Kundernas recensioner av våra glasögon

265 recensioner
Mackay
grey

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Grymt prisvärt
Beställde glasögonen under mellandagarna och fick dom den 8 jan. Så mycket snabbare än att beställa från någon Kinesisk sida. Riktigt nöjd med dom. Tunna glas som gör att det knappt känns på näsan. Kommer definitivt beställa flera glasögon, trolig samma model också (Har småbarn).

Recensent: Jonas
Insänd den 2014-01-11

Spara denna recension bland favoriter:
Welkom
black/grey

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:5 of 9 Stars! 5/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Överlag bra
Beställde före jul och fick leverensen i januari i brevlådan, med både fodral, extra näsbrickor och putsduk! Själva glasögonen och optiken tycker jag verkar vara utmärkt, med tunna fina glas.

Bågarna är snygga, lätta och ser ut som väntat, dock klart bredare än väntat vilket gör att passformen blir dålig. Tycker inte att jag har så smalt ansikte, men dessa verkar var inställda på ett brett ansikte. Jag ska gå till en optiker och se om de kan hjälpa till att böja till bågarna så de passar bättre.

Recensent: Rasmus
Insänd den 2014-01-10

Spara denna recension bland favoriter:
Davos
silver

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Glasögon
Lätta bekväma, bra styrka. Imponerad att det var så lätt att köpa glasögon på nätet.
Lättare och bättre än de glasögon jag köpt hos optiker.

Recensent: Eva-Lotta Ardermark
Insänd den 2013-12-16

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

moderiktiga glasögon till budgetpris
Jag älskar glasögon - när andra i min omgivning beklagar sig över sina synfel kontrar jag med att jag bejakar mitt. Glasögon är ett sätt att uttrycka sig på, jag vill gärna byta ofta och ha flera par att växla mellan därför är det viktigt att hitta snygga glasögon till bra priser - varför jag vänder mig till Netlens. Det känns lyxigt att kunna byta glasögon ofta utan att det gräver ett djupt hål i plånboken. Mitt senaste par glasögon, modell "Glendale" känns helt rätt, bekväma och snygga!

Recensent: Martha Henriksson-Witt
Insänd den 2013-11-26

Spara denna recension bland favoriter:
Welkom
black/grey

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Sköna
Mycket lätta. Väldigt bekväma att bära. Känns knappt att man har dem på. Sitter stadigt, glider ej.

Recensent: Gert
Insänd den 2013-11-18

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

lätt o smidigt
lätt o smidigt o beställa snabb leverans
glasögonen har bra kvaletet o bra passform
så jag här helt nöjd

tomas

Recensent: tomasa
Insänd den 2013-10-24

Spara denna recension bland favoriter:
Capuno
black/orange

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Nöjd deluxe!
Första köpet hos Netlens och var beredd på lite skavanker för det lilla priset. Det visade sig dock att bågarna var ännu finare i verkligheten än på bilden, kvalitén verkar super. Perfekt glas med bra skärpa och sitter jätteskönt. Proffsig leverans med bra skyddande glasögonfodral som säkrar eventuell tuff posthantering. Mer än nöjd!

Recensent: Marcus
Insänd den 2013-10-20

Spara denna recension bland favoriter:
Welkom
black/grey

Prisvärdhet:5 of 9 Stars! 5/9
Bekvämlighet:1 of 9 Stars! 1/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Dåliga skalmar för längre hår.
Jätte sköna glasögon, men det är en stor nackdel med skalmarna. Man måste ha riktigt kort hår eller uppsatt för dessa bågar för håret fastnar i framkanten på skalmarna hela tiden och slits av och det är varken bra för håret eller bågen som kan gå sönder. Jag önskar så här i efterhand att jag hade skickat tillbaka dessa glasögon pga framkanten på skalmen :(

Recensent: Gunilla
Insänd den 2013-10-18

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
grey

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Precis vad jag ville ha!
Detta är mitt första par glasögon från Netlens. Jag är mycket nöjd! Jag behövde ett par glasögon som sitter bra på, är lätta och inte skavar under hörselskydd. Att skalmarna fjädrar hade jag inte förstått, men det är jättebra för att det gör att glasögonen hålls uppe på huvudet även när jag böjer mig ner!
Som sagt, mycket nöjd!

Recensent: Charlotte
Insänd den 2013-10-17

Spara denna recension bland favoriter:
Davos
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Davos
Sköna lätta glasögon,, Mina andra glasögon som är köpta från butik använde jag knappt, men dom här är smidiga och märks knappt att man har dom på förutom bättre syn vill säga :-)
Lär köpa fler par sen, helt klart prisvärt

Recensent: Kim
Insänd den 2013-10-17

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
brown

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Glasögon som knappt syns men som fungerar bra
För första gången valde jag att ta risken att köpa glasögon online. Hittade dessa glasögon som jag tyckte verkade perfekta för mig - lätta, syns knappt och billiga. Dessa glasögon (enkelslipade) har blivit riktiga favoriter, och jag kommer nog att beställa ett par progressiva inom kort också.

Recensent: Maggan
Insänd den 2013-10-17

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Glendale
Otroligt bra passform och kvalitet för detta låga pris!! Kommer handla mer här!

Recensent: Conny Ohlson
Insänd den 2013-10-13

Spara denna recension bland favoriter:
Santos
brown/mottled

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Santos glasögon
Snabb leverans, smidigt att beställa. Glasögonen Santos stämde överens med mina förväntningar. Lite stora men det går att justera hos en optiker. Snygga och prisvärda. Jag är nöjd!

Recensent: Karin
Insänd den 2013-09-19

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Galenvärt!
Perfekta glasögon till ett oslagbart pris :) kag är supernöjd med synskärpa och solglasen (brun 85%) aningens tyngre än rayban glasögon jag har sen tidigare men dom sitter perfekt på mig :) supernöjd och kommer att handla igen!

Recensent: Joakim
Insänd den 2013-08-15

Spara denna recension bland favoriter:
Cary
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Superlätta & balla glasögon
Äntligen finns det små runda glasögon till en rimlig peng!
Vissa tycker kanske dom är lite väl "nördiga", jag tycker att tvärtom att de inte kan bli mycket ballare.

Superlätta och bekväma glasögon, känner knappt att jag har dom på.

(För info: Jag är närsynt med pupillavstånd ca 65 mm och ett ganska smalt huvud)

Recensent: Magnus
Insänd den 2013-08-06

Spara denna recension bland favoriter:
Capuno
black/orange

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Så snygga och rejäla.
Sköna, snygga och andas kvalitet men till ett väldigt bra pris.
Jag är mer än nöjd.

Recensent: Benny
Insänd den 2013-08-05

Spara denna recension bland favoriter:
Santos
black

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Snygga och bekväma, vad mer kan önskas?
Jag valde att köpa slipade solglasögon med denna båge, resultatet blev jättebra! Jag har haft glasögon i 7-8 år, i börja höll jag på med de fula clip-ons som man köpte med. Hemskt. Ett långt tag har det blivit utan solglasögon i huvudtaget. Hittade dessa och provade, varför inte? jag blev förvånad över hur bra det fungerade. De är snygga, sitter skönt och jag ser världen igenom dem ;)

Recensent: Lisa
Insänd den 2013-07-28

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Finfina glasögon
Håller med om att de är betydligt mindre än vad jag hade väntat mig, men synskärpan är fantastisk. Mitt enda problem är med formningen av bågarna, eftersom jag i nuläget inte riktigt kan använda dem utan att de trillar av. Vet inte riktigt hur man gör det och tycker en instruktion hade varit hjälpsam. Rätt vida är själva bågarna också, vilket kan vara bra att ha i åtanke för kunden med smalt huvud. Snabb och smidig leverans och bra pris!

Recensent: Paulina
Insänd den 2013-07-20

Spara denna recension bland favoriter:
Welkom
black/grey

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Kanon snygga glasögon!
Jag är mycket nöjd med köpet av dessa glasögon med progressivt glas. Det blev över min förväntan. Jag beställde 50 % rött glas och det blev kanon snyggt :)

Recensent: Susanne
Insänd den 2013-07-19

Spara denna recension bland favoriter:
Capuno
black/white

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Gjorde en chansning och fick toppvinsten
Beställde dessa glasögon utan att själv kunnat testa dem innan beställningen och jag är helnöjd!

Det är flera som kommenterat att glasögonen passar mig perfekt och när jag berättat att jag gjort en beställning från nätet, utan att själv testat dem, har de blivit förbluffade.

Riktigt snygga glasögon till minimipris! Jag rekommenderar varmt dessa glasögon!

/Jonathan

Recensent: Jonathan
Insänd den 2013-07-01

Spara denna recension bland favoriter:

Sida 11 av 13

Föregående
linser på nätet
Nästa
    
 
 

 Tel: Telefon: 08-618 05 05 |