Kundernas recensioner av våra glasögon

265 recensioner
Lesko
black/silver

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

lika fina som bilden beskriver
Jätte nöjd. Glasögonen lever upp till förväntningarna. Det är kvalitet och de känns stabila. Perfekt.!

Recensent: jessica levinson
Insänd den 2014-04-29

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
silver

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Supernöjd !
Har haft läsglasögon i pannan i ett par år, men kände att nu måste det nog bli ett par progressiva.
Gick till den lokala optikern för en synundersökning. Jo det behövdes, men skulle kosta nånstans mellan 8000 till 10000 kr. Kollade runt lite på nätet och fann att Netlens var billigast. Beställde ett par Mackay på vinst och förlust. Lite nervöst öppnade jag paketet efter supersnabb leverans. Verkar vara lite för bra för att vara sant,men blev glatt överraskad. Funkade kanon ! Kommer även att köpa ett par progressiva solglasögon. Supernöjd kund :)

Recensent: Lars Svensson
Insänd den 2014-04-26

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Superbra solglasögon
Har aldrig haft solglasögon tidigare som varit slipade och som jag kunnat använda jämt. Detta är världens lyft, då jag inte behöver byta hela tiden, mellan vanliga glasögon och solglasögon.

Recensent: Carina
Insänd den 2014-04-22

Spara denna recension bland favoriter:
Como
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Como, en suverän båge!
Lätta bågar som är otroligt bekväma, efter en heldags arbete vid skärmen känner man ingen trötthet, och i ögonen känns inte någon trötthet. Bågarna är så bekväma att man glömmer att man har dem på sig. Detta är inte sista gången som jag handlar hos Netlens.se. Kvalitet på glasögon och bågar, samt en kundtjänst som verkligen är i topp gör att jag kommer att ge företaget förtroende att ta hand om mina framtida glasögon inköp och rekommendera mina bekanta att göra detsamma.

Recensent: Evy Paulsson
Insänd den 2014-04-21

Spara denna recension bland favoriter:
Miramar
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Snyggaste glasögonen!
Supernöjd med mina Miramar, svårt annars att hitta snygga glasögon i modell stor!

Recensent: Maria Isaksson
Insänd den 2014-04-20

Spara denna recension bland favoriter:
Davos
silver

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:7 of 9 Stars! 7/9

Ofattbart bra!
Trodde först att priset var ett skämt, så billiga glasögon kan man väl inte köpa och tro att de ska fungera? Men eftersom priset var så lågt, gjorde jag ändå en beställning - och jösses! Det gick visst att få finfina, väl fungerande glasögon för så lite pengar!
Tack Netlens, jag kommer aldrig köpa glasögon någon annanstans!

Recensent: Daniel Moqvist
Insänd den 2014-04-17

Spara denna recension bland favoriter:
Santos
brown/mottled

Prisvärdhet:7 of 9 Stars! 7/9
Bekvämlighet:5 of 9 Stars! 5/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Santos solglasögon med styrka
Synskärpan är perfekt. Dock var de otroligt sneda när jag fick dem. Men efter ett besök hos en lokal optiker så sitter de helt ok. Helt klart prisvärda.

Recensent: Gustaf
Insänd den 2014-04-17

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

super nöjd
jag hittade ett par båglösa glasögon på synsam som jag tyckte satt bra på samt var snygga men tyckte de var lite för dyra.Sökte glasögon på nätet och hittade nettlens mackay som är betydligt billigare och precis lika sköna på och i stort sett samma modell.Jag är mycket nöjd med mina mackey jag kommer att rekomendera nettlens till vänner

Recensent: per gustavsson
Insänd den 2014-04-15

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gun

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Solglasögon
Min man behöver styrka (typ läsglasögon) även på solglasögon och de som finns i butiker är så tråkiga. Hittade här ett par snygga pilot som han nu fick med styrka och blev väldigt glad för den presenten.

Recensent: Lisbeth Norrmalm
Insänd den 2014-04-14

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Glendale
Jag har haft glasögonen i 6 dagar och jag är verkligen supernöjd jag tycker att dom är sköna och sitter väldigt bra på ansiktet, jag kan bara säga att det är det bästa köp jag har gjort.

Recensent: Malin
Insänd den 2014-04-10

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Glendale
Jag har nu haft glendale solglasögon i 6 dagar jag har använt dom varje dag och den är hur bra som helst jag är verkligen supernöjd. Dom är sköna att ha på sig och dom formar ansiktet väldigt bra också.

Recensent: Malin
Insänd den 2014-04-10

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:7 of 9 Stars! 7/9

solglasögon med styrka
skaplig passform, bra synskärpa helt klart värd sitt pris, trevligt bemötande på supporten, kommer att beställa fler gånger

Recensent: Elin
Insänd den 2014-04-08

Spara denna recension bland favoriter:
Santos
brown/mottled

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Santos
Mycket bra båge, perfekt för solglasögon! Behövde justeras aningen för att sitta perfekt - men det gick att fixa själv. Är mycket nöjd!

Recensent: Helene
Insänd den 2014-04-03

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gun

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Fantastiskt
Mitt bästa glasögonköp någonsin gällande pris och passform. Överträffade mina förväntningar med bred marginal.

Recensent: Bernt Engman
Insänd den 2014-03-29

Spara denna recension bland favoriter:
Como
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Intryck av Como.
Glasögonbågen är något för bred för mig som har litet ansikte, men annars är bågen välgjord och fin. Synskärpan på läsglasögonen som jag beställde är bra. Jag behåller bågen.

Recensent: Elisabeth
Insänd den 2014-03-29

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Jag bedömer produktens med + 10, mera en 9....
glasögon var fantastika , och rekommenderar produkten, till mina kompisar och bekanta. Martin

Recensent: Martin
Insänd den 2014-03-27

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
silver

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Fantastiska glasögon, som kompletterar mitt linsbärande mycket bra!
Jag ville ha ett par glasögon som jag kan använda som komplement till mitt linsbärande. Helst så osynliga som möjligt. Dessa var inte bara diskreta, utan även mycket lätta, hade bra passform och skärpan var perfekt! Jag kommer definitivt köpa fler glasögon hos Netlens!

Recensent: Malin Johannesson
Insänd den 2014-03-27

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

slipade solglas
köpte dessa med progressiva solglas. bra info när produkten var försenad och sedan snabb leverans. oväntat gedigen känsla fasktiskt, riktigt sköna o snygga glasögon. bra slipning.

Recensent: mike
Insänd den 2014-03-27

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
silver

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Mycket lätta och bekväma
Väldigt prisvärda bågar och glas som i princip försvinner från ansiktet och blir osynliga, gillar dem starkt.

Glasen är dock något mindre än angivna 30mm vilket inte riktigt passade mig men retur-processen var den överlägset smidigaste och bästa jag någonsin varit med om!

Recensent: Oskar
Insänd den 2014-02-18

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

så underbart o snyggt, tack!
Perfekta glasögon!
Jag har aldrig haft så fina o bekväma förut.

Recensent: sara
Insänd den 2014-01-28

Spara denna recension bland favoriter:

Sida 10 av 13

Föregående
linser på nätet
Nästa
    
 
 

 Tel: Telefon: 08-618 05 05 |