Kundernas recensioner av våra linser


3423 recensioner
Sida 1 av 163
Locobase Repair Kräm Oparfymerad 100gr

Locobase Repair Kräm Oparfymerad 100gr
Totalbetyg: 8.3/9 baserat på 1 recensioner

Pris: 141Kr

ett måste vid torr hud!!

Denna kräm är så väldigt bra mot torr och/eller skadad hud och hud med atopiskt eksem.

Jag brukar faktiskt använda den i ansiktet när jag är torr (oftast på vintern), under smink, och det gör att sminket både ser bättre ut och håller längre på min torra hy.

Ett vinter-tips från locobase som jag tycker fungerar: smörj in ca 10 min innan du ger dig ut i kylan så ger den dig ett bra skydd.

läs hela recensionen på: https://minfinahud.blogspot.com/

av


2021-03-25
Betyg: 8.3/9 stjärnor
Estelle & Thild & Biocare Baby Mild Shampoo

Estelle & Thild & Biocare Baby Mild Shampoo
Totalbetyg: 7.6/9 baserat på 1 recensioner

Pris: 82Kr

Fixade min torra hårbotten!

Jag(17 åring) har använt denna produkt i över två månader och kan redan säga att det räddade min torra samt -mjälliga- skalp. Resultat fick jag redan under den första månaden av användning. Jag led av extrem uttorkning på min hårbotten och fyfälligt mycket mjäll, där båda led till grov klåda. När jag väl började använda produkten, ändrade jag inget på mitt rutin(simple rutin; duscha 1-2 gånger om veckan med både schampoo och balsam) och fick snabba resultat. Det tog ett par dusch innan jag verkligen märkte att mitt hårr inte är lika fjällig, vilket är otroligt!

Dock är appliceringen lite jobbigt eftersom schampoot inte skummar, alltså vet man inte om man applicerat tillräckligt. Det slutar med att jag använder mer av schampoot än vad jag normalt använder. Trots det har jag inte tagit slut på det första exemplaret, två månader senare!

Leveransen är snabb, fick precis mina två nya exemplar efter 2-3 dagar!

Stark rekommenderar produkten till er som lider av samma problem! Tänk på att mina resultat inte garanteras 100% för alla:)

Lycka till

av


2021-03-23
Betyg: 7.6/9 stjärnor
Fungo Bodydeo Neutral 50ml

 Fungo Bodydeo Neutral 50ml
Totalbetyg: 8.6/9 baserat på 1 recensioner

Pris: 86Kr

skyddar min hud

använt främst i hudveck för jag är en större kvinna. svamp som tidigar ebara kom tillbaks håller sig nu borta framförallt under brösten. rekommenderas definitivt, ok pris för den är dryg och går att smörja runt om man vill

av


2021-02-27
Betyg: 8.6/9 stjärnor
Springyard Sandygrip Citysafe Xl

 Springyard Sandygrip Citysafe Xl
Totalbetyg: 7/9 baserat på 1 recensioner

Pris: 131Kr

vad innehåller 1 pkt

Jag använder inte produkten, har ej köpt den,, väntar på besked om vad 1 pkt innehåller.
Bilden av produkten visar 1 st Sandygrip. Behöver jag 1 eller 2 Sandigrip till 2 skor.
Annars är det precis vad vad jag letat efter: inga dubbar, de liknar sandpapper, dock keramiska.

av


2021-02-04
Betyg: 7/9 stjärnor
Eg Skoglund Fotfil Refill Grov+medel 2st

 Eg Skoglund Fotfil Refill Grov+medel 2st
Totalbetyg: 9/9 baserat på 1 recensioner

Pris: 18Kr

Original till super pris

Jag har använt den här produkten i 2-3 månader och den fungerar perfekt.
Hållbarheten är väldigt bra ca: 20 gånger håller dom

Priset är helt enormt billigt

av


2021-01-13
Betyg: 9/9 stjärnor
Basiderm Oil Control Foam Wash 236ml

Basiderm Oil Control Foam Wash 236ml
Totalbetyg: 1/9 baserat på 1 recensioner

Pris: 120Kr

Not worth it

I have hormonal acne. I have oily skin. I bought this and thought this would help my skin. But it did the opposite. It is extremely drying. It dried my skin so much that my skin started to itch and I got these tiny spots from it. The foam, doesn-t even work. You don-t feel clean after a wash. The foam feels like nothing and it feels as if it is doing nothing. The pump is so bad. I disliked the pump so much. You have to tilt the bottle when pumping so you get the foam out. I feel you would benefit from buying something else than this. Not worth your money. I will not buy this again.

av


2020-08-25
Betyg: 1/9 stjärnor
Microlife Panntermometer Nc200 Non Contact

Microlife Panntermometer Nc200 Non Contact
Totalbetyg: 6.6/9 baserat på 1 recensioner

Pris: 415Kr

Bra termometer

Funkar riktigt bra på hela familjen

av


2020-05-23
Betyg: 6.6/9 stjärnor
Biofinity Energys

Biofinity Energys
Totalbetyg: 6.6/9 baserat på 1 recensioner

Pris: 399Kr

De fungerar

Nu har jag testa dessa i några månader och kan lätt säga att dessa är riktigt bra.. de funagar som dygnet runt linser och är linte så sladdriga som andra linser, så att sätta in linserna är mycket enkelt..

av


2019-09-12
Betyg: 6.6/9 stjärnor
Dailies Aquacomfort Plus Toric 30-pack

Dailies Aquacomfort Plus Toric 30-pack
Totalbetyg: 8/9 baserat på 8 recensioner

Pris: 299Kr

Jättebra linser

Har haft linser i 25 år och denna sort i fyra-fem år. Är jättenöjd!

av


2019-08-16
Betyg: 9/9 stjärnor
Dailies Total1 90-pack

Dailies Total1 90-pack
Totalbetyg: 8/9 baserat på 13 recensioner

Pris: 926Kr

Riktigt bra linser

Bekväma att stoppa in i ögat, sitter bra, känns inte alls, återfuktar länge med närmare kvällen känns i ögonen. Provade även Dailies AquaComfort för att få mera återfuktning, men ångrat mig direkt så fort jag satt de i ögonen: de känns hela tiden samt ngt tunnare än Dailies Total 1, vilket innebär för mig att svårare få de på ögat. Jag säger inte att AquaComfort är dåliga linser, men för mig passar de inte alls. Så att Dailies Total 1 är nog bästa jag prövat!

av


2019-08-11
Betyg: 7.6/9 stjärnor
Dailies Total1 Multifocal 30-pack

Dailies Total1 Multifocal 30-pack
Totalbetyg: 8.6/9 baserat på 2 recensioner

Pris: 469Kr

Har aldrig haft bättre linser än dessa.

Jag har använt linser åtta år och dessa är de definitivt bästa hittills och har svårt att tro att det kan utvecklas till ännu bättre.

av


2019-07-26
Betyg: 9/9 stjärnor
Biomedics 55 Evolution

Biomedics 55 Evolution
Totalbetyg: 8.4/9 baserat på 96 recensioner

Pris: 259Kr

Världens bästa linser och lins webshop.

Jag har köpt just dessa linser från Netlens sen 2005, allt är perfekt och finns inget att klaga på. Rekommenderas starkt.

av


2019-06-03
Betyg: 9/9 stjärnor
Biofinity

Biofinity
Totalbetyg: 8.4/9 baserat på 340 recensioner

Pris: 359Kr

Bra linser och bra priser

Använd linserna tidigare som också rekommenderades av min optiker.

av


2019-04-23
Betyg: 8.6/9 stjärnor
Biofinity

Biofinity
Totalbetyg: 8.4/9 baserat på 340 recensioner

Pris: 359Kr

Gullig detalj.

Gissar att dom flesta som handlar av er redan vet vad dom ska köpa och jag har lämnat betyg. Jag vill bara poängtera att jag tycker det är roligt dessa små chokladbitar ni alltid skickar med beställning. Man kan köpa eget godis, jag vet men jag tycker det är lite kul och gulligt ;)

av


2019-02-21
Betyg: 8.6/9 stjärnor
Dailies Aquacomfort Plus Toric 30-pack

Dailies Aquacomfort Plus Toric 30-pack
Totalbetyg: 8/9 baserat på 8 recensioner

Pris: 299Kr

hur bekväma som helst, känns inte ens att jag har linser på mig.

Jag har använt linser i en vecka men så länge är den utmärkt produkt.

av


2019-01-30
Betyg: 7.6/9 stjärnor
Dailies Aquacomfort Plus Toric 30-pack

Dailies Aquacomfort Plus Toric 30-pack
Totalbetyg: 8/9 baserat på 8 recensioner

Pris: 299Kr

Bra linser

Enkla att sätta i, andas och jag glömmer allt som oftast bort att jag har dem. Ungefär det jag väntar mig av ett par linser, och varför jag köper dem om och om igen. Upplever även att de är lagom stora för min iris, dvs de glider inte runt eller flyttar sig hur som helst. Bra linser!

av


2019-01-28
Betyg: 7.6/9 stjärnor
Dailies Total1 Multifocal 30-pack

Dailies Total1 Multifocal 30-pack
Totalbetyg: 8.6/9 baserat på 2 recensioner

Pris: 469Kr

De bästa linserna jag har använt!

Jag har använt linser 5-6 år och har provat olika sorter. Dailies Total1 Multifocal är de som har helt fastnar för. Jag använder dagslinser och i mitt arbete läser jag många olika dokument och arbetar vid dator hela dagen. Jag känner inte ens att jag bär linser och min syn upplevs som perfekt.

av


2019-01-10
Betyg: 8.3/9 stjärnor
Soflens Daily Disposable 90-pack

Soflens Daily Disposable 90-pack
Totalbetyg: 8.4/9 baserat på 29 recensioner

Pris: 499Kr

Prisvärda o de mjukaste linserna.

Har haft linser hela mitt liv och de här upplever jag som de bästa för mina ögon. Jobbar natt o det går alldeles utmärkt att sova i dem till skillnad från andra linser som gör ögonen torra o irriterade. Dessutom är de billiga.

av


2019-01-03
Betyg: 9/9 stjärnor
Dailies Total1 90-pack

Dailies Total1 90-pack
Totalbetyg: 8/9 baserat på 13 recensioner

Pris: 926Kr

Absolut bästa linserna ute på marknaden

Jag har varit linsbärare i väldigt många år och har provat på många olika linser. Sedan jag upptäckte Dailies Total 1 har jag slutat leta efter bättre då jag helt enkelt har hittat de bästa (visserligen dyra men det tycker jag mina ögon är värda).

Jag kan också rekommendera att beställa linser från Netlens eftersom de har fantastisk service. Efter en reklamation på linser som jag hade beställt (linserna irriterade ögonen och skärpan var helt suddig) så skickade de en box att skicka tillbaka linserna i portofritt och sedan skickade de en ny 90-pack till mig.

av


2018-11-28
Betyg: 8.3/9 stjärnor
Dailies Total1 30-pack

Dailies Total1 30-pack
Totalbetyg: 8.1/9 baserat på 24 recensioner

Pris: 339Kr

Supersköna linser

Kan använda linserna utan några som helst problem en hel arbetsdag framför en dator.
Har råkat somna med linserna någon gång, och även om det har känts obekvämt när man vaknar så är ögonen inte helt torra utan man är på banan igen inom några minuter.

av


2018-11-14
Betyg: 9/9 stjärnor

Sida 1 av 163
linser på nätet
Nästa
    
 
 

 Tel: Telefon: 08-618 05 05 |