VälkommenLogga in | Ny kund
Telefon: 08-618 05 05 | Support
linser på nätet Favoriter

  Kundernas recensioner av våra glasögon

365 recensioner
Miramar
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Miramar
Jätte enkelt att beställa, perfekt att de kommer direkt hem i brevlådan. Sköna och rätt styrka direkt. Jag beställde med solglas och de är underbara att ha i solen. Verkligen prisvärda!

Recensent: Rebecka
Insänd den 2014-07-03

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Så enkelt så bra
Har haft problem under många år med vanliga solglasögon, jag har sett dåligt med dem eftersom jag då inte har kunnat använda mina vanliga glasögon då. Jag bestämde mig att prova ett par slipade solglasögon från Netlenz, det var det bland det bästa som jag har gjort. Fungerar perfekt, billigt, snabb leverans, rekommenderas starkt att skaffa slipade solglasögon/glasögon från Netlenz.

Recensent: Michael Jonsson
Insänd den 2014-07-03

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Super nöjd
Så himla nöjd, snabb leverans perfekt med solglasögon med skärpa i

Recensent: Anita
Insänd den 2014-06-27

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Supernöjd!
Känns som det är helt ok kvalité, snabb leverans,, kanske lite långa skalmar...

Recensent: Anna
Insänd den 2014-06-26

Spara denna recension bland favoriter:
Florence
purple/white

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

jag e mycket nöjd!
Jag blev en mycket nöjd kund älskade mina florence glasögon de hjälper mej just med mitt synfel att se på nära håll så jag bedömer dessa glasögonen med topp betyg

Recensent: Malin Edsfors
Insänd den 2014-06-26

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

BRA PRISER
Det är första gång jag köper glasögon via internet. Det var en svårt beslut men till slut vågade jag. Jag är nöjd i stor sett med köpet och det blev över pengar till semestern.

Recensent: Milton
Insänd den 2014-06-26

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gun

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Bekväva glasögon
Det är första gången jag köper glasögon på distans. Blev mycket glatt överraskad hur bekväma glasögonen är, på direkten. I princip behövde jag inte rätta till dem alls.
Toppen!!!

Recensent: Lasse
Insänd den 2014-06-26

Spara denna recension bland favoriter:
Bellevue
red/transparent

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Solglasögon Bellevue
Jag skaffade dessa bågar med slipade solglas för att ha ett par som jag kan lägga kvar i bilen utan att de är stöldbegärliga. Mycket nöjd! Sitter bekvämt, inget skav bakom öronen. Bra synskärpa. Förvisso känns plasten i skalmarna ganska enkel, men helt ok för det fyndpriset!
Positivt överraskad av Netlens! Handlar gärna igen!

Recensent: Eleonor
Insänd den 2014-06-26

Spara denna recension bland favoriter:
Palmdale
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Moderna solglasögon!
Snabbt, snyggt och enkelt, vad mer kan man begära? Just det - modernt och prisvärt ingår så klart.

Recensent: Robert
Insänd den 2014-06-26

Spara denna recension bland favoriter:
Capuno
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Bra val
Var in till en större kedja som säljer glasögon och hörde mig för om pris på slipade solglasögon pga det inte stod på deras hemsida,fick höra priset och gick därifrån (1990 kr + båge).Letade på nätet och hittade Netlens deras priser var otroligt humana + att man fick rabatt om man lämnade sin e-postadress.Väldigt nöjd med mina solbrillor :)

Recensent: Tomas
Insänd den 2014-06-19

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gun

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Otroligt bra!
De här glasögonen var jättebra för sitt låga pris! Jag använder dem varje dag och ser perfekt med dem. Rekomenderas varmt :)

Recensent: Simon Andersson
Insänd den 2014-06-19

Spara denna recension bland favoriter:
Santos
brown/mottled

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Grymt nöjd
Snabb leverans, otroligt bra pris och helt fantastiska solglasögon! Tror aldrig jag varit så nöjd med ett par slipade solgalsögon, kommer lätt beställa fler glasögon från Netlens.

Recensent: Maria
Insänd den 2014-06-12

Spara denna recension bland favoriter:
Xico
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:6 of 9 Stars! 6/9

Nöjd förtagångsköpare
Glasögonen passade lika bra i verkligheten som på den bild jag laddade upp på hemsidan för att prova ut olika modeller. Lätt att skriva in värdena på mina synfel, jag behöver inte ens förstå de olika förkortningarna från optikern eftersom samma förkortningar finns i formuläret på netlens.se. Kvaliteten känns bra, men så är det ju mina första glasögon så har inget annat att jämföra med! Skulle definitivt tipsa vänner om Netlens.

Recensent: Lina
Insänd den 2014-06-12

Spara denna recension bland favoriter:
Cary
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Recension
Ser bra i mina nya brillor och vill säga att dom är snygga så det räcker. Nöjd är bara förnamnet. Ni kan ge er på att jag rekommenderat folk att vända sig till Netlens.
Hade Tommy W.

Recensent: Tommy Westerblom
Insänd den 2014-06-02

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
grey

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Snabbt, enkelt & billigt
Ville ha ett par extra slipade solglasögon och är mycket nöjd med mitt köp. Lär troligen bli fler här.

Recensent: Ola
Insänd den 2014-05-29

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gun

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Jättebra glasögon!
Köpte modellen Glendale som solglasögon och jag trivs jättebra i dem! Jag ser lika bra som i mina vanliga glasögon från annan optiker samtidigt som jag får solskydd, men skulle jag valt ett par slipade solglasögon hos min vanlig optiker skulle jag troligtvis få betala betydligt mycket mer än 499 kronor.
Jättebra, snygga och framför allt solskyddande - rekommenderas!

Recensent: Sanna
Insänd den 2014-05-22

Spara denna recension bland favoriter:
Triest
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Bättre än på Dyra gatan !?
För ett tag sedan insåg jag att armarna inte räckte till längre så det var bara att gå ner till den lokal optikern. Synundersökning plus enkla läsglasögon, nästan 1400 :-, jaja det är väl så, med receptet i huvudet köptes även en radda bensinmacks glasögon att sprida ut på strategiska ställen den var inte lika bra som från optikern men väldigt mycket bättre än utan.

Så kom solen, då hittade jag netlens.se, ett bra erbjudande på solglasögon med slipning efter recept, väldigt mycket billigare än hos den lokalehandlaren, värt ett försök, de ska ju bara användas i hängmattan.

Döm om min förvåning när de kom och kändes bättre än de första paret från den lokale handlaren, netlens.se regerar. Ni är nu min ordinarie leverantör.

Recensent: Jan-Erik
Insänd den 2014-05-22

Spara denna recension bland favoriter:
Santos
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Perfekt!
Så otroligt sköna och bra solglasögon nu till sommarsolen! Skyddar bra mot solljus och synskärpan är perfekt! Snygga är dom också.
Rekommenderas verkligen!

Recensent: Julia
Insänd den 2014-05-22

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gun

Prisvärdhet:7 of 9 Stars! 7/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:7 of 9 Stars! 7/9

Fotokromatiska Glendale
Jag köpte med ett par Fotokromatiska Glendale, och jag är hur nöjd som helst.
Jätte bra skärpa och kanon med glasögon som blir mörka själv när det är soligt.

Recensent: Joakim
Insänd den 2014-05-21

Spara denna recension bland favoriter:
Salinas
silver

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Bästa glasögonen på nätet
Dem finaste,skönaste glasögon jag haft,och så billiga att man kan köpa flera par,tack. Netlens ,kommer alltid att beställa hos er.

Recensent: Anette karlsson
Insänd den 2014-05-20

Spara denna recension bland favoriter:

Sida 12 av 18

Föregående
linser på nätet
Nästa
    
 
Netlens Scandinavia AB
Minervavägen 28
191 50 Sollentuna
 

 Tel: 08-618 05 05