Kundernas recensioner av våra glasögon

284 recensioner
Aero-black
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Prefekta sportglasögon
Glaset otroligt välslipade, trodde aldtig att det skulle gå att köpa så bra till det låga priset.
Fägegn på glasen är över min förväntan.
Trevlig och hjälpsam personal.
Det blir snart köp av några andra par.

Recensent: Sören
Insänd den 2016-08-26

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Bra glas, stabila bågar
Gösses så bra! handla. Testade, måste ju våga för att vinna... nu ser jag ju svärmor, och kan välja att köra vidare. så skönt med slipade solglasögon. Billigt och bra... inte ofta det är så

Recensent: Mats
Insänd den 2016-05-13

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Bekväma och billiga
De här bågarna är så bekväma att man Nästan inte känner att de sitter där. Glasögonen syns knappt heller. Priserna på sajten gör att jag har råd med flera glasögon. Helt perfekt.

Recensent: Kerstin
Insänd den 2016-04-13

Spara denna recension bland favoriter:
Miramar
black

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:6 of 9 Stars! 6/9

Sköna och prisvärda
Jätte sköna!
Dock så är skärpan inte i närheten av mina vanliga glasögon. Om detta är pga att det är solglas eller pga något annat vet jag inte.
Personligen tkr jag att 75% solglas är för lite så här i efterhand.
Är ändå nöjd med dessa helt klart prisvärda solglasögon.

Recensent: Jon
Insänd den 2016-04-05

Spara denna recension bland favoriter:
Miramar
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Otroligt bra
Gillar dom skarpt, blev så snygga i dom ska absolut rekommendera denna sida till släkten :)

Recensent: Jenny
Insänd den 2016-04-01

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Netlens Glandale solglas med styrka
Har nu fått hem mina solglas från Netlens. Är mycket nöjd med mitt köp. Allt stämde efter mina förväntningar och de jag beställt. Kan ibland vara helt fel när varan kommer hem. Färgen på solglasen var precis så som jag hade förväntat mig. De var lätt att navigera sig fram på sidorna.

Helt klart prisvärt och jag rekommenderar både Netlens som helhet och Glendale solglasögon varmt

Recensent: Susanne Grahn
Insänd den 2016-04-01

Spara denna recension bland favoriter:
Miramar
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Solglasögon med styrka
Jag är väldigt nöjd med den snabba leveransen och även glasögonen när de kom. De känns riktigt bra och mycket prisvärda.

Recensent: Marie
Insänd den 2016-03-24

Spara denna recension bland favoriter:
Miramar
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Solglasögon med styrka
Nöjd med den snabba leveransen. De satt riktigt bra och känna precis som liknande glasögon som kostar mer än det dubbla. Jag är väldigt nöjd.

Recensent: Marie
Insänd den 2016-03-24

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gun

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Klart bra glas
Köpt mina första Netlen glasögon, kommer garanterat köpa fler. Jag läser mycket och ville ha bra läsglas för sommaren bokmangling. Hittade Glendale och valde gröna pilotglas med styrka +3.5.
Dom är nästan perfekta! Glasen och slipningen är kanon och färgen blev bra för ändamålet.
Bågen verkar solid och stabil om än något tung.
Om man ser till priset så är det inget annat än ett fynd!
Varför köpa skräp på macken när Netlens finns?

Recensent: JTS
Insänd den 2016-03-18

Spara denna recension bland favoriter:
Capuno
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Mycket Nöjd
Hejsan.
Jag är extremt nöjd med mina glasögon, om jag ska vara helt ärligt så har jag ALDRIG tidigare varit så här nöjd med några glasögon i mitt liv. Funktionen där man kan prova glasögonen online var till stor hjälp, önskar att jag kommit på det här tidigare.
Har aldrig passat så här bra i ett par glasögon :)
Tack.

Recensent: Tobias Knutsson
Insänd den 2016-03-17

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
grey

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Jättebekväma glasögon
Väldigt bekväma glasögon som är väldigt lätta och därför knappt känns av alls. De syns knappt alls heller. Har haft ett annat par båglösa glasögon förut men dessa är mycket bättre då de har en fjärmande effekt på skalmarna vilket gör att de sitter kvar oavsett vad man gör. Förut tyckte jag inte om att ha glasögon när jag bara var hemma och vilade då jag ständigt var orolig om de skulle ramla av, men dessa har jag på mig hela tiden. Absolut prisvärda och väldigt sköna att ha på sig.

Recensent: A
Insänd den 2016-03-12

Spara denna recension bland favoriter:
Albury
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Toppen!
Beställde dessa som slipade solglasögon, är helt perfekta!
Snabb leverans och fantastiskt prisvärda!
Toppbetyg! **********

Recensent: Petra
Insänd den 2016-03-12

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gun

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Bra solglasögon
Snygga och prisvärda glasögon,lätt att beställa, snabb leverans kommer beställa mera. Jättenöjd

Recensent: Anne
Insänd den 2016-03-10

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Enkelt smidigt och billigt :)
Är supernöjd med allt. Bågen ser ut som på bilden och styrkan stämmer överens med mitt recept.
Leveranstiden, lite längre än andra. Men väl värt att vänta på.

Recensent: Therese Nilsson
Insänd den 2016-03-10

Spara denna recension bland favoriter:
Nador
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Märkligt bra!
Jag beställde dessa glasögon lite på chans när jag hade repat mitt gamla par och behövde nya snabbt. Nu har jag haft dom i några veckor och också haft möjlighet att jämföra med datorglasögon som jobbet bekostade och resultatet är märkligt bra. Jag ser lika bra i dessa glasögon som de som jobbet betalade för 2500 (exklusive moms men med synundersökning). Om något så passar glasögonen från Netlens bättre och är tunnare. Lika bra att beställa ett par solglasögon också när resultatet är så här bra!

Recensent: Patrik
Insänd den 2016-03-08

Spara denna recension bland favoriter:
Recife
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Lättaste bland lätta
En snygg båge som framhäver ansiktets form, sitter bekvämt och väger så lite så den i stort sett inte känns. Att sedan Netlens vet vad service, kundvärde och nöjdhet innebär gör saken inte sämre.0

Recensent: Stefan Olofsson
Insänd den 2016-03-07

Spara denna recension bland favoriter:
Cary
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Riktigt stabilt köp
Letade runt i dagar efter ett par glasögon som dessa. Helt runda glasögon var svårare att få tag på än vad jag trodde. Men på netlens fanns precis vad jag ville ha. Ett par stilrena runda glasögon.
Jag hade varit lite nervös eftersom detta var mina första glasögon men idag bär jag dem med stolthet.

Hela köpet gick smidigt. Leveranstiden var som lovats, glösögonen sitter som de ska, bra kundbemötande på email och snygga glasögon.

/ mycket nöjd glasögonorm

Recensent: lucas love
Insänd den 2016-03-03

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Prisvärda coola bågar
Köpte färgen guld. Fick snabbt mina glasögon och de sitter jättebra och är coola. Är jättenöjd!

Recensent: Alexandra
Insänd den 2016-02-26

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Mackay
Behöver du glasögon som jag? Men inte vill bära?
Testa Mackay! Bästa alternativet!
Lätt, bekväm, perfekt syn! och nästan osynlig.

Recensent: Yvonne
Insänd den 2016-02-25

Spara denna recension bland favoriter:
Stanley
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Solglasögon
Solen har inte varit framme så det är svårt att bedöma dom.
Men provat dom har jag gjort och de sitter bra på.

Recensent: Christer Knutsson
Insänd den 2016-02-18

Spara denna recension bland favoriter:

Sida 2 av 14

Föregående
linser på nätet
Nästa
    
 
 

 Tel: Telefon: 08-618 05 05 |