VälkommenLogga in | Ny kund
Telefon: 08-618 05 05 | Support
linser på nätet Favoriter

  Kundernas recensioner av våra glasögon

361 recensioner
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Tidslösa solglasglasögon
Perfekta solglasögon som borde vara ett måste i allas handväska. Glasögonen som motsvarar klädernas basplagg. Utöver det tidslöda utseendet så är de dessutom väldigt bekväma och prisvärda!

Recensent: Ulrika Ljung
Insänd den 2015-09-03

Spara denna recension bland favoriter:
Florence
dark-blue/blue

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Perfekta glasögon i alla lägen!
Absolut mitt bästa köp av glasögon. Köpte dem för de verka bekväma och de är otroligt sköna att bära. Det bästa var att fokus flyttades till glasögonen så det är dem man ser istället för om jag sminkat mig eller inte. Så nu kan jag bara kliva upp på morogonen och ta på de snygga och bekväma glasögonen så är jag klar för en ny dag!

Recensent: Ulrika Ljung
Insänd den 2015-09-03

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Glendale
Mycket prisvärda, snygga och bekväma glasögon. Dock något känsliga för att bli deformerade, men det är ju alla metallbågade glasögon i jämförelse med plast.
Jag är helt nöjd med produkten.
Leveranstid och fraktkostnad var helt OK.

Recensent: Bengt Sternå
Insänd den 2015-09-03

Spara denna recension bland favoriter:
Telawi
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Supersköna
Lätta, smidiga, gummibeläggning på skalmarna, diskreta...

Kanonglasögen...ett plus är att de är ganska smala, så när man är närsynt kan man lätt titta ovanför glasen för att se bättre på nära håll...

Recensent: Tobias
Insänd den 2015-08-28

Spara denna recension bland favoriter:
Nador
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Toppen, tveka inte
Nu har jag använd glasögonen under en vecka. Den är mycket prisvärd, snygg och bekväm. Kvalitet på både bågar och glas är mycket bra. Jag är jätte nöjd med min glas ögon, och ska rekommendera Netlens till andra. Tveka inte.

Recensent: Jawi/47
Insänd den 2015-08-20

Spara denna recension bland favoriter:
Halmstad
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Mycket prisvärda glasögon
Jag köpte modellen Halmstad som solglasögon, för att dessa var smala och passade under mina mc-glasögon. Det var dessutom lätt att ta bild med läsplattan, och prova ut vilka man tyckte såg bra ut.
Jag är jättenöjd, och kommer definitivt att köpa ytterligare ett par reservglasögon till mina vanliga glasögon inom kort.
Mycket nöjd.

Recensent: Anders
Insänd den 2015-08-16

Spara denna recension bland favoriter:
Capuno
dark-blue/blue

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Mycket bra kvalitet och lågt pris
Lite lång leverans tid men med tanke på priset och den kvaliten , extremt prisvärt och smidigt /

Recensent: Joakim Allgefält
Insänd den 2015-08-11

Spara denna recension bland favoriter:
Albury
brown

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Snygga och prisvärda
Bra färg! Väldigt nöjd. Bågen ören gnutta sne. Men det är knappt märkbart och för det priset så tycker jag inte det är farligt alls. Jag är mycket nöjd!

Recensent: Märta
Insänd den 2015-07-30

Spara denna recension bland favoriter:
Palmdale
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

WOW Absolut Snyggaste Bågar
Fick Ny nyligen hem Glasögonen jag beställt och Vart grymt Nöjd....
De är Nog det snyggaste Glasögonen jag sett.
Förändrade mitt Utseende.... Många kompisar kommer fram
och säger WOW Grymt Snygga Glasögon, Var har Du köpt dom ?
Roligast är nog att jag fick beröm av min tjej.

Recensent: Krister Kirsilä
Insänd den 2015-07-27

Spara denna recension bland favoriter:
Belo Horizon
black

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Perfekt, snabbt och billigt
Kanonbra progressiva solglasögon för 20% av vad butiken i stan ville ha...

Recensent: Mikael Paulsson
Insänd den 2015-07-23

Spara denna recension bland favoriter:
Albury
brown

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:5 of 9 Stars! 5/9

Jättesnygga
tyvärr hade jag valt fel styrka men fick snabbt och enkelt byta. Supersnygga som solglasögon!

Recensent: Jennie
Insänd den 2015-07-23

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Förvånad!
Mina gamla brillor började bli repiga och jag fick brådis att skaffa nya. Kollade på Nätet och hittade Netlens. Chansade och beställde och pröjsade, eftersom det dessutom var snabb leverans.
Nu har brillorna kommit och de sitter bra, med bra skärpa och är dessutom retrosnygga, som min 25-åriga son uttryckte det.
Jag är förvända att man kan gå och spröjsar många tusen, när man kan få så bra brillor så billigt, och dessutom snabbt!

Recensent: Nisse Berglund
Insänd den 2015-07-23

Spara denna recension bland favoriter:
Albury
brown

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Mycket bra nöjdgaranti.
Jag råkade missa det avsnittet som visade synskärpa. Det blev en förväxling mellan - och + på skärpan. Allt löstes på ett MYCKET positivt sätt som jag tackar extra mycket för.

Recensent: Kent Samuelsson
Insänd den 2015-07-06

Spara denna recension bland favoriter:
Stanley
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Bra glasögon!! Bra pris!!
Bra glasögon för det låga priset. Bilden på er sida ljuger lite trodde glasögonen skulle vara större. Men annars helnöjd. Bra glasögon till ett bra pris. Klart finns det bättre glasögon men inte till det låga priset.

Recensent: Christer
Insänd den 2015-07-02

Spara denna recension bland favoriter:
Miramar
black

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:7 of 9 Stars! 7/9

Toppen!
Kanonbra service, supernöjd med glasögonen. snygg modell som sitterbra. Mycket prisvärt.
Progresiva, kan ha på glasögonen jämt.

Recensent: Maria Isaksson
Insänd den 2015-07-02

Spara denna recension bland favoriter:
Alata
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Alata
Lätt att beställa och smidig leverans. Jag är mycket nöjd med de glasögon, Alata, jag har köpt genom netlens.se Många har kommenterat att de är mycket snygga och blivit förvånade över att priset var så lågt. Jag kommer att köpa genom Netlens igen!

Recensent: Lena
Insänd den 2015-07-02

Spara denna recension bland favoriter:
Dandee
purple

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Kanonglasögon till en billig peng
Jag är jättnöjd och glad över dessa glasögon. De sitter helt perfekt, är lätta och nätta och jag känner mig inte instängd som jag gör i mina andra glasögon med båge. Färgen är också en extra bonus, jag har lila. Jag har redan fått mycket beröm för dem! Det var också lätt att beställa och snabb leverans. Det kan inte bli enklare och bättre! Jag hoppas på att den blå bågen ska komma in igen för då beställer jag ett par till.

Recensent: Mia
Insänd den 2015-06-25

Spara denna recension bland favoriter:
Bendigo
gun

Prisvärdhet:6 of 9 Stars! 6/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:5 of 9 Stars! 5/9

Mina nya Bendigo-bågar
Tyvärr kan jag inte ge full pott stjärnor eftersom jag upplever att synskärpan inte är alldeles rätt på ena ögat. Glasögonen är oerhört lätta och bekväma, men båda de små skruvarna i skalmen har lossat lite vilket gjort att bågen blev lite instabil, därav inte mer än sju stjärnor. Tur nog hade jag miniskruvmejsel hemma, men det hade annars varit bra om en enkel sådan ingick i köpet.

Recensent: Marie
Insänd den 2015-06-22

Spara denna recension bland favoriter:
Miramar
black

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Bra produkt till bra pris
Ville ha en bra produkt till billigt pris och det var precis vad jag fick :)
Sitter som de ska, solglasen ger ett skönt ljus.
Finns absolut inget att klaga på

Recensent: Andreas
Insänd den 2015-06-18

Spara denna recension bland favoriter:
Miramar
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Snygga solglasögon med styrka
Snygga solglasögon med styrka och till ett fantastiskt pris.

Recensent: Krister Gustafsson
Insänd den 2015-06-18

Spara denna recension bland favoriter:

Sida 5 av 18

Föregående
linser på nätet
Nästa
    
 
Netlens Scandinavia AB
Minervavägen 28
191 50 Sollentuna
 

 Tel: 08-618 05 05