linser på nätet
Linsrecensioner 3300+
Glasögonrecensioner 450+
Välkommen Logga in | Ny kund
Telefon: 08-618 05 05 | Support

  Kundernas recensioner av våra linser


3410 recensioner
Sida 1 av 163
DAILIES AquaComfort Plus Toric 30-pack

DAILIES AquaComfort Plus Toric 30-pack
Totalbetyg: 7.9/9 baserat på 7 recensioner

Pris: 299Kr

hur bekväma som helst, känns inte ens att jag har linser på mig.

Jag har använt linser i en vecka men så länge är den utmärkt produkt.

av
2019-01-30

Betyg: 7.6/9 stjärnor
DAILIES AquaComfort Plus Toric 30-pack

DAILIES AquaComfort Plus Toric 30-pack
Totalbetyg: 7.9/9 baserat på 7 recensioner

Pris: 299Kr

Bra linser

Enkla att sätta i, andas och jag glömmer allt som oftast bort att jag har dem. Ungefär det jag väntar mig av ett par linser, och varför jag köper dem om och om igen. Upplever även att de är lagom stora för min iris, dvs de glider inte runt eller flyttar sig hur som helst. Bra linser!

av
2019-01-28

Betyg: 7.6/9 stjärnor
DAILIES TOTAL1 Multifocal 30-pack

DAILIES TOTAL1 Multifocal 30-pack
Totalbetyg: 7.9/9 baserat på 7 recensioner

Pris: 469Kr

De bästa linserna jag har använt!

Jag har använt linser 5-6 år och har provat olika sorter. Dailies Total1 Multifocal är de som har helt fastnar för. Jag använder dagslinser och i mitt arbete läser jag många olika dokument och arbetar vid dator hela dagen. Jag känner inte ens att jag bär linser och min syn upplevs som perfekt.

av
2019-01-10

Betyg: 8.3/9 stjärnor
SofLens daily disposable 90-pack

SofLens daily disposable 90-pack
Totalbetyg: 8.4/9 baserat på 29 recensioner

Pris: 499Kr

Prisvärda o de mjukaste linserna.

Har haft linser hela mitt liv och de här upplever jag som de bästa för mina ögon. Jobbar natt o det går alldeles utmärkt att sova i dem till skillnad från andra linser som gör ögonen torra o irriterade. Dessutom är de billiga.

av
2019-01-03

Betyg: 9/9 stjärnor
DAILIES TOTAL1 90-pack

DAILIES TOTAL1 90-pack
Totalbetyg: 8.2/9 baserat på 12 recensioner

Pris: 926Kr

Absolut bästa linserna ute på marknaden

Jag har varit linsbärare i väldigt många år och har provat på många olika linser. Sedan jag upptäckte Dailies Total 1 har jag slutat leta efter bättre då jag helt enkelt har hittat de bästa (visserligen dyra men det tycker jag mina ögon är värda).

Jag kan också rekommendera att beställa linser från Netlens eftersom de har fantastisk service. Efter en reklamation på linser som jag hade beställt (linserna irriterade ögonen och skärpan var helt suddig) så skickade de en box att skicka tillbaka linserna i portofritt och sedan skickade de en ny 90-pack till mig.

av
2018-11-28

Betyg: 8.3/9 stjärnor
DAILIES TOTAL1 30-pack

DAILIES TOTAL1 30-pack
Totalbetyg: 8.0/9 baserat på 24 recensioner

Pris: 339Kr

Supersköna linser

Kan använda linserna utan några som helst problem en hel arbetsdag framför en dator.
Har råkat somna med linserna någon gång, och även om det har känts obekvämt när man vaknar så är ögonen inte helt torra utan man är på banan igen inom några minuter.

av
2018-11-14

Betyg: 9/9 stjärnor
Biofinity

Biofinity
Totalbetyg: 8.4/9 baserat på 339 recensioner

Pris: 359Kr

Sköna linser

Jag har använt dom här linserna i ca 3 år nu och jag är jätte nöjd, kan ha linserna i länge utan att jag känner av dom, lätta att få i.

av
2018-09-24

Betyg: 7.6/9 stjärnor
Opti-Free Express 355ml

Opti-Free Express 355ml
Totalbetyg: 7.9/9 baserat på 28 recensioner

Pris: 115Kr

Det är ett av världensbästa linser

Har använt den linser i 10 år och dem är abslut dem bästa

av
2018-08-08

Betyg: 8.6/9 stjärnor
Biomedics 55 Evolution

Biomedics 55 Evolution
Totalbetyg: 8.3/9 baserat på 95 recensioner

Pris: 259Kr

”Linser med bästa tänkbara skärpa

”Har använt linser i många år. En befrielse att slippa glasögon”

av
2018-08-05

Betyg: 9/9 stjärnor
Air Optix Aqua

Air Optix Aqua
Totalbetyg: 8.4/9 baserat på 116 recensioner

Pris: 359Kr

Snabbt och enkelt med linser

Jag är en riktig -Linslus-. Har svårt att använda glasögon under mitt jobb och fritid. Jag bara älskar friheten.

av
2018-06-27

Betyg: 7.6/9 stjärnor
1 Day Acuvue Moist (30-pack)

1 Day Acuvue Moist (30-pack)
Totalbetyg: 8.4/9 baserat på 116 recensioner

Pris: 249Kr

Bra linser

Är nöjd med dessa de gånger jag testat dem.

av
2018-02-19

Betyg: 8.3/9 stjärnor
Soflens 59

Soflens 59
Totalbetyg: 8.4/9 baserat på 116 recensioner

Pris: 0Kr

Underbara linser

Helt klart mycket bättre än Biofinity som jag också testat. Det är som att sätta in en droppe vatten, Softlens är tunnare och mjukare skaver aldrig eller irriterar på något annat vis. Helt klart en prisvärd lins som får ögat atomåldern bra

av
2017-07-12

Betyg: 9/9 stjärnor
Acuvue

Acuvue
Totalbetyg: 8.4/9 baserat på 116 recensioner

Pris: 0Kr

Kanonbra.

Helnöjd. Allt va kanonbra. Billigt. snabbt och bekvämt

av
2017-06-30

Betyg: 9/9 stjärnor
Biomedics 55 Evolution

Biomedics 55 Evolution
Totalbetyg: 8.3/9 baserat på 95 recensioner

Pris: 259Kr

Den bästa lins affären.

Jag har köpt linser av netlens.se sen 2005 och tycker de är det bästa och vänligaste. vissa saker som de har gjort för mig så har jag aldrig varit med om att någon annan företag har gjort, därför rekommenderar jag Netlens.se till alla som ska köpa linser. Och mycket trevliga och respektfulla personal.

av
2017-06-13

Betyg: 9/9 stjärnor
Biofinity Toric 6-pack

Biofinity Toric 6-pack
Totalbetyg: 8.2/9 baserat på 77 recensioner

Pris: 499Kr

Bra service

Brukar inte skriva kommentarer men är riktigt nöjd med servicen. Dem höll leveranstiden, fick tom ett sms om när mitt paket förväntas komma. Tumme upp :)

av
2017-06-05

Betyg: 8.3/9 stjärnor
1 Day Acuvue Moist (30-pack)

1 Day Acuvue Moist (30-pack)
Totalbetyg: 8.1/9 baserat på 63 recensioner

Pris: 249Kr

Riktigt bra Linser

Väldigt bra linser, sköna och lätta att bära. Fick hem linserna på två dagar, är supernöjd

av
2017-05-31

Betyg: 9/9 stjärnor
Acuvue

Acuvue
Totalbetyg: 8.1/9 baserat på 63 recensioner

Pris: 0Kr

Supernöjd!

Köpte ett par Recife black, slipade solglasögon, brun 85% och jag är grymt nöjd! Snygga, bekväma och väldigt behagligt ljus. Synskärpan är kanon, ser som en falk!
Dessutom snabb leverans, kommer definitivt rekommendera Netlens.se & handla hos er igen nästa gång jag behöver glasögon!

av
2017-05-28

Betyg: 8.6/9 stjärnor
Biofinity Toric 6-pack

Biofinity Toric 6-pack
Totalbetyg: 8.2/9 baserat på 77 recensioner

Pris: 499Kr

Kanonbra linser

Jag har använt Biofinity toric linser i 7-8 år och har varit helnöjd med dem hela tiden.

av
2017-05-22

Betyg: 8/9 stjärnor
Focus Dailies 30-pack

Focus Dailies 30-pack
Totalbetyg: 8.2/9 baserat på 60 recensioner

Pris: 199Kr

Bästa linser Focus Dailies

Jag bär linser för 20 år och är mycket nöjda. Hemma jag ibland bär glasögon.

av
2017-05-22

Betyg: 9/9 stjärnor
Biofinity Toric 6-pack

Biofinity Toric 6-pack
Totalbetyg: 8.2/9 baserat på 77 recensioner

Pris: 499Kr

En ny upplevelse!

Det bästa linser jag haft. Har varit linsbärare i 25 år. Förra året bytte min optiker till dessa. Hade då börjat tycka att mina gamla linser snurrade runt i ögat och synen blev suddig. Med Biofinity sitter linserna på plats och synskärpan är bra på både långt och kort avstånd!

av
2017-05-17

Betyg: 8.6/9 stjärnor

Sida 1 av 163
linser på nätet
Nästa
    
Netlens Scandinavia AB
Thorildsvägen 4
112 43 Stockholm

 Tel: 08-618 05 05