VälkommenLogga in | Ny kund
Telefon: 08-618 05 05 | Support
linser på nätet
Favoriter

  Kundernas recensioner av våra glasögon

352 recensioner
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Glendale slipade solglasögon
Ett utomordentligt val - överlägset det mesta på både fina gatan och på nätet.

Recensent: Per Nyman
Insänd den 2015-12-17

Spara denna recension bland favoriter:
Norwich
gun

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Snygga och lätta glasögon
Snygga och lätta, känns knappt att man har dem på sig. Sticker inte direkt ut så är väl inget för den lite mer vågade. Relativt små på höjden, så har du haft större innan kan det innan du vant dig vid dem kännas som om det är lätt att titta utanför glaset när du tittar nedåt.

Recensent: Sara
Insänd den 2015-12-17

Spara denna recension bland favoriter:
Cary
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Cary runda glasögon
Har alltid velat ha runda glasögon som alternativ. Trots att mitt högra öga har relativt starkt nedsatt syn blev glasögon lätta tack vare att glasen alltid är förtunnade. Kvalitetskänslan i förhållande till priset är mycket hög. Är med andra ord mycket nöjd.

Recensent: Johannes
Insänd den 2015-12-15

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Supernöjd!
Helt klart över förväntan! Jag är jättenöjd med mitt köp!

Recensent: Cecilia
Insänd den 2015-11-15

Spara denna recension bland favoriter:
Bendigo
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Lätta glasögon
Köpte Bendigo bågar pga att de var lätta 10 gr. 50% grå infärgning för kontrastens skull.
Snabb leverans. Mycket nöjd.
Skall prova progressiva nästa gång.

Recensent: Per Schack
Insänd den 2015-11-12

Spara denna recension bland favoriter:
Davos
silver

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Strålande utsikter !
Mycket fina och prisvärda glasögon !
Köpte som läsglas. Mycket smidiga och aldrig i vägen !
Netlens ger bra service när jag ställt frågor också !
Här kommer jag handla igen !

Recensent: C
Insänd den 2015-10-29

Spara denna recension bland favoriter:
Davos
gun

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Strålande utsikter !
Mycket fina och prisvärda glasögon !
Köpte som läsglas. Mycket smidiga och aldrig i vägen !
Netlens ger bra service när jag ställt frågor också !
Här kommer jag handla igen !

Recensent: C
Insänd den 2015-10-29

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
grey

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Strålande utsikter !
Mycket fina och prisvärda glasögon !
Köpte progressiva och fotokromatiska med grå glas. Glasen får automatiskt en fin gråsvart färg när solljuset ligger på, skönt att gömma sig bakom då :) !
Netlens ger bra service när jag haft frågor !
Här kommer jag handla igen !

Recensent: C
Insänd den 2015-10-29

Spara denna recension bland favoriter:
Cary
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Terminalglasögon
Mycket bekväm och gedigen kvalitet, fjädringen är smidig. Fungerar bra om man sitter med den bärbara i knäet eller fast skärm på nära avstånd, gärna nästan direkt efter tangentbordet. Snabb leverans och korrespondens.

Recensent: Marjukka
Insänd den 2015-10-27

Spara denna recension bland favoriter:
Florence
dark-blue/blue

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

glasögon florence
jag är så nöjd med mina nya glasögon.Dom sitter perfekt o det är bra glas i dom och det bästa är priset för då har jag råd att beställa flera olika som jag kan byta med.

Recensent: inger mikaelsson
Insänd den 2015-10-15

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
blue

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Lätta!!!!
Otroligt lätta, osynliga - de smälter in så det knappt syns att man har glasögon på. Lite känns de på näsroten men det kanske är mest en vanesak.

Recensent: Viveka Brinck
Insänd den 2015-10-08

Spara denna recension bland favoriter:
Salinas
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Snabb och hög kvalitet
Köpte min första glasögon från Netlens. Jag är jätte njöd med glasögon och snabb leverans.

Good job guys

Recensent: Vijay Gupta
Insänd den 2015-10-08

Spara denna recension bland favoriter:
Braga
burgundy/mottled

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Mycket behagliga solglas
Grå 85% var mycket behagligt för ögonen. Braga var en lite smalare båge än vad jag hade fått intryck av, men snygg ändå.

Recensent: Anki
Insänd den 2015-10-08

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Super nöjd!
Super snygga och sköna glasögon till galet bra pris. Nu har man möjlighet att alltid ha snygga och moderna glasögon utan att det kostar en förmögenhet.

Recensent: Marie
Insänd den 2015-10-06

Spara denna recension bland favoriter:
Stanley
black

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:6 of 9 Stars! 6/9

Glasögon
Glasögonen är bekväma att bära. Däremot kanske de är lite för små för progressiva glas. Jag ser lite sämre på håll på ena, (det högra,) ögat. Varför det är så på just dessa glasögon vet jag inte

Recensent: Tage Forsgren
Insänd den 2015-10-02

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:0 of 9 Stars! 0/9

Glendale guld
enkel sida att beställa ifrån, snabb leverans och varan var bättre än jag väntade mig!

Recensent: Joanna Bonis
Insänd den 2015-10-01

Spara denna recension bland favoriter:
Norwich
gun

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Väldigt bra att kunna få färgade glas från Netlens
Bekväma och behändiga bågar, som sitter bra redan från början. Rimlig leveranstid. Mycket bra pris. Jag lider av glaukom och andra ögonproblem, och jag uppskattade verkligen att kunna få svagt eller måttligt färgade glas (gula i mitt fall) utan extra kostnad.

Recensent: Ronnie Wirestam
Insänd den 2015-09-25

Spara denna recension bland favoriter:
Farsund
dark-red/purple

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Farsund
Köpte första gången glasögon på så sätt.Jag är jättenöjd med både kvalitet och leverans. Det var förvånansvärt bra. Kan starkt rekommendera

Recensent: Jasna
Insänd den 2015-09-25

Spara denna recension bland favoriter:
Tartus
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Tartus
Mycket fina och bra passform på dessa glasögon till detta oslagbara pris.
Nästa par glasögon blir naturligtvis från Netlens.

Recensent: Leif Lindmark
Insänd den 2015-09-23

Spara denna recension bland favoriter:
Capuno
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Helnöjd
Allt blev så bra som jag hoppades. Ser bra, sitter bra och fick hjälp med mina frågor.

Recensent: Berit
Insänd den 2015-09-21

Spara denna recension bland favoriter:

Sida 4 av 17

Föregående
linser på nätet
Nästa
    
 
Netlens Scandinavia AB
Minervavägen 28
191 50 Sollentuna
 

 Tel: 08-618 05 05