Välkommen: Logga in | Ny kund
Telefon: 08-618 05 05 | Support
linser på nätet
Favoriter

  Kundernas recensioner av våra glasögon

345 recensioner
Newcastle
black

Prisvärdhet:6 of 9 Stars! 6/9
Bekvämlighet:6 of 9 Stars! 6/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

STORA läsglasögon...!
Köpte denna modell för att ha som läsglasögon. Med Netlens perfekt slipade glas ger dessa stora glasögon verkligen absolut bäst och störst synomfång, men... de är tunga! Enligt detaljuppgifterna väger bågarna 30 gram. Mina glasögon väger 38 gram med glas! De sitter visserligen lagom bekvämt på mitt huvudet, men tyngden och bågens glansiga och glidvändliga lack gör att glasögonen glider ner för min näsrygg om jag böjer ner huvudet... inte så bra när man ska läsa! Kanske man kan lösa det på något sätt? Jag använder glasögonen när jag ska läsa/göra något på nära håll och får rätta till glasögonen då och då. Netlens borde marknadsföra en lightversion av dessa glasögon - under 20 gram! - då skulle de kunna bli mina favoritglasögon.

Recensent: Sam
Insänd den 2013-07-23

Spara denna recension bland favoriter:
Goulbourn
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Tuffa vardagsglasögon
Glasen är lagom stora och gör dem lämpliga att ha till vardagen. Bågarnas lätthet gör dem rätt trevliga att ha på sig. Skalmarna är flexibla ock skulle med lätthet kunna omsluta ett större huvud. På mitt huvud sitter de därför något lösare än vad jag skulle önska när jag är ute och rör mig - även om de sitter fast. Men vid andra sammanhang är det skönt att de inte klämmer mot huvudet. Något man bör betänka är att skalmarna är något tjockare än vanliga glasögonskalmar vilket känns lite klumpigt vid öronen, till en början med. Näsbryggan har ett bra avstånd och glaset sitter helt rätt framför ögonen.

Recensent: Samuel Freiholtz
Insänd den 2013-07-22

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Finfina glasögon
Håller med om att de är betydligt mindre än vad jag hade väntat mig, men synskärpan är fantastisk. Mitt enda problem är med formningen av bågarna, eftersom jag i nuläget inte riktigt kan använda dem utan att de trillar av. Vet inte riktigt hur man gör det och tycker en instruktion hade varit hjälpsam. Rätt vida är själva bågarna också, vilket kan vara bra att ha i åtanke för kunden med smalt huvud. Snabb och smidig leverans och bra pris!

Recensent: Paulina
Insänd den 2013-07-20

Spara denna recension bland favoriter:
Welkom
black/grey

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Kanon snygga glasögon!
Jag är mycket nöjd med köpet av dessa glasögon med progressivt glas. Det blev över min förväntan. Jag beställde 50 % rött glas och det blev kanon snyggt :)

Recensent: Susanne
Insänd den 2013-07-19

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Jätte snygga glasögon!
Äntligen har jag hittat ett par snygga pilotglasögon till ett bra pris :)

Recensent: Mia
Insänd den 2013-07-19

Spara denna recension bland favoriter:
Capuno
black/white

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Gjorde en chansning och fick toppvinsten
Beställde dessa glasögon utan att själv kunnat testa dem innan beställningen och jag är helnöjd!

Det är flera som kommenterat att glasögonen passar mig perfekt och när jag berättat att jag gjort en beställning från nätet, utan att själv testat dem, har de blivit förbluffade.

Riktigt snygga glasögon till minimipris! Jag rekommenderar varmt dessa glasögon!

/Jonathan

Recensent: Jonathan
Insänd den 2013-07-01

Spara denna recension bland favoriter:
Xico
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Toppen
Jag blev väldigt imponerad av glasen. Jag går vanligtvis på Syncentralen och får mina glasögon därifrån men denna gång tänkte jag prova att beställa från nätet och valde då Netlens och det är inget jag ångrar. Jag ska så småningom även beställa ett par progressiva härifrån och testa även denna typ av glas härifrån. Rekommenderar Netlens :)

Recensent: Susanne
Insänd den 2013-07-01

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Kanon glajjor
Riktigt schyssta sol glasögon som är perfekta för bilkörning!

Recensent: Fredrik
Insänd den 2013-06-18

Spara denna recension bland favoriter:
Nador
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:7 of 9 Stars! 7/9

Progressiva solglasögon
Bekväma bågar med 30% tonat glas, känns väldigt bra att använda i växlande molnighet men dom funkar även bra på kvällen mycket nöjd än så länge. det är ett bra komplement till dom vanliga brillorna.

Recensent: Kjelle
Insänd den 2013-06-17

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Skön sommar med coola solbrillor
Köpte ett par sol glasögon hos er dom var båda coola och sköna så nu längtar man bara på sol och värme och kall dryck :) Ser fram i mot en solig och fin sommar

Recensent: Patrik Pernehall
Insänd den 2013-06-17

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Glendal
De här glasögonen var mycket bättre än vad jag förväntat mig med hänsyn till priset. De är förvillande lika de Ray-Ban jag använder sedan tidigare.

Recensent: A. Nilsson
Insänd den 2013-06-08

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gun

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Netlens, om ögat själv får välja!
Jag har haft glasögon i 40 år och jag har lagt massor med pengar på glasögon.
Så därför blev jag glad när jag upptäckte Netlens.se.
Nu känns det som jag kan byta glasögon hur ofta som helst!

Recensent: Mattias Öström
Insänd den 2013-05-31

Spara denna recension bland favoriter:
Davos
silver

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Väldigt nöjd
Jag är väldigt nöjd med glasögon!Bra pris,snabb leverans!Kommer säkert handla igen!

Recensent: Dejan
Insänd den 2013-05-30

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:5 of 9 Stars! 5/9

Recension solglasögon
Jag är mycket nöjd med mina solglasögon från Netlens. De är verkligen prisvärda och både bekväma och snygga. Stort plus för den korta leverenstiden! Synskärpan kunde varit en aning bättre, men den är klart godkänd. Jag kommer definitivt ha mina solglasögon mycket i sommar!

Recensent: Hedwig Widestedt
Insänd den 2013-05-30

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Solglasögon med styra
Jag och min man köpte varsitt par glas med styrka.
Köpet gick snabbt och smidigt på nätet och med hjälp av kamera och en smart hemsida,
kunde vi se på skärmen hur vi skulle komma att se ut i den färdiga produkten.
Vi är båda mycket nöjda med vårt prisvärda köp.

Recensent: Josefin Rådbo
Insänd den 2013-05-30

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Wow! Jag är supernöjd!
Fick fina solglasögon i min postlåda i min styrka - snabbt och säkert!
Billigt, snabbt och med fin kvalité!

Recensent: Marja Andersson
Insänd den 2013-05-30

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Billiga snygga solglasögon
Köpte glasögon Glendale med solglas 75% brun, var lite tveksam då priset var så lågt men fick ett par fantastiskt fina solglasögon med bra kvalité inte alls tunna o ostabila.
Fick även super bra service jag beställde glasögon lite sent men frågade om jag kunde få dom till min resa en vecka senare, fick besked att det inte var säkert dom kunde ordna det men gav mig då ist 100:- i rabatt. Kommer att köpa fler glsögon här :)

Recensent: Lisa
Insänd den 2013-05-28

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Superbra
Jag är mycket nöjd med mina glasögonen med styrka.
Snabb leverans paket.
Tack!

Recensent: Kemal
Insänd den 2013-05-25

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Supernöjd!
Har tidigare bara haft vanliga glasögon, och provade nu med solglas.
Hur bekväma som helst, styrkan var perfekt, absolut värda pengarna!

Recensent: Sara
Insänd den 2013-05-23

Spara denna recension bland favoriter:
Tornio
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Kanonsait
Är mycket nöjd med mitt köp,nu kan jag köpa glasögon lika snabbt o bra som kläder

Recensent: Danny
Insänd den 2013-05-20

Spara denna recension bland favoriter:

Sida 15 av 17

Föregående
linser på nätet
Nästa
    
 
Netlens Scandinavia AB
Minervavägen 28
191 50 Sollentuna
 

 Tel: 08-618 05 05