linser på nätet
Linsrecensioner 3300+
Glasögonrecensioner 450+
Välkommen Logga in | Ny kund
Telefon: 08-618 05 05 | Support
Köp Nu - Betala Senare!

När du väljer att betala mot faktura så kommer det en räkning hem till dig i samma paket som kontaktlinserna levereras.
Du har därefter 14 dagar på dig att betala fakturan.

På så vis kan du beställa hem linser även innan Du fått in månadslönen!

En annan fördel är att du slipper uppge ditt kreditkortsnummer över Internet, något som visserligen är 100% säkert tack vare att Netlens kortbetalningsgränssnitt är skyddat med SSL-kryptering, men som vi vet att många av våra kunder ändå helst inte gör.

Kredit- och adresskontroll
När du beställer mot faktura så gör vi automatiskt en kredit- och folkbokföringskontroll i företaget Creditsafe's databas. Har du betalningsanmärkningar eller om du har angivit en annan leveransadress än den adress du är folkbokförd på så kan du inte handla mot faktura. Däremot går det givetvis bra att betala med kort i dessa fall.

Inga extra kostnader tillkommer när du betalar mot faktura!

Räkningen/Fakturan ser ut som vilken telefon- eller elräkning som helst och du betalar på samma sätt som du gör med dina vanliga räkningar (till vårt Bankgiro eller Postgiro).

OBS! Tänk på att vi har något kortare förfallodatum än många andra räkningar - 14 dagar ifrån det att vi postar linserna till dig. Det innebär att vår räkning ibland måste betalas innan den vanliga betalningsomgången i slutet av månaden.

Behöver du uppskov med fakturan några dagar så brukar det alltid gå att ordna. Ta kontakt med kundtjänst på 08-618 05 05 eller via email så löser vi det.

Netlens Scandinavia AB
Thorildsvägen 4
112 43 Stockholm
Tel: 08-618 05 05
Fax: 08-618 05 05