linser på nätet
Linsrecensioner 3300+
Glasögonrecensioner 450+
Välkommen Logga in | Ny kund
Telefon: 08-618 05 05 | Support

  Kundernas recensioner av våra glasögon


3404 recensioner
Sida 1 av 163
Biofinity


Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:7 of 9 Stars! 7/9

Sköna linser
Jag har använt dom här linserna i ca 3 år nu och jag är jätte nöjd, kan ha linserna i länge utan att jag känner av dom, lätta att få i.

Recensent: Emilia
Insänd den 2018-09-24

Spara denna recension bland favoriter:
Opti-Free Express 355ml


Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Det är ett av världensbästa linser
Har använt den linser i 10 år och dem är abslut dem bästa

Recensent: Zyaa
Insänd den 2018-08-08

Spara denna recension bland favoriter:
Biomedics 55 Evolution


Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

”Linser med bästa tänkbara skärpa
”Har använt linser i många år. En befrielse att slippa glasögon”

Recensent: TORE
Insänd den 2018-08-05

Spara denna recension bland favoriter:
Air Optix Aqua


Prisvärdhet:7 of 9 Stars! 7/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Snabbt och enkelt med linser
Jag är en riktig -Linslus-. Har svårt att använda glasögon under mitt jobb och fritid. Jag bara älskar friheten.

Recensent: Annika Lundsten
Insänd den 2018-06-27

Spara denna recension bland favoriter:
1 Day Acuvue Moist (30-pack)


Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Bra linser
Är nöjd med dessa de gånger jag testat dem.

Recensent: Martin Arwin
Insänd den 2018-02-19

Spara denna recension bland favoriter:
Soflens 59


Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Underbara linser
Helt klart mycket bättre än Biofinity som jag också testat. Det är som att sätta in en droppe vatten, Softlens är tunnare och mjukare skaver aldrig eller irriterar på något annat vis. Helt klart en prisvärd lins som får ögat atomåldern bra

Recensent: Monica Sjöberg
Insänd den 2017-07-12

Spara denna recension bland favoriter:
Acuvue


Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Kanonbra.
Helnöjd. Allt va kanonbra. Billigt. snabbt och bekvämt

Recensent: Olga Bugarski
Insänd den 2017-06-30

Spara denna recension bland favoriter:
Biomedics 55 Evolution


Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Den bästa lins affären.
Jag har köpt linser av netlens.se sen 2005 och tycker de är det bästa och vänligaste. vissa saker som de har gjort för mig så har jag aldrig varit med om att någon annan företag har gjort, därför rekommenderar jag Netlens.se till alla som ska köpa linser. Och mycket trevliga och respektfulla personal.

Recensent: Abdellah khan
Insänd den 2017-06-13

Spara denna recension bland favoriter:
Biofinity Toric 6-pack


Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Bra service
Brukar inte skriva kommentarer men är riktigt nöjd med servicen. Dem höll leveranstiden, fick tom ett sms om när mitt paket förväntas komma. Tumme upp :)

Recensent: Adrian
Insänd den 2017-06-05

Spara denna recension bland favoriter:
1 Day Acuvue Moist (30-pack)


Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Riktigt bra Linser
Väldigt bra linser, sköna och lätta att bära. Fick hem linserna på två dagar, är supernöjd

Recensent: Hanna
Insänd den 2017-05-31

Spara denna recension bland favoriter:
Acuvue


Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Supernöjd!
Köpte ett par Recife black, slipade solglasögon, brun 85% och jag är grymt nöjd! Snygga, bekväma och väldigt behagligt ljus. Synskärpan är kanon, ser som en falk!
Dessutom snabb leverans, kommer definitivt rekommendera Netlens.se & handla hos er igen nästa gång jag behöver glasögon!

Recensent: Maria
Insänd den 2017-05-28

Spara denna recension bland favoriter:
Biofinity Toric 6-pack


Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:8 of 9 Stars! 8/9
Synskärpa:8 of 9 Stars! 8/9

Kanonbra linser
Jag har använt Biofinity toric linser i 7-8 år och har varit helnöjd med dem hela tiden.

Recensent:
Insänd den 2017-05-22

Spara denna recension bland favoriter:
Focus Dailies 30-pack


Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Bästa linser Focus Dailies
Jag bär linser för 20 år och är mycket nöjda. Hemma jag ibland bär glasögon.

Recensent: Vitali
Insänd den 2017-05-22

Spara denna recension bland favoriter:
Biofinity Toric 6-pack


Prisvärdhet:8 of 9 Stars! 8/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

En ny upplevelse!
Det bästa linser jag haft. Har varit linsbärare i 25 år. Förra året bytte min optiker till dessa. Hade då börjat tycka att mina gamla linser snurrade runt i ögat och synen blev suddig. Med Biofinity sitter linserna på plats och synskärpan är bra på både långt och kort avstånd!

Recensent: Gunnel Markemyr
Insänd den 2017-05-17

Spara denna recension bland favoriter:
Freshlook Colors 2-pack


Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Väldigt bra linser
Jag har provat många olika linser, jag använde olika sorter dygnetruntlinser/månadslinser i många år, men fick tillslut problem med att ögonen upplevdes som torra, linser gick sönder och de skavde. Speciellt under pollensäsongen. Jag har sedan ett par år övergått till endagslinser, och provat ett par olika sorter där som jag upplevde inte var så hållbara, de gick sönder lätt.
Men denna lins fungerar otroligt bra för mig, bra passform och komfort!

Recensent: René
Insänd den 2017-05-17

Spara denna recension bland favoriter:
Air Optix Night & Day Aqua


Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Undebara linser dag som natt
Jag har använt dygnet runt linser i över 20 år. Jag är jättenöjd att slippa glasögon. Började med dessa när barnen var bäbisar. Vakna på natten och slippa leta glasögon var drömmen, och har fortsatt i över 20 år nu.

Recensent: Katarina Dahlgren
Insänd den 2017-05-04

Spara denna recension bland favoriter:
Focus Dailies 90-pack


Prisvärdhet:6 of 9 Stars! 6/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:7 of 9 Stars! 7/9

Härliga linser i vått och torrt
Jag har använt linser i 32 år, glasögon är bra på natten när jag kör ambulans men i övrigt ha focus daily varit de dästa som jag haft

Recensent: Susanne
Insänd den 2017-05-02

Spara denna recension bland favoriter:
Purevision


Prisvärdhet:9 of 9 Stars! 9/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Riktigt bra linser!
Jag har använd Purevision i över 10 år nu och har aldrig använd en mer bekvämare lins.
Har aldrig haft några problem med en enda lins, lätta att rengöra och lätta att sätta in i ögat.
Kan rekommendera den här linsen till alla som funderar på månadsliner!

Recensent: Jacob
Insänd den 2017-04-28

Spara denna recension bland favoriter:
Avaira Vitality


Prisvärdhet:7 of 9 Stars! 7/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Avaira Vitality
En mycket komfortabel lins.
syn skärpan ökade avsevärt.
Har inga problem med dessa linser
Använder dem dagligen.
Har tidigare haft både AirOptix Aqua och Biofinity.

Recensent: Per Holmqvist
Insänd den 2017-04-18

Spara denna recension bland favoriter:
Air Optix Colors


Prisvärdhet:6 of 9 Stars! 6/9
Bekvämlighet:9 of 9 Stars! 9/9
Synskärpa:9 of 9 Stars! 9/9

Bäst i test
Jag har testat ett flertal leverantörer av linser, och kommit fram till att det bästa är Netllens. Stort utbud av alla linser , snabb service. Prismässigt kanske lite högt jämfört med en del andra men kvaliteten och utbudet av linser slår ut prisskillnaden.

Recensent: Roger
Insänd den 2017-04-13

Spara denna recension bland favoriter:

Sida 1 av 163
linser på nätet
Nästa
    
Netlens Scandinavia AB
Thorildsvägen 4
112 43 Stockholm

 Tel: 08-618 05 05