linser på nätet
Linsrecensioner 3300+
Glasögonrecensioner 450+
Välkommen Logga in | Ny kund
Telefon: 08-618 05 05 | Support

  Kundernas recensioner av våra glasögon

413 recensioner
Stanley
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Solglasögon
Solen har inte varit framme så det är svårt att bedöma dom.
Men provat dom har jag gjort och de sitter bra på.

Recensent: Christer Knutsson
Insänd den 2016-02-18

Spara denna recension bland favoriter:
Lancy
red

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Nöjd Lancy-kund
Sköna bågar dock lite långa skalmar för mig men fixar till en bockning hos någon butiks-optiker. För övrigt helnöjd! :)
Billigt och snabb leverans.

Recensent: Karin Johansson
Insänd den 2016-02-18

Spara denna recension bland favoriter:
Nador
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Supernöjd!!
Jag är superböjd ned mina nya glasögon! Bra pris och bra passform. Enkelt och behändigt att beställa via webben. Jag tvekar inte att rekommenderar Netlens vidare till vänner och bekanta.

Recensent: Petra Holmbäck
Insänd den 2016-02-18

Spara denna recension bland favoriter:
Telawi
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

kanon bra och sköna glass ögon!!
var lite orolig över att beställa ett par glassögon men har blivit glatt överraskad över kvaliteten och hur snygga och sköna dom var.. är verkligen glad över mitt köp!!!

Recensent: Patrik
Insänd den 2016-02-11

Spara denna recension bland favoriter:
Cary
silver

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Clary,min nya båge!
Jag har burit glas i hela mitt liv och med Clary känner jag mig för en gångs skull nöjd!!!
Bra passform,lätt.Sitter bra! Klart bra köp!

Recensent: EvaMagnusson
Insänd den 2016-01-30

Spara denna recension bland favoriter:
Norwich
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Supernöjd! Tack Netlens!
Fick hem dem i tid och är jättenöjd! Bekväma och sitter bra! Mycket bra och snygga glasögon för ett lågt pris. Väldigt lätta och känns knappt att man har dem på. :D

Recensent: Fontanilla
Insänd den 2016-01-28

Spara denna recension bland favoriter:
Palmdale
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Lätta och snygga
Mycket nöjd, blev otroligt billiga med rabbatkod. Kommer absolut beställa igen från Netlens.

Recensent: Maggan
Insänd den 2016-01-21

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
silver

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Mackay
Köpte ett par Mackay glasögon och jag är mycket nöjd. Har haft liknande glasögon tidigare så jag visste vad jag ville ha. Fick en prisuppgift från min vanliga optiker och den var inte ens i närheten av det pris som jag fick betala här. Med tanke på pris och kvalité så blir mitt betyg högsta möjliga.

Recensent: Ulf
Insänd den 2016-01-21

Spara denna recension bland favoriter:
Rockingham
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Köp av Rockingham
Beställde glasögon online för första gången och är glatt överaskad, var lite fundersam över om kvalitén men glasögonen var felfria med perfekt slipning!
Modellen Rockingham som jag köpte överensstämde med beskrivningen och leveranstiden var 14 dagar trots några röda dagar efter beställning.
Rekommenderas starkt!

Recensent: Robert Eriksson
Insänd den 2016-01-21

Spara denna recension bland favoriter:
Cremona
copper/brown

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Köpte glasögon via nätet, mycket nöjd
Testade att köpa glasögon via nätet. Hade först testat synen hos en optiker så att värdena var nya och riktiga. Det var lätt att fylla i alla uppgifter som krävdes (är närsynt). Har ett par liknande glasögon hemma så att jag kunde mäta och jämföra skalmlängd etc.
Glasögonen som kom hem var jättefina och man ser ingen skillnad på dem och dyra som köpts hos optiker. Kommer garanterat att köpa från Netlens nästa gång också.

Recensent: Helena
Insänd den 2016-01-13

Spara denna recension bland favoriter:
Cary
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Cary glasögon
Jag fick hem mina runda Cary glasögon i slutet av förra veckan och jag måste säga att jag är mycket nöjd. Både med skärpan, designen och kvalitén.
Bågarna är mycket snygga och precis sådana som jag ville ha. Jag hade tittat på en liknande båge hos min optiker som kostade 2000 kr, sen skulle priset för glas tillkomma med ca 1500 kr. Men så hittade jag netlens och dessa bågar med ett totalpris på 499! Bågen är mycket snyggare än den i butik och glasen är jättebra.
Jag kunde inte bli mer nöjd. Även min make tycker att det är de snyggaste bågar jag haft.
Kommer absolut handla från netlens igen.

Recensent: Rebeka
Insänd den 2016-01-12

Spara denna recension bland favoriter:
Florence
black/turquoise

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Positivt överraskad!
Väldigt sköna och snygga glasögon som passade mig perfekt! Då jag slarvat bort mina gamla så var jag i snabbt behov av nya och helst så billigt som möjligt :-) Kommer definitivt att beställa härifrån igen.

Recensent: Anette
Insänd den 2016-01-12

Spara denna recension bland favoriter:
Drammen
silver

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Mycket prisvärt!
Med dessa priser på glasögon kan man byta oftare. Snabb leverans och med glasögonfodral, putsduk samt 1par extra näs-sadlar i paketet så blir det inte bättre. Har beställt glasögon tidigare hos Netlens och var lika nöjd den gången. Det får nog bli ett par till.

Recensent: Thomas
Insänd den 2016-01-05

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
gold

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Sköna glasögon
Det dåliga:
Glasögonfodralet kunde varit bättre. Idag ett enkelt plastfodral utan repskydd.
Trots man är mycket försiktig är bågarna ömtåliga och böjer sig lätt.
Jag rekommenderar att köpa det billigaste alternativet av dessa glasögon (dvs utan progressiva och solglas etc) så man kan byta ofta.

Det bra:
Glasögonen är superlätta.
Som nya satt dem perfekt.
Billiga om man inte köper till det extra.

Trots det dåliga kommer jag att forsätta köpa dessa.

Recensent: Michael Klinteberg
Insänd den 2015-12-18

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Glendale slipade solglasögon
Ett utomordentligt val - överlägset det mesta på både fina gatan och på nätet.

Recensent: Per Nyman
Insänd den 2015-12-17

Spara denna recension bland favoriter:
Norwich
gun

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Snygga och lätta glasögon
Snygga och lätta, känns knappt att man har dem på sig. Sticker inte direkt ut så är väl inget för den lite mer vågade. Relativt små på höjden, så har du haft större innan kan det innan du vant dig vid dem kännas som om det är lätt att titta utanför glaset när du tittar nedåt.

Recensent: Sara
Insänd den 2015-12-17

Spara denna recension bland favoriter:
Cary
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Cary runda glasögon
Har alltid velat ha runda glasögon som alternativ. Trots att mitt högra öga har relativt starkt nedsatt syn blev glasögon lätta tack vare att glasen alltid är förtunnade. Kvalitetskänslan i förhållande till priset är mycket hög. Är med andra ord mycket nöjd.

Recensent: Johannes
Insänd den 2015-12-15

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Supernöjd!
Helt klart över förväntan! Jag är jättenöjd med mitt köp!

Recensent: Cecilia
Insänd den 2015-11-15

Spara denna recension bland favoriter:
Bendigo
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Lätta glasögon
Köpte Bendigo bågar pga att de var lätta 10 gr. 50% grå infärgning för kontrastens skull.
Snabb leverans. Mycket nöjd.
Skall prova progressiva nästa gång.

Recensent: Per Schack
Insänd den 2015-11-12

Spara denna recension bland favoriter:
Davos
silver

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Strålande utsikter !
Mycket fina och prisvärda glasögon !
Köpte som läsglas. Mycket smidiga och aldrig i vägen !
Netlens ger bra service när jag ställt frågor också !
Här kommer jag handla igen !

Recensent: C
Insänd den 2015-10-29

Spara denna recension bland favoriter:

Sida 4 av 20

Föregående
linser på nätet
Nästa
    
Netlens Scandinavia AB
Minervavägen 28
191 50 Sollentuna

 Tel: 08-618 05 05