linser på nätet
Linsrecensioner 3300+
Glasögonrecensioner 450+
Välkommen Logga in | Ny kund
Telefon: 08-618 05 05 | Support

  Kundernas recensioner av våra glasögon

242 recensioner
Fano
black/pinstriped

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Nutidens lyx
Att ha möjligheten att köpa linser och solglasögon till ett vettigt pris samt få det levererat i brevlådan är nutidens lyx.

Recensent: Kristina Genberg
Insänd den 2013-07-26

Spara denna recension bland favoriter:
Goulbourn
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Tuffa vardagsglasögon
Glasen är lagom stora och gör dem lämpliga att ha till vardagen. Bågarnas lätthet gör dem rätt trevliga att ha på sig. Skalmarna är flexibla ock skulle med lätthet kunna omsluta ett större huvud. På mitt huvud sitter de därför något lösare än vad jag skulle önska när jag är ute och rör mig - även om de sitter fast. Men vid andra sammanhang är det skönt att de inte klämmer mot huvudet. Något man bör betänka är att skalmarna är något tjockare än vanliga glasögonskalmar vilket känns lite klumpigt vid öronen, till en början med. Näsbryggan har ett bra avstånd och glaset sitter helt rätt framför ögonen.

Recensent: Samuel Freiholtz
Insänd den 2013-07-22

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Finfina glasögon
Håller med om att de är betydligt mindre än vad jag hade väntat mig, men synskärpan är fantastisk. Mitt enda problem är med formningen av bågarna, eftersom jag i nuläget inte riktigt kan använda dem utan att de trillar av. Vet inte riktigt hur man gör det och tycker en instruktion hade varit hjälpsam. Rätt vida är själva bågarna också, vilket kan vara bra att ha i åtanke för kunden med smalt huvud. Snabb och smidig leverans och bra pris!

Recensent: Paulina
Insänd den 2013-07-20

Spara denna recension bland favoriter:
Welkom
black/grey

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Kanon snygga glasögon!
Jag är mycket nöjd med köpet av dessa glasögon med progressivt glas. Det blev över min förväntan. Jag beställde 50 % rött glas och det blev kanon snyggt :)

Recensent: Susanne
Insänd den 2013-07-19

Spara denna recension bland favoriter:
Brooklyn
black

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:4 of 9 Stars! 4/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Smidigt och billigt!
Smidigt att beställa, snabb leverans. Riktigt bra pris på slipade solglasögon. Jag har ganska litet huvud så de är lite stora för mig, men helt ok.

Recensent: Elin
Insänd den 2013-07-18

Spara denna recension bland favoriter:
Capuno
black/white

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Gjorde en chansning och fick toppvinsten
Beställde dessa glasögon utan att själv kunnat testa dem innan beställningen och jag är helnöjd!

Det är flera som kommenterat att glasögonen passar mig perfekt och när jag berättat att jag gjort en beställning från nätet, utan att själv testat dem, har de blivit förbluffade.

Riktigt snygga glasögon till minimipris! Jag rekommenderar varmt dessa glasögon!

/Jonathan

Recensent: Jonathan
Insänd den 2013-07-01

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Kanon glajjor
Riktigt schyssta sol glasögon som är perfekta för bilkörning!

Recensent: Fredrik
Insänd den 2013-06-18

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Glendal
De här glasögonen var mycket bättre än vad jag förväntat mig med hänsyn till priset. De är förvillande lika de Ray-Ban jag använder sedan tidigare.

Recensent: A. Nilsson
Insänd den 2013-06-08

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:5 of 9 Stars! 5/9

Recension solglasögon
Jag är mycket nöjd med mina solglasögon från Netlens. De är verkligen prisvärda och både bekväma och snygga. Stort plus för den korta leverenstiden! Synskärpan kunde varit en aning bättre, men den är klart godkänd. Jag kommer definitivt ha mina solglasögon mycket i sommar!

Recensent: Hedwig Widestedt
Insänd den 2013-05-30

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Solglasögon med styra
Jag och min man köpte varsitt par glas med styrka.
Köpet gick snabbt och smidigt på nätet och med hjälp av kamera och en smart hemsida,
kunde vi se på skärmen hur vi skulle komma att se ut i den färdiga produkten.
Vi är båda mycket nöjda med vårt prisvärda köp.

Recensent: Josefin Rådbo
Insänd den 2013-05-30

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Billiga snygga solglasögon
Köpte glasögon Glendale med solglas 75% brun, var lite tveksam då priset var så lågt men fick ett par fantastiskt fina solglasögon med bra kvalité inte alls tunna o ostabila.
Fick även super bra service jag beställde glasögon lite sent men frågade om jag kunde få dom till min resa en vecka senare, fick besked att det inte var säkert dom kunde ordna det men gav mig då ist 100:- i rabatt. Kommer att köpa fler glsögon här :)

Recensent: Lisa
Insänd den 2013-05-28

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Superbra
Jag är mycket nöjd med mina glasögonen med styrka.
Snabb leverans paket.
Tack!

Recensent: Kemal
Insänd den 2013-05-25

Spara denna recension bland favoriter:
Brooklyn
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Snygga solbrillor
Köpte dessa bågar med mörka glas - klockren succé. Relativt smal över näsroten vilket tar ner bekvämlighetsbetyget men bågen är skön och ser bra ut som solbrillor! Mycket prisvärt!

Recensent: Kristina
Insänd den 2013-05-23

Spara denna recension bland favoriter:
Tornio
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Kanonsait
Är mycket nöjd med mitt köp,nu kan jag köpa glasögon lika snabbt o bra som kläder

Recensent: Danny
Insänd den 2013-05-20

Spara denna recension bland favoriter:
Veles
purple/patterned

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Veles
En riktigt bekväm båge.Tuff och nätt i modellen.Jag valde lila och är mycket nöjd.Ska köpa ett par till i annan färg.Helt otroligt bra pris.Passar till allt.Carina från Göteborg.

Recensent: Carina Andersson
Insänd den 2013-05-03

Spara denna recension bland favoriter:
Davos
brown

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Fjäderlätt, snygg, prisvärd!!
Är mycket nöjd med mitt köp. Bågen känns knappt, så lätt är den. Skalmarna är diskreta och syns knappt och känns knappt. Ser ut som en dyr båge till ett riktigt bra pris! Kommer att återkomma till netlens.

Recensent: Sommar-Fia
Insänd den 2013-05-03

Spara denna recension bland favoriter:
Jascha
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:7 of 9 Stars! 7/9

Lätta,snygga o enkla!
Glasen kunde ha varit en smula bredare så att vinden inte hittar in o ger tårar i ögonen när det snålblåser. Annars är de lätta, passar perfekt o man känner dem inte. Svårt att inte hitta det perfekta paret när det finns så mycket att välja på i utseende o form.

Recensent: Rickhard Stålhandske
Insänd den 2013-05-03

Spara denna recension bland favoriter:
Goulbourn
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Snygga och Bekväma
Fick mina Goulbourn passar mig perfekt och dom är lätta köpte även samma med solglas i mycket nöjd med båda paren detta är mitt 4 köp av glasögon på Netlins kan inte annat än rekomendera dom snabba prisvärda och bra glasögon

Recensent: Roger
Insänd den 2013-04-22

Spara denna recension bland favoriter:
Goulbourn
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Trevliga Glasögon om man gillar raka bågar
har köpt flera andra modeller här på netlins och är mycket nöjd med alla paren och till det priset en oslagbar kombination

Recensent: Roger
Insänd den 2013-04-10

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Kanon!
Är hel nöjd med mina nya brillor från Netlens. Man får väldigt mycket för pengarna. Det är enkelt att beställa på hemsidan, snabb leverans och bra service! Mina nya Glendale Gold är urläckra med 85% Grå toning, väldigt praktiskt för bilfärden.

Recensent: Kasra
Insänd den 2013-04-10

Spara denna recension bland favoriter:

Sida 11 av 12

Föregående
linser på nätet
Nästa
    
 
Netlens Scandinavia AB
Minervavägen 28
191 50 Sollentuna
 

 Tel: 08-618 05 05