linser på nätet
Linsrecensioner 3300+
Glasögonrecensioner 450+
Välkommen Logga in | Ny kund
Telefon: 08-618 05 05 | Support

  Kundernas recensioner av våra glasögon

242 recensioner
Robin
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Helnöjd
Är supernöjd, bra kvalite och bra priser. Nu kan jag läsa utan problem igen

Recensent: Robert
Insänd den 2013-02-07

Spara denna recension bland favoriter:
Santos
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Snygg och billig!
Snygga, billiga och definitivt prisvärda glasögon! Vad mer kan man begära?! Jag är supernöjd! Kan tilläggas att glasögonen inte SER billiga ut ;)

Recensent: Irene
Insänd den 2013-01-21

Spara denna recension bland favoriter:
Davos
brown

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Lätta och diskreta
Detta är ett par riktigt sköna glasögon att bära eftersom de är så lätta. De verkar gedigna och hållbara. Jag valde den bruna färgen på bågen och den går helt in i min hårfärg, så mina glasögon är väldigt diskreta.

Recensent: Catharina
Insänd den 2012-12-05

Spara denna recension bland favoriter:
Brooklyn
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Vilken service
Jag hade ett par liknande glasögon som var mycket dyrare och som gick sönder, letade på nätet och hittade Netlens, deras Brooklyn var nästan exakt lika som de glasögon jag hade tidigare, men priset! Bara en bråkdel, jag beställde och bara några dagar efter fanns de i brevlådan, de känns t.o.m bättre än mina gamla :-) Jag gillar modellen eftersom de är lite inne för designers och har varit en längre tid. Jag jobbar som Grafisk formgivare.

Recensent: Tord Palm
Insänd den 2012-09-07

Spara denna recension bland favoriter:
Santos
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Glasögon i toppklass
Det här är första gången jag använder glasögon och jag har ingenting att anmärka på, tvärtom så är jag mycket nöjd. Glasögonen sitter bra, synskärpan är perfekt, snabb leverans, lättbegriplig hemsida och allt detta till ett mycket bra pris!

Mvh

/ Fredrik Montén

Recensent: Fredrik Montén
Insänd den 2012-07-23

Spara denna recension bland favoriter:
Sara
grey/greybrown

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Smidigt och otroligt prisvärt
Supersmidigt sätt att köpa glasögon. Har alltid gått via min optiker där det mest säljs dyra märkesbågar, och även om man väljer en billig båge brukar glasen kosta väldigt mycket. Blev förvånad när jag såg hur billigt det kan vara.
Min känsla är att synskärpan absolut är jämförbar med mina tidigare glasögon och eftersom jag valde en modell med form och mått som påminde om min tidigare båge sitter de bra. Det är svårt att säga hur kvaliteten är men för mig är det ingen märkbar skillnad. Bågen känns stabil.
Beställning och leverans fungerade jättebra. Angav bara de uppgifter som står på det recept jag fått av min optiker (jag var noga med att kolla att jag skrivit rätt innan jag skickade iväg beställningen). Hade räknat med att leveranstiden skulle vara upp till en månad men jag fick glasögonen inom ett par veckor.
Ett par snygga och fullt användbara glasögon för under femhundralappen - känns bra!

Recensent: Kajsa S.
Insänd den 2012-05-28

Spara denna recension bland favoriter:
Salinas
silver

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:7 of 9 Stars! 7/9

Jag är mycket nöjd!
hej, jag har köpt glasögon på Netlens och är mycket nöjd med min köp. Ska köpa mer för min sambo och mamma.

Recensent: Danny
Insänd den 2012-05-11

Spara denna recension bland favoriter:
Brooklyn
brown

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

inga linser utan glasögon...hur bra som helst..
har testat att först köpa ett par solglasögon...funkade perfekt....har nu beställt ett par vanliga brillor....hoppas på samma effekt. eftersom jag är närsynt så finns inte dom billiga till hands att köpa i vilken butik som helst som ex läsglasögon...men nu kan man välja glasögon efter kläder...kul :-))

Recensent: britt-inger björk
Insänd den 2012-05-07

Spara denna recension bland favoriter:
Woody
black

Prisvärdhet:5 of 9 Stars! 5/9
Bekvämlighet:1 of 9 Stars! 1/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Supersnygga!
Träimitationen var verkligen lik, så häftiga! Men skalmarna var alldeles för kantiga och vassa bakom öronen så det blev retur, hade fått skavsår annars! När dom har fixat skalmarna, kommer jag står först i tur att köpa dom!

Recensent: Maria
Insänd den 2012-04-30

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Bra för bilfärden
Pilotbågar må vara kitschigt men snygga är dom. Köpte med 85% brun toning och använder dem främst när jag kör bil. Glasen är rätt små så kolla måtten innan. Bågarna känns lite klena men bör inte vara något problem om man hanterar sina glasögon försiktigt. Kanonskärpa på plastglasen!

Recensent: Robert
Insänd den 2012-04-18

Spara denna recension bland favoriter:

Sida 12 av 12

Föregående
linser på nätet
 
Netlens Scandinavia AB
Minervavägen 28
191 50 Sollentuna
 

 Tel: 08-618 05 05