linser på nätet
Linsrecensioner 3300+
Glasögonrecensioner 450+
Välkommen Logga in | Ny kund
Telefon: 08-618 05 05 | Support

  Kundernas recensioner av våra glasögon

242 recensioner
Lesko
black/silver

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

lika fina som bilden beskriver
Jätte nöjd. Glasögonen lever upp till förväntningarna. Det är kvalitet och de känns stabila. Perfekt.!

Recensent: jessica levinson
Insänd den 2014-04-29

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
silver

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Supernöjd !
Har haft läsglasögon i pannan i ett par år, men kände att nu måste det nog bli ett par progressiva.
Gick till den lokala optikern för en synundersökning. Jo det behövdes, men skulle kosta nånstans mellan 8000 till 10000 kr. Kollade runt lite på nätet och fann att Netlens var billigast. Beställde ett par Mackay på vinst och förlust. Lite nervöst öppnade jag paketet efter supersnabb leverans. Verkar vara lite för bra för att vara sant,men blev glatt överraskad. Funkade kanon ! Kommer även att köpa ett par progressiva solglasögon. Supernöjd kund :)

Recensent: Lars Svensson
Insänd den 2014-04-26

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Superbra solglasögon
Har aldrig haft solglasögon tidigare som varit slipade och som jag kunnat använda jämt. Detta är världens lyft, då jag inte behöver byta hela tiden, mellan vanliga glasögon och solglasögon.

Recensent: Carina
Insänd den 2014-04-22

Spara denna recension bland favoriter:
Como
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Como, en suverän båge!
Lätta bågar som är otroligt bekväma, efter en heldags arbete vid skärmen känner man ingen trötthet, och i ögonen känns inte någon trötthet. Bågarna är så bekväma att man glömmer att man har dem på sig. Detta är inte sista gången som jag handlar hos Netlens.se. Kvalitet på glasögon och bågar, samt en kundtjänst som verkligen är i topp gör att jag kommer att ge företaget förtroende att ta hand om mina framtida glasögon inköp och rekommendera mina bekanta att göra detsamma.

Recensent: Evy Paulsson
Insänd den 2014-04-21

Spara denna recension bland favoriter:
Celaya
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Bra kvalitet och service
Bra kvalitet och service! Vid försenad leverans fick jag rabatt. Utmärkt service!

Recensent: Jennie Svanteson
Insänd den 2014-04-17

Spara denna recension bland favoriter:
Santos
brown/mottled

Prisvärdhet:7 of 9 Stars! 7/9
Bekvämlighet:5 of 9 Stars! 5/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Santos solglasögon med styrka
Synskärpan är perfekt. Dock var de otroligt sneda när jag fick dem. Men efter ett besök hos en lokal optiker så sitter de helt ok. Helt klart prisvärda.

Recensent: Gustaf
Insänd den 2014-04-17

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Glendale
Jag har haft glasögonen i 6 dagar och jag är verkligen supernöjd jag tycker att dom är sköna och sitter väldigt bra på ansiktet, jag kan bara säga att det är det bästa köp jag har gjort.

Recensent: Malin
Insänd den 2014-04-10

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Glendale
Jag har nu haft glendale solglasögon i 6 dagar jag har använt dom varje dag och den är hur bra som helst jag är verkligen supernöjd. Dom är sköna att ha på sig och dom formar ansiktet väldigt bra också.

Recensent: Malin
Insänd den 2014-04-10

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:7 of 9 Stars! 7/9

solglasögon med styrka
skaplig passform, bra synskärpa helt klart värd sitt pris, trevligt bemötande på supporten, kommer att beställa fler gånger

Recensent: Elin
Insänd den 2014-04-08

Spara denna recension bland favoriter:
Santos
brown/mottled

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Santos
Mycket bra båge, perfekt för solglasögon! Behövde justeras aningen för att sitta perfekt - men det gick att fixa själv. Är mycket nöjd!

Recensent: Helene
Insänd den 2014-04-03

Spara denna recension bland favoriter:
Como
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Intryck av Como.
Glasögonbågen är något för bred för mig som har litet ansikte, men annars är bågen välgjord och fin. Synskärpan på läsglasögonen som jag beställde är bra. Jag behåller bågen.

Recensent: Elisabeth
Insänd den 2014-03-29

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Jag bedömer produktens med + 10, mera en 9....
glasögon var fantastika , och rekommenderar produkten, till mina kompisar och bekanta. Martin

Recensent: Martin
Insänd den 2014-03-27

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
silver

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Fantastiska glasögon, som kompletterar mitt linsbärande mycket bra!
Jag ville ha ett par glasögon som jag kan använda som komplement till mitt linsbärande. Helst så osynliga som möjligt. Dessa var inte bara diskreta, utan även mycket lätta, hade bra passform och skärpan var perfekt! Jag kommer definitivt köpa fler glasögon hos Netlens!

Recensent: Malin Johannesson
Insänd den 2014-03-27

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

slipade solglas
köpte dessa med progressiva solglas. bra info när produkten var försenad och sedan snabb leverans. oväntat gedigen känsla fasktiskt, riktigt sköna o snygga glasögon. bra slipning.

Recensent: mike
Insänd den 2014-03-27

Spara denna recension bland favoriter:
Ensenada
silver

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Ensenada Perfekta!
Jag är mycket nöjd, enkelslipade solglas.
Lätta att bära och lätta att justera till perfekt passform.
Ett fel I mitt recept var inte bra men Netlens gör ett återköp och jag beställer bums ett par nya med ett nytt recept.

Recensent: Yngve
Insänd den 2014-03-24

Spara denna recension bland favoriter:
York
blue/white

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Nöjd med mina fina, billiga, bekväma glasögon.
Jag rekommenderar mina glasögonbärande vänner att handla hos er. Snabb leverans och otroligt prisvärda glasögon. 100% nöjd kund! Återkommer absolut.

Recensent: Vivianne
Insänd den 2014-03-22

Spara denna recension bland favoriter:
Sara
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Extremt nöjd!
Passformen, skärpan, allt var kanon.Även lyxigt att ni skickar med extra näs dobbar...De brukar gå söner efter ett tag. Kommer absolut att beställa igen :)

Recensent: petra akdeve
Insänd den 2014-03-20

Spara denna recension bland favoriter:
Dandee
gun

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Supernöjd
Första köpet hos er. Mycket nöjd! Kan knapast bli bättre:)

Recensent: petra akdeve
Insänd den 2014-03-20

Spara denna recension bland favoriter:
York
blue/white

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Snygga och perfekta glasögon direkt hem i brevlådan.
Detta var första gången jag handlat glasögon på nätet. Googlade runt och fastnade för Netlens och fick 50% rabatt på första köpet. Helt otroligt att få hem dessa snygga glasögon direkt i brevlådan till ett pris av 297 kronor. Ser perfekt med dem och dom sitter skönt på näsan! Nästa köp blir ett par progressiva. Ska rekommendera Netlens till mina glasögonbärande vänner.

Recensent: Vivianne
Insänd den 2014-03-15

Spara denna recension bland favoriter:
Cerritos
red

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

slipade solglasögon
nöjdare än nöjd
enkelt billigt snabbt
snygga
bra service

Recensent: anki abrahamsson
Insänd den 2014-02-27

Spara denna recension bland favoriter:

Sida 9 av 12

Föregående
linser på nätet
Nästa
    
 
Netlens Scandinavia AB
Minervavägen 28
191 50 Sollentuna
 

 Tel: 08-618 05 05