linser på nätet
Linsrecensioner 3300+
Glasögonrecensioner 450+
Välkommen Logga in | Ny kund
Telefon: 08-618 05 05 | Support
Hur funkar faktura och kreditkontrollen?
Att betala mot faktura innebär att din räkning kommer tillsammans med linserna. 9:- i fakturaavgift utgår. Räkningen skall därefter betalas inom 14 dagar. Observera att du måste ange din folkbokföringsadress som leveransaddress, vi kontrollerar detta mot Svensk Upplysningstjänst.

Kreditkontroll
Vi gör även en automatisk kreditkontroll. Denna kontroll registreras ej i något register. Det finns alltså ingen risk att kontrollen blir en belastning för dig. Ingen får reda på att vi gjort denna kontroll. Om kontrollen visar att du har en betalningsanmärkning eller skatteskulder så kan vi tyvärr inte godkänna dig som fakturakund utan hänvisar dig till våra andra betalsätt.

Vissa produkter säljer vi inte mot faktura, t ex färgade linser utan styrka eller med låg styrka eftersom det förekommer alltför många bedrägeriförsök med just dessa. Detsamma gäller beställningar på stora summor.

OBS!Vi förbehåller oss alltid rätten att skicka din beställning mot postförskott utan extra kostnad för dig istället för att skicka mot faktura även om inga av de ovanstående undantagen är aktuella.

<-- Tillbaka till "Vanliga Frågor"-sidan

Netlens Scandinavia AB
Thorildsvägen 4
112 43 Stockholm
Tel: 08-618 05 05
Fax: 08-618 05 05