linser på nätet
Linsrecensioner 3300+
Glasögonrecensioner 450+
Välkommen Logga in | Ny kund
Telefon: 08-618 05 05 | Support

  Kundernas recensioner av våra glasögon

242 recensioner
Woody
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Woody
Läckra lätta nätta glasögon.
Snabb leverans. Bra service.
Återkommer med fler inköp!
Rekommenderar mina vänner!
Tack mkt nöjd kund
Merja

Recensent: Merja Svensson
Insänd den 2016-03-31

Spara denna recension bland favoriter:
Figari
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Över förväntan
Behövde ett par solglas med styrka till bilkörning, dessa var behagligt ljus i, och bekväma på näsan, sitter perfekt utan att hasa ner! Kan varmt rekommendera ett inköp, jag ska nog själv beställa ett par till i en annan modell , har ju råd med 2 par då det är så bra priser

Recensent: Ann-Sofie
Insänd den 2016-03-31

Spara denna recension bland favoriter:
Veles
purple/patterned

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Färgen är missvisande
Jag beställde denna bågen i tron att den skulle vara en livlig lila, men när jag fick hem den så var den mer åt plommon hållet och var nästan lika mörk som mina gamla svarta bågar. Jag skickade tillbaka den eftersom den inte levde upp till mina förväntningar. I övrigt är det en väldigt snygg och bekväm båge men färgen på hemsida stämmer inte överens med produkten. Tillägger att jag använde tre olika medier att surfa och se bågen i (laptop, iPad och iphone), så det går inte att säga att det var skärmens fel att färgen var ljusare.

Recensent: Jennifer
Insänd den 2016-03-24

Spara denna recension bland favoriter:
Piura
red/transparent

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Riktigt snygg!
Jaga väldigt nöjd med denna bågen. Snygg färg och form, den poppar verkligen mot ljus hy.

Recensent: Jennifer
Insänd den 2016-03-24

Spara denna recension bland favoriter:
Wellington
silver/black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Wellington
Mycket prisvärt glasögon. Tog 50% blåa perfekt nu på våren när solen ligger så lågt.

Jag är jättenöjd.

P.S Fick dom hem i brevlådan.

Recensent: E.M.A
Insänd den 2016-03-19

Spara denna recension bland favoriter:
Goulbourn
silver/black

Prisvärdhet:7 of 9 Stars! 7/9
Bekvämlighet:4 of 9 Stars! 4/9
Synskärpa:7 of 9 Stars! 7/9

Goulbourn
Helt okej båge för pengarna. Super lätta att bära!
Känns däremot lite klen i konstruktionen och bågen vill gärna vrida sig så svårt att få den sitta rakt hela tiden.
Mitt tips.... köp en annan båge!

Recensent: Kristian
Insänd den 2016-03-17

Spara denna recension bland favoriter:
Topeka
transparent/grey

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Snygga och prisvärda
Köpte dessa för några månader sedan mest som ett experiment då jag tidigare bara haft båglösa glasögon. Jag var lite orolig att jag skulle försvinna bakom dem, men de sitter jättesnyggt. Just att de är lite transparanta i bågarna tror jag gör mycket, då jag har väldigt ljusa färger och ett par glasögon med en distinkt färg antagligen skulle bli en väldigt markant brytning mot mitt ansikte. De är ganska tunga och glider därför lätt ner på näsan vilket inte är så bra men de är ändå klart prisvärda då de är såpass snygga till ett så lågt pris.

Recensent: A
Insänd den 2016-03-12

Spara denna recension bland favoriter:
Albury
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Toppen!
Beställde dessa som slipade solglasögon, är helt perfekta!
Snabb leverans och fantastiskt prisvärda!
Toppbetyg! **********

Recensent: Petra
Insänd den 2016-03-12

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Enkelt smidigt och billigt :)
Är supernöjd med allt. Bågen ser ut som på bilden och styrkan stämmer överens med mitt recept.
Leveranstiden, lite längre än andra. Men väl värt att vänta på.

Recensent: Therese Nilsson
Insänd den 2016-03-10

Spara denna recension bland favoriter:
Cremona
pink/black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Mycket nöjd!
Den här bågen var fantastiskt snygg och bekväm. Jag valde ett par rosa och ett par koppar med fotokromatiskt glas. Supernöjd med båda! Jag har tidigare handlat på Netlens och blivit nöjd och så även denna gång. Snygga bågar, bra priser utan avkall på kvalitet och proffsigt bemötande när man har frågor om något - dessutom snabba leveranser.

Recensent: Susanne Ström
Insänd den 2016-03-05

Spara denna recension bland favoriter:
York
blue/white

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Bästa Vän
En mycket bra produkt, hög kvalitet och ett bra pris. Med YORK ser jag bättre och är gladare.

Jag rekommenderar denna produkt till alla. Prova det och du!

För mig, Netlens är bästa vän!

Recensent: mihaela
Insänd den 2016-03-03

Spara denna recension bland favoriter:
Newcastle
brown

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Fina glasögon till ett bra pris!
Jag köpte två par glasögon och är väldigt nöjd med dem båda. De är fina, har bra skärpa och det var väldigt smidigt att köpa dem. Leveranstiden var rimlig, tre dagar på det ena paret och 1,5 vecka på det andra.
Bågarna var av bra kvalitet och isättningen av glasen snyggt utfört med tanke på mina höga styrkor.
Jag kommer att handla på netlens igen när det blir dags för nya glasögon

Recensent:
Insänd den 2016-03-03

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Prisvärda coola bågar
Köpte färgen guld. Fick snabbt mina glasögon och de sitter jättebra och är coola. Är jättenöjd!

Recensent: Alexandra
Insänd den 2016-02-26

Spara denna recension bland favoriter:
Telawi
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

kanon bra och sköna glass ögon!!
var lite orolig över att beställa ett par glassögon men har blivit glatt överraskad över kvaliteten och hur snygga och sköna dom var.. är verkligen glad över mitt köp!!!

Recensent: Patrik
Insänd den 2016-02-11

Spara denna recension bland favoriter:
Norwich
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Supernöjd! Tack Netlens!
Fick hem dem i tid och är jättenöjd! Bekväma och sitter bra! Mycket bra och snygga glasögon för ett lågt pris. Väldigt lätta och känns knappt att man har dem på. :D

Recensent: Fontanilla
Insänd den 2016-01-28

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
silver

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Mackay
Köpte ett par Mackay glasögon och jag är mycket nöjd. Har haft liknande glasögon tidigare så jag visste vad jag ville ha. Fick en prisuppgift från min vanliga optiker och den var inte ens i närheten av det pris som jag fick betala här. Med tanke på pris och kvalité så blir mitt betyg högsta möjliga.

Recensent: Ulf
Insänd den 2016-01-21

Spara denna recension bland favoriter:
Rockingham
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Köp av Rockingham
Beställde glasögon online för första gången och är glatt överaskad, var lite fundersam över om kvalitén men glasögonen var felfria med perfekt slipning!
Modellen Rockingham som jag köpte överensstämde med beskrivningen och leveranstiden var 14 dagar trots några röda dagar efter beställning.
Rekommenderas starkt!

Recensent: Robert Eriksson
Insänd den 2016-01-21

Spara denna recension bland favoriter:
Cremona
copper/brown

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Köpte glasögon via nätet, mycket nöjd
Testade att köpa glasögon via nätet. Hade först testat synen hos en optiker så att värdena var nya och riktiga. Det var lätt att fylla i alla uppgifter som krävdes (är närsynt). Har ett par liknande glasögon hemma så att jag kunde mäta och jämföra skalmlängd etc.
Glasögonen som kom hem var jättefina och man ser ingen skillnad på dem och dyra som köpts hos optiker. Kommer garanterat att köpa från Netlens nästa gång också.

Recensent: Helena
Insänd den 2016-01-13

Spara denna recension bland favoriter:
Florence
black/turquoise

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Positivt överraskad!
Väldigt sköna och snygga glasögon som passade mig perfekt! Då jag slarvat bort mina gamla så var jag i snabbt behov av nya och helst så billigt som möjligt :-) Kommer definitivt att beställa härifrån igen.

Recensent: Anette
Insänd den 2016-01-12

Spara denna recension bland favoriter:
Drammen
silver

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Mycket prisvärt!
Med dessa priser på glasögon kan man byta oftare. Snabb leverans och med glasögonfodral, putsduk samt 1par extra näs-sadlar i paketet så blir det inte bättre. Har beställt glasögon tidigare hos Netlens och var lika nöjd den gången. Det får nog bli ett par till.

Recensent: Thomas
Insänd den 2016-01-05

Spara denna recension bland favoriter:

Sida 2 av 12

Föregående
linser på nätet
Nästa
    
 
Netlens Scandinavia AB
Minervavägen 28
191 50 Sollentuna
 

 Tel: 08-618 05 05