linser på nätet
Linsrecensioner 3300+
Glasögonrecensioner 450+
Välkommen Logga in | Ny kund
Telefon: 08-618 05 05 | Support

  Kundernas recensioner av våra glasögon

414 recensioner
Salinas
silver

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Prisvärda
Har svårt att hitta någonting att klaga på till det här priset. Har haft glasögonen i en månad nu och än så länge känns bågarna bättre än mina tidigare som kostade ungefär tio gånger mer. Beställde ett par liknande bågar med solglas igår.

Recensent: Nils
Insänd den 2014-07-30

Spara denna recension bland favoriter:
Capuno
dark-blue/blue

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:7 of 9 Stars! 7/9

Capuno
Gillar bågen, saknar dock finska flaggan på sidan som jag hade tidigare. Något för små för att vara progressiva med mina styrkor.

Recensent: Pia
Insänd den 2014-07-25

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:6 of 9 Stars! 6/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Snygga pilotbrillor till ett skysst pris
Beställde ett par Glendale Gold med slipade bruna glas, riktigt snygga och sitter perfekt. Har problem med att många pilotglasögon är för stora och lägger sig på kinderna men dessa sitter precis som jag vill. Använde en rabattkod så jag fick glasögonen för halva priset.

Recensent: Rebecca Johansson
Insänd den 2014-07-24

Spara denna recension bland favoriter:
Woody
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Bäst pris
Omöjligt att hitta solglasögon med skärpa till det här priset nån annanstans, och tro mig jag har letat.

Recensent: Niklas
Insänd den 2014-07-21

Spara denna recension bland favoriter:
Wellington
silver/black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

netlens ett säkert seende
Mycket nöjd med mitt köp av glasögon, bra skärpa ,snygga bågar och dessutom ett pris som är kanon.

Recensent: kenth watter
Insänd den 2014-07-20

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Positivt överraskad
Var lite oroad att beställa glasögon via nätet, då man inte kan prova glasögonen på plats.
Men då jag upplevde produkten som prisvärd och det gick smidigt att beställa så chansade jag.
Och jag måste säga att det var en chansning som gick hem, glasögonen levererades snabbt direkt hem med posten. När jag provade dem så satt de helt perfekt, och synskärpan var jättebra. Underbart att äntligen ha ett par snygga solglasögon med styrka när man kör bil och befinner sig ute i solen.
Kommer definitivt att handla på Netlens igen och tipsa mina bekanta om detta.

Recensent: Mikael Månsson
Insänd den 2014-07-17

Spara denna recension bland favoriter:
Brooklyn
brown

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Grymt prisvärda!
Jag har haft linser och glasögon i flera år och har tidigare handlat på Synsam. Jag förväntade mig en viss sänkning i kvalitén på både linser och glasögon, då de är så mycket billigare på Netlens, men blev väldigt positivt överraskad! Grymt prisvärda glasögon som fungerar hur bra som helst! 5 stjärnor

Recensent: Felix
Insänd den 2014-07-12

Spara denna recension bland favoriter:
Brooklyn
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Helt glasklara!
Har tidigare haft denna typen av design på bågarna och dessa sitter perfekt. Bekväma, lätta och robusta bågar. Men ett minus är att dem glider ner för ansiktet om man är svettig och det upplevde jag även med mina förra.
I sin helhet är jag mer än nöjd - bra pris och snabb leverans!

Recensent: Vinai
Insänd den 2014-07-12

Spara denna recension bland favoriter:
Nador
black

Prisvärdhet:7 of 9 Stars! 7/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Nador
Lätta och bekväma glasögon. Har progressiva glas och det funkar bra.

Recensent: Lena
Insänd den 2014-07-10

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Bäst glasögonen jag haft!!
Dom är lätta,snygga och väldigt prisvärda.Ett plus för snabb leverans!!!

Recensent: Anna GÖth
Insänd den 2014-07-10

Spara denna recension bland favoriter:
Miramar
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

DOTTERN BÖRJADE ANVÄNDA GLASÖGON IGEN
dottern har haft 2 andra bågar tidigare, men hon har inte använt sina glasögon i skolan ändå.
såg henne prova mina, o dom va jättesnygga på henne,
så jag beställde ett par till henne också o överraskade henne-

nu använder hon dom i skolan o vid behov...

Recensent: fredrik
Insänd den 2014-07-08

Spara denna recension bland favoriter:
Miramar
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

SNYGGA O SMIDIGA- FOLK LÄGGER MÄRKE TILL DOM
har haft mina i silver ett tag o jag får fortfarande beröm för dom o folk frågar vart jag köpt dom.
snygga, smidiga o billiga- har lagt av med linser....

Recensent: katja
Insänd den 2014-07-08

Spara denna recension bland favoriter:
Bendigo
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Bendigo
Mycket bekväma glasögon.
Lätta och snygga med blå glas
Extremt prisvärda.

Recensent: Mats Jansson
Insänd den 2014-07-05

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Enkla och funktionella
Klassisk pilotdesign, inga krusiduller, kvalitativt utförande.

Recensent: Dan
Insänd den 2014-07-03

Spara denna recension bland favoriter:
Miramar
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Miramar
Jätte enkelt att beställa, perfekt att de kommer direkt hem i brevlådan. Sköna och rätt styrka direkt. Jag beställde med solglas och de är underbara att ha i solen. Verkligen prisvärda!

Recensent: Rebecka
Insänd den 2014-07-03

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Så enkelt så bra
Har haft problem under många år med vanliga solglasögon, jag har sett dåligt med dem eftersom jag då inte har kunnat använda mina vanliga glasögon då. Jag bestämde mig att prova ett par slipade solglasögon från Netlenz, det var det bland det bästa som jag har gjort. Fungerar perfekt, billigt, snabb leverans, rekommenderas starkt att skaffa slipade solglasögon/glasögon från Netlenz.

Recensent: Michael Jonsson
Insänd den 2014-07-03

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Super nöjd
Så himla nöjd, snabb leverans perfekt med solglasögon med skärpa i

Recensent: Anita
Insänd den 2014-06-27

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Supernöjd!
Känns som det är helt ok kvalité, snabb leverans,, kanske lite långa skalmar...

Recensent: Anna
Insänd den 2014-06-26

Spara denna recension bland favoriter:
Florence
purple/white

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

jag e mycket nöjd!
Jag blev en mycket nöjd kund älskade mina florence glasögon de hjälper mej just med mitt synfel att se på nära håll så jag bedömer dessa glasögonen med topp betyg

Recensent: Malin Edsfors
Insänd den 2014-06-26

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

BRA PRISER
Det är första gång jag köper glasögon via internet. Det var en svårt beslut men till slut vågade jag. Jag är nöjd i stor sett med köpet och det blev över pengar till semestern.

Recensent: Milton
Insänd den 2014-06-26

Spara denna recension bland favoriter:

Sida 13 av 20

Föregående
linser på nätet
Nästa
    
Netlens Scandinavia AB
Minervavägen 28
191 50 Sollentuna

 Tel: 08-618 05 05