Kundernas recensioner av våra glasögon

253 recensioner
Newcastle
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

SUPERB!
Jag är helnöjd med dessa brillor och det var bra och kul att en fick välja bland så många färger på glaset! Slipningen är perfekt och jag kommer snart att beställa några vanliga glasögon då jag hittat trevliga modeller. Kvalitén är superb och min studentekonomi älskar priserna! Bågarna är liiite stora därav en 7a på bekvämlighet.

Recensent: Sara
Insänd den 2016-03-24

Spara denna recension bland favoriter:
Miramar
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Solglasögon med styrka
Jag är väldigt nöjd med den snabba leveransen och även glasögonen när de kom. De känns riktigt bra och mycket prisvärda.

Recensent: Marie
Insänd den 2016-03-24

Spara denna recension bland favoriter:
Miramar
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Solglasögon med styrka
Nöjd med den snabba leveransen. De satt riktigt bra och känna precis som liknande glasögon som kostar mer än det dubbla. Jag är väldigt nöjd.

Recensent: Marie
Insänd den 2016-03-24

Spara denna recension bland favoriter:
Veles
purple/patterned

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Färgen är missvisande
Jag beställde denna bågen i tron att den skulle vara en livlig lila, men när jag fick hem den så var den mer åt plommon hållet och var nästan lika mörk som mina gamla svarta bågar. Jag skickade tillbaka den eftersom den inte levde upp till mina förväntningar. I övrigt är det en väldigt snygg och bekväm båge men färgen på hemsida stämmer inte överens med produkten. Tillägger att jag använde tre olika medier att surfa och se bågen i (laptop, iPad och iphone), så det går inte att säga att det var skärmens fel att färgen var ljusare.

Recensent: Jennifer
Insänd den 2016-03-24

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gun

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Klart bra glas
Köpt mina första Netlen glasögon, kommer garanterat köpa fler. Jag läser mycket och ville ha bra läsglas för sommaren bokmangling. Hittade Glendale och valde gröna pilotglas med styrka +3.5.
Dom är nästan perfekta! Glasen och slipningen är kanon och färgen blev bra för ändamålet.
Bågen verkar solid och stabil om än något tung.
Om man ser till priset så är det inget annat än ett fynd!
Varför köpa skräp på macken när Netlens finns?

Recensent: JTS
Insänd den 2016-03-18

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
grey

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Jättebekväma glasögon
Väldigt bekväma glasögon som är väldigt lätta och därför knappt känns av alls. De syns knappt alls heller. Har haft ett annat par båglösa glasögon förut men dessa är mycket bättre då de har en fjärmande effekt på skalmarna vilket gör att de sitter kvar oavsett vad man gör. Förut tyckte jag inte om att ha glasögon när jag bara var hemma och vilade då jag ständigt var orolig om de skulle ramla av, men dessa har jag på mig hela tiden. Absolut prisvärda och väldigt sköna att ha på sig.

Recensent: A
Insänd den 2016-03-12

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gun

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Bra solglasögon
Snygga och prisvärda glasögon,lätt att beställa, snabb leverans kommer beställa mera. Jättenöjd

Recensent: Anne
Insänd den 2016-03-10

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Enkelt smidigt och billigt :)
Är supernöjd med allt. Bågen ser ut som på bilden och styrkan stämmer överens med mitt recept.
Leveranstiden, lite längre än andra. Men väl värt att vänta på.

Recensent: Therese Nilsson
Insänd den 2016-03-10

Spara denna recension bland favoriter:
Nador
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Märkligt bra!
Jag beställde dessa glasögon lite på chans när jag hade repat mitt gamla par och behövde nya snabbt. Nu har jag haft dom i några veckor och också haft möjlighet att jämföra med datorglasögon som jobbet bekostade och resultatet är märkligt bra. Jag ser lika bra i dessa glasögon som de som jobbet betalade för 2500 (exklusive moms men med synundersökning). Om något så passar glasögonen från Netlens bättre och är tunnare. Lika bra att beställa ett par solglasögon också när resultatet är så här bra!

Recensent: Patrik
Insänd den 2016-03-08

Spara denna recension bland favoriter:
Recife
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Lättaste bland lätta
En snygg båge som framhäver ansiktets form, sitter bekvämt och väger så lite så den i stort sett inte känns. Att sedan Netlens vet vad service, kundvärde och nöjdhet innebär gör saken inte sämre.0

Recensent: Stefan Olofsson
Insänd den 2016-03-07

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Prisvärda coola bågar
Köpte färgen guld. Fick snabbt mina glasögon och de sitter jättebra och är coola. Är jättenöjd!

Recensent: Alexandra
Insänd den 2016-02-26

Spara denna recension bland favoriter:
Durban
black/grey

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Durban med solglas
passade perfekt med en gång
Bågarna var bättre än jag kunde föreställa mig och skönare
det bästa med solglasen var att man hade en massa olika valmöjligheter på färgen
har ofta köpt glas på nätet men detta var första gången här men inte den sista
Kan varmt rekommenderar Durban till andra både som solglas och vanliga glas

Recensent: Thomas
Insänd den 2016-02-25

Spara denna recension bland favoriter:
Stanley
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Solglasögon
Solen har inte varit framme så det är svårt att bedöma dom.
Men provat dom har jag gjort och de sitter bra på.

Recensent: Christer Knutsson
Insänd den 2016-02-18

Spara denna recension bland favoriter:
Nador
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Supernöjd!!
Jag är superböjd ned mina nya glasögon! Bra pris och bra passform. Enkelt och behändigt att beställa via webben. Jag tvekar inte att rekommenderar Netlens vidare till vänner och bekanta.

Recensent: Petra Holmbäck
Insänd den 2016-02-18

Spara denna recension bland favoriter:
Norwich
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Supernöjd! Tack Netlens!
Fick hem dem i tid och är jättenöjd! Bekväma och sitter bra! Mycket bra och snygga glasögon för ett lågt pris. Väldigt lätta och känns knappt att man har dem på. :D

Recensent: Fontanilla
Insänd den 2016-01-28

Spara denna recension bland favoriter:
Palmdale
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Lätta och snygga
Mycket nöjd, blev otroligt billiga med rabbatkod. Kommer absolut beställa igen från Netlens.

Recensent: Maggan
Insänd den 2016-01-21

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
silver

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Mackay
Köpte ett par Mackay glasögon och jag är mycket nöjd. Har haft liknande glasögon tidigare så jag visste vad jag ville ha. Fick en prisuppgift från min vanliga optiker och den var inte ens i närheten av det pris som jag fick betala här. Med tanke på pris och kvalité så blir mitt betyg högsta möjliga.

Recensent: Ulf
Insänd den 2016-01-21

Spara denna recension bland favoriter:
Florence
black/turquoise

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Positivt överraskad!
Väldigt sköna och snygga glasögon som passade mig perfekt! Då jag slarvat bort mina gamla så var jag i snabbt behov av nya och helst så billigt som möjligt :-) Kommer definitivt att beställa härifrån igen.

Recensent: Anette
Insänd den 2016-01-12

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Glendale slipade solglasögon
Ett utomordentligt val - överlägset det mesta på både fina gatan och på nätet.

Recensent: Per Nyman
Insänd den 2015-12-17

Spara denna recension bland favoriter:
Norwich
gun

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Snygga och lätta glasögon
Snygga och lätta, känns knappt att man har dem på sig. Sticker inte direkt ut så är väl inget för den lite mer vågade. Relativt små på höjden, så har du haft större innan kan det innan du vant dig vid dem kännas som om det är lätt att titta utanför glaset när du tittar nedåt.

Recensent: Sara
Insänd den 2015-12-17

Spara denna recension bland favoriter:

Sida 2 av 13

Föregående
linser på nätet
Nästa
    
 
 

 Tel: Telefon: 08-618 05 05 |