linser på nätet
Linsrecensioner 3300+
Glasögonrecensioner 450+
Välkommen Logga in | Ny kund
Telefon: 08-618 05 05 | Support

  Kundernas recensioner av våra glasögon

242 recensioner
Figari
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Prisvärda glasögon
Överträffade mina förväntningar, snygga och väl värda sitt pris!

Recensent: Emeli
Insänd den 2015-05-14

Spara denna recension bland favoriter:
Brooklyn
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Supernöjd
Beställde de som solglasögon och är supernöjd med de! Sitter perfekt och så skönt ljus i! Bara +++ från mig!

Recensent: Heléne
Insänd den 2015-05-13

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Mycket nöjd med detta köp!
Snygga glasögon, även fast jag behöver starka glas. Mycket nöjd med guldfärgad båge och mörkaste bruna glaset!

Recensent: Anneli
Insänd den 2015-05-01

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Grymt sköna solglasögon!
Enkelt att skriva in recept för den styrka man vill ha på sin solglasögon och enkelt att lägga beställning. Ringde supporten för att jag råkade beställa fel färg på mina bågar och det var inga som helst problem att ändra, glasögonen sitter perfekt efter en mindre justering men allt kan ju inte passa på en gång. M.a.o. är jag mycket nöjd!

Recensent: Mikael Halén
Insänd den 2015-04-28

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

ser inte ut som en tönt längre när jag kör bil!!
Äntligen har jag också ett par supercoola solglasögon när jag kör bil.
Valde pilotbågen med brunt glas, såå snyggt!

Recensent: Kicki Perström
Insänd den 2015-04-24

Spara denna recension bland favoriter:
Figari
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Supernöjd!
Jättesnygga glasögonsom sitter bekvämt. Är supernöjd!

Recensent: Matilda
Insänd den 2015-04-14

Spara denna recension bland favoriter:
Brooklyn
brown

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Fantastiskt pris o skärpa
Kollade runt på nätet o hittade Netlens. Fick 50% rabatt som ny kund och fick ett par snygga slipade solglasögon med superskärpa. Ok leveranstid också. Är mycket nöjd med Netlens och kommer köpa fler

Recensent: Maria Thell
Insänd den 2015-04-10

Spara denna recension bland favoriter:
Foshan
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Slipade solglasögon
Mina första slipade solglasögon blev ett par foshan, en lätt och snygg båge som satt bra direkt. Ett bekvämt sätt att köpa glasögon, och snabba svar på frågor gör att jag kommer att handla här igen.

Recensent: Mikael
Insänd den 2015-04-09

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Glendale solglasögon
Snabb och smidig leverans. Bekväma bågar som passar många känns det som. Mycket snabb kontakt med kundtjänst då jag för säkerhets skull mailade in en kopia av mitt recept så det kunde dubbelkollas. Jag valde bruna glas i 75 % och dom var väldigt behagliga tycker jag. Supernöjd!

Recensent: Maria
Insänd den 2015-04-08

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Glendale
Äntligen har jag ett par solglasögon i min styrka! Väldigt snygga, bekväma och prisvärda!

Recensent: Helena
Insänd den 2015-04-03

Spara denna recension bland favoriter:
Salinas
gold

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Fina bekväma glasögon
Detta var första gången jag provade båglösa glasögon och jag blev positivt överraskad. Dessa glasögon är mycket fina och väger inte mycket alls så det är en helt annan känsla att ha dessa på sig jämfört med ett par vanliga bågar. Det var också första gången jag handlade glasögon på nätet och även detta var en positiv upplevelse.

Recensent: Anette Andersson
Insänd den 2015-03-31

Spara denna recension bland favoriter:
Florence
red/white

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Perfekta semesterglas!
Mycket fina bågar m tonade glas som Netlens fixade snabbt trots kort om tid innan resa.
Synskärpan är perfekt!

Recensent: Lena Jakobsson
Insänd den 2015-03-31

Spara denna recension bland favoriter:
Santos
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Santos
Trivs bra med dessa bågar efter att jag fick justera dem efter mitt huvud. Värmde bågen med ånga det funkade bra.

Recensent: Tomas Eriksson
Insänd den 2015-03-29

Spara denna recension bland favoriter:
Santos
dark-brown/grey

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Fina glasögon
Köpte dessa glasögon för att mina hade gått sönder. Prisvärda. Bra glas och lätt och skön båge.

Recensent: Samuel
Insänd den 2015-03-26

Spara denna recension bland favoriter:
Volos
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

toppen
Ett par toppen glasögon som fyller sin funktion. Är toppen nöjd

Recensent: Alexander öhrn
Insänd den 2015-03-26

Spara denna recension bland favoriter:
Newark
black/white/striped

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Glasögon
Billigare kan det inte bli.Man kan byta glasögon efter sinnesstämning och klädval

Recensent:
Insänd den 2015-03-22

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Toppen!
Jag kände mig ganska tveksam när jag beställde, men blev positivt överraskad! Snygga glasögon o bra slipning! Nu återstår bara att se om de håller. Väldigt bra pris hur som helst!

Recensent: Anna
Insänd den 2015-03-19

Spara denna recension bland favoriter:
Carcassonne
brown

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:5 of 9 Stars! 5/9

Carcassone glasögon
Glasögonen är sköna att ha på sig men skärpan är lite sisådär.

Recensent: Jaana Falk
Insänd den 2015-03-12

Spara denna recension bland favoriter:
Mackay
brown

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Helnöjd
Jag är väldigt nöjd med mina glasögon. Efter att i flera år längtansfullt tittat på denna typen av glasögon, men alltid funnit dem för dyra, är jag så glad att jag hittade denna sidan. De är lätta, diskreta och mycket bekväma. Känns som om jag fått tillbaka mitt ansikte igen. Kommer rekommendera hela bekantskapskretsen denna sidan.

Recensent: Anna
Insänd den 2015-03-09

Spara denna recension bland favoriter:
Pier
wooden/havana

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Bra pris och utmärkta glas!
Mycket bra glas. Mindre bra att bågarna svänger ut något men har man ett stort huvud så är det bra.

Recensent: Per
Insänd den 2015-03-05

Spara denna recension bland favoriter:

Sida 5 av 12

Föregående
linser på nätet
Nästa
    
 
Netlens Scandinavia AB
Minervavägen 28
191 50 Sollentuna
 

 Tel: 08-618 05 05