linser på nätet
Linsrecensioner 3300+
Glasögonrecensioner 450+
Välkommen Logga in | Ny kund
Telefon: 08-618 05 05 | Support

  Kundernas recensioner av våra glasögon

413 recensioner
Merida
black/silver

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Bågen
Absolut inget fel på glasen och synskärpan och det progressiva fungerar utmärkt. Det som inte går att fixa hemifrån är hur bågen sitter runt örat. Hur löser man det på bästa sätt?

Recensent:
Insänd den 2014-10-13

Spara denna recension bland favoriter:
Woody
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Mycket glassögon för lite pengar!
Fick mina glasögon redan efter en vecka och blev postif överskad!
Vilken fina glasögon, stabil, snygg och de sitter väldig bra.
De ser riktig ädel ut med den här trä imitation,man kan knappt inte tro att man kan köpa så fina glasögon för så lite pengar.
Synskärpa är fantastisk och min 10 procent grå solfärning ge glasögon det lllla extra.
100 procent nöjd!

Recensent: Michel
Insänd den 2014-10-11

Spara denna recension bland favoriter:
Verona
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

TACK!
Var mycket tveksam till att köpa glasögon på nätet.
Visst, provar för 500 SEK. Kan vara värt att testa.
Numera kommer jag att rekommendera alla mina polare att handla hos Netlens.se
Tack igen för en trevlig/billig affär.

Recensent: Claes Dickens
Insänd den 2014-10-10

Spara denna recension bland favoriter:
Davos
gun

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Drömglasögon till drömpris
Jag funderade länge på att köpa båglösa glasögon men priserna i butiker var alldeles för höga. Sen hittade jag netlens webbsida av en slump och blev skeptisk i början att man kan ha så låga priser på glasögon med bra kvalite. Priset var dock så litet att det var bara att prova. Nu har jag jag mina fina drömglasögon till ett drömpris coh som väger bara 7 gram.

Recensent: Vlad
Insänd den 2014-10-10

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Toppen!
Mycket nöjd med mitt köp. Tunna och sköna bågar precis som jag önskade!

Recensent: Kajsa
Insänd den 2014-10-09

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
blue

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

För dig som helst går utan glasögon
Mackay-båden är extremt lätt och smidig, men sitter ändå sitter stabilt, tack vare lite fjädrande skalmar. KLart köpvärda, speciellt om man som jag trivs bäst utan glasögon. Skönt också att det är så lite som stör vid glasen.

Recensent: Ivan Markowicz
Insänd den 2014-10-09

Spara denna recension bland favoriter:
Cuneo
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Coola brillor.
Var precis som jag hade tänkt mig förutom färgen som jag valde. 50% gula, det syns knappt. Men och andra sidan så blir dom perfekta till jobbet, man har ju råd att köpa fler par hos Netlens.

Recensent: Jonny Andersson
Insänd den 2014-10-05

Spara denna recension bland favoriter:
Triest
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

triest
hej !jag är mycket nöjd av det här produkt det är snygg glasögon kommer öka med styrka om några månader tack får bra jobb johannes

Recensent: johannes afeworki
Insänd den 2014-10-02

Spara denna recension bland favoriter:
Pedro
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

pedro
Jättebra och härliga glasögon. Sitter perfekt och till ett kanonpris. Trivs jättebra med netlens och kommer fortsätta beställa från dom

Recensent: daniel fransson
Insänd den 2014-10-02

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
silver

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Bra köp
Jag var skeptisk tills öppnande paketet. Detta glassögon uppfyller kravet för hundra procent. Mycket prisvärd och jag är glad att gjorde detta.

Recensent: Hamid
Insänd den 2014-09-24

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Bra!!
kanonglasögon till ett fantastiskt pris

Recensent: Pernilla Andreasson
Insänd den 2014-09-21

Spara denna recension bland favoriter:
Xico
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:0 of 9 Stars! 0/9

Supernöjd
Perfekta glasögon för min del. Lätta och lätt att se under och över glas vilket är perfekt om jag ska läsa eller se på närmre håll.
Snygga och billiga. Superköp, tycker jag.

Recensent: Klas
Insänd den 2014-09-18

Spara denna recension bland favoriter:
Miramar
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Bästa solbrillorna ever!
Med mina solglasögon med min styrka och gult glas ser jag perfekt. Perfekta när jag kör bil då det blir skarpa konturer och ser även bra när det börjar till skillnad mot mina mörka solglasögon.
Hade det inte varit för de var enkelt, billigt och snabb leverans hade jag nog inte vågat mig på att köpa ett par med gult glas för att testa något annorlundaq.

Jag är helnöjd!

Recensent: Paula Lundin
Insänd den 2014-08-17

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Trodde aldrig att det kunde vara så billigt och bra !
Till det priset trodde jag dels att det måste antingen vara en stor bluff eller glasögon som knappt kunde användas. Till min stora förvåning så kom det ett par alldeles utmärkta solglasögon. Perfekt passform, glas av bra kvalitet (ser precis lika bra med dessa som med 12 gånger så dyra solglasögon) och dessutom levererade direkt i brevlådan. Inga mer besök hos en dyr optiker för mig. Netlens har definitivt övertygat mig.

Recensent: Madelaine Lundberg
Insänd den 2014-08-17

Spara denna recension bland favoriter:
Brooklyn
brown

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:6 of 9 Stars! 6/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Lite rödare i verkligheten!
Var rödare i verkligheten än på bilden men väldigt snygga ändå. Detta var det par som satt minst bra på mig av de tre par jag köpte men jag gillar dem skarpt ändå. Prisvärda!

Recensent: Cecilia
Insänd den 2014-08-13

Spara denna recension bland favoriter:
Capuno
black/orange

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Tummen upp!
Sköna att bära och ser snygga ut på. Jag gillade dessa =)

Recensent: Cecilia
Insänd den 2014-08-13

Spara denna recension bland favoriter:



Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Toppbetyg!
Supersnygga och satt jättebra på mig. Rekommenderas!

Recensent: Cecilia
Insänd den 2014-08-13

Spara denna recension bland favoriter:
Verona
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Fantastiskt pris och smidighet
Så himla nöjd över mitt köp! På grund av priset tänkte jag att det inte spelade så stor roll hur dom satt eller hur lång tid det tog att få dom, så länge jag kunde se, men det är mitt bästa köp av glasögon jag nånsin gjort. Snabb leverans, galet snygga, billiga och precis vad jag var ute efter!

Recensent: Daniel Lindmark
Insänd den 2014-08-07

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

glasögon glendale
Verkligen bra glasögon som dessutom är progressiva. För mig som har burit glasögon sedan 30år(är nu 78år) ar priset jag betalat helt fantastiskt för mej .

Recensent: Olot Nordmark
Insänd den 2014-08-05

Spara denna recension bland favoriter:
Florence
purple/white

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Florence Glasögon
Snygga glasögon i otroligt fin färg. Snygg modell men på mig som har ganska litet ansikte såg dom dock lite för stora ut.
De var ju väldigt billiga så helt klart värda priset.

Recensent: Ida
Insänd den 2014-08-01

Spara denna recension bland favoriter:

Sida 12 av 20

Föregående
linser på nätet
Nästa
    
Netlens Scandinavia AB
Minervavägen 28
191 50 Sollentuna

 Tel: 08-618 05 05