VälkommenLogga in | Ny kund
Telefon: 08-618 05 05 | Support
linser på nätet Favoriter

  Kundernas recensioner av våra glasögon

361 recensioner
Glendale
gun

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:7 of 9 Stars! 7/9

Snygga glasögon
Glasögonen är snygga och färgen bra. Pilotgrön 75%. Tyvärr stämmer inte synskärpan till 100% men det beror troligen på skillnaden mellan de nya och gamla glasögonen. Trots samma styrka så finns det skillnad i glasens utformning. Mycket nöjd trots allt med mina nya bildtelefon.

Recensent: Tommy de la Rosée
Insänd den 2014-05-12

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Glendale, perfekt!
Jag tycker Glendale är en perfekt modell. Den passar alla och den finns i många olika varianter till riktigt bra pris!

Recensent: Jessika
Insänd den 2014-05-12

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Schysta soliga solglasögon
Ett par glasögon med slipade glas till sommarens långa bilkörning och dom visade sig passa utomordentligt bra och ger ett snyggt och hållbart intryck. Ett klart fynd för det priset, som även omfattade 50 procent i rabatt.

Recensent: Jan Näslund
Insänd den 2014-05-07

Spara denna recension bland favoriter:
Salinas
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Otroligt lätt och bekvämt sätt att köpa dyra glasögon riktigt billigt!
Det trodde jag inte ! Att det var så enkelt ! Ett glasögonrecept för 400 kronor, sedan fylla i några enkla sifferuppgifter välja båge och vänta en vecka! Glasögonen passade perfekt med rätt synskärpa och fokus. Allt levererades för 9 kronor hem till min brevlåda. Ett vanligt ekonomibrev på 100 gram kostar 11 kronor i porto ! Mitt köp gav mig en besparing på mellan
2-3000 kronor. Perfekt ! Jag går nu runt och rekommenderar alla mina vänner att handla på Netlens.

Recensent: Mehri Hassellöf
Insänd den 2014-05-05

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
grey

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Så lätta och sköna.
Perfekt om man vill ha lätta glasögon, verkar hållbara trots den lätta vikten.
Vikt på 8 gram gör att man aldrig känner av att dom ligger på näsan ens.
Priset är ju superbra också, jag köpte till fotokromatisk färgning så dom blir färgade vid solljus och de funkar väldigt bra och så skönt att slippa släpa på ett extra par med färgade glasögon eller några sladdriga clips som sällan sitter som dom ska.
Rekommenderas verkligen :-)

Recensent: Henric
Insänd den 2014-05-02

Spara denna recension bland favoriter:
Cary
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Snygga, bra och grymt prisvärda
Supersnygga glasögon i tidlös design, som dessutom gör jobbet (med att förbättra min syn alltså). Att priset var det i särklass bästa som jag hittat på denna typ av modell gör inte saken sämre. Bara plus!

Recensent: Micke
Insänd den 2014-04-29

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Glendale solglasögon (polariserande)
Bra polarisering, bra synskärpa. Riktigt sköna att bära. Lätta att ställa in för olika näsbredder. De är snygga, ger inte ett billigt intryck. Tiden får utvisa om guldfärgen på bågarna håller samma kvalitet, har bara haft dem i några veckor.

Recensent: Louise
Insänd den 2014-04-29

Spara denna recension bland favoriter:
Lesko
black/silver

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

lika fina som bilden beskriver
Jätte nöjd. Glasögonen lever upp till förväntningarna. Det är kvalitet och de känns stabila. Perfekt.!

Recensent: jessica levinson
Insänd den 2014-04-29

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
silver

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Supernöjd !
Har haft läsglasögon i pannan i ett par år, men kände att nu måste det nog bli ett par progressiva.
Gick till den lokala optikern för en synundersökning. Jo det behövdes, men skulle kosta nånstans mellan 8000 till 10000 kr. Kollade runt lite på nätet och fann att Netlens var billigast. Beställde ett par Mackay på vinst och förlust. Lite nervöst öppnade jag paketet efter supersnabb leverans. Verkar vara lite för bra för att vara sant,men blev glatt överraskad. Funkade kanon ! Kommer även att köpa ett par progressiva solglasögon. Supernöjd kund :)

Recensent: Lars Svensson
Insänd den 2014-04-26

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Superbra solglasögon
Har aldrig haft solglasögon tidigare som varit slipade och som jag kunnat använda jämt. Detta är världens lyft, då jag inte behöver byta hela tiden, mellan vanliga glasögon och solglasögon.

Recensent: Carina
Insänd den 2014-04-22

Spara denna recension bland favoriter:
Como
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Como, en suverän båge!
Lätta bågar som är otroligt bekväma, efter en heldags arbete vid skärmen känner man ingen trötthet, och i ögonen känns inte någon trötthet. Bågarna är så bekväma att man glömmer att man har dem på sig. Detta är inte sista gången som jag handlar hos Netlens.se. Kvalitet på glasögon och bågar, samt en kundtjänst som verkligen är i topp gör att jag kommer att ge företaget förtroende att ta hand om mina framtida glasögon inköp och rekommendera mina bekanta att göra detsamma.

Recensent: Evy Paulsson
Insänd den 2014-04-21

Spara denna recension bland favoriter:
Miramar
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Snyggaste glasögonen!
Supernöjd med mina Miramar, svårt annars att hitta snygga glasögon i modell stor!

Recensent: Maria Isaksson
Insänd den 2014-04-20

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Fina Glendale
Överträffade förväntningarna, riktigt schysst glas. Finishen bra. Ser bra ut. ;-)

Recensent: Rickard
Insänd den 2014-04-17

Spara denna recension bland favoriter:
Davos
silver

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:7 of 9 Stars! 7/9

Ofattbart bra!
Trodde först att priset var ett skämt, så billiga glasögon kan man väl inte köpa och tro att de ska fungera? Men eftersom priset var så lågt, gjorde jag ändå en beställning - och jösses! Det gick visst att få finfina, väl fungerande glasögon för så lite pengar!
Tack Netlens, jag kommer aldrig köpa glasögon någon annanstans!

Recensent: Daniel Moqvist
Insänd den 2014-04-17

Spara denna recension bland favoriter:
Santos
brown/mottled

Prisvärdhet:7 of 9 Stars! 7/9
Bekvämlighet:5 of 9 Stars! 5/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Santos solglasögon med styrka
Synskärpan är perfekt. Dock var de otroligt sneda när jag fick dem. Men efter ett besök hos en lokal optiker så sitter de helt ok. Helt klart prisvärda.

Recensent: Gustaf
Insänd den 2014-04-17

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

super nöjd
jag hittade ett par båglösa glasögon på synsam som jag tyckte satt bra på samt var snygga men tyckte de var lite för dyra.Sökte glasögon på nätet och hittade nettlens mackay som är betydligt billigare och precis lika sköna på och i stort sett samma modell.Jag är mycket nöjd med mina mackey jag kommer att rekomendera nettlens till vänner

Recensent: per gustavsson
Insänd den 2014-04-15

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gun

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Solglasögon
Min man behöver styrka (typ läsglasögon) även på solglasögon och de som finns i butiker är så tråkiga. Hittade här ett par snygga pilot som han nu fick med styrka och blev väldigt glad för den presenten.

Recensent: Lisbeth Norrmalm
Insänd den 2014-04-14

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Glendale
Jag har haft glasögonen i 6 dagar och jag är verkligen supernöjd jag tycker att dom är sköna och sitter väldigt bra på ansiktet, jag kan bara säga att det är det bästa köp jag har gjort.

Recensent: Malin
Insänd den 2014-04-10

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Glendale
Jag har nu haft glendale solglasögon i 6 dagar jag har använt dom varje dag och den är hur bra som helst jag är verkligen supernöjd. Dom är sköna att ha på sig och dom formar ansiktet väldigt bra också.

Recensent: Malin
Insänd den 2014-04-10

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:7 of 9 Stars! 7/9

solglasögon med styrka
skaplig passform, bra synskärpa helt klart värd sitt pris, trevligt bemötande på supporten, kommer att beställa fler gånger

Recensent: Elin
Insänd den 2014-04-08

Spara denna recension bland favoriter:

Sida 13 av 18

Föregående
linser på nätet
Nästa
    
 
Netlens Scandinavia AB
Minervavägen 28
191 50 Sollentuna
 

 Tel: 08-618 05 05