linser på nätet
Linsrecensioner 3300+
Glasögonrecensioner 450+
Välkommen Logga in | Ny kund
Telefon: 08-618 05 05 | Support

  Kundernas recensioner av våra glasögon

382 recensioner
Mackay
silver

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Superfina glasögon :)
Lätta, snygga, kanonbra passform, otroligt prisvärda glasögon,,, Trivs grymt bra med dem!

Recensent: Marie
Insänd den 2015-01-17

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
silver

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Bra glasögon
Otroligt bra glasögon för detta pris.
Kommer att köpa fler par och rekommenderar till andra att köpa

Recensent: Anita
Insänd den 2015-01-06

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gun

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Helt enkelt kanon
Hur smidigt, enkelt och billigt kan det bli? Det inte min optiker lyckades med på 6 veckor fixade netleans.se på ett par dagar. Sitter bra, lite extra reservdelar finns med direkt jag kommer snart tillbaka.

Recensent: Petra L
Insänd den 2015-01-05

Spara denna recension bland favoriter:
Woody
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Mycket snygga och bekväma glasögon.
Jag beställde dessa Woody glasögon med progressiva glas. De är supercoola och sitter jättebra.
Den mörka färgen, black, inramar ögonen på ett snyggt sätt. Har man dessutom 10% toning så blir de ännu snyggare. Synskärpan är som alltid hos Netlens perfekt. Ni är helt enkelt det bästa glasögonföretaget. Tack för att ni finns.

Recensent: Gun Isaksson
Insänd den 2015-01-05

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Skytteglasögon
Köpte dessa för att testa om jag kunde nyttja dem som skytte glasögon, använder vänster öga för avstånds syn men tejpar för synfältet för tavlan men har kvar periferi seendet, höger öga optimerat för skärpa på kornet på pistolen. Värdena jag nyttjade var enligt optiker recept på vänster öga, höger öga plussade jag på 1 dioptrin och det känns väldigt bra för mig.
Mycket nöjd-

Recensent: Mats Olsson
Insänd den 2015-01-03

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
silver

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Bra glasögon till ett otroligt billigt pris
Har aldrig varit med om att köpa så bra glasögon till ett så billigt pris, är helt överraskad.

Recensent: Anita Klevenhaus
Insänd den 2014-12-31

Spara denna recension bland favoriter:
Pedro
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Recensera Pedro
Lite svåra att justera men tuff, snygg och mycket prisvärd!

Recensent: Susanne Andersson
Insänd den 2014-12-11

Spara denna recension bland favoriter:
Tulsa
brown/mottled

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:7 of 9 Stars! 7/9

mycket prisvärd
utmärkt produkt för låg kostnad, smidig inköpsprocess, snabb leverans.
M.a.o. högsta betyg!

Recensent: Aleksander
Insänd den 2014-12-04

Spara denna recension bland favoriter:
Brooklyn
brown

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Brooklyn Bruna glasögon
Fick hem mina glasögon och dom är helt perfekt synmässigt, kanske lite stora bågar i min smak, men det var ju jag som beställde dom :-) Färgen passar bra till mig.

Recensent: annelie
Insänd den 2014-11-21

Spara denna recension bland favoriter:
Lucca
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Finns inte bättre som kostar lika mycket
Finns inte bättre glasögon för 500kr.väldigt tillmötes gående och fin service vid frågor och funderingar

Recensent: stefan h
Insänd den 2014-11-18

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gun

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Glendale
Billiga och bra glasögon. Köpte Glendale utan att ens lägga in min bild och titta, detta pga att det var fri retur utan förklaring. Jag chansade. En chansning som gick hem. Är jättenöjd! :-)

Recensent: Erica
Insänd den 2014-11-14

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
black

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Bra glasögon, trasig skalm
fick mina mackay som utlovat efter ca 10 dg. Tyvärr var plasten i ena skalmen sprucken. Jag kontaktade netlens ang eventuell eventuell kompensation om jag lagar själv men fick bara erbjudandet att Skicka tillbaka. Eftersom jag inte kan vänta ytterligare 2-3 veckor tog jag o limmade själv.
Annars jag jättenöjd och snygga bågar. Ingen större skillnad på skärpa och antireflex jämfört med mina fina glas från synsam. Framkommer dock inte vilket brytningsindex det är på netlens glas.

Summa summarum: rekommenderas starkt.

Recensent: Ali
Insänd den 2014-11-13

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Såååå nöjd!
Galet nöjd med mina. Sköna, lätta & snygga!
Jag kommer att beställa dessa som solglasögon med. Tummen upp!!!!!

Recensent: Kaisa
Insänd den 2014-11-02

Spara denna recension bland favoriter:
Luciano
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Perfekt!
Passar både till vardags och fest. Är helnöjd med glasögonen :)

Recensent: Åsa
Insänd den 2014-11-01

Spara denna recension bland favoriter:
Explorer-bla
black

Prisvärdhet:7 of 9 Stars! 7/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Bra service
Är väldigt nöjd med glasögonen.
Kunde nå Netlens snbbt och enkelt på telefon för att få svar.

Recensent: Karlo
Insänd den 2014-11-01

Spara denna recension bland favoriter:
Santos
brown/mottled

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:7 of 9 Stars! 7/9

Prisvärt
Moderna glasögon till mycket fördelaktigt pris. Ser mycket dyrare ut.

Recensent: Nils
Insänd den 2014-10-31

Spara denna recension bland favoriter:
Nador
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Nöjd kund.
Har fått mina beställda glasögon, jag är hur nöjd som helst, glasögonen var hur bra som helst inget att klaga på bra skärpa bågarna tåliga och sitter bra på mig och så priset otroligt billiga ska rekommendera Netlens till andra/ Göran.

Recensent: Göran Lindqvist
Insänd den 2014-10-30

Spara denna recension bland favoriter:
Santos
turquoise/white/blac

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Bekväma bågar!
Jag älskar mina nya bågar, fin färg, bekväma och bra! Använder dem som läsglasögon och de är helt perfekta!

Recensent: Linda
Insänd den 2014-10-30

Spara denna recension bland favoriter:
Santos
brown/mottled

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Santos
Jättefina, prisvärda glasögon! Använder mina som läsglasögon och det fungerar super!

Recensent: Linda
Insänd den 2014-10-30

Spara denna recension bland favoriter:
Davos
silver

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Helt fantastiska
Bekväma, helt enligt mitt recept på de bästa glasögonen jag har sen tidigare. Kändes som en chansning vi beställningen, eftersom jag inte beställ via nätet någon tidigare. Snabb respons på ändring när jag klantade till det vid beställningen.

Recensent: Lars-Göran Buusch
Insänd den 2014-10-23

Spara denna recension bland favoriter:

Sida 10 av 19

Föregående
linser på nätet
Nästa
    
Netlens Scandinavia AB
Minervavägen 28
191 50 Sollentuna

 Tel: 08-618 05 05