Viktig info! Netlens nya butik är nu live, klicka här: www.netlens.com

Kontaktlinser
Netlens har sedan 2005 skickat kontaktlinser till svenska och utländska kunder med posten, direkt hem i brevlådan eller brevinkastet. Kontaktlinserna kommer oftast fram inom 2-3 dagar (80-90%).

Kontaktlinsen du köper hos oss är givetvis äkta originalkontaktlinser direkt ifrån tillverkarna CIBA Vision, Johnson & Johnson, Coopervision och Bausch & Lomb.

kontaktlinser billigtEn kontaktlins är en mycket teknikintensiv produkt och trots att den är billig att tillverka så är det tillverkningsföretagens forskning och utvecklingskostnader som måste täckas av priset.

Därför kostar kontaktlinser såpass mycket som de gör.


Handla kontaktlinser nu!

Om du är redo att handla dina billiga kontaktlinser av Netlens i fortsättningen föreslår vi att du börjar på vår förstasida här: Netlens kontaktlinser.

Netlens mål och ambition är att göra användandet av kontakt-linser så prisvärt och enkelt som möjligt och sedan start 2005 så har vi varit med om att se en revolution i prissättningen och konkurrensen på marknaden som gör att våra kunder sparar flera tusenlappar om året i jämförelse med vad det kostade att bära kontaktlinser för 6-7 år sedan.

Wikipediasidan om kontaktlinser kan du läsa mer om kontaktlinsens ursprung och historia.

Netlens erbjuder dessutom låga priser på kontaktlinsvätska och andra tillbehör såsom kontaktlinsetuier och ögondroppar som gör ditt kontaktlinsbärande enklare och bekvämare.

kontaktlinser optikerVi rekommenderar ett besök hos kontaktlinsoptiker eller ögonläkare en gång om året för att säkerställa att dina ögon mår bra och att de linser du använder är av rätt styrka och rätt passform. Vi rekomenderar inte att man experimenterar med olika kontaktlinsmodeller på egen hand utan nya linser bör alltid tillpassas av en behörig optiker.

Viktig info! Netlens nya butik är nu live, klicka här: www.netlens.com

Copyright 2024 Netlens Scandinavia AB

 

www.netlens.se | www.netlens.no | www.netlens.fi | www.netlens.dk | www.netlens.ee | www.netlens.lv | www.netlens.lt