VälkommenLogga in | Ny kund
Telefon: 08-618 05 05 | Support
linser på nätet Favoriter

  Kundernas recensioner av våra glasögon

349 recensioner
Sara
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Ett underbart köp
Glasögonen kom fram snabbt och kundtjänsten var fantastisk. Med glasögonen kom även lite choklad vilket kom som en liten överraskning. Glasögonen var snygga och var precis som beskrivningen beskrev. De är bekväma, väldigt stilrena och klassiska vilket funkar både till vardags och vid festligheter! Priset var även ett enda stort plus!

Recensent: Jenny
Insänd den 2013-08-24

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Galenvärt!
Perfekta glasögon till ett oslagbart pris :) kag är supernöjd med synskärpa och solglasen (brun 85%) aningens tyngre än rayban glasögon jag har sen tidigare men dom sitter perfekt på mig :) supernöjd och kommer att handla igen!

Recensent: Joakim
Insänd den 2013-08-15

Spara denna recension bland favoriter:
Goulbourn
silver/black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Supernöjd!!
Jag har alltid köpt glasögon vid optiker och fått betala därefter. Av en tillfällighet hittade jag Netlens och tänkte "jaja, testa kan man ju göra". Beställde 3 par Goulbourn med 30% färgat glas, röda/blå/pilotgröna. Kul att kunna variera färg på glasen efter klädval, men främst för att det är vilsamt för ögonen då jag sitter framför dataskärm hela dagarna.

På mindre än två veckor låg paketet i min brevlåda och så nöjd jag blev när jag provade dem! De satt perfekt, lätta att bära och mycket bekväma samt ursnygga! Jag har operationsärr bakom båda öronen så en båge med raka skalmar var perfekt för mig.

Dessutom fick jag 3 par glasögon för mindre än 1500 kr, att jämföra med min vanliga optiker som tar 6000 kr för ett par! Netlens har fått en ny trogen kund och min optiker har just förlorat en.

Recensent: Susanne Ström
Insänd den 2013-08-13

Spara denna recension bland favoriter:
Cary
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Superlätta & balla glasögon
Äntligen finns det små runda glasögon till en rimlig peng!
Vissa tycker kanske dom är lite väl "nördiga", jag tycker att tvärtom att de inte kan bli mycket ballare.

Superlätta och bekväma glasögon, känner knappt att jag har dom på.

(För info: Jag är närsynt med pupillavstånd ca 65 mm och ett ganska smalt huvud)

Recensent: Magnus
Insänd den 2013-08-06

Spara denna recension bland favoriter:
Capuno
black/orange

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Så snygga och rejäla.
Sköna, snygga och andas kvalitet men till ett väldigt bra pris.
Jag är mer än nöjd.

Recensent: Benny
Insänd den 2013-08-05

Spara denna recension bland favoriter:
Sligo
black/silver

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

glasögon
Glasögonen Var jättebra enda problemet att skalmarna var för långa sitter dåligt över näsan/ vivan Söderholm

Recensent: Vivan Söderholm
Insänd den 2013-08-02

Spara denna recension bland favoriter:
Santos
black

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Snygga och bekväma, vad mer kan önskas?
Jag valde att köpa slipade solglasögon med denna båge, resultatet blev jättebra! Jag har haft glasögon i 7-8 år, i börja höll jag på med de fula clip-ons som man köpte med. Hemskt. Ett långt tag har det blivit utan solglasögon i huvudtaget. Hittade dessa och provade, varför inte? jag blev förvånad över hur bra det fungerade. De är snygga, sitter skönt och jag ser världen igenom dem ;)

Recensent: Lisa
Insänd den 2013-07-28

Spara denna recension bland favoriter:
Fano
black/pinstriped

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Nutidens lyx
Att ha möjligheten att köpa linser och solglasögon till ett vettigt pris samt få det levererat i brevlådan är nutidens lyx.

Recensent: Kristina Genberg
Insänd den 2013-07-26

Spara denna recension bland favoriter:
Newcastle
black

Prisvärdhet:6 of 9 Stars! 6/9
Bekvämlighet:6 of 9 Stars! 6/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

STORA läsglasögon...!
Köpte denna modell för att ha som läsglasögon. Med Netlens perfekt slipade glas ger dessa stora glasögon verkligen absolut bäst och störst synomfång, men... de är tunga! Enligt detaljuppgifterna väger bågarna 30 gram. Mina glasögon väger 38 gram med glas! De sitter visserligen lagom bekvämt på mitt huvudet, men tyngden och bågens glansiga och glidvändliga lack gör att glasögonen glider ner för min näsrygg om jag böjer ner huvudet... inte så bra när man ska läsa! Kanske man kan lösa det på något sätt? Jag använder glasögonen när jag ska läsa/göra något på nära håll och får rätta till glasögonen då och då. Netlens borde marknadsföra en lightversion av dessa glasögon - under 20 gram! - då skulle de kunna bli mina favoritglasögon.

Recensent: Sam
Insänd den 2013-07-23

Spara denna recension bland favoriter:
Goulbourn
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Tuffa vardagsglasögon
Glasen är lagom stora och gör dem lämpliga att ha till vardagen. Bågarnas lätthet gör dem rätt trevliga att ha på sig. Skalmarna är flexibla ock skulle med lätthet kunna omsluta ett större huvud. På mitt huvud sitter de därför något lösare än vad jag skulle önska när jag är ute och rör mig - även om de sitter fast. Men vid andra sammanhang är det skönt att de inte klämmer mot huvudet. Något man bör betänka är att skalmarna är något tjockare än vanliga glasögonskalmar vilket känns lite klumpigt vid öronen, till en början med. Näsbryggan har ett bra avstånd och glaset sitter helt rätt framför ögonen.

Recensent: Samuel Freiholtz
Insänd den 2013-07-22

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Finfina glasögon
Håller med om att de är betydligt mindre än vad jag hade väntat mig, men synskärpan är fantastisk. Mitt enda problem är med formningen av bågarna, eftersom jag i nuläget inte riktigt kan använda dem utan att de trillar av. Vet inte riktigt hur man gör det och tycker en instruktion hade varit hjälpsam. Rätt vida är själva bågarna också, vilket kan vara bra att ha i åtanke för kunden med smalt huvud. Snabb och smidig leverans och bra pris!

Recensent: Paulina
Insänd den 2013-07-20

Spara denna recension bland favoriter:
Welkom
black/grey

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Kanon snygga glasögon!
Jag är mycket nöjd med köpet av dessa glasögon med progressivt glas. Det blev över min förväntan. Jag beställde 50 % rött glas och det blev kanon snyggt :)

Recensent: Susanne
Insänd den 2013-07-19

Spara denna recension bland favoriter:
Capuno
black/white

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Gjorde en chansning och fick toppvinsten
Beställde dessa glasögon utan att själv kunnat testa dem innan beställningen och jag är helnöjd!

Det är flera som kommenterat att glasögonen passar mig perfekt och när jag berättat att jag gjort en beställning från nätet, utan att själv testat dem, har de blivit förbluffade.

Riktigt snygga glasögon till minimipris! Jag rekommenderar varmt dessa glasögon!

/Jonathan

Recensent: Jonathan
Insänd den 2013-07-01

Spara denna recension bland favoriter:
Xico
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Toppen
Jag blev väldigt imponerad av glasen. Jag går vanligtvis på Syncentralen och får mina glasögon därifrån men denna gång tänkte jag prova att beställa från nätet och valde då Netlens och det är inget jag ångrar. Jag ska så småningom även beställa ett par progressiva härifrån och testa även denna typ av glas härifrån. Rekommenderar Netlens :)

Recensent: Susanne
Insänd den 2013-07-01

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Kanon glajjor
Riktigt schyssta sol glasögon som är perfekta för bilkörning!

Recensent: Fredrik
Insänd den 2013-06-18

Spara denna recension bland favoriter:
Nador
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:7 of 9 Stars! 7/9

Progressiva solglasögon
Bekväma bågar med 30% tonat glas, känns väldigt bra att använda i växlande molnighet men dom funkar även bra på kvällen mycket nöjd än så länge. det är ett bra komplement till dom vanliga brillorna.

Recensent: Kjelle
Insänd den 2013-06-17

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Glendal
De här glasögonen var mycket bättre än vad jag förväntat mig med hänsyn till priset. De är förvillande lika de Ray-Ban jag använder sedan tidigare.

Recensent: A. Nilsson
Insänd den 2013-06-08

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gun

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Netlens, om ögat själv får välja!
Jag har haft glasögon i 40 år och jag har lagt massor med pengar på glasögon.
Så därför blev jag glad när jag upptäckte Netlens.se.
Nu känns det som jag kan byta glasögon hur ofta som helst!

Recensent: Mattias Öström
Insänd den 2013-05-31

Spara denna recension bland favoriter:
Davos
silver

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Väldigt nöjd
Jag är väldigt nöjd med glasögon!Bra pris,snabb leverans!Kommer säkert handla igen!

Recensent: Dejan
Insänd den 2013-05-30

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:5 of 9 Stars! 5/9

Recension solglasögon
Jag är mycket nöjd med mina solglasögon från Netlens. De är verkligen prisvärda och både bekväma och snygga. Stort plus för den korta leverenstiden! Synskärpan kunde varit en aning bättre, men den är klart godkänd. Jag kommer definitivt ha mina solglasögon mycket i sommar!

Recensent: Hedwig Widestedt
Insänd den 2013-05-30

Spara denna recension bland favoriter:

Sida 15 av 17

Föregående
linser på nätet
Nästa
    
 
Netlens Scandinavia AB
Minervavägen 28
191 50 Sollentuna
 

 Tel: 08-618 05 05