linser på nätet
Linsrecensioner 3300+
Glasögonrecensioner 450+
Välkommen Logga in | Ny kund
Telefon: 08-618 05 05 | Support

  Kundernas recensioner av våra glasögon

412 recensioner
Veles
purple/patterned

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Färgen är missvisande
Jag beställde denna bågen i tron att den skulle vara en livlig lila, men när jag fick hem den så var den mer åt plommon hållet och var nästan lika mörk som mina gamla svarta bågar. Jag skickade tillbaka den eftersom den inte levde upp till mina förväntningar. I övrigt är det en väldigt snygg och bekväm båge men färgen på hemsida stämmer inte överens med produkten. Tillägger att jag använde tre olika medier att surfa och se bågen i (laptop, iPad och iphone), så det går inte att säga att det var skärmens fel att färgen var ljusare.

Recensent: Jennifer
Insänd den 2016-03-24

Spara denna recension bland favoriter:
Piura
red/transparent

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Riktigt snygg!
Jaga väldigt nöjd med denna bågen. Snygg färg och form, den poppar verkligen mot ljus hy.

Recensent: Jennifer
Insänd den 2016-03-24

Spara denna recension bland favoriter:
Wellington
silver/black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Wellington
Mycket prisvärt glasögon. Tog 50% blåa perfekt nu på våren när solen ligger så lågt.

Jag är jättenöjd.

P.S Fick dom hem i brevlådan.

Recensent: E.M.A
Insänd den 2016-03-19

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gun

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Klart bra glas
Köpt mina första Netlen glasögon, kommer garanterat köpa fler. Jag läser mycket och ville ha bra läsglas för sommaren bokmangling. Hittade Glendale och valde gröna pilotglas med styrka +3.5.
Dom är nästan perfekta! Glasen och slipningen är kanon och färgen blev bra för ändamålet.
Bågen verkar solid och stabil om än något tung.
Om man ser till priset så är det inget annat än ett fynd!
Varför köpa skräp på macken när Netlens finns?

Recensent: JTS
Insänd den 2016-03-18

Spara denna recension bland favoriter:
Goulbourn
silver/black

Prisvärdhet:7 of 9 Stars! 7/9
Bekvämlighet:4 of 9 Stars! 4/9
Synskärpa:7 of 9 Stars! 7/9

Goulbourn
Helt okej båge för pengarna. Super lätta att bära!
Känns däremot lite klen i konstruktionen och bågen vill gärna vrida sig så svårt att få den sitta rakt hela tiden.
Mitt tips.... köp en annan båge!

Recensent: Kristian
Insänd den 2016-03-17

Spara denna recension bland favoriter:
Capuno
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Mycket Nöjd
Hejsan.
Jag är extremt nöjd med mina glasögon, om jag ska vara helt ärligt så har jag ALDRIG tidigare varit så här nöjd med några glasögon i mitt liv. Funktionen där man kan prova glasögonen online var till stor hjälp, önskar att jag kommit på det här tidigare.
Har aldrig passat så här bra i ett par glasögon :)
Tack.

Recensent: Tobias Knutsson
Insänd den 2016-03-17

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
grey

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Jättebekväma glasögon
Väldigt bekväma glasögon som är väldigt lätta och därför knappt känns av alls. De syns knappt alls heller. Har haft ett annat par båglösa glasögon förut men dessa är mycket bättre då de har en fjärmande effekt på skalmarna vilket gör att de sitter kvar oavsett vad man gör. Förut tyckte jag inte om att ha glasögon när jag bara var hemma och vilade då jag ständigt var orolig om de skulle ramla av, men dessa har jag på mig hela tiden. Absolut prisvärda och väldigt sköna att ha på sig.

Recensent: A
Insänd den 2016-03-12

Spara denna recension bland favoriter:
Topeka
transparent/grey

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Snygga och prisvärda
Köpte dessa för några månader sedan mest som ett experiment då jag tidigare bara haft båglösa glasögon. Jag var lite orolig att jag skulle försvinna bakom dem, men de sitter jättesnyggt. Just att de är lite transparanta i bågarna tror jag gör mycket, då jag har väldigt ljusa färger och ett par glasögon med en distinkt färg antagligen skulle bli en väldigt markant brytning mot mitt ansikte. De är ganska tunga och glider därför lätt ner på näsan vilket inte är så bra men de är ändå klart prisvärda då de är såpass snygga till ett så lågt pris.

Recensent: A
Insänd den 2016-03-12

Spara denna recension bland favoriter:
Albury
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Toppen!
Beställde dessa som slipade solglasögon, är helt perfekta!
Snabb leverans och fantastiskt prisvärda!
Toppbetyg! **********

Recensent: Petra
Insänd den 2016-03-12

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gun

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Bra solglasögon
Snygga och prisvärda glasögon,lätt att beställa, snabb leverans kommer beställa mera. Jättenöjd

Recensent: Anne
Insänd den 2016-03-10

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Enkelt smidigt och billigt :)
Är supernöjd med allt. Bågen ser ut som på bilden och styrkan stämmer överens med mitt recept.
Leveranstiden, lite längre än andra. Men väl värt att vänta på.

Recensent: Therese Nilsson
Insänd den 2016-03-10

Spara denna recension bland favoriter:
Nador
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Märkligt bra!
Jag beställde dessa glasögon lite på chans när jag hade repat mitt gamla par och behövde nya snabbt. Nu har jag haft dom i några veckor och också haft möjlighet att jämföra med datorglasögon som jobbet bekostade och resultatet är märkligt bra. Jag ser lika bra i dessa glasögon som de som jobbet betalade för 2500 (exklusive moms men med synundersökning). Om något så passar glasögonen från Netlens bättre och är tunnare. Lika bra att beställa ett par solglasögon också när resultatet är så här bra!

Recensent: Patrik
Insänd den 2016-03-08

Spara denna recension bland favoriter:
Recife
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Lättaste bland lätta
En snygg båge som framhäver ansiktets form, sitter bekvämt och väger så lite så den i stort sett inte känns. Att sedan Netlens vet vad service, kundvärde och nöjdhet innebär gör saken inte sämre.0

Recensent: Stefan Olofsson
Insänd den 2016-03-07

Spara denna recension bland favoriter:
Cremona
pink/black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Mycket nöjd!
Den här bågen var fantastiskt snygg och bekväm. Jag valde ett par rosa och ett par koppar med fotokromatiskt glas. Supernöjd med båda! Jag har tidigare handlat på Netlens och blivit nöjd och så även denna gång. Snygga bågar, bra priser utan avkall på kvalitet och proffsigt bemötande när man har frågor om något - dessutom snabba leveranser.

Recensent: Susanne Ström
Insänd den 2016-03-05

Spara denna recension bland favoriter:
York
blue/white

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Bästa Vän
En mycket bra produkt, hög kvalitet och ett bra pris. Med YORK ser jag bättre och är gladare.

Jag rekommenderar denna produkt till alla. Prova det och du!

För mig, Netlens är bästa vän!

Recensent: mihaela
Insänd den 2016-03-03

Spara denna recension bland favoriter:
Cary
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Riktigt stabilt köp
Letade runt i dagar efter ett par glasögon som dessa. Helt runda glasögon var svårare att få tag på än vad jag trodde. Men på netlens fanns precis vad jag ville ha. Ett par stilrena runda glasögon.
Jag hade varit lite nervös eftersom detta var mina första glasögon men idag bär jag dem med stolthet.

Hela köpet gick smidigt. Leveranstiden var som lovats, glösögonen sitter som de ska, bra kundbemötande på email och snygga glasögon.

/ mycket nöjd glasögonorm

Recensent: lucas love
Insänd den 2016-03-03

Spara denna recension bland favoriter:
Newcastle
brown

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Fina glasögon till ett bra pris!
Jag köpte två par glasögon och är väldigt nöjd med dem båda. De är fina, har bra skärpa och det var väldigt smidigt att köpa dem. Leveranstiden var rimlig, tre dagar på det ena paret och 1,5 vecka på det andra.
Bågarna var av bra kvalitet och isättningen av glasen snyggt utfört med tanke på mina höga styrkor.
Jag kommer att handla på netlens igen när det blir dags för nya glasögon

Recensent:
Insänd den 2016-03-03

Spara denna recension bland favoriter:
Camiri
gun/black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Fina glasögon till ett bra pris!
Jag köpte två par glasögon och är väldigt nöjd med dem båda. De är fina, har bra skärpa och det var väldigt smidigt att köpa dem. Leveranstiden var rimlig, tre dagar på det ena paret och 1,5 vecka på det andra.
Bågarna var av bra kvalitet och isättningen av glasen snyggt utfört med tanke på mina höga styrkor.
Jag kommer att handla på netlens igen när det blir dags för nya glasögon.

Recensent:
Insänd den 2016-03-03

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Prisvärda coola bågar
Köpte färgen guld. Fick snabbt mina glasögon och de sitter jättebra och är coola. Är jättenöjd!

Recensent: Alexandra
Insänd den 2016-02-26

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Mackay
Behöver du glasögon som jag? Men inte vill bära?
Testa Mackay! Bästa alternativet!
Lätt, bekväm, perfekt syn! och nästan osynlig.

Recensent: Yvonne
Insänd den 2016-02-25

Spara denna recension bland favoriter:

Sida 3 av 20

Föregående
linser på nätet
Nästa
    
Netlens Scandinavia AB
Minervavägen 28
191 50 Sollentuna

 Tel: 08-618 05 05