linser på nätet
Linsrecensioner 3300+
Glasögonrecensioner 450+
Välkommen Logga in | Ny kund
Telefon: 08-618 05 05 | Support

  Kundernas recensioner av våra glasögon

242 recensioner
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

så underbart o snyggt, tack!
Perfekta glasögon!
Jag har aldrig haft så fina o bekväma förut.

Recensent: sara
Insänd den 2014-01-28

Spara denna recension bland favoriter:
Welkom
black/grey

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:5 of 9 Stars! 5/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Överlag bra
Beställde före jul och fick leverensen i januari i brevlådan, med både fodral, extra näsbrickor och putsduk! Själva glasögonen och optiken tycker jag verkar vara utmärkt, med tunna fina glas.

Bågarna är snygga, lätta och ser ut som väntat, dock klart bredare än väntat vilket gör att passformen blir dålig. Tycker inte att jag har så smalt ansikte, men dessa verkar var inställda på ett brett ansikte. Jag ska gå till en optiker och se om de kan hjälpa till att böja till bågarna så de passar bättre.

Recensent: Rasmus
Insänd den 2014-01-10

Spara denna recension bland favoriter:
Tornio
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Mina nya glasögon Tornio (svarta)
Första gånngen jag handlat glasögon på nätet. Bilderna på hemsidan överänstämde med verkligheten när jag fick mina nya glasögon Tornio verkligen snygga. Mycket snygg design,prisvärda kändes verkligen bra på alla punkter. Jag rekomenderar verkligen denna båge Tornio. Att tillägga mycket bra hemsida där det är lätt att hitta vad man söker. Verkligen att rekomendera. Mvh. Nöjd kund Kari Sääski:-)

Recensent: Kari Sääski
Insänd den 2013-12-08

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

moderiktiga glasögon till budgetpris
Jag älskar glasögon - när andra i min omgivning beklagar sig över sina synfel kontrar jag med att jag bejakar mitt. Glasögon är ett sätt att uttrycka sig på, jag vill gärna byta ofta och ha flera par att växla mellan därför är det viktigt att hitta snygga glasögon till bra priser - varför jag vänder mig till Netlens. Det känns lyxigt att kunna byta glasögon ofta utan att det gräver ett djupt hål i plånboken. Mitt senaste par glasögon, modell "Glendale" känns helt rätt, bekväma och snygga!

Recensent: Martha Henriksson-Witt
Insänd den 2013-11-26

Spara denna recension bland favoriter:
Gosford
black

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Sköna och bekväma glasögon.
Detta är mina första glasögon från netlens och jag kan lätt säga att de är ett par jätte sköna och kompletta glasögon till ett bra pris för allt som man får inkluderat. Jag rekomenderar denna båge för den som vill ha en lätt och praktiska glasögon.

Recensent: Mohammed Kareem
Insänd den 2013-11-22

Spara denna recension bland favoriter:
Welkom
black/grey

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Sköna
Mycket lätta. Väldigt bekväma att bära. Känns knappt att man har dem på. Sitter stadigt, glider ej.

Recensent: Gert
Insänd den 2013-11-18

Spara denna recension bland favoriter:
Brooklyn
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Brooklyn
Så otroligt nöjd! Lite ovant med lite hårdare bågar, men man anpassar sig efter bara ett litet tag. Kommer beställa fler par glasögon från Netlens så småningom!!

Recensent: Willemo Cardestål
Insänd den 2013-11-14

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

lätt o smidigt
lätt o smidigt o beställa snabb leverans
glasögonen har bra kvaletet o bra passform
så jag här helt nöjd

tomas

Recensent: tomasa
Insänd den 2013-10-24

Spara denna recension bland favoriter:
Capuno
black/orange

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Nöjd deluxe!
Första köpet hos Netlens och var beredd på lite skavanker för det lilla priset. Det visade sig dock att bågarna var ännu finare i verkligheten än på bilden, kvalitén verkar super. Perfekt glas med bra skärpa och sitter jätteskönt. Proffsig leverans med bra skyddande glasögonfodral som säkrar eventuell tuff posthantering. Mer än nöjd!

Recensent: Marcus
Insänd den 2013-10-20

Spara denna recension bland favoriter:
Welkom
black/grey

Prisvärdhet:5 of 9 Stars! 5/9
Bekvämlighet:1 of 9 Stars! 1/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Dåliga skalmar för längre hår.
Jätte sköna glasögon, men det är en stor nackdel med skalmarna. Man måste ha riktigt kort hår eller uppsatt för dessa bågar för håret fastnar i framkanten på skalmarna hela tiden och slits av och det är varken bra för håret eller bågen som kan gå sönder. Jag önskar så här i efterhand att jag hade skickat tillbaka dessa glasögon pga framkanten på skalmen :(

Recensent: Gunilla
Insänd den 2013-10-18

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
brown

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Glasögon som knappt syns men som fungerar bra
För första gången valde jag att ta risken att köpa glasögon online. Hittade dessa glasögon som jag tyckte verkade perfekta för mig - lätta, syns knappt och billiga. Dessa glasögon (enkelslipade) har blivit riktiga favoriter, och jag kommer nog att beställa ett par progressiva inom kort också.

Recensent: Maggan
Insänd den 2013-10-17

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Glendale
Otroligt bra passform och kvalitet för detta låga pris!! Kommer handla mer här!

Recensent: Conny Ohlson
Insänd den 2013-10-13

Spara denna recension bland favoriter:
Avellino
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:7 of 9 Stars! 7/9

Supernöjd
Beställde mina glasögon snabbt och smidigt hos er och hade glasögonen hemma hos mig inom en vecka. Det är service det!
Jättenöjd!
Snygga bågar och bra pris! :)

Recensent: Jeanetthe
Insänd den 2013-10-10

Spara denna recension bland favoriter:
Santos
brown/mottled

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Santos glasögon
Snabb leverans, smidigt att beställa. Glasögonen Santos stämde överens med mina förväntningar. Lite stora men det går att justera hos en optiker. Snygga och prisvärda. Jag är nöjd!

Recensent: Karin
Insänd den 2013-09-19

Spara denna recension bland favoriter:
Cerritos
red

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Kvalité till bra pris
Maria här igen :) Är så nöjd med dom vita att jag köpte ett par röda också. Supernöjd än en gång! Kvalitén känns som vilken dyr märkesbåge som helst. Det enda negativa på dom vita är att skalmarna blir missfärgade bakom öronen av nyfärgat hår, men inget som syns på dom röda.

Recensent: Maria
Insänd den 2013-09-14

Spara denna recension bland favoriter:
Sara
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Ett underbart köp
Glasögonen kom fram snabbt och kundtjänsten var fantastisk. Med glasögonen kom även lite choklad vilket kom som en liten överraskning. Glasögonen var snygga och var precis som beskrivningen beskrev. De är bekväma, väldigt stilrena och klassiska vilket funkar både till vardags och vid festligheter! Priset var även ett enda stort plus!

Recensent: Jenny
Insänd den 2013-08-24

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Galenvärt!
Perfekta glasögon till ett oslagbart pris :) kag är supernöjd med synskärpa och solglasen (brun 85%) aningens tyngre än rayban glasögon jag har sen tidigare men dom sitter perfekt på mig :) supernöjd och kommer att handla igen!

Recensent: Joakim
Insänd den 2013-08-15

Spara denna recension bland favoriter:
Goulbourn
silver/black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Supernöjd!!
Jag har alltid köpt glasögon vid optiker och fått betala därefter. Av en tillfällighet hittade jag Netlens och tänkte "jaja, testa kan man ju göra". Beställde 3 par Goulbourn med 30% färgat glas, röda/blå/pilotgröna. Kul att kunna variera färg på glasen efter klädval, men främst för att det är vilsamt för ögonen då jag sitter framför dataskärm hela dagarna.

På mindre än två veckor låg paketet i min brevlåda och så nöjd jag blev när jag provade dem! De satt perfekt, lätta att bära och mycket bekväma samt ursnygga! Jag har operationsärr bakom båda öronen så en båge med raka skalmar var perfekt för mig.

Dessutom fick jag 3 par glasögon för mindre än 1500 kr, att jämföra med min vanliga optiker som tar 6000 kr för ett par! Netlens har fått en ny trogen kund och min optiker har just förlorat en.

Recensent: Susanne Ström
Insänd den 2013-08-13

Spara denna recension bland favoriter:
Capuno
black/orange

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Så snygga och rejäla.
Sköna, snygga och andas kvalitet men till ett väldigt bra pris.
Jag är mer än nöjd.

Recensent: Benny
Insänd den 2013-08-05

Spara denna recension bland favoriter:
Sligo
black/silver

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

glasögon
Glasögonen Var jättebra enda problemet att skalmarna var för långa sitter dåligt över näsan/ vivan Söderholm

Recensent: Vivan Söderholm
Insänd den 2013-08-02

Spara denna recension bland favoriter:

Sida 10 av 12

Föregående
linser på nätet
Nästa
    
 
Netlens Scandinavia AB
Minervavägen 28
191 50 Sollentuna
 

 Tel: 08-618 05 05