så bra glasögon för ett så bra pris är suveränt.

Recensent: Karen
Insänd den 2014-03-18

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

mr rock´n roll med pilotbågar med styrka och solglas
kanonpris på ett par solglasögon med styrka är jättenöjd

Recensent: Tommy Strand
Insänd den 2014-02-06

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

så underbart o snyggt, tack!
Perfekta glasögon!
Jag har aldrig haft så fina o bekväma förut.

Recensent: sara
Insänd den 2014-01-28

Spara denna recension bland favoriter:
Welkom
black/grey

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:5 of 9 Stars! 5/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Överlag bra
Beställde före jul och fick leverensen i januari i brevlådan, med både fodral, extra näsbrickor och putsduk! Själva glasögonen och optiken tycker jag verkar vara utmärkt, med tunna fina glas.

Bågarna är snygga, lätta och ser ut som väntat, dock klart bredare än väntat vilket gör att passformen blir dålig. Tycker inte att jag har så smalt ansikte, men dessa verkar var inställda på ett brett ansikte. Jag ska gå till en optiker och se om de kan hjälpa till att böja till bågarna så de passar bättre.

Recensent: Rasmus
Insänd den 2014-01-10

Spara denna recension bland favoriter:
Tornio
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Mina nya glasögon Tornio (svarta)
Första gånngen jag handlat glasögon på nätet. Bilderna på hemsidan överänstämde med verkligheten när jag fick mina nya glasögon Tornio verkligen snygga. Mycket snygg design,prisvärda kändes verkligen bra på alla punkter. Jag rekomenderar verkligen denna båge Tornio. Att tillägga mycket bra hemsida där det är lätt att hitta vad man söker. Verkligen att rekomendera. Mvh. Nöjd kund Kari Sääski:-)

Recensent: Kari Sääski
Insänd den 2013-12-08

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

moderiktiga glasögon till budgetpris
Jag älskar glasögon - när andra i min omgivning beklagar sig över sina synfel kontrar jag med att jag bejakar mitt. Glasögon är ett sätt att uttrycka sig på, jag vill gärna byta ofta och ha flera par att växla mellan därför är det viktigt att hitta snygga glasögon till bra priser - varför jag vänder mig till Netlens. Det känns lyxigt att kunna byta glasögon ofta utan att det gräver ett djupt hål i plånboken. Mitt senaste par glasögon, modell "Glendale" känns helt rätt, bekväma och snygga!

Recensent: Martha Henriksson-Witt
Insänd den 2013-11-26

Spara denna recension bland favoriter:
Bristol
grey

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Bra glasögon
Känns stabila och starka. Sköna att bära. Sitter stadigt. Har tre par i olika utförande, är väldigt nöjd med dessa bågar.

Recensent: Gert
Insänd den 2013-11-18

Spara denna recension bland favoriter:
Welkom
black/grey

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Sköna
Mycket lätta. Väldigt bekväma att bära. Känns knappt att man har dem på. Sitter stadigt, glider ej.

Recensent: Gert
Insänd den 2013-11-18

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

lätt o smidigt
lätt o smidigt o beställa snabb leverans
glasögonen har bra kvaletet o bra passform
så jag här helt nöjd

tomas

Recensent: tomasa
Insänd den 2013-10-24

Spara denna recension bland favoriter:
Welkom
black/grey

Prisvärdhet:5 of 9 Stars! 5/9
Bekvämlighet:1 of 9 Stars! 1/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Dåliga skalmar för längre hår.
Jätte sköna glasögon, men det är en stor nackdel med skalmarna. Man måste ha riktigt kort hår eller uppsatt för dessa bågar för håret fastnar i framkanten på skalmarna hela tiden och slits av och det är varken bra för håret eller bågen som kan gå sönder. Jag önskar så här i efterhand att jag hade skickat tillbaka dessa glasögon pga framkanten på skalmen :(

Recensent: Gunilla
Insänd den 2013-10-18

Spara denna recension bland favoriter:
Davos
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Davos
Sköna lätta glasögon,, Mina andra glasögon som är köpta från butik använde jag knappt, men dom här är smidiga och märks knappt att man har dom på förutom bättre syn vill säga :-)
Lär köpa fler par sen, helt klart prisvärt

Recensent: Kim
Insänd den 2013-10-17

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
brown

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Glasögon som knappt syns men som fungerar bra
För första gången valde jag att ta risken att köpa glasögon online. Hittade dessa glasögon som jag tyckte verkade perfekta för mig - lätta, syns knappt och billiga. Dessa glasögon (enkelslipade) har blivit riktiga favoriter, och jag kommer nog att beställa ett par progressiva inom kort också.

Recensent: Maggan
Insänd den 2013-10-17

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Glendale
Otroligt bra passform och kvalitet för detta låga pris!! Kommer handla mer här!

Recensent: Conny Ohlson
Insänd den 2013-10-13

Spara denna recension bland favoriter:
Bristol
grey

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

jättebra
bågen är fantastisk å sitter som det måste vara , glaset/linsen har jag ingenting mot det.

Recensent: Aymen AL-Ramadan
Insänd den 2013-10-11

Spara denna recension bland favoriter:
Santos
brown/mottled

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Santos glasögon
Snabb leverans, smidigt att beställa. Glasögonen Santos stämde överens med mina förväntningar. Lite stora men det går att justera hos en optiker. Snygga och prisvärda. Jag är nöjd!

Recensent: Karin
Insänd den 2013-09-19

Spara denna recension bland favoriter:
Bristol
grey

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:6 of 9 Stars! 6/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Mycket för pengarna
För strax över 500 kr inklusive frakt så finns det inget att klaga på.
Köpte just dessa för att jag ville ha lite kraftigare båglösa och dessa känns stabila och bra än så länge.

Recensent: Alex
Insänd den 2013-08-22

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Galenvärt!
Perfekta glasögon till ett oslagbart pris :) kag är supernöjd med synskärpa och solglasen (brun 85%) aningens tyngre än rayban glasögon jag har sen tidigare men dom sitter perfekt på mig :) supernöjd och kommer att handla igen!

Recensent: Joakim
Insänd den 2013-08-15

Spara denna recension bland favoriter:
Sligo
black/silver

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

glasögon
Glasögonen Var jättebra enda problemet att skalmarna var för långa sitter dåligt över näsan/ vivan Söderholm

Recensent: Vivan Söderholm
Insänd den 2013-08-02

Spara denna recension bland favoriter:
Santos
black

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Snygga och bekväma, vad mer kan önskas?
Jag valde att köpa slipade solglasögon med denna båge, resultatet blev jättebra! Jag har haft glasögon i 7-8 år, i börja höll jag på med de fula clip-ons som man köpte med. Hemskt. Ett långt tag har det blivit utan solglasögon i huvudtaget. Hittade dessa och provade, varför inte? jag blev förvånad över hur bra det fungerade. De är snygga, sitter skönt och jag ser världen igenom dem ;)

Recensent: Lisa
Insänd den 2013-07-28

Spara denna recension bland favoriter:

Sida 8 av 10

Föregående
linser på nätet
Nästa
    
 
 

 Tel: Telefon: 08-618 05 05 |