linser på nätet
Linsrecensioner 3300+
Glasögonrecensioner 450+
Välkommen Logga in | Ny kund
Telefon: 08-618 05 05 | Support

  Kundernas recensioner av våra glasögon

415 recensioner
Pedro
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Recensera Pedro
Lite svåra att justera men tuff, snygg och mycket prisvärd!

Recensent: Susanne Andersson
Insänd den 2014-12-11

Spara denna recension bland favoriter:
Merida
black/silver

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Super billigt
Riktigt bra glasögon för en strunt summa
kanon! passar bra,bra syn skärpa, snygga,
priset otroligt bra pga 50% vid första köp
Thomas

Recensent: Thomas Rådström
Insänd den 2014-12-05

Spara denna recension bland favoriter:
Tulsa
brown/mottled

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:7 of 9 Stars! 7/9

mycket prisvärd
utmärkt produkt för låg kostnad, smidig inköpsprocess, snabb leverans.
M.a.o. högsta betyg!

Recensent: Aleksander
Insänd den 2014-12-04

Spara denna recension bland favoriter:
Locarno
dark-brown

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

kanon
Jag er jetteglad för mina nye glasögon! Superbra pris og passer perfekt!
God service från eras anställda och kommer at handla hos er när jag skal ha nye glasögon!! Tack så mycket

Recensent: caroline s. eriksrud
Insänd den 2014-11-27

Spara denna recension bland favoriter:
Brooklyn
brown

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Brooklyn Bruna glasögon
Fick hem mina glasögon och dom är helt perfekt synmässigt, kanske lite stora bågar i min smak, men det var ju jag som beställde dom :-) Färgen passar bra till mig.

Recensent: annelie
Insänd den 2014-11-21

Spara denna recension bland favoriter:
Lucca
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Finns inte bättre som kostar lika mycket
Finns inte bättre glasögon för 500kr.väldigt tillmötes gående och fin service vid frågor och funderingar

Recensent: stefan h
Insänd den 2014-11-18

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gun

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Glendale
Billiga och bra glasögon. Köpte Glendale utan att ens lägga in min bild och titta, detta pga att det var fri retur utan förklaring. Jag chansade. En chansning som gick hem. Är jättenöjd! :-)

Recensent: Erica
Insänd den 2014-11-14

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
black

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Bra glasögon, trasig skalm
fick mina mackay som utlovat efter ca 10 dg. Tyvärr var plasten i ena skalmen sprucken. Jag kontaktade netlens ang eventuell eventuell kompensation om jag lagar själv men fick bara erbjudandet att Skicka tillbaka. Eftersom jag inte kan vänta ytterligare 2-3 veckor tog jag o limmade själv.
Annars jag jättenöjd och snygga bågar. Ingen större skillnad på skärpa och antireflex jämfört med mina fina glas från synsam. Framkommer dock inte vilket brytningsindex det är på netlens glas.

Summa summarum: rekommenderas starkt.

Recensent: Ali
Insänd den 2014-11-13

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Såååå nöjd!
Galet nöjd med mina. Sköna, lätta & snygga!
Jag kommer att beställa dessa som solglasögon med. Tummen upp!!!!!

Recensent: Kaisa
Insänd den 2014-11-02

Spara denna recension bland favoriter:
Luciano
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Perfekt!
Passar både till vardags och fest. Är helnöjd med glasögonen :)

Recensent: Åsa
Insänd den 2014-11-01

Spara denna recension bland favoriter:
Explorer-bla
black

Prisvärdhet:7 of 9 Stars! 7/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Bra service
Är väldigt nöjd med glasögonen.
Kunde nå Netlens snbbt och enkelt på telefon för att få svar.

Recensent: Karlo
Insänd den 2014-11-01

Spara denna recension bland favoriter:
Santos
brown/mottled

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:7 of 9 Stars! 7/9

Prisvärt
Moderna glasögon till mycket fördelaktigt pris. Ser mycket dyrare ut.

Recensent: Nils
Insänd den 2014-10-31

Spara denna recension bland favoriter:
Wellington
silvergrey

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Snygga och bekväma glasögon till löjligt lågt pris.
Det låga priset och frånvaron av detaljer om glaset gjorde att jag var lite skeptisk, men jag blev verkligen positivt överraskad. Tycker det är bekvämt med glasögon med raka skalmar som den här modellen har och tycker dessutom att glasögonen är snygga. Glasen tycker jag är lika bra som på mina gamla glasögon, trots att priset för de gamla var ungefär tre gånger högre.

Recensent: Mikael
Insänd den 2014-10-30

Spara denna recension bland favoriter:
Nador
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Nöjd kund.
Har fått mina beställda glasögon, jag är hur nöjd som helst, glasögonen var hur bra som helst inget att klaga på bra skärpa bågarna tåliga och sitter bra på mig och så priset otroligt billiga ska rekommendera Netlens till andra/ Göran.

Recensent: Göran Lindqvist
Insänd den 2014-10-30

Spara denna recension bland favoriter:
Santos
turquoise/white/blac

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Bekväma bågar!
Jag älskar mina nya bågar, fin färg, bekväma och bra! Använder dem som läsglasögon och de är helt perfekta!

Recensent: Linda
Insänd den 2014-10-30

Spara denna recension bland favoriter:
Santos
brown/mottled

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Santos
Jättefina, prisvärda glasögon! Använder mina som läsglasögon och det fungerar super!

Recensent: Linda
Insänd den 2014-10-30

Spara denna recension bland favoriter:
Davos
silver

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Helt fantastiska
Bekväma, helt enligt mitt recept på de bästa glasögonen jag har sen tidigare. Kändes som en chansning vi beställningen, eftersom jag inte beställ via nätet någon tidigare. Snabb respons på ändring när jag klantade till det vid beställningen.

Recensent: Lars-Göran Buusch
Insänd den 2014-10-23

Spara denna recension bland favoriter:
Robin
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:6 of 9 Stars! 6/9
Synskärpa:6 of 9 Stars! 6/9

Recension av Robin
Bågarna satt väldigt bekvämt men sitter lite snett. Kan bero på min näsa. Läsglasen tyckte jag var för starka i början men vänjde mig efter ett tag. I övrigt inget att klaga på till det priset

Recensent: Karl-Erik
Insänd den 2014-10-23

Spara denna recension bland favoriter:
Norwich
silver/black

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Utmärkta, prisvärda glasögon
Jag var lite tveksam till att inte få ta hem provbågar först, men jag mätte noga på glasögon jag redan har som är lagom stora. Det fungerade bra, jag blev glatt överraskad över hur bra de nya glasögonen från Netlens satt. Och snabbt kom dom. Utmärkt, helt enkelt.

Recensent: Kristina
Insänd den 2014-10-22

Spara denna recension bland favoriter:
Salinas
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Superlätta & Snygga
Superlätta & SNYGGA glasögon som till min förvåning gick att göra till progressiva glas.
Nu ser jag lätt all text tog ca 2 dagar att vänja sig vid progressiva glasen så det var toppen.
Gedigen kvalite & Servicen från Netlens är SUPERBRA var lite orolig att det inte skulle funka men killen sa att det var inga problem att få lämna igen glasögonen om det inte funkade eller om dom inte passade mitt ansikte.
JAG ÄR SUPERNÖJD & rekomenderar verkligen NETLENS.se till alla.
priserna är mycket lägre än i butik där skulle jag fått betala över 6000kronor för likvärdiga glas & bågar & nu slutade summan på 2000kronor Tusen tack för rabatt kupongen på en 100kr med som man får när man lämnar sin emailadress. :D

Recensent: Veronica S
Insänd den 2014-10-17

Spara denna recension bland favoriter:

Sida 11 av 20

Föregående
linser på nätet
Nästa
    
Netlens Scandinavia AB
Minervavägen 28
191 50 Sollentuna

 Tel: 08-618 05 05