linser på nätet
Linsrecensioner 3300+
Glasögonrecensioner 450+
Välkommen Logga in | Ny kund
Telefon: 08-618 05 05 | Support

  Kundernas recensioner av våra glasögon

415 recensioner
Mackay
grey

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Strålande utsikter !
Mycket fina och prisvärda glasögon !
Köpte progressiva och fotokromatiska med grå glas. Glasen får automatiskt en fin gråsvart färg när solljuset ligger på, skönt att gömma sig bakom då :) !
Netlens ger bra service när jag haft frågor !
Här kommer jag handla igen !

Recensent: C
Insänd den 2015-10-29

Spara denna recension bland favoriter:
Cary
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Terminalglasögon
Mycket bekväm och gedigen kvalitet, fjädringen är smidig. Fungerar bra om man sitter med den bärbara i knäet eller fast skärm på nära avstånd, gärna nästan direkt efter tangentbordet. Snabb leverans och korrespondens.

Recensent: Marjukka
Insänd den 2015-10-27

Spara denna recension bland favoriter:
Florence
dark-blue/blue

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

glasögon florence
jag är så nöjd med mina nya glasögon.Dom sitter perfekt o det är bra glas i dom och det bästa är priset för då har jag råd att beställa flera olika som jag kan byta med.

Recensent: inger mikaelsson
Insänd den 2015-10-15

Spara denna recension bland favoriter:
Cerritos
dark-blue

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Modechica glasögon
Blev mycket nöjd med dessa mörkblå modechica glasögon.

Passade mig bra då de är nätta och lite smalare i bredd och höjd till ett litet ansikte som jag har:-).

Recensent: Rosis
Insänd den 2015-10-09

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
blue

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Lätta!!!!
Otroligt lätta, osynliga - de smälter in så det knappt syns att man har glasögon på. Lite känns de på näsroten men det kanske är mest en vanesak.

Recensent: Viveka Brinck
Insänd den 2015-10-08

Spara denna recension bland favoriter:
Salinas
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Snabb och hög kvalitet
Köpte min första glasögon från Netlens. Jag är jätte njöd med glasögon och snabb leverans.

Good job guys

Recensent: Vijay Gupta
Insänd den 2015-10-08

Spara denna recension bland favoriter:
Braga
burgundy/mottled

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Mycket behagliga solglas
Grå 85% var mycket behagligt för ögonen. Braga var en lite smalare båge än vad jag hade fått intryck av, men snygg ändå.

Recensent: Anki
Insänd den 2015-10-08

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Super nöjd!
Super snygga och sköna glasögon till galet bra pris. Nu har man möjlighet att alltid ha snygga och moderna glasögon utan att det kostar en förmögenhet.

Recensent: Marie
Insänd den 2015-10-06

Spara denna recension bland favoriter:
Stanley
black

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:6 of 9 Stars! 6/9

Glasögon
Glasögonen är bekväma att bära. Däremot kanske de är lite för små för progressiva glas. Jag ser lite sämre på håll på ena, (det högra,) ögat. Varför det är så på just dessa glasögon vet jag inte

Recensent: Tage Forsgren
Insänd den 2015-10-02

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:0 of 9 Stars! 0/9

Glendale guld
enkel sida att beställa ifrån, snabb leverans och varan var bättre än jag väntade mig!

Recensent: Joanna Bonis
Insänd den 2015-10-01

Spara denna recension bland favoriter:
Norwich
gun

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Väldigt bra att kunna få färgade glas från Netlens
Bekväma och behändiga bågar, som sitter bra redan från början. Rimlig leveranstid. Mycket bra pris. Jag lider av glaukom och andra ögonproblem, och jag uppskattade verkligen att kunna få svagt eller måttligt färgade glas (gula i mitt fall) utan extra kostnad.

Recensent: Ronnie Wirestam
Insänd den 2015-09-25

Spara denna recension bland favoriter:
Farsund
dark-red/purple

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Farsund
Köpte första gången glasögon på så sätt.Jag är jättenöjd med både kvalitet och leverans. Det var förvånansvärt bra. Kan starkt rekommendera

Recensent: Jasna
Insänd den 2015-09-25

Spara denna recension bland favoriter:
Tartus
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Tartus
Mycket fina och bra passform på dessa glasögon till detta oslagbara pris.
Nästa par glasögon blir naturligtvis från Netlens.

Recensent: Leif Lindmark
Insänd den 2015-09-23

Spara denna recension bland favoriter:
Capuno
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Helnöjd
Allt blev så bra som jag hoppades. Ser bra, sitter bra och fick hjälp med mina frågor.

Recensent: Berit
Insänd den 2015-09-21

Spara denna recension bland favoriter:
Santos
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:6 of 9 Stars! 6/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Robusta bågar
Robusta plastbågar. Enkla att själv justera genom att först ha dem i varmt vatten och sen böja. Glaset får lätt fettfläckar men det kan likaväl bero på min matvanor.

Recensent: Jesper
Insänd den 2015-09-17

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Sååå nöjd!!!!
Kanonsköna bågar till otroligt bra pris! Jag är fruktansvärt nöjd!

Recensent: Frida Johansson
Insänd den 2015-09-12

Spara denna recension bland favoriter:
Bendigo
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Varför använda någon annan fysisk optikbutik eller internetföretag över huvudtaget ?
Hejsan allihopa !

Jag fick för ett tag sedan levererat ett par båglösa glasögon med titan skalmar. Kvalitén på produkten upplever jag som minst lika bra och jag är inte i behov av några märkesbågar. Dessa glasögon fick jag till en tiondel av priset som jag skulle ha fått betala i en välrenommerad optikerbutik ! Motsvarande glasögon hos ett annat internetföretag gick på ca trippla priset.

Mina nästa par glasögon kommer jag definitivt att köpa hos Netlens.se och kommer dessutom rekommendera Netlens.se för mina vänner.

Recensent: Tuomas
Insänd den 2015-09-09

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Tidslösa solglasglasögon
Perfekta solglasögon som borde vara ett måste i allas handväska. Glasögonen som motsvarar klädernas basplagg. Utöver det tidslöda utseendet så är de dessutom väldigt bekväma och prisvärda!

Recensent: Ulrika Ljung
Insänd den 2015-09-03

Spara denna recension bland favoriter:
Florence
dark-blue/blue

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Perfekta glasögon i alla lägen!
Absolut mitt bästa köp av glasögon. Köpte dem för de verka bekväma och de är otroligt sköna att bära. Det bästa var att fokus flyttades till glasögonen så det är dem man ser istället för om jag sminkat mig eller inte. Så nu kan jag bara kliva upp på morogonen och ta på de snygga och bekväma glasögonen så är jag klar för en ny dag!

Recensent: Ulrika Ljung
Insänd den 2015-09-03

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Glendale
Mycket prisvärda, snygga och bekväma glasögon. Dock något känsliga för att bli deformerade, men det är ju alla metallbågade glasögon i jämförelse med plast.
Jag är helt nöjd med produkten.
Leveranstid och fraktkostnad var helt OK.

Recensent: Bengt Sternå
Insänd den 2015-09-03

Spara denna recension bland favoriter:

Sida 5 av 20

Föregående
linser på nätet
Nästa
    
Netlens Scandinavia AB
Minervavägen 28
191 50 Sollentuna

 Tel: 08-618 05 05