VälkommenLogga in | Ny kund
Telefon: 08-618 05 05 | Support
linser på nätet
Favoriter

  Kundernas recensioner av våra glasögon

350 recensioner
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Billiga snygga solglasögon
Köpte glasögon Glendale med solglas 75% brun, var lite tveksam då priset var så lågt men fick ett par fantastiskt fina solglasögon med bra kvalité inte alls tunna o ostabila.
Fick även super bra service jag beställde glasögon lite sent men frågade om jag kunde få dom till min resa en vecka senare, fick besked att det inte var säkert dom kunde ordna det men gav mig då ist 100:- i rabatt. Kommer att köpa fler glsögon här :)

Recensent: Lisa
Insänd den 2013-05-28

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Superbra
Jag är mycket nöjd med mina glasögonen med styrka.
Snabb leverans paket.
Tack!

Recensent: Kemal
Insänd den 2013-05-25

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Supernöjd!
Har tidigare bara haft vanliga glasögon, och provade nu med solglas.
Hur bekväma som helst, styrkan var perfekt, absolut värda pengarna!

Recensent: Sara
Insänd den 2013-05-23

Spara denna recension bland favoriter:
Tornio
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Kanonsait
Är mycket nöjd med mitt köp,nu kan jag köpa glasögon lika snabbt o bra som kläder

Recensent: Danny
Insänd den 2013-05-20

Spara denna recension bland favoriter:
Veles
purple/patterned

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Veles
En riktigt bekväm båge.Tuff och nätt i modellen.Jag valde lila och är mycket nöjd.Ska köpa ett par till i annan färg.Helt otroligt bra pris.Passar till allt.Carina från Göteborg.

Recensent: Carina Andersson
Insänd den 2013-05-03

Spara denna recension bland favoriter:
Davos
brown

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Fjäderlätt, snygg, prisvärd!!
Är mycket nöjd med mitt köp. Bågen känns knappt, så lätt är den. Skalmarna är diskreta och syns knappt och känns knappt. Ser ut som en dyr båge till ett riktigt bra pris! Kommer att återkomma till netlens.

Recensent: Sommar-Fia
Insänd den 2013-05-03

Spara denna recension bland favoriter:
Jascha
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:7 of 9 Stars! 7/9

Lätta,snygga o enkla!
Glasen kunde ha varit en smula bredare så att vinden inte hittar in o ger tårar i ögonen när det snålblåser. Annars är de lätta, passar perfekt o man känner dem inte. Svårt att inte hitta det perfekta paret när det finns så mycket att välja på i utseende o form.

Recensent: Rickhard Stålhandske
Insänd den 2013-05-03

Spara denna recension bland favoriter:
Goulbourn
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Snygga och Bekväma
Fick mina Goulbourn passar mig perfekt och dom är lätta köpte även samma med solglas i mycket nöjd med båda paren detta är mitt 4 köp av glasögon på Netlins kan inte annat än rekomendera dom snabba prisvärda och bra glasögon

Recensent: Roger
Insänd den 2013-04-22

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gun

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Fantastiskt snygga solglasögon
Helnöjd med de fina solglasögon som jag nu också fått använda den här soliga helgen.

Recensent: charlotta
Insänd den 2013-04-22

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Utmärkta glasögon
Har nyss köpt mitt första par glasögon via Netlens och nätet och använt dem en tid.
En sådan lyckoträff - överträffar alla mina förväntningar!

Recensent: Alf Engdahl
Insänd den 2013-04-16

Spara denna recension bland favoriter:
Goulbourn
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Trevliga Glasögon om man gillar raka bågar
har köpt flera andra modeller här på netlins och är mycket nöjd med alla paren och till det priset en oslagbar kombination

Recensent: Roger
Insänd den 2013-04-10

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Kanon!
Är hel nöjd med mina nya brillor från Netlens. Man får väldigt mycket för pengarna. Det är enkelt att beställa på hemsidan, snabb leverans och bra service! Mina nya Glendale Gold är urläckra med 85% Grå toning, väldigt praktiskt för bilfärden.

Recensent: Kasra
Insänd den 2013-04-10

Spara denna recension bland favoriter:
Veria
gun/black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Såg ännu bättre ut i verkligeheten.
Är jättenöjd med mina glasögon från NETLENS.SE.
Dom ser bra ut och man ser bra med dom.
Sköna att ha på sig.
Och framför allt så är dom billiga.
Bara positivt kommer defenitivt att handla där igen.

Recensent: Krister
Insänd den 2013-03-21

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Närmast omärkbara
Prisvärda, enormt bekväma och lätta glasögon. Sitter där de ska utan att besvära. Riktigt bra.

Recensent: Markus
Insänd den 2013-03-07

Spara denna recension bland favoriter:
Davos
silver

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

super pris!
Köpte glasögon hos netlens.lätt att hitta den typen av bågge man vill ha. Ett plus är att man senare kan välja formen på glaset.val möjligheterna är många.priset är super och kvaliten är hög! kan klart rekommendera netlens! Glasögonen är lätta.går lätt att rengöra trots att dom är så små.

Recensent: Martin
Insänd den 2013-03-07

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Nöjd kund
Jag har valt båglösa glasögon med titanskalm till pris jag inte hittar någon annanstans. Superlätta, snygga och sköna ett ha på sig. Snabb leverans ett plus. Rekommenderar varmt.Tack ska ni ha!

Recensent: Dorota Engdahl
Insänd den 2013-03-07

Spara denna recension bland favoriter:
Nador
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Very happy with Nador
Really comfortable, perfect design ,and it fits very well. Great quality for a cheap price

Recensent: Nascimento
Insänd den 2013-03-06

Spara denna recension bland favoriter:
Santos
brown/mottled

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Snabbt och bra!
Köpte Santos med färgade glas. Leverades efter 14 dagar/10 arbetsdagar.
Super snygga! Passer bra och känns moderna.
Rekommenderar Santos och Netlens

Recensent: Anja
Insänd den 2013-02-28

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
grey

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Mackay grey
Mycket sköna och prisvärda önskar dock att skalmarna var lite längre men totalt är jag mycket nöjd med dom kan inte annat en att rekomendera dom och priset är fenomenalt!!!

Recensent: Roger
Insänd den 2013-02-14

Spara denna recension bland favoriter:
Santos
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Snygg och billig!
Snygga, billiga och definitivt prisvärda glasögon! Vad mer kan man begära?! Jag är supernöjd! Kan tilläggas att glasögonen inte SER billiga ut ;)

Recensent: Irene
Insänd den 2013-01-21

Spara denna recension bland favoriter:

Sida 16 av 17

Föregående
linser på nätet
Nästa
    
 
Netlens Scandinavia AB
Minervavägen 28
191 50 Sollentuna
 

 Tel: 08-618 05 05