Kundernas recensioner av våra glasögon

251 recensioner
Mackay
grey

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Så lätta och sköna.
Perfekt om man vill ha lätta glasögon, verkar hållbara trots den lätta vikten.
Vikt på 8 gram gör att man aldrig känner av att dom ligger på näsan ens.
Priset är ju superbra också, jag köpte till fotokromatisk färgning så dom blir färgade vid solljus och de funkar väldigt bra och så skönt att slippa släpa på ett extra par med färgade glasögon eller några sladdriga clips som sällan sitter som dom ska.
Rekommenderas verkligen :-)

Recensent: Henric
Insänd den 2014-05-02

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Glendale solglasögon (polariserande)
Bra polarisering, bra synskärpa. Riktigt sköna att bära. Lätta att ställa in för olika näsbredder. De är snygga, ger inte ett billigt intryck. Tiden får utvisa om guldfärgen på bågarna håller samma kvalitet, har bara haft dem i några veckor.

Recensent: Louise
Insänd den 2014-04-29

Spara denna recension bland favoriter:
Lesko
black/silver

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

lika fina som bilden beskriver
Jätte nöjd. Glasögonen lever upp till förväntningarna. Det är kvalitet och de känns stabila. Perfekt.!

Recensent: jessica levinson
Insänd den 2014-04-29

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
silver

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Supernöjd !
Har haft läsglasögon i pannan i ett par år, men kände att nu måste det nog bli ett par progressiva.
Gick till den lokala optikern för en synundersökning. Jo det behövdes, men skulle kosta nånstans mellan 8000 till 10000 kr. Kollade runt lite på nätet och fann att Netlens var billigast. Beställde ett par Mackay på vinst och förlust. Lite nervöst öppnade jag paketet efter supersnabb leverans. Verkar vara lite för bra för att vara sant,men blev glatt överraskad. Funkade kanon ! Kommer även att köpa ett par progressiva solglasögon. Supernöjd kund :)

Recensent: Lars Svensson
Insänd den 2014-04-26

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Superbra solglasögon
Har aldrig haft solglasögon tidigare som varit slipade och som jag kunnat använda jämt. Detta är världens lyft, då jag inte behöver byta hela tiden, mellan vanliga glasögon och solglasögon.

Recensent: Carina
Insänd den 2014-04-22

Spara denna recension bland favoriter:
Miramar
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Snyggaste glasögonen!
Supernöjd med mina Miramar, svårt annars att hitta snygga glasögon i modell stor!

Recensent: Maria Isaksson
Insänd den 2014-04-20

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Fina Glendale
Överträffade förväntningarna, riktigt schysst glas. Finishen bra. Ser bra ut. ;-)

Recensent: Rickard
Insänd den 2014-04-17

Spara denna recension bland favoriter:
Santos
brown/mottled

Prisvärdhet:7 of 9 Stars! 7/9
Bekvämlighet:5 of 9 Stars! 5/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Santos solglasögon med styrka
Synskärpan är perfekt. Dock var de otroligt sneda när jag fick dem. Men efter ett besök hos en lokal optiker så sitter de helt ok. Helt klart prisvärda.

Recensent: Gustaf
Insänd den 2014-04-17

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gun

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Solglasögon
Min man behöver styrka (typ läsglasögon) även på solglasögon och de som finns i butiker är så tråkiga. Hittade här ett par snygga pilot som han nu fick med styrka och blev väldigt glad för den presenten.

Recensent: Lisbeth Norrmalm
Insänd den 2014-04-14

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Glendale
Jag har haft glasögonen i 6 dagar och jag är verkligen supernöjd jag tycker att dom är sköna och sitter väldigt bra på ansiktet, jag kan bara säga att det är det bästa köp jag har gjort.

Recensent: Malin
Insänd den 2014-04-10

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Glendale
Jag har nu haft glendale solglasögon i 6 dagar jag har använt dom varje dag och den är hur bra som helst jag är verkligen supernöjd. Dom är sköna att ha på sig och dom formar ansiktet väldigt bra också.

Recensent: Malin
Insänd den 2014-04-10

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:7 of 9 Stars! 7/9

solglasögon med styrka
skaplig passform, bra synskärpa helt klart värd sitt pris, trevligt bemötande på supporten, kommer att beställa fler gånger

Recensent: Elin
Insänd den 2014-04-08

Spara denna recension bland favoriter:
Santos
brown/mottled

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Santos
Mycket bra båge, perfekt för solglasögon! Behövde justeras aningen för att sitta perfekt - men det gick att fixa själv. Är mycket nöjd!

Recensent: Helene
Insänd den 2014-04-03

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gun

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Fantastiskt
Mitt bästa glasögonköp någonsin gällande pris och passform. Överträffade mina förväntningar med bred marginal.

Recensent: Bernt Engman
Insänd den 2014-03-29

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Jag bedömer produktens med + 10, mera en 9....
glasögon var fantastika , och rekommenderar produkten, till mina kompisar och bekanta. Martin

Recensent: Martin
Insänd den 2014-03-27

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
silver

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Fantastiska glasögon, som kompletterar mitt linsbärande mycket bra!
Jag ville ha ett par glasögon som jag kan använda som komplement till mitt linsbärande. Helst så osynliga som möjligt. Dessa var inte bara diskreta, utan även mycket lätta, hade bra passform och skärpan var perfekt! Jag kommer definitivt köpa fler glasögon hos Netlens!

Recensent: Malin Johannesson
Insänd den 2014-03-27

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

slipade solglas
köpte dessa med progressiva solglas. bra info när produkten var försenad och sedan snabb leverans. oväntat gedigen känsla fasktiskt, riktigt sköna o snygga glasögon. bra slipning.

Recensent: mike
Insänd den 2014-03-27

Spara denna recension bland favoriter:
Palmdale
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:6 of 9 Stars! 6/9

Billigt och bra kvalité
Jag är mycket nöjd! Billigare glasögon går nog inte att hitta på nätet, ypperlig kvalitetskänsla också. Blir flera köp i framtiden.

Recensent: Mattias
Insänd den 2014-03-20

Spara denna recension bland favoriter:
Sara
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Extremt nöjd!
Passformen, skärpan, allt var kanon.Även lyxigt att ni skickar med extra näs dobbar...De brukar gå söner efter ett tag. Kommer absolut att beställa igen :)

Recensent: petra akdeve
Insänd den 2014-03-20

Spara denna recension bland favoriter:
Dandee
gun

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Supernöjd
Första köpet hos er. Mycket nöjd! Kan knapast bli bättre:)

Recensent: petra akdeve
Insänd den 2014-03-20

Spara denna recension bland favoriter:

Sida 9 av 12

Föregående
linser på nätet
Nästa
    
 
 

 Tel: Telefon: 08-618 05 05 |