linser på nätet
Linsrecensioner 3300+
Glasögonrecensioner 450+
Välkommen Logga in | Ny kund
Telefon: 08-618 05 05 | Support

  Kundernas recensioner av våra glasögon

416 recensioner
Mackay
black

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Bra glasögon
Detta blir mitt andra par.Dom sitter bra på skallen och är tillräckligt billiga. Mina glasögon lever hårt så dom behöver sitta stadigt.Jag jobbar inom ambulanssjukvården så mina glasögon ska sitta bra ge en bra synupplevels både i vårdarbetet nära patienten och när jag kör under blåljusuppdrag.

Recensent: Svante
Insänd den 2016-12-13

Spara denna recension bland favoriter:
Patnos
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Mycket bra glasögon och en mycket bra nätoptiker.
Hemsidan är exemplariskt enkel. Beställningsprocessen smärtfri och snabb. De svarade inom några timmar på en fråga jag ställde när jag beställde. Leveransen kom några dagar snabbare än angivet. Och de håller ett rimligt pris på sina produkter.

Allt vittnar om att de verkligen värnar om sina kunder. De har agerat med stor klokhet för att hålla nere olika kostnader och dessa åtgärder kommer oss kunder till del.

Med andra ord. Det är helt underbart att denna nätoptiker finns. Tack för att ni bryr er om oss synsvaga människor.

Recensent: Jan Johansson
Insänd den 2016-12-05

Spara denna recension bland favoriter:
Montana
darkbrown-mottled/bl

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

NÖJD KUND
Fick hem glasögonen väldigt fort! De sitter som en smäck och har fått otroligt mycket komplimanger då många tycker att de ser dyrare ut än vad dem egentligen är. Färgen är mörk men inte helt svart, finns liten nyans av den ljusare (fläckiga) färgen vilket är fint! De passar på människor med starka synfel då jag själv har det (-8 & -7) :)

Recensent: Sabrina
Insänd den 2016-11-02

Spara denna recension bland favoriter:
Cary
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Värdens bästa nätbutik
Hej jag har beställt ca 7 par glasögon i olika modeller.
Man får kompletta glasögon med styrka och så kan man kostnadsfritt välja
10% 30% 50% och om jag inte missminner mig så finns det 80% toning eller färgat glas!
Jag har sökt billigare optiker på nätet och det finns inte ;-)
Jag är då grymt imponerad av netlens.se

Recensent: Tanja Nikitina
Insänd den 2016-10-17

Spara denna recension bland favoriter:
Douala
red/black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

För bra för att vara sant!!!
Älskar glasögonen från första sekund! Så bekväma och inget passformsfel alls!

Recensent: Cecilia
Insänd den 2016-09-19

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:5 of 9 Stars! 5/9

till dessa.bekväma bågar , jag skulle önska att det fanns lite större glas
Jag har haft progressiva glas i många år utan problem men de här glasen är lite skumma texten när jag läser fladdrar, kan det bero på att glasen är för låga? För övrigt är glasögonen jättebra.

Recensent: inger ljunggren
Insänd den 2016-08-28

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gun

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

progressiva solglasögon
Köpte progressiva solglasögon helt perfekta kommer att köpa här nästa gång

Recensent: Erling Sörensen
Insänd den 2016-08-27

Spara denna recension bland favoriter:



Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Prefekta sportglasögon
Glaset otroligt välslipade, trodde aldtig att det skulle gå att köpa så bra till det låga priset.
Fägegn på glasen är över min förväntan.
Trevlig och hjälpsam personal.
Det blir snart köp av några andra par.

Recensent: Sören
Insänd den 2016-08-26

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Bra glas, stabila bågar
Gösses så bra! handla. Testade, måste ju våga för att vinna... nu ser jag ju svärmor, och kan välja att köra vidare. så skönt med slipade solglasögon. Billigt och bra... inte ofta det är så

Recensent: Mats
Insänd den 2016-05-13

Spara denna recension bland favoriter:
Celaya
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Trendig accessoar som syns!
Jag beställde mina Celaya med en svagt rosafärgad lins. En mörkare ton hade om möjligt blivit ännu snyggare ihop med bågen som går i en gul guldton med lite silveraccenter. Så snygga och jag är supernöjd!

Recensent: Petra
Insänd den 2016-05-11

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Bekväma och billiga
De här bågarna är så bekväma att man Nästan inte känner att de sitter där. Glasögonen syns knappt heller. Priserna på sajten gör att jag har råd med flera glasögon. Helt perfekt.

Recensent: Kerstin
Insänd den 2016-04-13

Spara denna recension bland favoriter:
Miramar
black

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:6 of 9 Stars! 6/9

Sköna och prisvärda
Jätte sköna!
Dock så är skärpan inte i närheten av mina vanliga glasögon. Om detta är pga att det är solglas eller pga något annat vet jag inte.
Personligen tkr jag att 75% solglas är för lite så här i efterhand.
Är ändå nöjd med dessa helt klart prisvärda solglasögon.

Recensent: Jon
Insänd den 2016-04-05

Spara denna recension bland favoriter:
Miramar
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Otroligt bra
Gillar dom skarpt, blev så snygga i dom ska absolut rekommendera denna sida till släkten :)

Recensent: Jenny
Insänd den 2016-04-01

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Netlens Glandale solglas med styrka
Har nu fått hem mina solglas från Netlens. Är mycket nöjd med mitt köp. Allt stämde efter mina förväntningar och de jag beställt. Kan ibland vara helt fel när varan kommer hem. Färgen på solglasen var precis så som jag hade förväntat mig. De var lätt att navigera sig fram på sidorna.

Helt klart prisvärt och jag rekommenderar både Netlens som helhet och Glendale solglasögon varmt

Recensent: Susanne Grahn
Insänd den 2016-04-01

Spara denna recension bland favoriter:
Woody
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Woody
Läckra lätta nätta glasögon.
Snabb leverans. Bra service.
Återkommer med fler inköp!
Rekommenderar mina vänner!
Tack mkt nöjd kund
Merja

Recensent: Merja Svensson
Insänd den 2016-03-31

Spara denna recension bland favoriter:
Figari
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Över förväntan
Behövde ett par solglas med styrka till bilkörning, dessa var behagligt ljus i, och bekväma på näsan, sitter perfekt utan att hasa ner! Kan varmt rekommendera ett inköp, jag ska nog själv beställa ett par till i en annan modell , har ju råd med 2 par då det är så bra priser

Recensent: Ann-Sofie
Insänd den 2016-03-31

Spara denna recension bland favoriter:
Newcastle
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

SUPERB!
Jag är helnöjd med dessa brillor och det var bra och kul att en fick välja bland så många färger på glaset! Slipningen är perfekt och jag kommer snart att beställa några vanliga glasögon då jag hittat trevliga modeller. Kvalitén är superb och min studentekonomi älskar priserna! Bågarna är liiite stora därav en 7a på bekvämlighet.

Recensent: Sara
Insänd den 2016-03-24

Spara denna recension bland favoriter:
Miramar
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Solglasögon med styrka
Jag är väldigt nöjd med den snabba leveransen och även glasögonen när de kom. De känns riktigt bra och mycket prisvärda.

Recensent: Marie
Insänd den 2016-03-24

Spara denna recension bland favoriter:
Miramar
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Solglasögon med styrka
Nöjd med den snabba leveransen. De satt riktigt bra och känna precis som liknande glasögon som kostar mer än det dubbla. Jag är väldigt nöjd.

Recensent: Marie
Insänd den 2016-03-24

Spara denna recension bland favoriter:
Glasgow
black/red

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Toppbetyg
Har beställt läsglasögon med solskydd. Sitter väldigt bra o sköna att använda. Bra synfält o solskydd.
Kommer att bli toppen till sommarens läsning ute i solen.

Recensent: Anneli
Insänd den 2016-03-24

Spara denna recension bland favoriter:

Sida 2 av 20

Föregående
linser på nätet
Nästa
    
Netlens Scandinavia AB
Thorildsvägen 4
112 43 Stockholm

 Tel: 08-618 05 05