VälkommenLogga in | Ny kund
Telefon: 08-618 05 05 | Support
linser på nätet Favoriter

  Kundernas recensioner av våra glasögon

365 recensioner
Pedro
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

pedro
Jättebra och härliga glasögon. Sitter perfekt och till ett kanonpris. Trivs jättebra med netlens och kommer fortsätta beställa från dom

Recensent: daniel fransson
Insänd den 2014-10-02

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
silver

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Bra köp
Jag var skeptisk tills öppnande paketet. Detta glassögon uppfyller kravet för hundra procent. Mycket prisvärd och jag är glad att gjorde detta.

Recensent: Hamid
Insänd den 2014-09-24

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Bra!!
kanonglasögon till ett fantastiskt pris

Recensent: Pernilla Andreasson
Insänd den 2014-09-21

Spara denna recension bland favoriter:
Xico
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:0 of 9 Stars! 0/9

Supernöjd
Perfekta glasögon för min del. Lätta och lätt att se under och över glas vilket är perfekt om jag ska läsa eller se på närmre håll.
Snygga och billiga. Superköp, tycker jag.

Recensent: Klas
Insänd den 2014-09-18

Spara denna recension bland favoriter:
Miramar
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Bästa solbrillorna ever!
Med mina solglasögon med min styrka och gult glas ser jag perfekt. Perfekta när jag kör bil då det blir skarpa konturer och ser även bra när det börjar till skillnad mot mina mörka solglasögon.
Hade det inte varit för de var enkelt, billigt och snabb leverans hade jag nog inte vågat mig på att köpa ett par med gult glas för att testa något annorlundaq.

Jag är helnöjd!

Recensent: Paula Lundin
Insänd den 2014-08-17

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Trodde aldrig att det kunde vara så billigt och bra !
Till det priset trodde jag dels att det måste antingen vara en stor bluff eller glasögon som knappt kunde användas. Till min stora förvåning så kom det ett par alldeles utmärkta solglasögon. Perfekt passform, glas av bra kvalitet (ser precis lika bra med dessa som med 12 gånger så dyra solglasögon) och dessutom levererade direkt i brevlådan. Inga mer besök hos en dyr optiker för mig. Netlens har definitivt övertygat mig.

Recensent: Madelaine Lundberg
Insänd den 2014-08-17

Spara denna recension bland favoriter:
Brooklyn
brown

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:6 of 9 Stars! 6/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Lite rödare i verkligheten!
Var rödare i verkligheten än på bilden men väldigt snygga ändå. Detta var det par som satt minst bra på mig av de tre par jag köpte men jag gillar dem skarpt ändå. Prisvärda!

Recensent: Cecilia
Insänd den 2014-08-13

Spara denna recension bland favoriter:
Capuno
black/orange

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Tummen upp!
Sköna att bära och ser snygga ut på. Jag gillade dessa =)

Recensent: Cecilia
Insänd den 2014-08-13

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

glasögon glendale
Verkligen bra glasögon som dessutom är progressiva. För mig som har burit glasögon sedan 30år(är nu 78år) ar priset jag betalat helt fantastiskt för mej .

Recensent: Olot Nordmark
Insänd den 2014-08-05

Spara denna recension bland favoriter:
Florence
purple/white

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Florence Glasögon
Snygga glasögon i otroligt fin färg. Snygg modell men på mig som har ganska litet ansikte såg dom dock lite för stora ut.
De var ju väldigt billiga så helt klart värda priset.

Recensent: Ida
Insänd den 2014-08-01

Spara denna recension bland favoriter:
Salinas
silver

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Prisvärda
Har svårt att hitta någonting att klaga på till det här priset. Har haft glasögonen i en månad nu och än så länge känns bågarna bättre än mina tidigare som kostade ungefär tio gånger mer. Beställde ett par liknande bågar med solglas igår.

Recensent: Nils
Insänd den 2014-07-30

Spara denna recension bland favoriter:
Capuno
dark-blue/blue

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:7 of 9 Stars! 7/9

Capuno
Gillar bågen, saknar dock finska flaggan på sidan som jag hade tidigare. Något för små för att vara progressiva med mina styrkor.

Recensent: Pia
Insänd den 2014-07-25

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:6 of 9 Stars! 6/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Snygga pilotbrillor till ett skysst pris
Beställde ett par Glendale Gold med slipade bruna glas, riktigt snygga och sitter perfekt. Har problem med att många pilotglasögon är för stora och lägger sig på kinderna men dessa sitter precis som jag vill. Använde en rabattkod så jag fick glasögonen för halva priset.

Recensent: Rebecca Johansson
Insänd den 2014-07-24

Spara denna recension bland favoriter:
Woody
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Bäst pris
Omöjligt att hitta solglasögon med skärpa till det här priset nån annanstans, och tro mig jag har letat.

Recensent: Niklas
Insänd den 2014-07-21

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Positivt överraskad
Var lite oroad att beställa glasögon via nätet, då man inte kan prova glasögonen på plats.
Men då jag upplevde produkten som prisvärd och det gick smidigt att beställa så chansade jag.
Och jag måste säga att det var en chansning som gick hem, glasögonen levererades snabbt direkt hem med posten. När jag provade dem så satt de helt perfekt, och synskärpan var jättebra. Underbart att äntligen ha ett par snygga solglasögon med styrka när man kör bil och befinner sig ute i solen.
Kommer definitivt att handla på Netlens igen och tipsa mina bekanta om detta.

Recensent: Mikael Månsson
Insänd den 2014-07-17

Spara denna recension bland favoriter:
Brooklyn
brown

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Grymt prisvärda!
Jag har haft linser och glasögon i flera år och har tidigare handlat på Synsam. Jag förväntade mig en viss sänkning i kvalitén på både linser och glasögon, då de är så mycket billigare på Netlens, men blev väldigt positivt överraskad! Grymt prisvärda glasögon som fungerar hur bra som helst! 5 stjärnor

Recensent: Felix
Insänd den 2014-07-12

Spara denna recension bland favoriter:
Nador
black

Prisvärdhet:7 of 9 Stars! 7/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Nador
Lätta och bekväma glasögon. Har progressiva glas och det funkar bra.

Recensent: Lena
Insänd den 2014-07-10

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Bäst glasögonen jag haft!!
Dom är lätta,snygga och väldigt prisvärda.Ett plus för snabb leverans!!!

Recensent: Anna GÖth
Insänd den 2014-07-10

Spara denna recension bland favoriter:
Miramar
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

DOTTERN BÖRJADE ANVÄNDA GLASÖGON IGEN
dottern har haft 2 andra bågar tidigare, men hon har inte använt sina glasögon i skolan ändå.
såg henne prova mina, o dom va jättesnygga på henne,
så jag beställde ett par till henne också o överraskade henne-

nu använder hon dom i skolan o vid behov...

Recensent: fredrik
Insänd den 2014-07-08

Spara denna recension bland favoriter:
Miramar
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

SNYGGA O SMIDIGA- FOLK LÄGGER MÄRKE TILL DOM
har haft mina i silver ett tag o jag får fortfarande beröm för dom o folk frågar vart jag köpt dom.
snygga, smidiga o billiga- har lagt av med linser....

Recensent: katja
Insänd den 2014-07-08

Spara denna recension bland favoriter:

Sida 11 av 18

Föregående
linser på nätet
Nästa
    
 
Netlens Scandinavia AB
Minervavägen 28
191 50 Sollentuna
 

 Tel: 08-618 05 05