Viktig info! Netlens nya butik šr nu live, klicka hšr: www.netlens.com

  Kundernas recensioner av vŚra produkter


3425 recensioner
Sida 1 av 164
Nezestrips Breathe Right Original 30st

Nezestrips Breathe Right Original 30st
Totalbetyg: 4.3/5 baserat pŚ 1 recensioner

Pris: 133Kr

Mycket bra produkt

Har använt dessa i flera år och är mycket nöjd. Användarvänligt.

av


2022-02-02
Denna kundens betyg: 4.3/5 stjšrnor
Tommee Tippee Dinapp Steg2 Napp 3m+

Tommee Tippee Dinapp Steg2 Napp 3m+
Totalbetyg: 4.3/5 baserat pŚ 1 recensioner

Pris: 98Kr

Kanon

Fin grej toppenbra napp för små

av


2021-11-08
Denna kundens betyg: 4.3/5 stjšrnor
Clarityn 10mg 30 st

Clarityn 10mg 30 st
Totalbetyg: 4/5 baserat pŚ 1 recensioner

Pris: 204Kr

Funkar med ger lätt huvudvärk

tycket den funkar svinbra men jag får tyvärr nästa alltid lite ont i huvudet (ch min fru säger att jag blir på dåligt humör...men det blir jag iofs av pollenet också). men funkar som sagt riktigt bra mot min björk och al och hassel-pollen allergi.

av


2021-03-29
Denna kundens betyg: 4/5 stjšrnor
Locobase Repair Kräm Oparfymerad 100gr

Locobase Repair Kräm Oparfymerad 100gr
Totalbetyg: 4.6/5 baserat pŚ 1 recensioner

Pris: 191Kr

ett måste vid torr hud!!

Denna kräm är så väldigt bra mot torr och/eller skadad hud och hud med atopiskt eksem.

Jag brukar faktiskt använda den i ansiktet när jag är torr (oftast på vintern), under smink, och det gör att sminket både ser bättre ut och håller längre på min torra hy.

Ett vinter-tips från locobase som jag tycker fungerar: smörj in ca 10 min innan du ger dig ut i kylan så ger den dig ett bra skydd.

läs hela recensionen på: https://minfinahud.blogspot.com/

av


2021-03-25
Denna kundens betyg: 4.6/5 stjšrnor
Estelle & Thild & Biocare Baby Mild Shampoo

Estelle & Thild & Biocare Baby Mild Shampoo
Totalbetyg: 4/5 baserat pŚ 1 recensioner

Pris: 110Kr

Fixade min torra hårbotten!

Jag(17 åring) har använt denna produkt i över två månader och kan redan säga att det räddade min torra samt -mjälliga- skalp. Resultat fick jag redan under den första månaden av användning. Jag led av extrem uttorkning på min hårbotten och fyfälligt mycket mjäll, där båda led till grov klåda. När jag väl började använda produkten, ändrade jag inget på mitt rutin(simple rutin; duscha 1-2 gånger om veckan med både schampoo och balsam) och fick snabba resultat. Det tog ett par dusch innan jag verkligen märkte att mitt hårr inte är lika fjällig, vilket är otroligt!

Dock är appliceringen lite jobbigt eftersom schampoot inte skummar, alltså vet man inte om man applicerat tillräckligt. Det slutar med att jag använder mer av schampoot än vad jag normalt använder. Trots det har jag inte tagit slut på det första exemplaret, två månader senare!

Leveransen är snabb, fick precis mina två nya exemplar efter 2-3 dagar!

Stark rekommenderar produkten till er som lider av samma problem! Tänk på att mina resultat inte garanteras 100% för alla:)

Lycka till

av


2021-03-23
Denna kundens betyg: 4/5 stjšrnor
Fungo Bodydeo Neutral 50ml

 Fungo Bodydeo Neutral 50ml
Totalbetyg: 4.6/5 baserat pŚ 1 recensioner

Pris: 108Kr

skyddar min hud

använt främst i hudveck för jag är en större kvinna. svamp som tidigar ebara kom tillbaks håller sig nu borta framförallt under brösten. rekommenderas definitivt, ok pris för den är dryg och går att smörja runt om man vill

av


2021-02-27
Denna kundens betyg: 4.6/5 stjšrnor
Springyard Sandygrip Citysafe Xl

 Springyard Sandygrip Citysafe Xl
Totalbetyg: 3.6/5 baserat pŚ 1 recensioner

Pris: 131Kr

vad innehåller 1 pkt

Jag använder inte produkten, har ej köpt den,, väntar på besked om vad 1 pkt innehåller.
Bilden av produkten visar 1 st Sandygrip. Behöver jag 1 eller 2 Sandigrip till 2 skor.
Annars är det precis vad vad jag letat efter: inga dubbar, de liknar sandpapper, dock keramiska.

av


2021-02-04
Denna kundens betyg: 3.6/5 stjšrnor
Eg Skoglund Fotfil Refill Grov+medel 2st

 Eg Skoglund Fotfil Refill Grov+medel 2st
Totalbetyg: 5/5 baserat pŚ 1 recensioner

Pris: 18Kr

Original till super pris

Jag har använt den här produkten i 2-3 månader och den fungerar perfekt.
Hållbarheten är väldigt bra ca: 20 gånger håller dom

Priset är helt enormt billigt

av


2021-01-13
Denna kundens betyg: 5/5 stjšrnor
Basiderm Oil Control Foam Wash 236ml

Basiderm Oil Control Foam Wash 236ml
Totalbetyg: 1/5 baserat pŚ 1 recensioner

Pris: 160Kr

Not worth it

I have hormonal acne. I have oily skin. I bought this and thought this would help my skin. But it did the opposite. It is extremely drying. It dried my skin so much that my skin started to itch and I got these tiny spots from it. The foam, doesn-t even work. You don-t feel clean after a wash. The foam feels like nothing and it feels as if it is doing nothing. The pump is so bad. I disliked the pump so much. You have to tilt the bottle when pumping so you get the foam out. I feel you would benefit from buying something else than this. Not worth your money. I will not buy this again.

av


2020-08-25
Denna kundens betyg: 1/5 stjšrnor
Microlife Panntermometer Nc200 Non Contact

Microlife Panntermometer Nc200 Non Contact
Totalbetyg: 3.6/5 baserat pŚ 1 recensioner

Pris: 514Kr

Bra termometer

Funkar riktigt bra på hela familjen

av


2020-05-23
Denna kundens betyg: 3.6/5 stjšrnor
Biofinity Energys

Biofinity Energys
Totalbetyg: 3.6/5 baserat pŚ 1 recensioner

Pris: 399Kr

De fungerar

Nu har jag testa dessa i några månader och kan lätt säga att dessa är riktigt bra.. de funagar som dygnet runt linser och är linte så sladdriga som andra linser, så att sätta in linserna är mycket enkelt..

av


2019-09-12
Denna kundens betyg: 3.6/5 stjšrnor
Dailies Aquacomfort Plus Toric 30-pack

Dailies Aquacomfort Plus Toric 30-pack
Totalbetyg: 4.3/5 baserat pŚ 8 recensioner

Pris: 299Kr

Jättebra linser

Har haft linser i 25 √•r och denna sort i fyra-fem √•r. √Ąr j√§tten√∂jd!

av


2019-08-16
Denna kundens betyg: 5/5 stjšrnor
Dailies Total1 90-pack

Dailies Total1 90-pack
Totalbetyg: 4.3/5 baserat pŚ 13 recensioner

Pris: 949Kr

Riktigt bra linser

Bekväma att stoppa in i ögat, sitter bra, känns inte alls, återfuktar länge med närmare kvällen känns i ögonen. Provade även Dailies AquaComfort för att få mera återfuktning, men ångrat mig direkt så fort jag satt de i ögonen: de känns hela tiden samt ngt tunnare än Dailies Total 1, vilket innebär för mig att svårare få de på ögat. Jag säger inte att AquaComfort är dåliga linser, men för mig passar de inte alls. Så att Dailies Total 1 är nog bästa jag prövat!

av


2019-08-11
Denna kundens betyg: 4.3/5 stjšrnor
Dailies Total1 Multifocal 30-pack

Dailies Total1 Multifocal 30-pack
Totalbetyg: 4.8/5 baserat pŚ 2 recensioner

Pris: 479Kr

Har aldrig haft bättre linser än dessa.

Jag har använt linser åtta år och dessa är de definitivt bästa hittills och har svårt att tro att det kan utvecklas till ännu bättre.

av


2019-07-26
Denna kundens betyg: 5/5 stjšrnor
Biomedics 55 Evolution

Biomedics 55 Evolution
Totalbetyg: 4.5/5 baserat pŚ 96 recensioner

Pris: 279Kr

Världens bästa linser och lins webshop.

Jag har köpt just dessa linser från Netlens sen 2005, allt är perfekt och finns inget att klaga på. Rekommenderas starkt.

av


2019-06-03
Denna kundens betyg: 5/5 stjšrnor
Biofinity

Biofinity
Totalbetyg: 4.5/5 baserat pŚ 341 recensioner

Pris: 369Kr

Bra linser och bra priser

Använd linserna tidigare som också rekommenderades av min optiker.

av


2019-04-23
Denna kundens betyg: 4.6/5 stjšrnor
Biofinity

Biofinity
Totalbetyg: 4.5/5 baserat pŚ 341 recensioner

Pris: 369Kr

Gullig detalj.

Gissar att dom flesta som handlar av er redan vet vad dom ska köpa och jag har lämnat betyg. Jag vill bara poängtera att jag tycker det är roligt dessa små chokladbitar ni alltid skickar med beställning. Man kan köpa eget godis, jag vet men jag tycker det är lite kul och gulligt ;)

av


2019-02-21
Denna kundens betyg: 4.6/5 stjšrnor
Dailies Aquacomfort Plus Toric 30-pack

Dailies Aquacomfort Plus Toric 30-pack
Totalbetyg: 4.3/5 baserat pŚ 8 recensioner

Pris: 299Kr

hur bekväma som helst, känns inte ens att jag har linser på mig.

Jag har använt linser i en vecka men så länge är den utmärkt produkt.

av


2019-01-30
Denna kundens betyg: 4/5 stjšrnor
Dailies Aquacomfort Plus Toric 30-pack

Dailies Aquacomfort Plus Toric 30-pack
Totalbetyg: 4.3/5 baserat pŚ 8 recensioner

Pris: 299Kr

Bra linser

Enkla att sätta i, andas och jag glömmer allt som oftast bort att jag har dem. Ungefär det jag väntar mig av ett par linser, och varför jag köper dem om och om igen. Upplever även att de är lagom stora för min iris, dvs de glider inte runt eller flyttar sig hur som helst. Bra linser!

av


2019-01-28
Denna kundens betyg: 4/5 stjšrnor
Dailies Total1 Multifocal 30-pack

Dailies Total1 Multifocal 30-pack
Totalbetyg: 4.8/5 baserat pŚ 2 recensioner

Pris: 479Kr

De bästa linserna jag har använt!

Jag har använt linser 5-6 år och har provat olika sorter. Dailies Total1 Multifocal är de som har helt fastnar för. Jag använder dagslinser och i mitt arbete läser jag många olika dokument och arbetar vid dator hela dagen. Jag känner inte ens att jag bär linser och min syn upplevs som perfekt.

av


2019-01-10
Denna kundens betyg: 4.6/5 stjšrnor

Sida 1 av 164
linser pŚ nštet
Nšsta
    
Viktig info! Netlens nya butik šr nu live, klicka hšr: www.netlens.com

Copyright 2023 Netlens Scandinavia AB

www.netlens.se | www.netlens.no | www.netlens.fi | www.netlens.dk | www.netlens.ee | www.netlens.lv | www.netlens.lt