VälkommenLogga in | Ny kund
Telefon: 08-618 05 05 | Support
linser på nätet Favoriter

  Kundernas recensioner av våra glasögon

365 recensioner
Mandera
gun/black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Provat allt
Haft glasögon och linser i över 40 år. Provat allt och är närsynt med kraftig astigmatism och nu också i behov av läsglasögon. Har tappat räkningen på hur många glasögon jag haft genom åren och hur många optiker jag besökt. Behövde nu ett par progressiva glasögon då antireflexbehandlingen släppte från dyra gatans glas. Det paret kostade över 5000 kr och var nu värdelösa. Tänkte att ett par från Netlens i alla fall skulle kunna fungera som reservglasögon om de inte skulle vara bra. Priset var så lågt att jag var tveksam till om glas ingick.

Döm om min förvåning då glasögonen kom och var utan tvekan det första par under alla dessa 40 år som passade perfekt från början. Dessutom till ett pris som jag inte trodde var sant.

Mycket nöjd, nej snarare extremt nöjd. Tveksamt om jag någonsin kommer besöka en optikbutik igen.

Recensent: Stig
Insänd den 2014-04-03

Spara denna recension bland favoriter:
Santos
brown/mottled

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Santos
Mycket bra båge, perfekt för solglasögon! Behövde justeras aningen för att sitta perfekt - men det gick att fixa själv. Är mycket nöjd!

Recensent: Helene
Insänd den 2014-04-03

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gun

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Fantastiskt
Mitt bästa glasögonköp någonsin gällande pris och passform. Överträffade mina förväntningar med bred marginal.

Recensent: Bernt Engman
Insänd den 2014-03-29

Spara denna recension bland favoriter:
Como
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Intryck av Como.
Glasögonbågen är något för bred för mig som har litet ansikte, men annars är bågen välgjord och fin. Synskärpan på läsglasögonen som jag beställde är bra. Jag behåller bågen.

Recensent: Elisabeth
Insänd den 2014-03-29

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Jag bedömer produktens med + 10, mera en 9....
glasögon var fantastika , och rekommenderar produkten, till mina kompisar och bekanta. Martin

Recensent: Martin
Insänd den 2014-03-27

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
silver

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Fantastiska glasögon, som kompletterar mitt linsbärande mycket bra!
Jag ville ha ett par glasögon som jag kan använda som komplement till mitt linsbärande. Helst så osynliga som möjligt. Dessa var inte bara diskreta, utan även mycket lätta, hade bra passform och skärpan var perfekt! Jag kommer definitivt köpa fler glasögon hos Netlens!

Recensent: Malin Johannesson
Insänd den 2014-03-27

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

slipade solglas
köpte dessa med progressiva solglas. bra info när produkten var försenad och sedan snabb leverans. oväntat gedigen känsla fasktiskt, riktigt sköna o snygga glasögon. bra slipning.

Recensent: mike
Insänd den 2014-03-27

Spara denna recension bland favoriter:
Palmdale
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:6 of 9 Stars! 6/9

Billigt och bra kvalité
Jag är mycket nöjd! Billigare glasögon går nog inte att hitta på nätet, ypperlig kvalitetskänsla också. Blir flera köp i framtiden.

Recensent: Mattias
Insänd den 2014-03-20

Spara denna recension bland favoriter:
Sara
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Extremt nöjd!
Passformen, skärpan, allt var kanon.Även lyxigt att ni skickar med extra näs dobbar...De brukar gå söner efter ett tag. Kommer absolut att beställa igen :)

Recensent: petra akdeve
Insänd den 2014-03-20

Spara denna recension bland favoriter:
Dandee
gun

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Supernöjd
Första köpet hos er. Mycket nöjd! Kan knapast bli bättre:)

Recensent: petra akdeve
Insänd den 2014-03-20

Spara denna recension bland favoriter:
Xico
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Bra och billigt
Att man för 500 kr kan få slipade solglasögon är otroligt billigt. Att dom sen är välgjorda med rätt styrka och sitter perfekt gör det bara bättre. Enkel beställning och snabb leverans.

Recensent: Johann
Insänd den 2014-03-06

Spara denna recension bland favoriter:
Cerritos
red

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

slipade solglasögon
nöjdare än nöjd
enkelt billigt snabbt
snygga
bra service

Recensent: anki abrahamsson
Insänd den 2014-02-27

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
silver

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Mycket lätta och bekväma
Väldigt prisvärda bågar och glas som i princip försvinner från ansiktet och blir osynliga, gillar dem starkt.

Glasen är dock något mindre än angivna 30mm vilket inte riktigt passade mig men retur-processen var den överlägset smidigaste och bästa jag någonsin varit med om!

Recensent: Oskar
Insänd den 2014-02-18

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

mr rock´n roll med pilotbågar med styrka och solglas
kanonpris på ett par solglasögon med styrka är jättenöjd

Recensent: Tommy Strand
Insänd den 2014-02-06

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

så underbart o snyggt, tack!
Perfekta glasögon!
Jag har aldrig haft så fina o bekväma förut.

Recensent: sara
Insänd den 2014-01-28

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
gold

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Lätta och bekväma glasögon till ett bra pris
Glasögonen är mycket lätta och bekväma, eftersom de saknar gångjärn på skalmarna. Jag har haft liknande glasögon tidigare som dock var mycket dyrare.
Jag är mycket nöjd med dem så här långt och jag tycker man får väldigt mycket för pengarna, när man väljer dem.
Ytterligare ett plus är att man får en extra uppsättning "näskuddar" som man kan byta själv. Det är bra, eftersom det är den del som slits mest på glasögonen.
Jag använder dessa främst i kontorsmiljö och där fungerar de utmärkt. Om man är mycket ute i skog och mark och sportar eller jobbar, skulle jag rekommendera glasögon med kraftigare ram.

Recensent: Henrik L.
Insänd den 2014-01-16

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
grey

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Grymt prisvärt
Beställde glasögonen under mellandagarna och fick dom den 8 jan. Så mycket snabbare än att beställa från någon Kinesisk sida. Riktigt nöjd med dom. Tunna glas som gör att det knappt känns på näsan. Kommer definitivt beställa flera glasögon, trolig samma model också (Har småbarn).

Recensent: Jonas
Insänd den 2014-01-11

Spara denna recension bland favoriter:
Welkom
black/grey

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:5 of 9 Stars! 5/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Överlag bra
Beställde före jul och fick leverensen i januari i brevlådan, med både fodral, extra näsbrickor och putsduk! Själva glasögonen och optiken tycker jag verkar vara utmärkt, med tunna fina glas.

Bågarna är snygga, lätta och ser ut som väntat, dock klart bredare än väntat vilket gör att passformen blir dålig. Tycker inte att jag har så smalt ansikte, men dessa verkar var inställda på ett brett ansikte. Jag ska gå till en optiker och se om de kan hjälpa till att böja till bågarna så de passar bättre.

Recensent: Rasmus
Insänd den 2014-01-10

Spara denna recension bland favoriter:
Davos
silver

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Glasögon
Lätta bekväma, bra styrka. Imponerad att det var så lätt att köpa glasögon på nätet.
Lättare och bättre än de glasögon jag köpt hos optiker.

Recensent: Eva-Lotta Ardermark
Insänd den 2013-12-16

Spara denna recension bland favoriter:
Tornio
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Mina nya glasögon Tornio (svarta)
Första gånngen jag handlat glasögon på nätet. Bilderna på hemsidan överänstämde med verkligheten när jag fick mina nya glasögon Tornio verkligen snygga. Mycket snygg design,prisvärda kändes verkligen bra på alla punkter. Jag rekomenderar verkligen denna båge Tornio. Att tillägga mycket bra hemsida där det är lätt att hitta vad man söker. Verkligen att rekomendera. Mvh. Nöjd kund Kari Sääski:-)

Recensent: Kari Sääski
Insänd den 2013-12-08

Spara denna recension bland favoriter:

Sida 14 av 18

Föregående
linser på nätet
Nästa
    
 
Netlens Scandinavia AB
Minervavägen 28
191 50 Sollentuna
 

 Tel: 08-618 05 05