Kundernas recensioner av våra glasögon

269 recensioner
Welkom
black/grey

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Kanon snygga glasögon!
Jag är mycket nöjd med köpet av dessa glasögon med progressivt glas. Det blev över min förväntan. Jag beställde 50 % rött glas och det blev kanon snyggt :)

Recensent: Susanne
Insänd den 2013-07-19

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Jätte snygga glasögon!
Äntligen har jag hittat ett par snygga pilotglasögon till ett bra pris :)

Recensent: Mia
Insänd den 2013-07-19

Spara denna recension bland favoriter:
Capuno
black/white

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Gjorde en chansning och fick toppvinsten
Beställde dessa glasögon utan att själv kunnat testa dem innan beställningen och jag är helnöjd!

Det är flera som kommenterat att glasögonen passar mig perfekt och när jag berättat att jag gjort en beställning från nätet, utan att själv testat dem, har de blivit förbluffade.

Riktigt snygga glasögon till minimipris! Jag rekommenderar varmt dessa glasögon!

/Jonathan

Recensent: Jonathan
Insänd den 2013-07-01

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Kanon glajjor
Riktigt schyssta sol glasögon som är perfekta för bilkörning!

Recensent: Fredrik
Insänd den 2013-06-18

Spara denna recension bland favoriter:
Nador
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:7 of 9 Stars! 7/9

Progressiva solglasögon
Bekväma bågar med 30% tonat glas, känns väldigt bra att använda i växlande molnighet men dom funkar även bra på kvällen mycket nöjd än så länge. det är ett bra komplement till dom vanliga brillorna.

Recensent: Kjelle
Insänd den 2013-06-17

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Skön sommar med coola solbrillor
Köpte ett par sol glasögon hos er dom var båda coola och sköna så nu längtar man bara på sol och värme och kall dryck :) Ser fram i mot en solig och fin sommar

Recensent: Patrik Pernehall
Insänd den 2013-06-17

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Glendal
De här glasögonen var mycket bättre än vad jag förväntat mig med hänsyn till priset. De är förvillande lika de Ray-Ban jag använder sedan tidigare.

Recensent: A. Nilsson
Insänd den 2013-06-08

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gun

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Netlens, om ögat själv får välja!
Jag har haft glasögon i 40 år och jag har lagt massor med pengar på glasögon.
Så därför blev jag glad när jag upptäckte Netlens.se.
Nu känns det som jag kan byta glasögon hur ofta som helst!

Recensent: Mattias Öström
Insänd den 2013-05-31

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:5 of 9 Stars! 5/9

Recension solglasögon
Jag är mycket nöjd med mina solglasögon från Netlens. De är verkligen prisvärda och både bekväma och snygga. Stort plus för den korta leverenstiden! Synskärpan kunde varit en aning bättre, men den är klart godkänd. Jag kommer definitivt ha mina solglasögon mycket i sommar!

Recensent: Hedwig Widestedt
Insänd den 2013-05-30

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Solglasögon med styra
Jag och min man köpte varsitt par glas med styrka.
Köpet gick snabbt och smidigt på nätet och med hjälp av kamera och en smart hemsida,
kunde vi se på skärmen hur vi skulle komma att se ut i den färdiga produkten.
Vi är båda mycket nöjda med vårt prisvärda köp.

Recensent: Josefin Rådbo
Insänd den 2013-05-30

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Wow! Jag är supernöjd!
Fick fina solglasögon i min postlåda i min styrka - snabbt och säkert!
Billigt, snabbt och med fin kvalité!

Recensent: Marja Andersson
Insänd den 2013-05-30

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Billiga snygga solglasögon
Köpte glasögon Glendale med solglas 75% brun, var lite tveksam då priset var så lågt men fick ett par fantastiskt fina solglasögon med bra kvalité inte alls tunna o ostabila.
Fick även super bra service jag beställde glasögon lite sent men frågade om jag kunde få dom till min resa en vecka senare, fick besked att det inte var säkert dom kunde ordna det men gav mig då ist 100:- i rabatt. Kommer att köpa fler glsögon här :)

Recensent: Lisa
Insänd den 2013-05-28

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Superbra
Jag är mycket nöjd med mina glasögonen med styrka.
Snabb leverans paket.
Tack!

Recensent: Kemal
Insänd den 2013-05-25

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Supernöjd!
Har tidigare bara haft vanliga glasögon, och provade nu med solglas.
Hur bekväma som helst, styrkan var perfekt, absolut värda pengarna!

Recensent: Sara
Insänd den 2013-05-23

Spara denna recension bland favoriter:
Tornio
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Kanonsait
Är mycket nöjd med mitt köp,nu kan jag köpa glasögon lika snabbt o bra som kläder

Recensent: Danny
Insänd den 2013-05-20

Spara denna recension bland favoriter:
Veles
purple/patterned

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Veles
En riktigt bekväm båge.Tuff och nätt i modellen.Jag valde lila och är mycket nöjd.Ska köpa ett par till i annan färg.Helt otroligt bra pris.Passar till allt.Carina från Göteborg.

Recensent: Carina Andersson
Insänd den 2013-05-03

Spara denna recension bland favoriter:
Davos
brown

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Fjäderlätt, snygg, prisvärd!!
Är mycket nöjd med mitt köp. Bågen känns knappt, så lätt är den. Skalmarna är diskreta och syns knappt och känns knappt. Ser ut som en dyr båge till ett riktigt bra pris! Kommer att återkomma till netlens.

Recensent: Sommar-Fia
Insänd den 2013-05-03

Spara denna recension bland favoriter:
Jascha
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:7 of 9 Stars! 7/9

Lätta,snygga o enkla!
Glasen kunde ha varit en smula bredare så att vinden inte hittar in o ger tårar i ögonen när det snålblåser. Annars är de lätta, passar perfekt o man känner dem inte. Svårt att inte hitta det perfekta paret när det finns så mycket att välja på i utseende o form.

Recensent: Rickhard Stålhandske
Insänd den 2013-05-03

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gun

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Fantastiskt snygga solglasögon
Helnöjd med de fina solglasögon som jag nu också fått använda den här soliga helgen.

Recensent: charlotta
Insänd den 2013-04-22

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Utmärkta glasögon
Har nyss köpt mitt första par glasögon via Netlens och nätet och använt dem en tid.
En sådan lyckoträff - överträffar alla mina förväntningar!

Recensent: Alf Engdahl
Insänd den 2013-04-16

Spara denna recension bland favoriter:

Sida 12 av 13

Föregående
linser på nätet
Nästa
    
 
 

 Tel: Telefon: 08-618 05 05 |