linser på nätet
Linsrecensioner 3300+
Glasögonrecensioner 450+
Välkommen Logga in | Ny kund
Telefon: 08-618 05 05 | Support
Så här får du färgade linser utan kostnad!

Allt du behöver göra är att skapa en recension av de färgade linser eller glasögon som du köpt på Netlens. När du skapar recensionen lägger du också upp en bild på dig själv där du bär dina färgade linser eller dina glasögon. Om recensionen är för färgade linser skall du även ladda upp en bild där du inte har dem på (så att man kan jämföra ögonfärgen).

På så vis delar du med dig av dina erfarenheter. Bilderna hamnar på våra produktsidor. Du kan titta på ett exempel här: Freshlook Colorblends. (Scrolla ner till botten av sidan där recensionerna finns.)

Tanken är att bilderna kommer att hjälpa andra att bestämma vilken färg eller glasögonmodell som kan tänkas passa dem.

Villkor:

  • Bilderna skall vara på dig själv.
  • Minst en bild vid glasögonrecensioner och minst två bilder vid färglinsrecensioner, varav den ena är en bild med din naturliga ögonfärg (de behöver inte vara tagna vid samma tillfälle). Du får gärna lägga upp flera olika bilder där du har dina färgade linser/glasögon på dig.
  • Endast vid färglinsrecension gäller: Ögonen skall vara väl synliga så att man ser vilken effekt de färgade linserna har.
  • Linsmodellen eller glösögonen skall vara en som vi har i vårt sortiment.
  • Ange märke/modell/färg i beskrivningen för varje bild.
  • När du skickar bilderna till oss så godkänner du att vi har rätt att använda bilderna i vår marknadsföring och på vår webbplats. Vi förbehåller oss rätten att underkänna bilderna (även om de möter villkoren).
  • Om dina bilder blir godkända för att vara med i en recension så får du valfri Freshlookprodukt (här ser du samtliga) i vårt sortiment helt utan kostnad. Ingen fraktavgift. Vi skickar asken direkt hem till dig. Just nu är erbjudandet värt 224 kr.
  • Glöm inte att skriva din emailadress när du laddar upp bilderna så att vi kan kontakta dig.
  • Kampanjen pågår så länge den här sidan finns uppe!
Så här kommer du igång
Surfa till den produktsida för den modell du använder (T ex hit om du använder Freshlook Colorblends). Längst ner på sidan finns en länk "Skriv din egen recension". Klicka på den och följ instruktionerna.
 
OBS! Vi vill givetvis få med så många bilder som möjligt så de flesta som skickar in bilder kommer förhoppningsvis att få en ask.

Du kan få flera askar!
Skickar du in flera bildrecensioner (för olika färglinser eller glasögonmodeller) och de kommer med på sajten så får du en ny ask per recension.

Har du frågor om kampanjen så är du välkommen att ringa på 08-618 05 05 vardagar mellan 9-17 eller maila oss (se emailadress i sidfoten).

Hoppas att du vill vara med!

Netlens Scandinavia AB
Thorildsvägen 4
112 43 Stockholm
Tel: 08-618 05 05
Fax: 08-618 05 05