Kundernas recensioner av våra glasögon

251 recensioner
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Supernöjd!
Helt klart över förväntan! Jag är jättenöjd med mitt köp!

Recensent: Cecilia
Insänd den 2015-11-15

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
grey

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Strålande utsikter !
Mycket fina och prisvärda glasögon !
Köpte progressiva och fotokromatiska med grå glas. Glasen får automatiskt en fin gråsvart färg när solljuset ligger på, skönt att gömma sig bakom då :) !
Netlens ger bra service när jag haft frågor !
Här kommer jag handla igen !

Recensent: C
Insänd den 2015-10-29

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Super nöjd!
Super snygga och sköna glasögon till galet bra pris. Nu har man möjlighet att alltid ha snygga och moderna glasögon utan att det kostar en förmögenhet.

Recensent: Marie
Insänd den 2015-10-06

Spara denna recension bland favoriter:
Stanley
black

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:6 of 9 Stars! 6/9

Glasögon
Glasögonen är bekväma att bära. Däremot kanske de är lite för små för progressiva glas. Jag ser lite sämre på håll på ena, (det högra,) ögat. Varför det är så på just dessa glasögon vet jag inte

Recensent: Tage Forsgren
Insänd den 2015-10-02

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:0 of 9 Stars! 0/9

Glendale guld
enkel sida att beställa ifrån, snabb leverans och varan var bättre än jag väntade mig!

Recensent: Joanna Bonis
Insänd den 2015-10-01

Spara denna recension bland favoriter:
Norwich
gun

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Väldigt bra att kunna få färgade glas från Netlens
Bekväma och behändiga bågar, som sitter bra redan från början. Rimlig leveranstid. Mycket bra pris. Jag lider av glaukom och andra ögonproblem, och jag uppskattade verkligen att kunna få svagt eller måttligt färgade glas (gula i mitt fall) utan extra kostnad.

Recensent: Ronnie Wirestam
Insänd den 2015-09-25

Spara denna recension bland favoriter:
Santos
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:6 of 9 Stars! 6/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Robusta bågar
Robusta plastbågar. Enkla att själv justera genom att först ha dem i varmt vatten och sen böja. Glaset får lätt fettfläckar men det kan likaväl bero på min matvanor.

Recensent: Jesper
Insänd den 2015-09-17

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Sååå nöjd!!!!
Kanonsköna bågar till otroligt bra pris! Jag är fruktansvärt nöjd!

Recensent: Frida Johansson
Insänd den 2015-09-12

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Tidslösa solglasglasögon
Perfekta solglasögon som borde vara ett måste i allas handväska. Glasögonen som motsvarar klädernas basplagg. Utöver det tidslöda utseendet så är de dessutom väldigt bekväma och prisvärda!

Recensent: Ulrika Ljung
Insänd den 2015-09-03

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Glendale
Mycket prisvärda, snygga och bekväma glasögon. Dock något känsliga för att bli deformerade, men det är ju alla metallbågade glasögon i jämförelse med plast.
Jag är helt nöjd med produkten.
Leveranstid och fraktkostnad var helt OK.

Recensent: Bengt Sternå
Insänd den 2015-09-03

Spara denna recension bland favoriter:
Nador
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Toppen, tveka inte
Nu har jag använd glasögonen under en vecka. Den är mycket prisvärd, snygg och bekväm. Kvalitet på både bågar och glas är mycket bra. Jag är jätte nöjd med min glas ögon, och ska rekommendera Netlens till andra. Tveka inte.

Recensent: Jawi/47
Insänd den 2015-08-20

Spara denna recension bland favoriter:
Albury
brown

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Snygga och prisvärda
Bra färg! Väldigt nöjd. Bågen ören gnutta sne. Men det är knappt märkbart och för det priset så tycker jag inte det är farligt alls. Jag är mycket nöjd!

Recensent: Märta
Insänd den 2015-07-30

Spara denna recension bland favoriter:
Palmdale
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

WOW Absolut Snyggaste Bågar
Fick Ny nyligen hem Glasögonen jag beställt och Vart grymt Nöjd....
De är Nog det snyggaste Glasögonen jag sett.
Förändrade mitt Utseende.... Många kompisar kommer fram
och säger WOW Grymt Snygga Glasögon, Var har Du köpt dom ?
Roligast är nog att jag fick beröm av min tjej.

Recensent: Krister Kirsilä
Insänd den 2015-07-27

Spara denna recension bland favoriter:
Albury
brown

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:5 of 9 Stars! 5/9

Jättesnygga
tyvärr hade jag valt fel styrka men fick snabbt och enkelt byta. Supersnygga som solglasögon!

Recensent: Jennie
Insänd den 2015-07-23

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Förvånad!
Mina gamla brillor började bli repiga och jag fick brådis att skaffa nya. Kollade på Nätet och hittade Netlens. Chansade och beställde och pröjsade, eftersom det dessutom var snabb leverans.
Nu har brillorna kommit och de sitter bra, med bra skärpa och är dessutom retrosnygga, som min 25-åriga son uttryckte det.
Jag är förvända att man kan gå och spröjsar många tusen, när man kan få så bra brillor så billigt, och dessutom snabbt!

Recensent: Nisse Berglund
Insänd den 2015-07-23

Spara denna recension bland favoriter:
Albury
brown

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Mycket bra nöjdgaranti.
Jag råkade missa det avsnittet som visade synskärpa. Det blev en förväxling mellan - och + på skärpan. Allt löstes på ett MYCKET positivt sätt som jag tackar extra mycket för.

Recensent: Kent Samuelsson
Insänd den 2015-07-06

Spara denna recension bland favoriter:
Stanley
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Bra glasögon!! Bra pris!!
Bra glasögon för det låga priset. Bilden på er sida ljuger lite trodde glasögonen skulle vara större. Men annars helnöjd. Bra glasögon till ett bra pris. Klart finns det bättre glasögon men inte till det låga priset.

Recensent: Christer
Insänd den 2015-07-02

Spara denna recension bland favoriter:
Miramar
black

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:7 of 9 Stars! 7/9

Toppen!
Kanonbra service, supernöjd med glasögonen. snygg modell som sitterbra. Mycket prisvärt.
Progresiva, kan ha på glasögonen jämt.

Recensent: Maria Isaksson
Insänd den 2015-07-02

Spara denna recension bland favoriter:
Bendigo
gun

Prisvärdhet:6 of 9 Stars! 6/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:5 of 9 Stars! 5/9

Mina nya Bendigo-bågar
Tyvärr kan jag inte ge full pott stjärnor eftersom jag upplever att synskärpan inte är alldeles rätt på ena ögat. Glasögonen är oerhört lätta och bekväma, men båda de små skruvarna i skalmen har lossat lite vilket gjort att bågen blev lite instabil, därav inte mer än sju stjärnor. Tur nog hade jag miniskruvmejsel hemma, men det hade annars varit bra om en enkel sådan ingick i köpet.

Recensent: Marie
Insänd den 2015-06-22

Spara denna recension bland favoriter:
Miramar
black

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Bra produkt till bra pris
Ville ha en bra produkt till billigt pris och det var precis vad jag fick :)
Sitter som de ska, solglasen ger ett skönt ljus.
Finns absolut inget att klaga på

Recensent: Andreas
Insänd den 2015-06-18

Spara denna recension bland favoriter:

Sida 3 av 12

Föregående
linser på nätet
Nästa
    
 
 

 Tel: Telefon: 08-618 05 05 |