linser på nätet
Linsrecensioner 3300+
Glasögonrecensioner 450+
Välkommen Logga in | Ny kund
Telefon: 08-618 05 05 | Support

  Kundernas recensioner av våra glasögon

237 recensioner
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Förvånad!
Mina gamla brillor började bli repiga och jag fick brådis att skaffa nya. Kollade på Nätet och hittade Netlens. Chansade och beställde och pröjsade, eftersom det dessutom var snabb leverans.
Nu har brillorna kommit och de sitter bra, med bra skärpa och är dessutom retrosnygga, som min 25-åriga son uttryckte det.
Jag är förvända att man kan gå och spröjsar många tusen, när man kan få så bra brillor så billigt, och dessutom snabbt!

Recensent: Nisse Berglund
Insänd den 2015-07-23

Spara denna recension bland favoriter:
Verona
black

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Verona-glasögon
Dessa glasögon var verkligen prisvärda och klassiskt snygga!
Bra mörkning på glasen, valde grå och 75%. Det enda som inte var bra var längden på skalmarna, alldeles för långa för mig. Det har jag dock fått hjälp med nu av en lokal optiker så nu sitter de som de ska.

Recensent: Angelica
Insänd den 2015-07-07

Spara denna recension bland favoriter:
Albury
brown

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Mycket bra nöjdgaranti.
Jag råkade missa det avsnittet som visade synskärpa. Det blev en förväxling mellan - och + på skärpan. Allt löstes på ett MYCKET positivt sätt som jag tackar extra mycket för.

Recensent: Kent Samuelsson
Insänd den 2015-07-06

Spara denna recension bland favoriter:
Alata
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Alata
Lätt att beställa och smidig leverans. Jag är mycket nöjd med de glasögon, Alata, jag har köpt genom netlens.se Många har kommenterat att de är mycket snygga och blivit förvånade över att priset var så lågt. Jag kommer att köpa genom Netlens igen!

Recensent: Lena
Insänd den 2015-07-02

Spara denna recension bland favoriter:
Verona
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Verona
Måste säga att jag var väldigt tveksam för att beställa från nätet,men jag blev positivt överraskad, mycket nöjd med min beställning.Så nu håller jag på tittar efter ett par till.Tack allihopa.

Recensent: Seyit Ayranci
Insänd den 2015-07-02

Spara denna recension bland favoriter:
Dandee
purple

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Kanonglasögon till en billig peng
Jag är jättnöjd och glad över dessa glasögon. De sitter helt perfekt, är lätta och nätta och jag känner mig inte instängd som jag gör i mina andra glasögon med båge. Färgen är också en extra bonus, jag har lila. Jag har redan fått mycket beröm för dem! Det var också lätt att beställa och snabb leverans. Det kan inte bli enklare och bättre! Jag hoppas på att den blå bågen ska komma in igen för då beställer jag ett par till.

Recensent: Mia
Insänd den 2015-06-25

Spara denna recension bland favoriter:
Como
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Snabb lev, bra rimligt pris!
Har haft glasögon hela livet, Dyrt årskostnad om man sportar och bär glasögon.
Alla vet vad kostnaden för ett par glasögon på lokala optikern är alltså 3 till 4 ggr mer än Netlens.

Det första gången som jag verkligen känner att jag kan byta glasögon och bågar så ofta jag behöver och vill :)

Nu kommer jag att unna mig oftare med nya bågar tack vore Netlens.
För övrigt: bra service och bra leveranstid!

Recensent: Fabian
Insänd den 2015-06-18

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
silver

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Mycket bra produkt till lågt pris
Var tveksam vid köpet när det var så billigt , men det visade sig att det var ett mycket bra köp som slår alla förväntningar.

Recensent: Björn
Insänd den 2015-06-18

Spara denna recension bland favoriter:
Sao Paulo
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Första köpet
Första glasögon köpet över nätet fungerade överraskande bra, det stora utbudet gjorde mej först en aning anbevalent men tillslut föll beslutet på en båge som verkade både stabil,sportig och snygg.
Jag fick dom idag så framtiden får utvisa om valet blev rätt men priset är ca 1/3 del av vad optiker kedjorna bejär så jag beställer ett till par om jag ej blir nöjd med dessa.

Recensent: Anders Bertilsson
Insänd den 2015-06-13

Spara denna recension bland favoriter:
Figari
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Jättenöjd!
Glasögonen satt perfekt och var i bättre kvalité än jag trodde. Riktigt sköna! Känns ju alltid lite riskabelt att köpa glasögon oprovade via en hemsida, men tack vare all information om mått etc så blev det ändå lyckat! Det medföljande fodralet var väldigt plastigt och fult, men med tanke på hur prisvärda glasögonen var så gör det inget. Kommer troligen att handla hos Netlens fler gånger, och har även rekommenderat er till vänner!

Recensent: Lena
Insänd den 2015-06-12

Spara denna recension bland favoriter:
Santos
brown/mottled

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

solglasögon
beställde solglasögon i min egen styrka. Snabb leverans och kanonpris. Kan det bli bättre.

Recensent: Ann
Insänd den 2015-06-12

Spara denna recension bland favoriter:
Woody
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Woody!
Blev mer än glatt överraskad när jag fick hem mina nya glasögon.
Bågen Woody var så tuff, rejäl men ändå lätt och bekväm!
Till detta pris är det fantastiskt, då jag tidigare lagt tusentals kronor på glasögon (i både sämre kvalite, och tråkigare bågar) hos den lokala optikern.
I fortsättningen kommer jag ABSOLUT rekommendera Netlens till alla mina vänner.
Så smidigt, fina glasögon, och snabb leverans!

Recensent: Ulrika
Insänd den 2015-06-05

Spara denna recension bland favoriter:
Santos
brown/mottled

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Billigt, snabbt, smidigt.
Är jättenöjd, fick ett par slipade solglasögon för en tredjedel av priset en annan glasögonbutik. Låg i brevlådan inom 10 dagar.
Glasögonen känns kvalitetsmässigt bra. Dom känns starka och sitter bekvämt. Dessutom snygga.

Recensent: Jonas
Insänd den 2015-06-04

Spara denna recension bland favoriter:
Santos
brown/mottled

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:6 of 9 Stars! 6/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Snygga att se på och med!
Snygga glasögon, skönt att kunna se bra även i solen

Recensent: Katarina
Insänd den 2015-05-29

Spara denna recension bland favoriter:
Santos
brown/mottled

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:5 of 9 Stars! 5/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Supersnygga solglasögon!
Att få ha ett par solglasögon som är snygga och ändå se vad som händer!
Super bra!

Recensent: Katarina
Insänd den 2015-05-27

Spara denna recension bland favoriter:
Patnos
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Sköna
Fem dar från beställning, som gick hyfsat enkelt mha bra vägledning i web-formuläret, kom glasögonen. Till skillnad från mina tidigare, som föll sönder efter 9 månader (från annan leverantör SS) , känns dessa stabila och ligger snällt mot öronmusslan utan minsta skavkänsla. Jag är lätt närsynt så självklart korrigerar glasen det så jag nu även kan se utmärkt på långt håll.

Recensent: Jan
Insänd den 2015-05-26

Spara denna recension bland favoriter:
Albury
brown

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Underbara solglsögon
Jag slutade med linser och behövde därför ett par slipade solglasögon, men som student tillåter inte ekonomin att lägga ut tusentals kronor på slipade solglasögon.
Jag surfade runt och hittade netlens hemsida och blev otroligt förvånad över priserna!
Beställde ett par bryna Albury med 85% färgning med bunt och efter 10 dagar så fanns dom i brevlådan och nu är jag såld på dom!!
Jag kommer aldrig mer lägga ut tusentals kronor på slipade solgalsögon! Och kundservicen är kanonbra och trevliga!

Recensent: Linnéa
Insänd den 2015-05-24

Spara denna recension bland favoriter:
Santos
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Toppenglasögon!
Gömde mina nya på bussen men hade mitt recept kvar som jag fotade med mobilen och e-postade till Netlens samtidigt som jag gjorde min nätbeställning.
Mycket glad att få riktiga glasögon igen. Billiga på stan är billiga av en anledning, dom är kass, man ska ha BRA grejor till rimmigt pris, så man ser bra. Mina nya Santos från Netlens är mitt första köp men definitivt inte mitt sista. Tack för bra produkt och pris.

Recensent: Gregor Bonderud
Insänd den 2015-05-22

Spara denna recension bland favoriter:
Florence
black/turquoise

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

florens
Utmärkta läsglasögon med lång hållbarhet på glaset.... använder mina jämt.... inte bara när jag läser. Det förra paret höll iaf över ett år och då tycker jag att 500 kr är billigt för det man får

Recensent: Karin larsson
Insänd den 2015-05-22

Spara denna recension bland favoriter:
Figari
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Prisvärda glasögon!
Överträffade helt klart mina förväntningar, snygga och väl värda sitt pris!

Recensent: emeli
Insänd den 2015-05-14

Spara denna recension bland favoriter:

Sida 4 av 12

Föregående
linser på nätet
Nästa
    
 
Netlens Scandinavia AB
Minervavägen 28
191 50 Sollentuna
 

 Tel: 08-618 05 05