linser på nätet
Linsrecensioner 3300+
Glasögonrecensioner 450+
Välkommen Logga in | Ny kund
Telefon: 08-618 05 05 | Support

  Kundernas recensioner av våra glasögon

395 recensioner
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Såååå nöjd!
Galet nöjd med mina. Sköna, lätta & snygga!
Jag kommer att beställa dessa som solglasögon med. Tummen upp!!!!!

Recensent: Kaisa
Insänd den 2014-11-02

Spara denna recension bland favoriter:
Luciano
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Perfekt!
Passar både till vardags och fest. Är helnöjd med glasögonen :)

Recensent: Åsa
Insänd den 2014-11-01

Spara denna recension bland favoriter:
Santos
brown/mottled

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:7 of 9 Stars! 7/9

Prisvärt
Moderna glasögon till mycket fördelaktigt pris. Ser mycket dyrare ut.

Recensent: Nils
Insänd den 2014-10-31

Spara denna recension bland favoriter:
Wellington
silvergrey

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Snygga och bekväma glasögon till löjligt lågt pris.
Det låga priset och frånvaron av detaljer om glaset gjorde att jag var lite skeptisk, men jag blev verkligen positivt överraskad. Tycker det är bekvämt med glasögon med raka skalmar som den här modellen har och tycker dessutom att glasögonen är snygga. Glasen tycker jag är lika bra som på mina gamla glasögon, trots att priset för de gamla var ungefär tre gånger högre.

Recensent: Mikael
Insänd den 2014-10-30

Spara denna recension bland favoriter:
Nador
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Nöjd kund.
Har fått mina beställda glasögon, jag är hur nöjd som helst, glasögonen var hur bra som helst inget att klaga på bra skärpa bågarna tåliga och sitter bra på mig och så priset otroligt billiga ska rekommendera Netlens till andra/ Göran.

Recensent: Göran Lindqvist
Insänd den 2014-10-30

Spara denna recension bland favoriter:
Santos
turquoise/white/blac

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Bekväma bågar!
Jag älskar mina nya bågar, fin färg, bekväma och bra! Använder dem som läsglasögon och de är helt perfekta!

Recensent: Linda
Insänd den 2014-10-30

Spara denna recension bland favoriter:
Santos
brown/mottled

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Santos
Jättefina, prisvärda glasögon! Använder mina som läsglasögon och det fungerar super!

Recensent: Linda
Insänd den 2014-10-30

Spara denna recension bland favoriter:
Davos
silver

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Helt fantastiska
Bekväma, helt enligt mitt recept på de bästa glasögonen jag har sen tidigare. Kändes som en chansning vi beställningen, eftersom jag inte beställ via nätet någon tidigare. Snabb respons på ändring när jag klantade till det vid beställningen.

Recensent: Lars-Göran Buusch
Insänd den 2014-10-23

Spara denna recension bland favoriter:
Robin
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:6 of 9 Stars! 6/9
Synskärpa:6 of 9 Stars! 6/9

Recension av Robin
Bågarna satt väldigt bekvämt men sitter lite snett. Kan bero på min näsa. Läsglasen tyckte jag var för starka i början men vänjde mig efter ett tag. I övrigt inget att klaga på till det priset

Recensent: Karl-Erik
Insänd den 2014-10-23

Spara denna recension bland favoriter:
Norwich
silver/black

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Utmärkta, prisvärda glasögon
Jag var lite tveksam till att inte få ta hem provbågar först, men jag mätte noga på glasögon jag redan har som är lagom stora. Det fungerade bra, jag blev glatt överraskad över hur bra de nya glasögonen från Netlens satt. Och snabbt kom dom. Utmärkt, helt enkelt.

Recensent: Kristina
Insänd den 2014-10-22

Spara denna recension bland favoriter:
Salinas
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Superlätta & Snygga
Superlätta & SNYGGA glasögon som till min förvåning gick att göra till progressiva glas.
Nu ser jag lätt all text tog ca 2 dagar att vänja sig vid progressiva glasen så det var toppen.
Gedigen kvalite & Servicen från Netlens är SUPERBRA var lite orolig att det inte skulle funka men killen sa att det var inga problem att få lämna igen glasögonen om det inte funkade eller om dom inte passade mitt ansikte.
JAG ÄR SUPERNÖJD & rekomenderar verkligen NETLENS.se till alla.
priserna är mycket lägre än i butik där skulle jag fått betala över 6000kronor för likvärdiga glas & bågar & nu slutade summan på 2000kronor Tusen tack för rabatt kupongen på en 100kr med som man får när man lämnar sin emailadress. :D

Recensent: Veronica S
Insänd den 2014-10-17

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
silver

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:0 of 9 Stars! 0/9

Otroligt pris för så fina glasögon!
Denna model passar utmärkt på mig. Pga den låga vikten kan jag knappt känna att jag har glasögon på mig vilket är underbart! Dessutom är designen diskret så åskådare märker inte på avstånd att man har på sig glasögon. :-)
Synskärpan är inte bra men det är mitt eget fel (skrev fel) så jag har beställt ett nytt par.

Recensent: Novick
Insänd den 2014-10-16

Spara denna recension bland favoriter:
Hamina
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Glasögon
Jättebra glasögon.lätt att beställa.Bra pris.Snabbt levererat på en vecka.Kan varmt rekommendera
Netlens.

Recensent: Hans-Göran Rynning
Insänd den 2014-10-16

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
grey

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Toppen!
Det som oroade mig var att de lätt skulle ramla av vid snabba rörelser, men så fel jag hade,
de satt perfekt. Välgjorda och snabb leverans gör att jag kommer att köpa flera glasögon
från NETLENS.

Recensent: Rolf Eriksson
Insänd den 2014-10-15

Spara denna recension bland favoriter:
Merida
black/silver

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Bågen
Absolut inget fel på glasen och synskärpan och det progressiva fungerar utmärkt. Det som inte går att fixa hemifrån är hur bågen sitter runt örat. Hur löser man det på bästa sätt?

Recensent:
Insänd den 2014-10-13

Spara denna recension bland favoriter:
Woody
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Mycket glassögon för lite pengar!
Fick mina glasögon redan efter en vecka och blev postif överskad!
Vilken fina glasögon, stabil, snygg och de sitter väldig bra.
De ser riktig ädel ut med den här trä imitation,man kan knappt inte tro att man kan köpa så fina glasögon för så lite pengar.
Synskärpa är fantastisk och min 10 procent grå solfärning ge glasögon det lllla extra.
100 procent nöjd!

Recensent: Michel
Insänd den 2014-10-11

Spara denna recension bland favoriter:
Davos
gun

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Drömglasögon till drömpris
Jag funderade länge på att köpa båglösa glasögon men priserna i butiker var alldeles för höga. Sen hittade jag netlens webbsida av en slump och blev skeptisk i början att man kan ha så låga priser på glasögon med bra kvalite. Priset var dock så litet att det var bara att prova. Nu har jag jag mina fina drömglasögon till ett drömpris coh som väger bara 7 gram.

Recensent: Vlad
Insänd den 2014-10-10

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Toppen!
Mycket nöjd med mitt köp. Tunna och sköna bågar precis som jag önskade!

Recensent: Kajsa
Insänd den 2014-10-09

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
blue

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

För dig som helst går utan glasögon
Mackay-båden är extremt lätt och smidig, men sitter ändå sitter stabilt, tack vare lite fjädrande skalmar. KLart köpvärda, speciellt om man som jag trivs bäst utan glasögon. Skönt också att det är så lite som stör vid glasen.

Recensent: Ivan Markowicz
Insänd den 2014-10-09

Spara denna recension bland favoriter:
Cuneo
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Coola brillor.
Var precis som jag hade tänkt mig förutom färgen som jag valde. 50% gula, det syns knappt. Men och andra sidan så blir dom perfekta till jobbet, man har ju råd att köpa fler par hos Netlens.

Recensent: Jonny Andersson
Insänd den 2014-10-05

Spara denna recension bland favoriter:

Sida 11 av 19

Föregående
linser på nätet
Nästa
    
 
Netlens Scandinavia AB
Minervavägen 28
191 50 Sollentuna
 

 Tel: 08-618 05 05