Kundernas recensioner av våra glasögon

265 recensioner
Stanley
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Bra glasögon!! Bra pris!!
Bra glasögon för det låga priset. Bilden på er sida ljuger lite trodde glasögonen skulle vara större. Men annars helnöjd. Bra glasögon till ett bra pris. Klart finns det bättre glasögon men inte till det låga priset.

Recensent: Christer
Insänd den 2015-07-02

Spara denna recension bland favoriter:
Miramar
black

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:7 of 9 Stars! 7/9

Toppen!
Kanonbra service, supernöjd med glasögonen. snygg modell som sitterbra. Mycket prisvärt.
Progresiva, kan ha på glasögonen jämt.

Recensent: Maria Isaksson
Insänd den 2015-07-02

Spara denna recension bland favoriter:
Bendigo
gun

Prisvärdhet:6 of 9 Stars! 6/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:5 of 9 Stars! 5/9

Mina nya Bendigo-bågar
Tyvärr kan jag inte ge full pott stjärnor eftersom jag upplever att synskärpan inte är alldeles rätt på ena ögat. Glasögonen är oerhört lätta och bekväma, men båda de små skruvarna i skalmen har lossat lite vilket gjort att bågen blev lite instabil, därav inte mer än sju stjärnor. Tur nog hade jag miniskruvmejsel hemma, men det hade annars varit bra om en enkel sådan ingick i köpet.

Recensent: Marie
Insänd den 2015-06-22

Spara denna recension bland favoriter:
Miramar
black

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Bra produkt till bra pris
Ville ha en bra produkt till billigt pris och det var precis vad jag fick :)
Sitter som de ska, solglasen ger ett skönt ljus.
Finns absolut inget att klaga på

Recensent: Andreas
Insänd den 2015-06-18

Spara denna recension bland favoriter:
Miramar
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Snygga solglasögon med styrka
Snygga solglasögon med styrka och till ett fantastiskt pris.

Recensent: Krister Gustafsson
Insänd den 2015-06-18

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gun

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:7 of 9 Stars! 7/9

Otroligt prisvärda
Glasögonen är snygga, bekväma och känns som en bra kvalité för pengarna.
Jag ska ärligt erkänna att jag trodde att de skulle kännas slappa och lite rangliga som billigare bågar ibland kan vara. Men jag är positivt överraskad!
Självklart ser man att de inte är 4000kr bågar, men man ser verkligen inte att de ligger runt 500-lappen. Och det gick snabbt att få dem, bara bra egenskaper! Jag är helnöjd!

Recensent: Jenny
Insänd den 2015-06-18

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
silver

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Mycket bra produkt till lågt pris
Var tveksam vid köpet när det var så billigt , men det visade sig att det var ett mycket bra köp som slår alla förväntningar.

Recensent: Björn
Insänd den 2015-06-18

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Bra kvalitet till lågt pris!
Bra kvalitet till lågt pris. Fin synskärpa. Något platta glas men fin toning på solglasen.

Recensent: Peter Islander
Insänd den 2015-06-14

Spara denna recension bland favoriter:
Sao Paulo
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Första köpet
Första glasögon köpet över nätet fungerade överraskande bra, det stora utbudet gjorde mej först en aning anbevalent men tillslut föll beslutet på en båge som verkade både stabil,sportig och snygg.
Jag fick dom idag så framtiden får utvisa om valet blev rätt men priset är ca 1/3 del av vad optiker kedjorna bejär så jag beställer ett till par om jag ej blir nöjd med dessa.

Recensent: Anders Bertilsson
Insänd den 2015-06-13

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
grey

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Lätta och prisvärda
Köpte dessa till jobbet och de känns inte att man har dem på sig

Recensent: Fredrik
Insänd den 2015-06-12

Spara denna recension bland favoriter:
Santos
brown/mottled

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

solglasögon
beställde solglasögon i min egen styrka. Snabb leverans och kanonpris. Kan det bli bättre.

Recensent: Ann
Insänd den 2015-06-12

Spara denna recension bland favoriter:
Funchal
silver/purple

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Billiga och fina solglasögon
Beställde för första gången ett par solglasögon med min styrka.
Är mer än nöjd med dem och kommer ha mycket användning av dem
under sommarn. Prisvärt, stort utval och ganska snabb leverans också.
Kan lätt rekommendera till andra!

Recensent: Anna-Maria Määttä
Insänd den 2015-06-11

Spara denna recension bland favoriter:
Palmdale
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Bra köp
Lätta trevliga glasögon som satt perfekt från första stund. Mycket bra synskärpa, fullt jämförbar med mångdubbelt så dyra glasögon.

Recensent: Roger
Insänd den 2015-06-04

Spara denna recension bland favoriter:
Santos
brown/mottled

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Billigt, snabbt, smidigt.
Är jättenöjd, fick ett par slipade solglasögon för en tredjedel av priset en annan glasögonbutik. Låg i brevlådan inom 10 dagar.
Glasögonen känns kvalitetsmässigt bra. Dom känns starka och sitter bekvämt. Dessutom snygga.

Recensent: Jonas
Insänd den 2015-06-04

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
grey

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Riktigt bra!
Det kan vara svårt att välja glasögon via nätet, Mackay är fantastiskt skön/bekväm, trycker eller irriterar aldrig. Har du känslig näsrot (ny med glasögon) eller tycker om att slappa i soffan (ligga mot bågen ibland) så är dessa perfekt. Jag är inne på tredje paret nu. Nackdelen är att den mjuka bågen inte lämpar sig för hörselkåpor/hjälmar, det fungerar i och för sig det också men är exempelvis inte praktiskt i vare sig militär eller polisiär övning. Mys-/kontorsbrillor är vad det är. Mina första Mackays är silvriga, dessa upplever jag väldigt feminima (vill inte). Mina svarta och gråa är jag nöjd med (unisex vill jag påstå). Glas/hållbarhet har jag inga anmärkningar på, samma som vilken dyr optiker som helst bedömer jag. Prisvärda så in åt helskotta!

Recensent: Niklas
Insänd den 2015-06-02

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gun

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Fantastiskt snygga och bekväma!
Beställde dessa glasögon i en hast då min son lyckades ha sönder mina gamla glasögon av misstag. Först och främst blev jag nästan chockad över det låga priset och när glasögonen sedan kom så kunde jag inte ha blivit mer nöjd! Supersnygga, sitter perfekt och dessutom väldigt brett och bra synfält! Grymma brillor som jag verkligen är helnöjd med och sonen tycker dessutom jag ser yngre ut i dem! :)

Recensent: Camilla Hasselvret
Insänd den 2015-05-30

Spara denna recension bland favoriter:
Santos
brown/mottled

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:6 of 9 Stars! 6/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Snygga att se på och med!
Snygga glasögon, skönt att kunna se bra även i solen

Recensent: Katarina
Insänd den 2015-05-29

Spara denna recension bland favoriter:
Palmdale
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Helnöjd
Blev glatt överraskad av Palmdale, lätta och satt perfekt. Mycket bra synskärpa, bättre än de flesta jag köpt hos andra optiker. Dessutom till halva priset och knappt det.
Kommer säkert att köpa fler par glasögon av Er

Recensent: Roger
Insänd den 2015-05-29

Spara denna recension bland favoriter:
Newcastle
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:6 of 9 Stars! 6/9
Synskärpa:7 of 9 Stars! 7/9

Glasögon till start på sommardagen
Jag köpte ett par Newcastle solglasögon med styrka för att ha som start på en bra sommardag. Nu kan jag vänta längre och låta ögonen vila innan jag sätter i linserna. Glasögonen funkar perfekt för morgonkaffet på balkongen eller att ligga ute och läsa bok som start på en solig dag.

Snabb leverans, jag är nöjd.

Recensent: Viktor
Insänd den 2015-05-29

Spara denna recension bland favoriter:
Santos
brown/mottled

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:5 of 9 Stars! 5/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Supersnygga solglasögon!
Att få ha ett par solglasögon som är snygga och ändå se vad som händer!
Super bra!

Recensent: Katarina
Insänd den 2015-05-27

Spara denna recension bland favoriter:

Sida 4 av 13

Föregående
linser på nätet
Nästa
    
 
 

 Tel: Telefon: 08-618 05 05 |