linser på nätet
Linsrecensioner 3300+
Glasögonrecensioner 450+
Välkommen Logga in | Ny kund
Telefon: 08-618 05 05 | Support

  Kundernas recensioner av våra glasögon

415 recensioner
Foshan
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Slipade solglasögon
Mina första slipade solglasögon blev ett par foshan, en lätt och snygg båge som satt bra direkt. Ett bekvämt sätt att köpa glasögon, och snabba svar på frågor gör att jag kommer att handla här igen.

Recensent: Mikael
Insänd den 2015-04-09

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Glendale solglasögon
Snabb och smidig leverans. Bekväma bågar som passar många känns det som. Mycket snabb kontakt med kundtjänst då jag för säkerhets skull mailade in en kopia av mitt recept så det kunde dubbelkollas. Jag valde bruna glas i 75 % och dom var väldigt behagliga tycker jag. Supernöjd!

Recensent: Maria
Insänd den 2015-04-08

Spara denna recension bland favoriter:
Stanley
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Kanonnöjd!
Sitter bra, är snygga och är jättenöjd med glasen. Helt enkelt ett toppenköp för detta priset!

Recensent: Madelén
Insänd den 2015-04-07

Spara denna recension bland favoriter:
Nador
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Italiensk 50-talsbåge i ny design.
Skönt att kunna se ut som en Italiensk filmstjärna från 50-talet till samma pris som då, men med nutidens teknologi.
Perfeto...

Recensent: willem
Insänd den 2015-04-04

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gun

Prisvärdhet:7 of 9 Stars! 7/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:7 of 9 Stars! 7/9

Jättenöjd!
Beställde ett par Glendale med progressiva (efter optikers recept) samt fotokromatiska glas.
Jag är jättenöjd, glasen är faktiskt bättre än dom jag köpte av optiker i butik i stan...
Dessutom kostade dom betydligt mindre än mina förra.
Snabb och smidig leverans.
Jag kommer att handla igen!

Recensent: Hasse Wettborg
Insänd den 2015-04-03

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Glendale
Äntligen har jag ett par solglasögon i min styrka! Väldigt snygga, bekväma och prisvärda!

Recensent: Helena
Insänd den 2015-04-03

Spara denna recension bland favoriter:
Stanley
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

stanley
Då man vet vad glasögon kostar i butik hos optikern så är det här köpet fantastiskt billigt . För drygt en 500 hundring, slipade glasögon som är sköna , snygga och dessutom har färgade glas. Bra jobbat netlens fem plus

Recensent: Knut-Ejnar Johanssson
Insänd den 2015-04-03

Spara denna recension bland favoriter:
Cary
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:5 of 9 Stars! 5/9
Synskärpa:4 of 9 Stars! 4/9

Coola glasögon
Jag har använt bara den i två dagar. Synskärpa är inte okej. Lite suddigt...
Gamla glasögon var lite bättre, vet inte varför.

Recensent: Sari
Insänd den 2015-03-31

Spara denna recension bland favoriter:
Salinas
gold

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Fina bekväma glasögon
Detta var första gången jag provade båglösa glasögon och jag blev positivt överraskad. Dessa glasögon är mycket fina och väger inte mycket alls så det är en helt annan känsla att ha dessa på sig jämfört med ett par vanliga bågar. Det var också första gången jag handlade glasögon på nätet och även detta var en positiv upplevelse.

Recensent: Anette Andersson
Insänd den 2015-03-31

Spara denna recension bland favoriter:
Florence
red/white

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Perfekta semesterglas!
Mycket fina bågar m tonade glas som Netlens fixade snabbt trots kort om tid innan resa.
Synskärpan är perfekt!

Recensent: Lena Jakobsson
Insänd den 2015-03-31

Spara denna recension bland favoriter:
Capuno
black

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:6 of 9 Stars! 6/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Capuno
Lite hala på näsan och ville gärna halka ner. Lite smala för min smak.

Recensent: Mange
Insänd den 2015-03-30

Spara denna recension bland favoriter:
Santos
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Santos
Trivs bra med dessa bågar efter att jag fick justera dem efter mitt huvud. Värmde bågen med ånga det funkade bra.

Recensent: Tomas Eriksson
Insänd den 2015-03-29

Spara denna recension bland favoriter:
Miramar
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

klockrena
Bra köp, rankas tom som årets köp. Suveräna priser och snabb leverans

Recensent: Gn
Insänd den 2015-03-26

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Glendale svarta solglasögon
Kanonköp till kanonpris snabb leverans trots att man inte hade bågar på lager med ett bra pris och dessutom snygga så kan jag bara vara nöjd. Det är bara ut i vårsolen o njuta.

Recensent: Egon
Insänd den 2015-03-26

Spara denna recension bland favoriter:
Santos
dark-brown/grey

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Fina glasögon
Köpte dessa glasögon för att mina hade gått sönder. Prisvärda. Bra glas och lätt och skön båge.

Recensent: Samuel
Insänd den 2015-03-26

Spara denna recension bland favoriter:
Volos
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

toppen
Ett par toppen glasögon som fyller sin funktion. Är toppen nöjd

Recensent: Alexander öhrn
Insänd den 2015-03-26

Spara denna recension bland favoriter:
Newark
black/white/striped

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Glasögon
Billigare kan det inte bli.Man kan byta glasögon efter sinnesstämning och klädval

Recensent:
Insänd den 2015-03-22

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Toppen!
Jag kände mig ganska tveksam när jag beställde, men blev positivt överraskad! Snygga glasögon o bra slipning! Nu återstår bara att se om de håller. Väldigt bra pris hur som helst!

Recensent: Anna
Insänd den 2015-03-19

Spara denna recension bland favoriter:
Carcassonne
brown

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:5 of 9 Stars! 5/9

Carcassone glasögon
Glasögonen är sköna att ha på sig men skärpan är lite sisådär.

Recensent: Jaana Falk
Insänd den 2015-03-12

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
brown

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Helnöjd
Jag är väldigt nöjd med mina glasögon. Efter att i flera år längtansfullt tittat på denna typen av glasögon, men alltid funnit dem för dyra, är jag så glad att jag hittade denna sidan. De är lätta, diskreta och mycket bekväma. Känns som om jag fått tillbaka mitt ansikte igen. Kommer rekommendera hela bekantskapskretsen denna sidan.

Recensent: Anna
Insänd den 2015-03-09

Spara denna recension bland favoriter:

Sida 9 av 20

Föregående
linser på nätet
Nästa
    
Netlens Scandinavia AB
Minervavägen 28
191 50 Sollentuna

 Tel: 08-618 05 05