Kundernas recensioner av våra glasögon

265 recensioner
Bendigo
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Varför använda någon annan fysisk optikbutik eller internetföretag över huvudtaget ?
Hejsan allihopa !

Jag fick för ett tag sedan levererat ett par båglösa glasögon med titan skalmar. Kvalitén på produkten upplever jag som minst lika bra och jag är inte i behov av några märkesbågar. Dessa glasögon fick jag till en tiondel av priset som jag skulle ha fått betala i en välrenommerad optikerbutik ! Motsvarande glasögon hos ett annat internetföretag gick på ca trippla priset.

Mina nästa par glasögon kommer jag definitivt att köpa hos Netlens.se och kommer dessutom rekommendera Netlens.se för mina vänner.

Recensent: Tuomas
Insänd den 2015-09-09

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Tidslösa solglasglasögon
Perfekta solglasögon som borde vara ett måste i allas handväska. Glasögonen som motsvarar klädernas basplagg. Utöver det tidslöda utseendet så är de dessutom väldigt bekväma och prisvärda!

Recensent: Ulrika Ljung
Insänd den 2015-09-03

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Glendale
Mycket prisvärda, snygga och bekväma glasögon. Dock något känsliga för att bli deformerade, men det är ju alla metallbågade glasögon i jämförelse med plast.
Jag är helt nöjd med produkten.
Leveranstid och fraktkostnad var helt OK.

Recensent: Bengt Sternå
Insänd den 2015-09-03

Spara denna recension bland favoriter:
Nador
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Toppen, tveka inte
Nu har jag använd glasögonen under en vecka. Den är mycket prisvärd, snygg och bekväm. Kvalitet på både bågar och glas är mycket bra. Jag är jätte nöjd med min glas ögon, och ska rekommendera Netlens till andra. Tveka inte.

Recensent: Jawi/47
Insänd den 2015-08-20

Spara denna recension bland favoriter:
Capuno
dark-blue/blue

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Mycket bra kvalitet och lågt pris
Lite lång leverans tid men med tanke på priset och den kvaliten , extremt prisvärt och smidigt /

Recensent: Joakim Allgefält
Insänd den 2015-08-11

Spara denna recension bland favoriter:
Albury
brown

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Snygga och prisvärda
Bra färg! Väldigt nöjd. Bågen ören gnutta sne. Men det är knappt märkbart och för det priset så tycker jag inte det är farligt alls. Jag är mycket nöjd!

Recensent: Märta
Insänd den 2015-07-30

Spara denna recension bland favoriter:
Albury
brown

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:5 of 9 Stars! 5/9

Jättesnygga
tyvärr hade jag valt fel styrka men fick snabbt och enkelt byta. Supersnygga som solglasögon!

Recensent: Jennie
Insänd den 2015-07-23

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Förvånad!
Mina gamla brillor började bli repiga och jag fick brådis att skaffa nya. Kollade på Nätet och hittade Netlens. Chansade och beställde och pröjsade, eftersom det dessutom var snabb leverans.
Nu har brillorna kommit och de sitter bra, med bra skärpa och är dessutom retrosnygga, som min 25-åriga son uttryckte det.
Jag är förvända att man kan gå och spröjsar många tusen, när man kan få så bra brillor så billigt, och dessutom snabbt!

Recensent: Nisse Berglund
Insänd den 2015-07-23

Spara denna recension bland favoriter:
Albury
brown

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Mycket bra nöjdgaranti.
Jag råkade missa det avsnittet som visade synskärpa. Det blev en förväxling mellan - och + på skärpan. Allt löstes på ett MYCKET positivt sätt som jag tackar extra mycket för.

Recensent: Kent Samuelsson
Insänd den 2015-07-06

Spara denna recension bland favoriter:
Stanley
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Bra glasögon!! Bra pris!!
Bra glasögon för det låga priset. Bilden på er sida ljuger lite trodde glasögonen skulle vara större. Men annars helnöjd. Bra glasögon till ett bra pris. Klart finns det bättre glasögon men inte till det låga priset.

Recensent: Christer
Insänd den 2015-07-02

Spara denna recension bland favoriter:
Miramar
black

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:7 of 9 Stars! 7/9

Toppen!
Kanonbra service, supernöjd med glasögonen. snygg modell som sitterbra. Mycket prisvärt.
Progresiva, kan ha på glasögonen jämt.

Recensent: Maria Isaksson
Insänd den 2015-07-02

Spara denna recension bland favoriter:
Bendigo
gun

Prisvärdhet:6 of 9 Stars! 6/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:5 of 9 Stars! 5/9

Mina nya Bendigo-bågar
Tyvärr kan jag inte ge full pott stjärnor eftersom jag upplever att synskärpan inte är alldeles rätt på ena ögat. Glasögonen är oerhört lätta och bekväma, men båda de små skruvarna i skalmen har lossat lite vilket gjort att bågen blev lite instabil, därav inte mer än sju stjärnor. Tur nog hade jag miniskruvmejsel hemma, men det hade annars varit bra om en enkel sådan ingick i köpet.

Recensent: Marie
Insänd den 2015-06-22

Spara denna recension bland favoriter:
Miramar
black

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Bra produkt till bra pris
Ville ha en bra produkt till billigt pris och det var precis vad jag fick :)
Sitter som de ska, solglasen ger ett skönt ljus.
Finns absolut inget att klaga på

Recensent: Andreas
Insänd den 2015-06-18

Spara denna recension bland favoriter:
Miramar
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Snygga solglasögon med styrka
Snygga solglasögon med styrka och till ett fantastiskt pris.

Recensent: Krister Gustafsson
Insänd den 2015-06-18

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gun

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:7 of 9 Stars! 7/9

Otroligt prisvärda
Glasögonen är snygga, bekväma och känns som en bra kvalité för pengarna.
Jag ska ärligt erkänna att jag trodde att de skulle kännas slappa och lite rangliga som billigare bågar ibland kan vara. Men jag är positivt överraskad!
Självklart ser man att de inte är 4000kr bågar, men man ser verkligen inte att de ligger runt 500-lappen. Och det gick snabbt att få dem, bara bra egenskaper! Jag är helnöjd!

Recensent: Jenny
Insänd den 2015-06-18

Spara denna recension bland favoriter:
Como
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Snabb lev, bra rimligt pris!
Har haft glasögon hela livet, Dyrt årskostnad om man sportar och bär glasögon.
Alla vet vad kostnaden för ett par glasögon på lokala optikern är alltså 3 till 4 ggr mer än Netlens.

Det första gången som jag verkligen känner att jag kan byta glasögon och bågar så ofta jag behöver och vill :)

Nu kommer jag att unna mig oftare med nya bågar tack vore Netlens.
För övrigt: bra service och bra leveranstid!

Recensent: Fabian
Insänd den 2015-06-18

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
silver

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Mycket bra produkt till lågt pris
Var tveksam vid köpet när det var så billigt , men det visade sig att det var ett mycket bra köp som slår alla förväntningar.

Recensent: Björn
Insänd den 2015-06-18

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
grey

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Lätta och prisvärda
Köpte dessa till jobbet och de känns inte att man har dem på sig

Recensent: Fredrik
Insänd den 2015-06-12

Spara denna recension bland favoriter:
Cary
gun

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Klassisk stil runda glasögon
Dessa glasögon är klassiska runda glasögon av god kvalitet, till ett bra pris. Efter att ha letat efter just detta på internet hittade jag Cary på Netlens och är mycket nöjd med mitt köp. Finns dessutom i flera färger på bågarna.

Recensent: Julius
Insänd den 2015-06-12

Spara denna recension bland favoriter:
Santos
brown/mottled

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

solglasögon
beställde solglasögon i min egen styrka. Snabb leverans och kanonpris. Kan det bli bättre.

Recensent: Ann
Insänd den 2015-06-12

Spara denna recension bland favoriter:

Sida 4 av 13

Föregående
linser på nätet
Nästa
    
 
 

 Tel: Telefon: 08-618 05 05 |