linser på nätet
Linsrecensioner 3300+
Glasögonrecensioner 450+
Välkommen Logga in | Ny kund
Telefon: 08-618 05 05 | Support

  Kundernas recensioner av våra glasögon


3409 recensioner
Sida 1 av 163
DAILIES AquaComfort Plus Toric 30-pack


Prisvärdhet:7 of 9 Stars! 7/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Bra linser
Enkla att sätta i, andas och jag glömmer allt som oftast bort att jag har dem. Ungefär det jag väntar mig av ett par linser, och varför jag köper dem om och om igen. Upplever även att de är lagom stora för min iris, dvs de glider inte runt eller flyttar sig hur som helst. Bra linser!

Recensent: Sara
Insänd den 2019-01-28

Spara denna recension bland favoriter:
DAILIES TOTAL1 Multifocal 30-pack


Prisvärdhet:7 of 9 Stars! 7/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

De bästa linserna jag har använt!
Jag har använt linser 5-6 år och har provat olika sorter. Dailies Total1 Multifocal är de som har helt fastnar för. Jag använder dagslinser och i mitt arbete läser jag många olika dokument och arbetar vid dator hela dagen. Jag känner inte ens att jag bär linser och min syn upplevs som perfekt.

Recensent: Gina
Insänd den 2019-01-10

Spara denna recension bland favoriter:
SofLens daily disposable 90-pack


Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Prisvärda o de mjukaste linserna.
Har haft linser hela mitt liv och de här upplever jag som de bästa för mina ögon. Jobbar natt o det går alldeles utmärkt att sova i dem till skillnad från andra linser som gör ögonen torra o irriterade. Dessutom är de billiga.

Recensent: Madeleine Stafström
Insänd den 2019-01-03

Spara denna recension bland favoriter:
DAILIES TOTAL1 90-pack


Prisvärdhet:7 of 9 Stars! 7/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Absolut bästa linserna ute på marknaden
Jag har varit linsbärare i väldigt många år och har provat på många olika linser. Sedan jag upptäckte Dailies Total 1 har jag slutat leta efter bättre då jag helt enkelt har hittat de bästa (visserligen dyra men det tycker jag mina ögon är värda).

Jag kan också rekommendera att beställa linser från Netlens eftersom de har fantastisk service. Efter en reklamation på linser som jag hade beställt (linserna irriterade ögonen och skärpan var helt suddig) så skickade de en box att skicka tillbaka linserna i portofritt och sedan skickade de en ny 90-pack till mig.

Recensent: Abbe
Insänd den 2018-11-28

Spara denna recension bland favoriter:
DAILIES TOTAL1 30-pack


Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Supersköna linser
Kan använda linserna utan några som helst problem en hel arbetsdag framför en dator.
Har råkat somna med linserna någon gång, och även om det har känts obekvämt när man vaknar så är ögonen inte helt torra utan man är på banan igen inom några minuter.

Recensent: Adis
Insänd den 2018-11-14

Spara denna recension bland favoriter:
Biofinity


Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:7 of 9 Stars! 7/9

Sköna linser
Jag har använt dom här linserna i ca 3 år nu och jag är jätte nöjd, kan ha linserna i länge utan att jag känner av dom, lätta att få i.

Recensent: Emilia
Insänd den 2018-09-24

Spara denna recension bland favoriter:
Opti-Free Express 355ml


Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Det är ett av världensbästa linser
Har använt den linser i 10 år och dem är abslut dem bästa

Recensent: Zyaa
Insänd den 2018-08-08

Spara denna recension bland favoriter:
Biomedics 55 Evolution


Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

”Linser med bästa tänkbara skärpa
”Har använt linser i många år. En befrielse att slippa glasögon”

Recensent: TORE
Insänd den 2018-08-05

Spara denna recension bland favoriter:
Air Optix Aqua


Prisvärdhet:7 of 9 Stars! 7/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Snabbt och enkelt med linser
Jag är en riktig -Linslus-. Har svårt att använda glasögon under mitt jobb och fritid. Jag bara älskar friheten.

Recensent: Annika Lundsten
Insänd den 2018-06-27

Spara denna recension bland favoriter:
1 Day Acuvue Moist (30-pack)


Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Bra linser
Är nöjd med dessa de gånger jag testat dem.

Recensent: Martin Arwin
Insänd den 2018-02-19

Spara denna recension bland favoriter:
Soflens 59


Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Underbara linser
Helt klart mycket bättre än Biofinity som jag också testat. Det är som att sätta in en droppe vatten, Softlens är tunnare och mjukare skaver aldrig eller irriterar på något annat vis. Helt klart en prisvärd lins som får ögat atomåldern bra

Recensent: Monica Sjöberg
Insänd den 2017-07-12

Spara denna recension bland favoriter:
Acuvue


Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Kanonbra.
Helnöjd. Allt va kanonbra. Billigt. snabbt och bekvämt

Recensent: Olga Bugarski
Insänd den 2017-06-30

Spara denna recension bland favoriter:
Biomedics 55 Evolution


Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Den bästa lins affären.
Jag har köpt linser av netlens.se sen 2005 och tycker de är det bästa och vänligaste. vissa saker som de har gjort för mig så har jag aldrig varit med om att någon annan företag har gjort, därför rekommenderar jag Netlens.se till alla som ska köpa linser. Och mycket trevliga och respektfulla personal.

Recensent: Abdellah khan
Insänd den 2017-06-13

Spara denna recension bland favoriter:
Biofinity Toric 6-pack


Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Bra service
Brukar inte skriva kommentarer men är riktigt nöjd med servicen. Dem höll leveranstiden, fick tom ett sms om när mitt paket förväntas komma. Tumme upp :)

Recensent: Adrian
Insänd den 2017-06-05

Spara denna recension bland favoriter:
1 Day Acuvue Moist (30-pack)


Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Riktigt bra Linser
Väldigt bra linser, sköna och lätta att bära. Fick hem linserna på två dagar, är supernöjd

Recensent: Hanna
Insänd den 2017-05-31

Spara denna recension bland favoriter:
Acuvue


Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Supernöjd!
Köpte ett par Recife black, slipade solglasögon, brun 85% och jag är grymt nöjd! Snygga, bekväma och väldigt behagligt ljus. Synskärpan är kanon, ser som en falk!
Dessutom snabb leverans, kommer definitivt rekommendera Netlens.se & handla hos er igen nästa gång jag behöver glasögon!

Recensent: Maria
Insänd den 2017-05-28

Spara denna recension bland favoriter:
Biofinity Toric 6-pack


Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Kanonbra linser
Jag har använt Biofinity toric linser i 7-8 år och har varit helnöjd med dem hela tiden.

Recensent:
Insänd den 2017-05-22

Spara denna recension bland favoriter:
Focus Dailies 30-pack


Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Bästa linser Focus Dailies
Jag bär linser för 20 år och är mycket nöjda. Hemma jag ibland bär glasögon.

Recensent: Vitali
Insänd den 2017-05-22

Spara denna recension bland favoriter:
Biofinity Toric 6-pack


Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

En ny upplevelse!
Det bästa linser jag haft. Har varit linsbärare i 25 år. Förra året bytte min optiker till dessa. Hade då börjat tycka att mina gamla linser snurrade runt i ögat och synen blev suddig. Med Biofinity sitter linserna på plats och synskärpan är bra på både långt och kort avstånd!

Recensent: Gunnel Markemyr
Insänd den 2017-05-17

Spara denna recension bland favoriter:
Freshlook Colors 2-pack


Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Väldigt bra linser
Jag har provat många olika linser, jag använde olika sorter dygnetruntlinser/månadslinser i många år, men fick tillslut problem med att ögonen upplevdes som torra, linser gick sönder och de skavde. Speciellt under pollensäsongen. Jag har sedan ett par år övergått till endagslinser, och provat ett par olika sorter där som jag upplevde inte var så hållbara, de gick sönder lätt.
Men denna lins fungerar otroligt bra för mig, bra passform och komfort!

Recensent: René
Insänd den 2017-05-17

Spara denna recension bland favoriter:

Sida 1 av 163
linser på nätet
Nästa
    
Netlens Scandinavia AB
Thorildsvägen 4
112 43 Stockholm

 Tel: 08-618 05 05