linser på nätet
Linsrecensioner 3300+
Glasögonrecensioner 450+
Välkommen Logga in | Ny kund
Telefon: 08-618 05 05 | Support

  Kundernas recensioner av våra glasögon

395 recensioner
Glendale
gun

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

väldigt sköna glasögon 10/10p
Var tvungen att göra om mitt syntest till körkortet så kommer bara använda dessa när jag kör bil och dom är supersköna :p

Recensent: Linus
Insänd den 2015-02-05

Spara denna recension bland favoriter:
Cary
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Sköna glasögon till ett jättebra pris.
Jag var hos optikern för en månad sedan och fick beskedet att det var dags för mig att använda glasögon. Har hela tiden tänkt, att om jag måste ha glasögon, så ska det vara runda. Jag har sökt i affärer och online utan att hitta några som jag vill ha, tills jag hittade dessa Cary. Jättebra pris, coola och sköna att använda! Jag är jättenöjd och kommer beställa fler par.

Recensent: Anders Malm
Insänd den 2015-01-29

Spara denna recension bland favoriter:
Recife
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Fina, sköna solglasögon
Jag har länge velat ha solglasögon med styrka, men har känt att det inte var värd så mycket pengar. Men när jag hittade Netlens blev jag överaskat över priset och utbudet. Jag beställde Recife som solglasögon och blev verkligen överlycklig. Stadiga, fina, moderna solglasögon och eftersom jag beställde för första gången fick jag 50 % rabatt på bågarna.

Jag har testat mina solglasögon lite nu, när solen har tittat fram, och är väldigt nöjd. De kommer att vara kanonbra på semester i södra Florida snart. Nu slipper jag ha sådana tant-solglasögon över mina glasögon, för att kunna se bra ändå. :-D

Jag kommer absolut att beställa från Netlens igen, jag har precis fått nya glasögon, men för deras pris kan jag faktiskt unna mig ett par till, tycker jag.

Jag rekommenderar er till alla mina vänner, jättebra service, jättebra priser, helt fantastiskt!

Recensent: Sonja
Insänd den 2015-01-29

Spara denna recension bland favoriter:
Salinas
silver

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Jättenöjd med mina nya glasögon modell Salinas
Har varit inne på netlens.se under ett antal månader och tittat på glasögonsortimentet. Priserna har framstått som mycket fördelaktiga. Valde till slut modell Salinas med progressiva och fotokromatiska glas. Glasögonen är mycket lätta och har titanbågar. Kommentarer som jag fått är att det syns knappt att jag bär glasögon vilket har varit mitt mål. En annan fördel med att köpa fotokromatiska glas är att glasen mörknar när man kommer ut i ljus och sol vilket innebär att man inte behöver ha extra solglasögon med sig.

Sammantaget så är jag jättenöjd med mitt köp av glasögon hos netlens.se och kommer både att rekommendrera företaget och dess produkter samt förbli trogen kund själv.

Recensent: Ulf W. Thorn
Insänd den 2015-01-29

Spara denna recension bland favoriter:
Tulsa
brown/mottled

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Glasögon
Hittade helt plötsligt ett par glasögon som fixade mina synfel perfekt. Har normalt bara linser, men nu kan jag avlasta med dessa glasögon! Dessutom var de mycket billiga!

Recensent: Thomas Åhl
Insänd den 2015-01-29

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
brown

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Jättefina och sköna glasögon!
Positiv överraskning när jag satte å mig glasögonen.
Perfekt skärpa. lätta på näsan och halkar inte ner.
Mycket nöjd. Köper snart ett par till i annan modell :)

Recensent: Gunilla SJöö
Insänd den 2015-01-22

Spara denna recension bland favoriter:
Bendigo
gun

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Vilket överraskning!!!
Aldrig trodde jag att jag skulle få så fina glasögon.
Bågen sitter bra och ser bra ut och glas har bra kvalitet.
Jag var rädd att jag skulle få tjocka glas eftersom jag betalade bara 499 Kr men när jag öppnade paketet blev jag positivt överraskad, glasögon är väldig tunna.
(För ett år sen köpte jag ett liknande modell på butiken och betalade 1290 Kr)

Mycket för pengarna, jag kommer säkert att köpa flera i framtiden

Recensent: Fabio
Insänd den 2015-01-18

Spara denna recension bland favoriter:
Bendigo
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

KÖP !!
Bekväma glasögon och lätta att man knappt märker att man har dom på sig.
Mycket prisvärda, ett bra köp.

Recensent: Peter S
Insänd den 2015-01-17

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
silver

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Superfina glasögon :)
Lätta, snygga, kanonbra passform, otroligt prisvärda glasögon,,, Trivs grymt bra med dem!

Recensent: Marie
Insänd den 2015-01-17

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
silver

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Bra glasögon
Otroligt bra glasögon för detta pris.
Kommer att köpa fler par och rekommenderar till andra att köpa

Recensent: Anita
Insänd den 2015-01-06

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gun

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Helt enkelt kanon
Hur smidigt, enkelt och billigt kan det bli? Det inte min optiker lyckades med på 6 veckor fixade netleans.se på ett par dagar. Sitter bra, lite extra reservdelar finns med direkt jag kommer snart tillbaka.

Recensent: Petra L
Insänd den 2015-01-05

Spara denna recension bland favoriter:
Woody
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Mycket snygga och bekväma glasögon.
Jag beställde dessa Woody glasögon med progressiva glas. De är supercoola och sitter jättebra.
Den mörka färgen, black, inramar ögonen på ett snyggt sätt. Har man dessutom 10% toning så blir de ännu snyggare. Synskärpan är som alltid hos Netlens perfekt. Ni är helt enkelt det bästa glasögonföretaget. Tack för att ni finns.

Recensent: Gun Isaksson
Insänd den 2015-01-05

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Skytteglasögon
Köpte dessa för att testa om jag kunde nyttja dem som skytte glasögon, använder vänster öga för avstånds syn men tejpar för synfältet för tavlan men har kvar periferi seendet, höger öga optimerat för skärpa på kornet på pistolen. Värdena jag nyttjade var enligt optiker recept på vänster öga, höger öga plussade jag på 1 dioptrin och det känns väldigt bra för mig.
Mycket nöjd-

Recensent: Mats Olsson
Insänd den 2015-01-03

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
silver

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Bra glasögon till ett otroligt billigt pris
Har aldrig varit med om att köpa så bra glasögon till ett så billigt pris, är helt överraskad.

Recensent: Anita Klevenhaus
Insänd den 2014-12-31

Spara denna recension bland favoriter:
Pedro
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Recensera Pedro
Lite svåra att justera men tuff, snygg och mycket prisvärd!

Recensent: Susanne Andersson
Insänd den 2014-12-11

Spara denna recension bland favoriter:
Merida
black/silver

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Super billigt
Riktigt bra glasögon för en strunt summa
kanon! passar bra,bra syn skärpa, snygga,
priset otroligt bra pga 50% vid första köp
Thomas

Recensent: Thomas Rådström
Insänd den 2014-12-05

Spara denna recension bland favoriter:
Tulsa
brown/mottled

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:7 of 9 Stars! 7/9

mycket prisvärd
utmärkt produkt för låg kostnad, smidig inköpsprocess, snabb leverans.
M.a.o. högsta betyg!

Recensent: Aleksander
Insänd den 2014-12-04

Spara denna recension bland favoriter:
Brooklyn
brown

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Brooklyn Bruna glasögon
Fick hem mina glasögon och dom är helt perfekt synmässigt, kanske lite stora bågar i min smak, men det var ju jag som beställde dom :-) Färgen passar bra till mig.

Recensent: annelie
Insänd den 2014-11-21

Spara denna recension bland favoriter:
Lucca
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Finns inte bättre som kostar lika mycket
Finns inte bättre glasögon för 500kr.väldigt tillmötes gående och fin service vid frågor och funderingar

Recensent: stefan h
Insänd den 2014-11-18

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gun

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Glendale
Billiga och bra glasögon. Köpte Glendale utan att ens lägga in min bild och titta, detta pga att det var fri retur utan förklaring. Jag chansade. En chansning som gick hem. Är jättenöjd! :-)

Recensent: Erica
Insänd den 2014-11-14

Spara denna recension bland favoriter:

Sida 10 av 19

Föregående
linser på nätet
Nästa
    
 
Netlens Scandinavia AB
Minervavägen 28
191 50 Sollentuna
 

 Tel: 08-618 05 05