VälkommenLogga in | Ny kund
Telefon: 08-618 05 05 | Support
linser på nätet
Favoriter

  Kundernas recensioner av våra glasögon

351 recensioner
Veria
gun/black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

supernöjd
jag beställde ett par glasögon från netlins då mina gamla gått sönder, och jag blev helnöjd, bra passform, bra skärpa, dessutom var dom snyggare än bilden visade, så jag är helnöjd och mitt nästa par kommer med största sannorlikhet från netlins dom också!!

Recensent: anders
Insänd den 2012-12-27

Spara denna recension bland favoriter:
Davos
brown

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Lätta och diskreta
Detta är ett par riktigt sköna glasögon att bära eftersom de är så lätta. De verkar gedigna och hållbara. Jag valde den bruna färgen på bågen och den går helt in i min hårfärg, så mina glasögon är väldigt diskreta.

Recensent: Catharina
Insänd den 2012-12-05

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
grey

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Fantastiska bågar!
Jag har haft mitt första par "båglösa" bågar strax över en vecka nu och är mycket nöjd. Tänkte ha dem som alternativ till mina helbågade metallbågar men överväger nu att helt gå över till båglöst. Detta är fjäderlätta, diskreta glasögon som sitter bra och knappt märks av vare sig bäraren eller utomstående betraktare. Rekommenderas starkt till dig som hela tiden måste rätta till glasögonen eller får ont av skavande skalmar. Det enda jag skulle kunna anmärka på är att fästena till skalmar/bryggan (monterade genom borrade hål i linserna) kan störa synfältet en aning, men denna brist är ingenting i förhållande till alla fördelarna bågen medför. Priset är också helt rätt..

Recensent: Martin Axelsson
Insänd den 2012-11-26

Spara denna recension bland favoriter:
Pasadena
gun

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Coola pilotglajjer
Passar perfekt på näsan och Netlens priser är dessutom skonsamma mot plånkan. Pasadena är klockers när man gliider fram på hojen.

Recensent: Lilleman
Insänd den 2012-10-11

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
blue

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

recention
Ett smidigt sätt att skaffa sig glasögon på. Bra hemsida, snabb leverans, väl utfört arbete och klart prisvärt. Har erfarenhet av andra nätleverantörer samt traditionella butiker. Detta var första men inte sista gången jag använder netlens. Kommer helt klart att rekommendera netlens till andra.

Recensent: Bertil Lundgren
Insänd den 2012-10-04

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Mackay - 75% toning
Solglasögon med korrektion, mycket lika de glasögon jag har idag som kostar betydligt mer. Positivt överraskad av känslan på glasögonen med så bra pris. Kommer sannolikt att beställa ytterligare ett par med mörkare toning för ljusa vinterdagar.

Recensent: Anders
Insänd den 2012-09-17

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
grey

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Superbra
Mina tidigare glasögon var av märket Shilouette och är dyra märkesbågar. De köptes i optikbutik för 4700,-. Mina Mackay är precis lika bra. Kan inte se någon skillnad på varken båge eller glas och dessutom till ett mycket mycket bättre pris.
Vid beställning angavs att det skulle ta ca. 18 dagar. I mitt fall tog det halva tiden!! Supersmidigt att glasögonen kommer hem i brevlådan.

Jättebra pris, produkt och leverans.

Recensent: Janne
Insänd den 2012-08-23

Spara denna recension bland favoriter:
Florence
dark-blue/blue

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Nöjd med florence
Första gången jag skickar efter glasögon, men absolut inte den sista.Testade att skicka efter ett par eftersom det var så bra pris och de jag hade innan tyckte jag var så svåra att få rena.
Jag blev helnöjd med Florence efter som de satt perfekt på engång, var lätta att göra rena och dessutom var snygga på. Vad mer kan man begära!!

Recensent: Helena
Insänd den 2012-08-16

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
grey

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Mackay grå
Progressiva. Glasen tunna och bra slipning. Bågen skön och stabil trots att den är så smäcker.

Recensent: Anna Rengmyr
Insänd den 2012-08-16

Spara denna recension bland favoriter:
Santos
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Glasögon i toppklass
Det här är första gången jag använder glasögon och jag har ingenting att anmärka på, tvärtom så är jag mycket nöjd. Glasögonen sitter bra, synskärpan är perfekt, snabb leverans, lättbegriplig hemsida och allt detta till ett mycket bra pris!

Mvh

/ Fredrik Montén

Recensent: Fredrik Montén
Insänd den 2012-07-23

Spara denna recension bland favoriter:
Sara
grey/greybrown

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Smidigt och otroligt prisvärt
Supersmidigt sätt att köpa glasögon. Har alltid gått via min optiker där det mest säljs dyra märkesbågar, och även om man väljer en billig båge brukar glasen kosta väldigt mycket. Blev förvånad när jag såg hur billigt det kan vara.
Min känsla är att synskärpan absolut är jämförbar med mina tidigare glasögon och eftersom jag valde en modell med form och mått som påminde om min tidigare båge sitter de bra. Det är svårt att säga hur kvaliteten är men för mig är det ingen märkbar skillnad. Bågen känns stabil.
Beställning och leverans fungerade jättebra. Angav bara de uppgifter som står på det recept jag fått av min optiker (jag var noga med att kolla att jag skrivit rätt innan jag skickade iväg beställningen). Hade räknat med att leveranstiden skulle vara upp till en månad men jag fick glasögonen inom ett par veckor.
Ett par snygga och fullt användbara glasögon för under femhundralappen - känns bra!

Recensent: Kajsa S.
Insänd den 2012-05-28

Spara denna recension bland favoriter:
Brooklyn
brown

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

inga linser utan glasögon...hur bra som helst..
har testat att först köpa ett par solglasögon...funkade perfekt....har nu beställt ett par vanliga brillor....hoppas på samma effekt. eftersom jag är närsynt så finns inte dom billiga till hands att köpa i vilken butik som helst som ex läsglasögon...men nu kan man välja glasögon efter kläder...kul :-))

Recensent: britt-inger björk
Insänd den 2012-05-07

Spara denna recension bland favoriter:
Woody
black

Prisvärdhet:5 of 9 Stars! 5/9
Bekvämlighet:1 of 9 Stars! 1/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Supersnygga!
Träimitationen var verkligen lik, så häftiga! Men skalmarna var alldeles för kantiga och vassa bakom öronen så det blev retur, hade fått skavsår annars! När dom har fixat skalmarna, kommer jag står först i tur att köpa dom!

Recensent: Maria
Insänd den 2012-04-30

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Bra för bilfärden
Pilotbågar må vara kitschigt men snygga är dom. Köpte med 85% brun toning och använder dem främst när jag kör bil. Glasen är rätt små så kolla måtten innan. Bågarna känns lite klena men bör inte vara något problem om man hanterar sina glasögon försiktigt. Kanonskärpa på plastglasen!

Recensent: Robert
Insänd den 2012-04-18

Spara denna recension bland favoriter:

Sida 17 av 17

Föregående
linser på nätet
 
Netlens Scandinavia AB
Minervavägen 28
191 50 Sollentuna
 

 Tel: 08-618 05 05