linser på nätet
Linsrecensioner 3300+
Glasögonrecensioner 450+
Välkommen Logga in | Ny kund
Telefon: 08-618 05 05 | Support

  Kundernas recensioner av våra glasögon

400 recensioner
Santos
brown/mottled

Prisvärdhet:7 of 9 Stars! 7/9
Bekvämlighet:5 of 9 Stars! 5/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Santos solglasögon med styrka
Synskärpan är perfekt. Dock var de otroligt sneda när jag fick dem. Men efter ett besök hos en lokal optiker så sitter de helt ok. Helt klart prisvärda.

Recensent: Gustaf
Insänd den 2014-04-17

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

super nöjd
jag hittade ett par båglösa glasögon på synsam som jag tyckte satt bra på samt var snygga men tyckte de var lite för dyra.Sökte glasögon på nätet och hittade nettlens mackay som är betydligt billigare och precis lika sköna på och i stort sett samma modell.Jag är mycket nöjd med mina mackey jag kommer att rekomendera nettlens till vänner

Recensent: per gustavsson
Insänd den 2014-04-15

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gun

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Solglasögon
Min man behöver styrka (typ läsglasögon) även på solglasögon och de som finns i butiker är så tråkiga. Hittade här ett par snygga pilot som han nu fick med styrka och blev väldigt glad för den presenten.

Recensent: Lisbeth Norrmalm
Insänd den 2014-04-14

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Glendale
Jag har haft glasögonen i 6 dagar och jag är verkligen supernöjd jag tycker att dom är sköna och sitter väldigt bra på ansiktet, jag kan bara säga att det är det bästa köp jag har gjort.

Recensent: Malin
Insänd den 2014-04-10

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Glendale
Jag har nu haft glendale solglasögon i 6 dagar jag har använt dom varje dag och den är hur bra som helst jag är verkligen supernöjd. Dom är sköna att ha på sig och dom formar ansiktet väldigt bra också.

Recensent: Malin
Insänd den 2014-04-10

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:7 of 9 Stars! 7/9

solglasögon med styrka
skaplig passform, bra synskärpa helt klart värd sitt pris, trevligt bemötande på supporten, kommer att beställa fler gånger

Recensent: Elin
Insänd den 2014-04-08

Spara denna recension bland favoriter:
Mandera
gun/black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Provat allt
Haft glasögon och linser i över 40 år. Provat allt och är närsynt med kraftig astigmatism och nu också i behov av läsglasögon. Har tappat räkningen på hur många glasögon jag haft genom åren och hur många optiker jag besökt. Behövde nu ett par progressiva glasögon då antireflexbehandlingen släppte från dyra gatans glas. Det paret kostade över 5000 kr och var nu värdelösa. Tänkte att ett par från Netlens i alla fall skulle kunna fungera som reservglasögon om de inte skulle vara bra. Priset var så lågt att jag var tveksam till om glas ingick.

Döm om min förvåning då glasögonen kom och var utan tvekan det första par under alla dessa 40 år som passade perfekt från början. Dessutom till ett pris som jag inte trodde var sant.

Mycket nöjd, nej snarare extremt nöjd. Tveksamt om jag någonsin kommer besöka en optikbutik igen.

Recensent: Stig
Insänd den 2014-04-03

Spara denna recension bland favoriter:
Santos
brown/mottled

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Santos
Mycket bra båge, perfekt för solglasögon! Behövde justeras aningen för att sitta perfekt - men det gick att fixa själv. Är mycket nöjd!

Recensent: Helene
Insänd den 2014-04-03

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gun

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Fantastiskt
Mitt bästa glasögonköp någonsin gällande pris och passform. Överträffade mina förväntningar med bred marginal.

Recensent: Bernt Engman
Insänd den 2014-03-29

Spara denna recension bland favoriter:
Como
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Intryck av Como.
Glasögonbågen är något för bred för mig som har litet ansikte, men annars är bågen välgjord och fin. Synskärpan på läsglasögonen som jag beställde är bra. Jag behåller bågen.

Recensent: Elisabeth
Insänd den 2014-03-29

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Jag bedömer produktens med + 10, mera en 9....
glasögon var fantastika , och rekommenderar produkten, till mina kompisar och bekanta. Martin

Recensent: Martin
Insänd den 2014-03-27

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
silver

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Fantastiska glasögon, som kompletterar mitt linsbärande mycket bra!
Jag ville ha ett par glasögon som jag kan använda som komplement till mitt linsbärande. Helst så osynliga som möjligt. Dessa var inte bara diskreta, utan även mycket lätta, hade bra passform och skärpan var perfekt! Jag kommer definitivt köpa fler glasögon hos Netlens!

Recensent: Malin Johannesson
Insänd den 2014-03-27

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

slipade solglas
köpte dessa med progressiva solglas. bra info när produkten var försenad och sedan snabb leverans. oväntat gedigen känsla fasktiskt, riktigt sköna o snygga glasögon. bra slipning.

Recensent: mike
Insänd den 2014-03-27

Spara denna recension bland favoriter:
York
blue/white

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Nöjd med mina fina, billiga, bekväma glasögon.
Jag rekommenderar mina glasögonbärande vänner att handla hos er. Snabb leverans och otroligt prisvärda glasögon. 100% nöjd kund! Återkommer absolut.

Recensent: Vivianne
Insänd den 2014-03-22

Spara denna recension bland favoriter:
Palmdale
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:6 of 9 Stars! 6/9

Billigt och bra kvalité
Jag är mycket nöjd! Billigare glasögon går nog inte att hitta på nätet, ypperlig kvalitetskänsla också. Blir flera köp i framtiden.

Recensent: Mattias
Insänd den 2014-03-20

Spara denna recension bland favoriter:
Sara
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Extremt nöjd!
Passformen, skärpan, allt var kanon.Även lyxigt att ni skickar med extra näs dobbar...De brukar gå söner efter ett tag. Kommer absolut att beställa igen :)

Recensent: petra akdeve
Insänd den 2014-03-20

Spara denna recension bland favoriter:
Dandee
gun

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Supernöjd
Första köpet hos er. Mycket nöjd! Kan knapast bli bättre:)

Recensent: petra akdeve
Insänd den 2014-03-20

Spara denna recension bland favoriter:
York
blue/white

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Snygga och perfekta glasögon direkt hem i brevlådan.
Detta var första gången jag handlat glasögon på nätet. Googlade runt och fastnade för Netlens och fick 50% rabatt på första köpet. Helt otroligt att få hem dessa snygga glasögon direkt i brevlådan till ett pris av 297 kronor. Ser perfekt med dem och dom sitter skönt på näsan! Nästa köp blir ett par progressiva. Ska rekommendera Netlens till mina glasögonbärande vänner.

Recensent: Vivianne
Insänd den 2014-03-15

Spara denna recension bland favoriter:
Xico
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Bra och billigt
Att man för 500 kr kan få slipade solglasögon är otroligt billigt. Att dom sen är välgjorda med rätt styrka och sitter perfekt gör det bara bättre. Enkel beställning och snabb leverans.

Recensent: Johann
Insänd den 2014-03-06

Spara denna recension bland favoriter:
Cerritos
red

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

slipade solglasögon
nöjdare än nöjd
enkelt billigt snabbt
snygga
bra service

Recensent: anki abrahamsson
Insänd den 2014-02-27

Spara denna recension bland favoriter:

Sida 15 av 20

Föregående
linser på nätet
Nästa
    
 
Netlens Scandinavia AB
Minervavägen 28
191 50 Sollentuna
 

 Tel: 08-618 05 05