VälkommenLogga in | Ny kund
Telefon: 08-618 05 05 | Support
linser på nätet Favoriter

  Kundernas recensioner av våra glasögon

363 recensioner
Mackay
grey

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Jättebekväma glasögon
Väldigt bekväma glasögon som är väldigt lätta och därför knappt känns av alls. De syns knappt alls heller. Har haft ett annat par båglösa glasögon förut men dessa är mycket bättre då de har en fjärmande effekt på skalmarna vilket gör att de sitter kvar oavsett vad man gör. Förut tyckte jag inte om att ha glasögon när jag bara var hemma och vilade då jag ständigt var orolig om de skulle ramla av, men dessa har jag på mig hela tiden. Absolut prisvärda och väldigt sköna att ha på sig.

Recensent: A
Insänd den 2016-03-12

Spara denna recension bland favoriter:
Topeka
transparent/grey

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Snygga och prisvärda
Köpte dessa för några månader sedan mest som ett experiment då jag tidigare bara haft båglösa glasögon. Jag var lite orolig att jag skulle försvinna bakom dem, men de sitter jättesnyggt. Just att de är lite transparanta i bågarna tror jag gör mycket, då jag har väldigt ljusa färger och ett par glasögon med en distinkt färg antagligen skulle bli en väldigt markant brytning mot mitt ansikte. De är ganska tunga och glider därför lätt ner på näsan vilket inte är så bra men de är ändå klart prisvärda då de är såpass snygga till ett så lågt pris.

Recensent: A
Insänd den 2016-03-12

Spara denna recension bland favoriter:
Albury
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Toppen!
Beställde dessa som slipade solglasögon, är helt perfekta!
Snabb leverans och fantastiskt prisvärda!
Toppbetyg! **********

Recensent: Petra
Insänd den 2016-03-12

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gun

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Bra solglasögon
Snygga och prisvärda glasögon,lätt att beställa, snabb leverans kommer beställa mera. Jättenöjd

Recensent: Anne
Insänd den 2016-03-10

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Enkelt smidigt och billigt :)
Är supernöjd med allt. Bågen ser ut som på bilden och styrkan stämmer överens med mitt recept.
Leveranstiden, lite längre än andra. Men väl värt att vänta på.

Recensent: Therese Nilsson
Insänd den 2016-03-10

Spara denna recension bland favoriter:
Nador
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Märkligt bra!
Jag beställde dessa glasögon lite på chans när jag hade repat mitt gamla par och behövde nya snabbt. Nu har jag haft dom i några veckor och också haft möjlighet att jämföra med datorglasögon som jobbet bekostade och resultatet är märkligt bra. Jag ser lika bra i dessa glasögon som de som jobbet betalade för 2500 (exklusive moms men med synundersökning). Om något så passar glasögonen från Netlens bättre och är tunnare. Lika bra att beställa ett par solglasögon också när resultatet är så här bra!

Recensent: Patrik
Insänd den 2016-03-08

Spara denna recension bland favoriter:
Recife
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Lättaste bland lätta
En snygg båge som framhäver ansiktets form, sitter bekvämt och väger så lite så den i stort sett inte känns. Att sedan Netlens vet vad service, kundvärde och nöjdhet innebär gör saken inte sämre.0

Recensent: Stefan Olofsson
Insänd den 2016-03-07

Spara denna recension bland favoriter:
Cremona
pink/black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Mycket nöjd!
Den här bågen var fantastiskt snygg och bekväm. Jag valde ett par rosa och ett par koppar med fotokromatiskt glas. Supernöjd med båda! Jag har tidigare handlat på Netlens och blivit nöjd och så även denna gång. Snygga bågar, bra priser utan avkall på kvalitet och proffsigt bemötande när man har frågor om något - dessutom snabba leveranser.

Recensent: Susanne Ström
Insänd den 2016-03-05

Spara denna recension bland favoriter:
Cary
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Riktigt stabilt köp
Letade runt i dagar efter ett par glasögon som dessa. Helt runda glasögon var svårare att få tag på än vad jag trodde. Men på netlens fanns precis vad jag ville ha. Ett par stilrena runda glasögon.
Jag hade varit lite nervös eftersom detta var mina första glasögon men idag bär jag dem med stolthet.

Hela köpet gick smidigt. Leveranstiden var som lovats, glösögonen sitter som de ska, bra kundbemötande på email och snygga glasögon.

/ mycket nöjd glasögonorm

Recensent: lucas love
Insänd den 2016-03-03

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Prisvärda coola bågar
Köpte färgen guld. Fick snabbt mina glasögon och de sitter jättebra och är coola. Är jättenöjd!

Recensent: Alexandra
Insänd den 2016-02-26

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Mackay
Behöver du glasögon som jag? Men inte vill bära?
Testa Mackay! Bästa alternativet!
Lätt, bekväm, perfekt syn! och nästan osynlig.

Recensent: Yvonne
Insänd den 2016-02-25

Spara denna recension bland favoriter:
Stanley
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Solglasögon
Solen har inte varit framme så det är svårt att bedöma dom.
Men provat dom har jag gjort och de sitter bra på.

Recensent: Christer Knutsson
Insänd den 2016-02-18

Spara denna recension bland favoriter:
Nador
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Supernöjd!!
Jag är superböjd ned mina nya glasögon! Bra pris och bra passform. Enkelt och behändigt att beställa via webben. Jag tvekar inte att rekommenderar Netlens vidare till vänner och bekanta.

Recensent: Petra Holmbäck
Insänd den 2016-02-18

Spara denna recension bland favoriter:
Telawi
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

kanon bra och sköna glass ögon!!
var lite orolig över att beställa ett par glassögon men har blivit glatt överraskad över kvaliteten och hur snygga och sköna dom var.. är verkligen glad över mitt köp!!!

Recensent: Patrik
Insänd den 2016-02-11

Spara denna recension bland favoriter:
Palmdale
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Lätta och snygga
Mycket nöjd, blev otroligt billiga med rabbatkod. Kommer absolut beställa igen från Netlens.

Recensent: Maggan
Insänd den 2016-01-21

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
silver

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Mackay
Köpte ett par Mackay glasögon och jag är mycket nöjd. Har haft liknande glasögon tidigare så jag visste vad jag ville ha. Fick en prisuppgift från min vanliga optiker och den var inte ens i närheten av det pris som jag fick betala här. Med tanke på pris och kvalité så blir mitt betyg högsta möjliga.

Recensent: Ulf
Insänd den 2016-01-21

Spara denna recension bland favoriter:
Rockingham
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Köp av Rockingham
Beställde glasögon online för första gången och är glatt överaskad, var lite fundersam över om kvalitén men glasögonen var felfria med perfekt slipning!
Modellen Rockingham som jag köpte överensstämde med beskrivningen och leveranstiden var 14 dagar trots några röda dagar efter beställning.
Rekommenderas starkt!

Recensent: Robert Eriksson
Insänd den 2016-01-21

Spara denna recension bland favoriter:
Cremona
copper/brown

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Köpte glasögon via nätet, mycket nöjd
Testade att köpa glasögon via nätet. Hade först testat synen hos en optiker så att värdena var nya och riktiga. Det var lätt att fylla i alla uppgifter som krävdes (är närsynt). Har ett par liknande glasögon hemma så att jag kunde mäta och jämföra skalmlängd etc.
Glasögonen som kom hem var jättefina och man ser ingen skillnad på dem och dyra som köpts hos optiker. Kommer garanterat att köpa från Netlens nästa gång också.

Recensent: Helena
Insänd den 2016-01-13

Spara denna recension bland favoriter:
Cary
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Cary glasögon
Jag fick hem mina runda Cary glasögon i slutet av förra veckan och jag måste säga att jag är mycket nöjd. Både med skärpan, designen och kvalitén.
Bågarna är mycket snygga och precis sådana som jag ville ha. Jag hade tittat på en liknande båge hos min optiker som kostade 2000 kr, sen skulle priset för glas tillkomma med ca 1500 kr. Men så hittade jag netlens och dessa bågar med ett totalpris på 499! Bågen är mycket snyggare än den i butik och glasen är jättebra.
Jag kunde inte bli mer nöjd. Även min make tycker att det är de snyggaste bågar jag haft.
Kommer absolut handla från netlens igen.

Recensent: Rebeka
Insänd den 2016-01-12

Spara denna recension bland favoriter:
Florence
black/turquoise

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Positivt överraskad!
Väldigt sköna och snygga glasögon som passade mig perfekt! Då jag slarvat bort mina gamla så var jag i snabbt behov av nya och helst så billigt som möjligt :-) Kommer definitivt att beställa härifrån igen.

Recensent: Anette
Insänd den 2016-01-12

Spara denna recension bland favoriter:

Sida 3 av 18

Föregående
linser på nätet
Nästa
    
 
Netlens Scandinavia AB
Minervavägen 28
191 50 Sollentuna
 

 Tel: 08-618 05 05