VälkommenLogga in | Ny kund
Telefon: 08-618 05 05 | Support
linser på nätet Favoriter

  Kundernas recensioner av våra glasögon

365 recensioner
Goulbourn
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Snygga och Bekväma
Fick mina Goulbourn passar mig perfekt och dom är lätta köpte även samma med solglas i mycket nöjd med båda paren detta är mitt 4 köp av glasögon på Netlins kan inte annat än rekomendera dom snabba prisvärda och bra glasögon

Recensent: Roger
Insänd den 2013-04-22

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gun

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Fantastiskt snygga solglasögon
Helnöjd med de fina solglasögon som jag nu också fått använda den här soliga helgen.

Recensent: charlotta
Insänd den 2013-04-22

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Utmärkta glasögon
Har nyss köpt mitt första par glasögon via Netlens och nätet och använt dem en tid.
En sådan lyckoträff - överträffar alla mina förväntningar!

Recensent: Alf Engdahl
Insänd den 2013-04-16

Spara denna recension bland favoriter:
Goulbourn
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Trevliga Glasögon om man gillar raka bågar
har köpt flera andra modeller här på netlins och är mycket nöjd med alla paren och till det priset en oslagbar kombination

Recensent: Roger
Insänd den 2013-04-10

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Kanon!
Är hel nöjd med mina nya brillor från Netlens. Man får väldigt mycket för pengarna. Det är enkelt att beställa på hemsidan, snabb leverans och bra service! Mina nya Glendale Gold är urläckra med 85% Grå toning, väldigt praktiskt för bilfärden.

Recensent: Kasra
Insänd den 2013-04-10

Spara denna recension bland favoriter:
Veria
gun/black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Såg ännu bättre ut i verkligeheten.
Är jättenöjd med mina glasögon från NETLENS.SE.
Dom ser bra ut och man ser bra med dom.
Sköna att ha på sig.
Och framför allt så är dom billiga.
Bara positivt kommer defenitivt att handla där igen.

Recensent: Krister
Insänd den 2013-03-21

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Närmast omärkbara
Prisvärda, enormt bekväma och lätta glasögon. Sitter där de ska utan att besvära. Riktigt bra.

Recensent: Markus
Insänd den 2013-03-07

Spara denna recension bland favoriter:
Davos
silver

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

super pris!
Köpte glasögon hos netlens.lätt att hitta den typen av bågge man vill ha. Ett plus är att man senare kan välja formen på glaset.val möjligheterna är många.priset är super och kvaliten är hög! kan klart rekommendera netlens! Glasögonen är lätta.går lätt att rengöra trots att dom är så små.

Recensent: Martin
Insänd den 2013-03-07

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Nöjd kund
Jag har valt båglösa glasögon med titanskalm till pris jag inte hittar någon annanstans. Superlätta, snygga och sköna ett ha på sig. Snabb leverans ett plus. Rekommenderar varmt.Tack ska ni ha!

Recensent: Dorota Engdahl
Insänd den 2013-03-07

Spara denna recension bland favoriter:
Nador
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Very happy with Nador
Really comfortable, perfect design ,and it fits very well. Great quality for a cheap price

Recensent: Nascimento
Insänd den 2013-03-06

Spara denna recension bland favoriter:
Santos
brown/mottled

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Snabbt och bra!
Köpte Santos med färgade glas. Leverades efter 14 dagar/10 arbetsdagar.
Super snygga! Passer bra och känns moderna.
Rekommenderar Santos och Netlens

Recensent: Anja
Insänd den 2013-02-28

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
grey

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Mackay grey
Mycket sköna och prisvärda önskar dock att skalmarna var lite längre men totalt är jag mycket nöjd med dom kan inte annat en att rekomendera dom och priset är fenomenalt!!!

Recensent: Roger
Insänd den 2013-02-14

Spara denna recension bland favoriter:
Robin
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Helnöjd
Är supernöjd, bra kvalite och bra priser. Nu kan jag läsa utan problem igen

Recensent: Robert
Insänd den 2013-02-07

Spara denna recension bland favoriter:
Santos
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Snygg och billig!
Snygga, billiga och definitivt prisvärda glasögon! Vad mer kan man begära?! Jag är supernöjd! Kan tilläggas att glasögonen inte SER billiga ut ;)

Recensent: Irene
Insänd den 2013-01-21

Spara denna recension bland favoriter:
Veria
gun/black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

supernöjd
jag beställde ett par glasögon från netlins då mina gamla gått sönder, och jag blev helnöjd, bra passform, bra skärpa, dessutom var dom snyggare än bilden visade, så jag är helnöjd och mitt nästa par kommer med största sannorlikhet från netlins dom också!!

Recensent: anders
Insänd den 2012-12-27

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
grey

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Fantastiska bågar!
Jag har haft mitt första par "båglösa" bågar strax över en vecka nu och är mycket nöjd. Tänkte ha dem som alternativ till mina helbågade metallbågar men överväger nu att helt gå över till båglöst. Detta är fjäderlätta, diskreta glasögon som sitter bra och knappt märks av vare sig bäraren eller utomstående betraktare. Rekommenderas starkt till dig som hela tiden måste rätta till glasögonen eller får ont av skavande skalmar. Det enda jag skulle kunna anmärka på är att fästena till skalmar/bryggan (monterade genom borrade hål i linserna) kan störa synfältet en aning, men denna brist är ingenting i förhållande till alla fördelarna bågen medför. Priset är också helt rätt..

Recensent: Martin Axelsson
Insänd den 2012-11-26

Spara denna recension bland favoriter:
Pasadena
gun

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Coola pilotglajjer
Passar perfekt på näsan och Netlens priser är dessutom skonsamma mot plånkan. Pasadena är klockers när man gliider fram på hojen.

Recensent: Lilleman
Insänd den 2012-10-11

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
blue

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

recention
Ett smidigt sätt att skaffa sig glasögon på. Bra hemsida, snabb leverans, väl utfört arbete och klart prisvärt. Har erfarenhet av andra nätleverantörer samt traditionella butiker. Detta var första men inte sista gången jag använder netlens. Kommer helt klart att rekommendera netlens till andra.

Recensent: Bertil Lundgren
Insänd den 2012-10-04

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Mackay - 75% toning
Solglasögon med korrektion, mycket lika de glasögon jag har idag som kostar betydligt mer. Positivt överraskad av känslan på glasögonen med så bra pris. Kommer sannolikt att beställa ytterligare ett par med mörkare toning för ljusa vinterdagar.

Recensent: Anders
Insänd den 2012-09-17

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
grey

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Superbra
Mina tidigare glasögon var av märket Shilouette och är dyra märkesbågar. De köptes i optikbutik för 4700,-. Mina Mackay är precis lika bra. Kan inte se någon skillnad på varken båge eller glas och dessutom till ett mycket mycket bättre pris.
Vid beställning angavs att det skulle ta ca. 18 dagar. I mitt fall tog det halva tiden!! Supersmidigt att glasögonen kommer hem i brevlådan.

Jättebra pris, produkt och leverans.

Recensent: Janne
Insänd den 2012-08-23

Spara denna recension bland favoriter:

Sida 17 av 18

Föregående
linser på nätet
Nästa
    
 
Netlens Scandinavia AB
Minervavägen 28
191 50 Sollentuna
 

 Tel: 08-618 05 05