Kundernas recensioner av våra glasögon

269 recensioner
Newcastle
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:6 of 9 Stars! 6/9
Synskärpa:7 of 9 Stars! 7/9

Glasögon till start på sommardagen
Jag köpte ett par Newcastle solglasögon med styrka för att ha som start på en bra sommardag. Nu kan jag vänta längre och låta ögonen vila innan jag sätter i linserna. Glasögonen funkar perfekt för morgonkaffet på balkongen eller att ligga ute och läsa bok som start på en solig dag.

Snabb leverans, jag är nöjd.

Recensent: Viktor
Insänd den 2015-05-29

Spara denna recension bland favoriter:
Santos
brown/mottled

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:5 of 9 Stars! 5/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Supersnygga solglasögon!
Att få ha ett par solglasögon som är snygga och ändå se vad som händer!
Super bra!

Recensent: Katarina
Insänd den 2015-05-27

Spara denna recension bland favoriter:
Albury
brown

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Underbara solglsögon
Jag slutade med linser och behövde därför ett par slipade solglasögon, men som student tillåter inte ekonomin att lägga ut tusentals kronor på slipade solglasögon.
Jag surfade runt och hittade netlens hemsida och blev otroligt förvånad över priserna!
Beställde ett par bryna Albury med 85% färgning med bunt och efter 10 dagar så fanns dom i brevlådan och nu är jag såld på dom!!
Jag kommer aldrig mer lägga ut tusentals kronor på slipade solgalsögon! Och kundservicen är kanonbra och trevliga!

Recensent: Linnéa
Insänd den 2015-05-24

Spara denna recension bland favoriter:
Santos
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Toppenglasögon!
Gömde mina nya på bussen men hade mitt recept kvar som jag fotade med mobilen och e-postade till Netlens samtidigt som jag gjorde min nätbeställning.
Mycket glad att få riktiga glasögon igen. Billiga på stan är billiga av en anledning, dom är kass, man ska ha BRA grejor till rimmigt pris, så man ser bra. Mina nya Santos från Netlens är mitt första köp men definitivt inte mitt sista. Tack för bra produkt och pris.

Recensent: Gregor Bonderud
Insänd den 2015-05-22

Spara denna recension bland favoriter:
Stanley
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

jättebra
Jätte nöjd med kvalitet. Snygg glasögon med pra pris

Recensent: zahir
Insänd den 2015-05-22

Spara denna recension bland favoriter:
Cary
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:7 of 9 Stars! 7/9

Cary gold glasögonbåg
Jag är nöjd när jag har sett bilder på mig!
Nån på jobbet som fotograferade mig när jag märkte inte!
Cary gold glasögon passar mig mycket bra!

Recensent: Sari
Insänd den 2015-05-19

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gun

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Glasögon
Snabb leverans! Enkelt att förstå sig på sidan och lätt att fylla i uppgifter ect. Prisvärt och bra helt enkelt, jättenöjd och har redan rekommenderat sidan till flera av mina bekanta :)

Recensent: Marija
Insänd den 2015-05-14

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gun

Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Mycket nöjd
Blev väldigt positivt överraskad. Var lite osäker på att beställa på nätet men de var toppen! Både synskärpa och glasögonmodellen. Det enda var att glasen var gröna, ej bruna som jag beställde. Och leveransen tog några veckor. Men mycket nöjd med glasögonen!

Recensent: Pernilla
Insänd den 2015-05-14

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gun

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Oerhört nöjd!!
Använder mestadels linser men behövde ha ett par glasögon att komplettera med, men ville inte lägga ner en förmögenhet.., blev tipsad om netlens och hittade dessa bågar som jag föll för... Trivs nu så bra att jag inte känner att jag måste sätta i linserna varje morgon! Fått mycket god respons och är nu inne på att beställa ett par till som solglasögon:)!!
Sitter oerhört bekvämt redan från start, skulle kanske behöva böja dem lite tajtare vid öronen, men det kan optikern i stan få fixa med... Glasen och synskärpan blev perfekt!, så hur prisvärda som helst!
Tack!!

Recensent: Jojo
Insänd den 2015-05-14

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Mycket nöjd med detta köp!
Snygga glasögon, även fast jag behöver starka glas. Mycket nöjd med guldfärgad båge och mörkaste bruna glaset!

Recensent: Anneli
Insänd den 2015-05-01

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Superb
Underbara solglasögon med en optimal sikt och skärpa. Rekommenderas till alla som är i behov av bra solglasögon till ett rimligt pris.

Recensent: Gunnar L
Insänd den 2015-05-01

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Grymt sköna solglasögon!
Enkelt att skriva in recept för den styrka man vill ha på sin solglasögon och enkelt att lägga beställning. Ringde supporten för att jag råkade beställa fel färg på mina bågar och det var inga som helst problem att ändra, glasögonen sitter perfekt efter en mindre justering men allt kan ju inte passa på en gång. M.a.o. är jag mycket nöjd!

Recensent: Mikael Halén
Insänd den 2015-04-28

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

ser inte ut som en tönt längre när jag kör bil!!
Äntligen har jag också ett par supercoola solglasögon när jag kör bil.
Valde pilotbågen med brunt glas, såå snyggt!

Recensent: Kicki Perström
Insänd den 2015-04-24

Spara denna recension bland favoriter:
Miramar
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Väldigt nöjd!
Något mindre än de såg ut på bilden men snygga, bekväma och bra skärpa! Snabb leverans och prisvärt!
Glatt överraskad!

Recensent: Lena
Insänd den 2015-04-24

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gun

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Riktigt imponerad!
Blev så glad när dessa glasögon trillade ner i postlådan. Dom är riktigt snygga sitter jätte bra på näsan men dock väldigt långa bakom öronen för mig. Så förvånad att det var så bra snabbt å prisvärt som det var. Väldigt bra kvalite och stabila glasögon.
Blev så imponerad av detta så sitter och ska beställa ett par vanliga glasögon från denna sida!

Recensent: Mia
Insänd den 2015-04-15

Spara denna recension bland favoriter:
Brooklyn
brown

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Fantastiskt pris o skärpa
Kollade runt på nätet o hittade Netlens. Fick 50% rabatt som ny kund och fick ett par snygga slipade solglasögon med superskärpa. Ok leveranstid också. Är mycket nöjd med Netlens och kommer köpa fler

Recensent: Maria Thell
Insänd den 2015-04-10

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gold

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Glendale solglasögon
Snabb och smidig leverans. Bekväma bågar som passar många känns det som. Mycket snabb kontakt med kundtjänst då jag för säkerhets skull mailade in en kopia av mitt recept så det kunde dubbelkollas. Jag valde bruna glas i 75 % och dom var väldigt behagliga tycker jag. Supernöjd!

Recensent: Maria
Insänd den 2015-04-08

Spara denna recension bland favoriter:
Stanley
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Kanonnöjd!
Sitter bra, är snygga och är jättenöjd med glasen. Helt enkelt ett toppenköp för detta priset!

Recensent: Madelén
Insänd den 2015-04-07

Spara denna recension bland favoriter:
Nador
black

Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Italiensk 50-talsbåge i ny design.
Skönt att kunna se ut som en Italiensk filmstjärna från 50-talet till samma pris som då, men med nutidens teknologi.
Perfeto...

Recensent: willem
Insänd den 2015-04-04

Spara denna recension bland favoriter:
Glendale
gun

Prisvärdhet:7 of 9 Stars! 7/9
Bekvämlighet:7 of 9 Stars! 7/9
Synskärpa:7 of 9 Stars! 7/9

Jättenöjd!
Beställde ett par Glendale med progressiva (efter optikers recept) samt fotokromatiska glas.
Jag är jättenöjd, glasen är faktiskt bättre än dom jag köpte av optiker i butik i stan...
Dessutom kostade dom betydligt mindre än mina förra.
Snabb och smidig leverans.
Jag kommer att handla igen!

Recensent: Hasse Wettborg
Insänd den 2015-04-03

Spara denna recension bland favoriter:

Sida 5 av 13

Föregående
linser på nätet
Nästa
    
 
 

 Tel: Telefon: 08-618 05 05 |