linser på nätet
Linsrecensioner 3300+
Glasögonrecensioner 450+
Välkommen Logga in | Ny kund
Telefon: 08-618 05 05 | Support

  Kundernas recensioner av våra glasögon

382 recensioner
Mackay
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Närmast omärkbara
Prisvärda, enormt bekväma och lätta glasögon. Sitter där de ska utan att besvära. Riktigt bra.

Recensent: Markus
Insänd den 2013-03-07

Spara denna recension bland favoriter:
Davos
silver

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

super pris!
Köpte glasögon hos netlens.lätt att hitta den typen av bågge man vill ha. Ett plus är att man senare kan välja formen på glaset.val möjligheterna är många.priset är super och kvaliten är hög! kan klart rekommendera netlens! Glasögonen är lätta.går lätt att rengöra trots att dom är så små.

Recensent: Martin
Insänd den 2013-03-07

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Nöjd kund
Jag har valt båglösa glasögon med titanskalm till pris jag inte hittar någon annanstans. Superlätta, snygga och sköna ett ha på sig. Snabb leverans ett plus. Rekommenderar varmt.Tack ska ni ha!

Recensent: Dorota Engdahl
Insänd den 2013-03-07

Spara denna recension bland favoriter:
Nador
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Very happy with Nador
Really comfortable, perfect design ,and it fits very well. Great quality for a cheap price

Recensent: Nascimento
Insänd den 2013-03-06

Spara denna recension bland favoriter:
Santos
brown/mottled

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Snabbt och bra!
Köpte Santos med färgade glas. Leverades efter 14 dagar/10 arbetsdagar.
Super snygga! Passer bra och känns moderna.
Rekommenderar Santos och Netlens

Recensent: Anja
Insänd den 2013-02-28

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
grey

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Mackay grey
Mycket sköna och prisvärda önskar dock att skalmarna var lite längre men totalt är jag mycket nöjd med dom kan inte annat en att rekomendera dom och priset är fenomenalt!!!

Recensent: Roger
Insänd den 2013-02-14

Spara denna recension bland favoriter:
Robin
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Helnöjd
Är supernöjd, bra kvalite och bra priser. Nu kan jag läsa utan problem igen

Recensent: Robert
Insänd den 2013-02-07

Spara denna recension bland favoriter:
Santos
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Snygg och billig!
Snygga, billiga och definitivt prisvärda glasögon! Vad mer kan man begära?! Jag är supernöjd! Kan tilläggas att glasögonen inte SER billiga ut ;)

Recensent: Irene
Insänd den 2013-01-21

Spara denna recension bland favoriter:
Cuneo
darkblue

Prisvärdhet:7 of 9 Stars! 7/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Cuneo
Bekväma,snygga och tåliga glasögon men tyvärr blir man lurad av bilden då de ser blå ut men är svarta och endast blåa på insidan!

Recensent: Susann
Insänd den 2013-01-03

Spara denna recension bland favoriter:
Davos
brown

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Lätta och diskreta
Detta är ett par riktigt sköna glasögon att bära eftersom de är så lätta. De verkar gedigna och hållbara. Jag valde den bruna färgen på bågen och den går helt in i min hårfärg, så mina glasögon är väldigt diskreta.

Recensent: Catharina
Insänd den 2012-12-05

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
grey

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Fantastiska bågar!
Jag har haft mitt första par "båglösa" bågar strax över en vecka nu och är mycket nöjd. Tänkte ha dem som alternativ till mina helbågade metallbågar men överväger nu att helt gå över till båglöst. Detta är fjäderlätta, diskreta glasögon som sitter bra och knappt märks av vare sig bäraren eller utomstående betraktare. Rekommenderas starkt till dig som hela tiden måste rätta till glasögonen eller får ont av skavande skalmar. Det enda jag skulle kunna anmärka på är att fästena till skalmar/bryggan (monterade genom borrade hål i linserna) kan störa synfältet en aning, men denna brist är ingenting i förhållande till alla fördelarna bågen medför. Priset är också helt rätt..

Recensent: Martin Axelsson
Insänd den 2012-11-26

Spara denna recension bland favoriter:
Pasadena
gun

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Coola pilotglajjer
Passar perfekt på näsan och Netlens priser är dessutom skonsamma mot plånkan. Pasadena är klockers när man gliider fram på hojen.

Recensent: Lilleman
Insänd den 2012-10-11

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
blue

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

recention
Ett smidigt sätt att skaffa sig glasögon på. Bra hemsida, snabb leverans, väl utfört arbete och klart prisvärt. Har erfarenhet av andra nätleverantörer samt traditionella butiker. Detta var första men inte sista gången jag använder netlens. Kommer helt klart att rekommendera netlens till andra.

Recensent: Bertil Lundgren
Insänd den 2012-10-04

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Mackay - 75% toning
Solglasögon med korrektion, mycket lika de glasögon jag har idag som kostar betydligt mer. Positivt överraskad av känslan på glasögonen med så bra pris. Kommer sannolikt att beställa ytterligare ett par med mörkare toning för ljusa vinterdagar.

Recensent: Anders
Insänd den 2012-09-17

Spara denna recension bland favoriter:
Brooklyn
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Vilken service
Jag hade ett par liknande glasögon som var mycket dyrare och som gick sönder, letade på nätet och hittade Netlens, deras Brooklyn var nästan exakt lika som de glasögon jag hade tidigare, men priset! Bara en bråkdel, jag beställde och bara några dagar efter fanns de i brevlådan, de känns t.o.m bättre än mina gamla :-) Jag gillar modellen eftersom de är lite inne för designers och har varit en längre tid. Jag jobbar som Grafisk formgivare.

Recensent: Tord Palm
Insänd den 2012-09-07

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
grey

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Superbra
Mina tidigare glasögon var av märket Shilouette och är dyra märkesbågar. De köptes i optikbutik för 4700,-. Mina Mackay är precis lika bra. Kan inte se någon skillnad på varken båge eller glas och dessutom till ett mycket mycket bättre pris.
Vid beställning angavs att det skulle ta ca. 18 dagar. I mitt fall tog det halva tiden!! Supersmidigt att glasögonen kommer hem i brevlådan.

Jättebra pris, produkt och leverans.

Recensent: Janne
Insänd den 2012-08-23

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
grey

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Mackay grå
Progressiva. Glasen tunna och bra slipning. Bågen skön och stabil trots att den är så smäcker.

Recensent: Anna Rengmyr
Insänd den 2012-08-16

Spara denna recension bland favoriter:
Santos
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Glasögon i toppklass
Det här är första gången jag använder glasögon och jag har ingenting att anmärka på, tvärtom så är jag mycket nöjd. Glasögonen sitter bra, synskärpan är perfekt, snabb leverans, lättbegriplig hemsida och allt detta till ett mycket bra pris!

Mvh

/ Fredrik Montén

Recensent: Fredrik Montén
Insänd den 2012-07-23

Spara denna recension bland favoriter:
Sara
grey/greybrown

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Smidigt och otroligt prisvärt
Supersmidigt sätt att köpa glasögon. Har alltid gått via min optiker där det mest säljs dyra märkesbågar, och även om man väljer en billig båge brukar glasen kosta väldigt mycket. Blev förvånad när jag såg hur billigt det kan vara.
Min känsla är att synskärpan absolut är jämförbar med mina tidigare glasögon och eftersom jag valde en modell med form och mått som påminde om min tidigare båge sitter de bra. Det är svårt att säga hur kvaliteten är men för mig är det ingen märkbar skillnad. Bågen känns stabil.
Beställning och leverans fungerade jättebra. Angav bara de uppgifter som står på det recept jag fått av min optiker (jag var noga med att kolla att jag skrivit rätt innan jag skickade iväg beställningen). Hade räknat med att leveranstiden skulle vara upp till en månad men jag fick glasögonen inom ett par veckor.
Ett par snygga och fullt användbara glasögon för under femhundralappen - känns bra!

Recensent: Kajsa S.
Insänd den 2012-05-28

Spara denna recension bland favoriter:
Salinas
silver

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:7 of 9 Stars! 7/9

Jag är mycket nöjd!
hej, jag har köpt glasögon på Netlens och är mycket nöjd med min köp. Ska köpa mer för min sambo och mamma.

Recensent: Danny
Insänd den 2012-05-11

Spara denna recension bland favoriter:

Sida 18 av 19

Föregående
linser på nätet
Nästa
    
 
Netlens Scandinavia AB
Minervavägen 28
191 50 Sollentuna
 

 Tel: 08-618 05 05