Välkommen: Logga in | Ny kund
Telefon: 08-618 05 05 | Support
linser på nätet
Favoriter

  Kundernas recensioner av våra glasögon

345 recensioner
Montana
darkbrown-mottled/bl

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

NÖJD KUND
Fick hem glasögonen väldigt fort! De sitter som en smäck och har fått otroligt mycket komplimanger då många tycker att de ser dyrare ut än vad dem egentligen är. Färgen är mörk men inte helt svart, finns liten nyans av den ljusare (fläckiga) färgen vilket är fint! De passar på människor med starka synfel då jag själv har det (-8 & -7) :)

Recensent: Sabrina
Insänd den 2016-11-02

Spara denna recension bland favoriter:
Cary
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Värdens bästa nätbutik
Hej jag har beställt ca 7 par glasögon i olika modeller.
Man får kompletta glasögon med styrka och så kan man kostnadsfritt välja
10% 30% 50% och om jag inte missminner mig så finns det 80% toning eller färgat glas!
Jag har sökt billigare optiker på nätet och det finns inte ;-)
Jag är då grymt imponerad av netlens.se

Recensent: Tanja Nikitina
Insänd den 2016-10-17

Spara denna recension bland favoriter:
Douala
red/black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

För bra för att vara sant!!!
Älskar glasögonen från första sekund! Så bekväma och inget passformsfel alls!

Recensent: Cecilia
Insänd den 2016-09-19

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:5 of 9 Stars! 5/9

till dessa.bekväma bågar , jag skulle önska att det fanns lite större glas
Jag har haft progressiva glas i många år utan problem men de här glasen är lite skumma texten när jag läser fladdrar, kan det bero på att glasen är för låga? För övrigt är glasögonen jättebra.

Recensent: inger ljunggren
Insänd den 2016-08-28

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gun

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

progressiva solglasögon
Köpte progressiva solglasögon helt perfekta kommer att köpa här nästa gång

Recensent: Erling Sörensen
Insänd den 2016-08-27

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Bra glas, stabila bågar
Gösses så bra! handla. Testade, måste ju våga för att vinna... nu ser jag ju svärmor, och kan välja att köra vidare. så skönt med slipade solglasögon. Billigt och bra... inte ofta det är så

Recensent: Mats
Insänd den 2016-05-13

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Bekväma och billiga
De här bågarna är så bekväma att man Nästan inte känner att de sitter där. Glasögonen syns knappt heller. Priserna på sajten gör att jag har råd med flera glasögon. Helt perfekt.

Recensent: Kerstin
Insänd den 2016-04-13

Spara denna recension bland favoriter:
Miramar
black

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:6 of 9 Stars! 6/9

Sköna och prisvärda
Jätte sköna!
Dock så är skärpan inte i närheten av mina vanliga glasögon. Om detta är pga att det är solglas eller pga något annat vet jag inte.
Personligen tkr jag att 75% solglas är för lite så här i efterhand.
Är ändå nöjd med dessa helt klart prisvärda solglasögon.

Recensent: Jon
Insänd den 2016-04-05

Spara denna recension bland favoriter:
Miramar
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Otroligt bra
Gillar dom skarpt, blev så snygga i dom ska absolut rekommendera denna sida till släkten :)

Recensent: Jenny
Insänd den 2016-04-01

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Netlens Glandale solglas med styrka
Har nu fått hem mina solglas från Netlens. Är mycket nöjd med mitt köp. Allt stämde efter mina förväntningar och de jag beställt. Kan ibland vara helt fel när varan kommer hem. Färgen på solglasen var precis så som jag hade förväntat mig. De var lätt att navigera sig fram på sidorna.

Helt klart prisvärt och jag rekommenderar både Netlens som helhet och Glendale solglasögon varmt

Recensent: Susanne Grahn
Insänd den 2016-04-01

Spara denna recension bland favoriter:
Woody
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Woody
Läckra lätta nätta glasögon.
Snabb leverans. Bra service.
Återkommer med fler inköp!
Rekommenderar mina vänner!
Tack mkt nöjd kund
Merja

Recensent: Merja Svensson
Insänd den 2016-03-31

Spara denna recension bland favoriter:
Newcastle
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

SUPERB!
Jag är helnöjd med dessa brillor och det var bra och kul att en fick välja bland så många färger på glaset! Slipningen är perfekt och jag kommer snart att beställa några vanliga glasögon då jag hittat trevliga modeller. Kvalitén är superb och min studentekonomi älskar priserna! Bågarna är liiite stora därav en 7a på bekvämlighet.

Recensent: Sara
Insänd den 2016-03-24

Spara denna recension bland favoriter:
Miramar
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Solglasögon med styrka
Jag är väldigt nöjd med den snabba leveransen och även glasögonen när de kom. De känns riktigt bra och mycket prisvärda.

Recensent: Marie
Insänd den 2016-03-24

Spara denna recension bland favoriter:
Miramar
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Solglasögon med styrka
Nöjd med den snabba leveransen. De satt riktigt bra och känna precis som liknande glasögon som kostar mer än det dubbla. Jag är väldigt nöjd.

Recensent: Marie
Insänd den 2016-03-24

Spara denna recension bland favoriter:
Glasgow
black/red

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Toppbetyg
Har beställt läsglasögon med solskydd. Sitter väldigt bra o sköna att använda. Bra synfält o solskydd.
Kommer att bli toppen till sommarens läsning ute i solen.

Recensent: Anneli
Insänd den 2016-03-24

Spara denna recension bland favoriter:
Veles
purple/patterned

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Färgen är missvisande
Jag beställde denna bågen i tron att den skulle vara en livlig lila, men när jag fick hem den så var den mer åt plommon hållet och var nästan lika mörk som mina gamla svarta bågar. Jag skickade tillbaka den eftersom den inte levde upp till mina förväntningar. I övrigt är det en väldigt snygg och bekväm båge men färgen på hemsida stämmer inte överens med produkten. Tillägger att jag använde tre olika medier att surfa och se bågen i (laptop, iPad och iphone), så det går inte att säga att det var skärmens fel att färgen var ljusare.

Recensent: Jennifer
Insänd den 2016-03-24

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gun

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Klart bra glas
Köpt mina första Netlen glasögon, kommer garanterat köpa fler. Jag läser mycket och ville ha bra läsglas för sommaren bokmangling. Hittade Glendale och valde gröna pilotglas med styrka +3.5.
Dom är nästan perfekta! Glasen och slipningen är kanon och färgen blev bra för ändamålet.
Bågen verkar solid och stabil om än något tung.
Om man ser till priset så är det inget annat än ett fynd!
Varför köpa skräp på macken när Netlens finns?

Recensent: JTS
Insänd den 2016-03-18

Spara denna recension bland favoriter:
Capuno
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Mycket Nöjd
Hejsan.
Jag är extremt nöjd med mina glasögon, om jag ska vara helt ärligt så har jag ALDRIG tidigare varit så här nöjd med några glasögon i mitt liv. Funktionen där man kan prova glasögonen online var till stor hjälp, önskar att jag kommit på det här tidigare.
Har aldrig passat så här bra i ett par glasögon :)
Tack.

Recensent: Tobias Knutsson
Insänd den 2016-03-17

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
grey

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Jättebekväma glasögon
Väldigt bekväma glasögon som är väldigt lätta och därför knappt känns av alls. De syns knappt alls heller. Har haft ett annat par båglösa glasögon förut men dessa är mycket bättre då de har en fjärmande effekt på skalmarna vilket gör att de sitter kvar oavsett vad man gör. Förut tyckte jag inte om att ha glasögon när jag bara var hemma och vilade då jag ständigt var orolig om de skulle ramla av, men dessa har jag på mig hela tiden. Absolut prisvärda och väldigt sköna att ha på sig.

Recensent: A
Insänd den 2016-03-12

Spara denna recension bland favoriter:
Topeka
transparent/grey

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Snygga och prisvärda
Köpte dessa för några månader sedan mest som ett experiment då jag tidigare bara haft båglösa glasögon. Jag var lite orolig att jag skulle försvinna bakom dem, men de sitter jättesnyggt. Just att de är lite transparanta i bågarna tror jag gör mycket, då jag har väldigt ljusa färger och ett par glasögon med en distinkt färg antagligen skulle bli en väldigt markant brytning mot mitt ansikte. De är ganska tunga och glider därför lätt ner på näsan vilket inte är så bra men de är ändå klart prisvärda då de är såpass snygga till ett så lågt pris.

Recensent: A
Insänd den 2016-03-12

Spara denna recension bland favoriter:

Sida 2 av 17

Föregående
linser på nätet
Nästa
    
 
Netlens Scandinavia AB
Minervavägen 28
191 50 Sollentuna
 

 Tel: 08-618 05 05