Kundernas recensioner av våra glasögon

265 recensioner
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Supernöjd!
Känns som det är helt ok kvalité, snabb leverans,, kanske lite långa skalmar...

Recensent: Anna
Insänd den 2014-06-26

Spara denna recension bland favoriter:
Florence
purple/white

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

jag e mycket nöjd!
Jag blev en mycket nöjd kund älskade mina florence glasögon de hjälper mej just med mitt synfel att se på nära håll så jag bedömer dessa glasögonen med topp betyg

Recensent: Malin Edsfors
Insänd den 2014-06-26

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

BRA PRISER
Det är första gång jag köper glasögon via internet. Det var en svårt beslut men till slut vågade jag. Jag är nöjd i stor sett med köpet och det blev över pengar till semestern.

Recensent: Milton
Insänd den 2014-06-26

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gun

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Bekväva glasögon
Det är första gången jag köper glasögon på distans. Blev mycket glatt överraskad hur bekväma glasögonen är, på direkten. I princip behövde jag inte rätta till dem alls.
Toppen!!!

Recensent: Lasse
Insänd den 2014-06-26

Spara denna recension bland favoriter:
Capuno
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Bra val
Var in till en större kedja som säljer glasögon och hörde mig för om pris på slipade solglasögon pga det inte stod på deras hemsida,fick höra priset och gick därifrån (1990 kr + båge).Letade på nätet och hittade Netlens deras priser var otroligt humana + att man fick rabatt om man lämnade sin e-postadress.Väldigt nöjd med mina solbrillor :)

Recensent: Tomas
Insänd den 2014-06-19

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gun

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Otroligt bra!
De här glasögonen var jättebra för sitt låga pris! Jag använder dem varje dag och ser perfekt med dem. Rekomenderas varmt :)

Recensent: Simon Andersson
Insänd den 2014-06-19

Spara denna recension bland favoriter:
Santos
brown/mottled

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Grymt nöjd
Snabb leverans, otroligt bra pris och helt fantastiska solglasögon! Tror aldrig jag varit så nöjd med ett par slipade solgalsögon, kommer lätt beställa fler glasögon från Netlens.

Recensent: Maria
Insänd den 2014-06-12

Spara denna recension bland favoriter:
Cary
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Recension
Ser bra i mina nya brillor och vill säga att dom är snygga så det räcker. Nöjd är bara förnamnet. Ni kan ge er på att jag rekommenderat folk att vända sig till Netlens.
Hade Tommy W.

Recensent: Tommy Westerblom
Insänd den 2014-06-02

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
grey

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Snabbt, enkelt & billigt
Ville ha ett par extra slipade solglasögon och är mycket nöjd med mitt köp. Lär troligen bli fler här.

Recensent: Ola
Insänd den 2014-05-29

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gun

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Jättebra glasögon!
Köpte modellen Glendale som solglasögon och jag trivs jättebra i dem! Jag ser lika bra som i mina vanliga glasögon från annan optiker samtidigt som jag får solskydd, men skulle jag valt ett par slipade solglasögon hos min vanlig optiker skulle jag troligtvis få betala betydligt mycket mer än 499 kronor.
Jättebra, snygga och framför allt solskyddande - rekommenderas!

Recensent: Sanna
Insänd den 2014-05-22

Spara denna recension bland favoriter:
Triest
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Bättre än på Dyra gatan !?
För ett tag sedan insåg jag att armarna inte räckte till längre så det var bara att gå ner till den lokal optikern. Synundersökning plus enkla läsglasögon, nästan 1400 :-, jaja det är väl så, med receptet i huvudet köptes även en radda bensinmacks glasögon att sprida ut på strategiska ställen den var inte lika bra som från optikern men väldigt mycket bättre än utan.

Så kom solen, då hittade jag netlens.se, ett bra erbjudande på solglasögon med slipning efter recept, väldigt mycket billigare än hos den lokalehandlaren, värt ett försök, de ska ju bara användas i hängmattan.

Döm om min förvåning när de kom och kändes bättre än de första paret från den lokale handlaren, netlens.se regerar. Ni är nu min ordinarie leverantör.

Recensent: Jan-Erik
Insänd den 2014-05-22

Spara denna recension bland favoriter:
Santos
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Perfekt!
Så otroligt sköna och bra solglasögon nu till sommarsolen! Skyddar bra mot solljus och synskärpan är perfekt! Snygga är dom också.
Rekommenderas verkligen!

Recensent: Julia
Insänd den 2014-05-22

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gun

Prisvärdhet:7 of 9 Stars! 7/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:7 of 9 Stars! 7/9

Fotokromatiska Glendale
Jag köpte med ett par Fotokromatiska Glendale, och jag är hur nöjd som helst.
Jätte bra skärpa och kanon med glasögon som blir mörka själv när det är soligt.

Recensent: Joakim
Insänd den 2014-05-21

Spara denna recension bland favoriter:
Salinas
silver

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Bästa glasögonen på nätet
Dem finaste,skönaste glasögon jag haft,och så billiga att man kan köpa flera par,tack. Netlens ,kommer alltid att beställa hos er.

Recensent: Anette karlsson
Insänd den 2014-05-20

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:7 of 9 Stars! 7/9

solglasögon med styrka
Jag är jätte nöjd med mina nya solglasögon !! Var kanske lite svåra att justera efter öronen. Beställer snart igen ännu ett par.

Recensent: ann-sofie forsemalm
Insänd den 2014-05-19

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gun

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:7 of 9 Stars! 7/9

Snygga glasögon
Glasögonen är snygga och färgen bra. Pilotgrön 75%. Tyvärr stämmer inte synskärpan till 100% men det beror troligen på skillnaden mellan de nya och gamla glasögonen. Trots samma styrka så finns det skillnad i glasens utformning. Mycket nöjd trots allt med mina nya bildtelefon.

Recensent: Tommy de la Rosée
Insänd den 2014-05-12

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Glendale, perfekt!
Jag tycker Glendale är en perfekt modell. Den passar alla och den finns i många olika varianter till riktigt bra pris!

Recensent: Jessika
Insänd den 2014-05-12

Spara denna recension bland favoriter:
Salinas
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Otroligt lätt och bekvämt sätt att köpa dyra glasögon riktigt billigt!
Det trodde jag inte ! Att det var så enkelt ! Ett glasögonrecept för 400 kronor, sedan fylla i några enkla sifferuppgifter välja båge och vänta en vecka! Glasögonen passade perfekt med rätt synskärpa och fokus. Allt levererades för 9 kronor hem till min brevlåda. Ett vanligt ekonomibrev på 100 gram kostar 11 kronor i porto ! Mitt köp gav mig en besparing på mellan
2-3000 kronor. Perfekt ! Jag går nu runt och rekommenderar alla mina vänner att handla på Netlens.

Recensent: Mehri Hassellöf
Insänd den 2014-05-05

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
grey

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Så lätta och sköna.
Perfekt om man vill ha lätta glasögon, verkar hållbara trots den lätta vikten.
Vikt på 8 gram gör att man aldrig känner av att dom ligger på näsan ens.
Priset är ju superbra också, jag köpte till fotokromatisk färgning så dom blir färgade vid solljus och de funkar väldigt bra och så skönt att slippa släpa på ett extra par med färgade glasögon eller några sladdriga clips som sällan sitter som dom ska.
Rekommenderas verkligen :-)

Recensent: Henric
Insänd den 2014-05-02

Spara denna recension bland favoriter:
Cary
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Snygga, bra och grymt prisvärda
Supersnygga glasögon i tidlös design, som dessutom gör jobbet (med att förbättra min syn alltså). Att priset var det i särklass bästa som jag hittat på denna typ av modell gör inte saken sämre. Bara plus!

Recensent: Micke
Insänd den 2014-04-29

Spara denna recension bland favoriter:

Sida 9 av 13

Föregående
linser på nätet
Nästa
    
 
 

 Tel: Telefon: 08-618 05 05 |